- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: SSD hűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
A 430-as nem támogatja sem az M.2-t, sem az NVMe-t. Egyébként ha az vigasztal, az NVMe-t sem éreznéd gyorsabbnak a mostani Inteltől. Átlag felhasználásnál nem jön ki a különbség, csak ha olyan spéci szoftvereket futtatsz, amelyek nagy szekvenciális fájlokkal dolgoznak, ezekkel végeznek műveletet (videóvágás, virtuális gépezés). Ezt leszámítva se a bootidő, se a programok betöltődési ideje nem érződik gyorsabbnak NVMe-n, max. csak stopperrel lehet kimutatni tized másodperces különbségeket, majdnem mérési hibahatár közelében.
Az mSATA teljesen jó, egy hátránya van, hogy kifutó formátum, ezért kevés gyártó gyártja már, meg vaskos felárat kérnek érte, drágább, mint ugyanaz az SSD hagyományos 2,5 colos vagy M.2 SATA kiszerelésben.
Ennek ellenére ez a baj a régi generációs laposokkal, hiába jó a teljesítményük, azért megmutatkozik rajtuk az idő vasfoga. Ezért fogom én is majd nyugdíjazni az X220-at, se M.2 nincs rajta, se Vulkan támogatás, se USB 3.1, se 4K/x265 hw-es dekódolás, stb..
-
-
Tim82
félisten
válasz
azbest #97893 üzenetére
Pluszban sincsen ott semmilyen M.2 foglalat, M.2 foglalatba illő cache SSD, merthogy az M.2-t egy generációval később kezdik alkalmazni, meg extra, 3. hely is a T440-től, X240-től van (illetve a hardveresen még Ivy Bridge, de más szempontból már "generációváltós" jellemzőket mutató T431s-től van egészen pontosan M.2).
A T430s-ben (ugyanúgy, mint a normál T430-ban) van két darab mini PCI-e foglalat. Az egyikben van gyárilag a wifi kártya, a másikba mehet vagy a WWAN kártya, vagy egy mSATA SSD (és csak ebbe a másik foglalatba mehet az mSATA SSD, a wifi kártya helyére nem). A linkelt PH!-s "tesztben" lévő képen is van két mini PCI-e foglalat, az egyiket elfoglalja a wifi kártya, a másik (a WWAN/mSATA képes foglalat) meg üres.
Szemléltetésnek az mSATA és az M.2 közötti különbségre két SSD-t megnézve:
A felső M.2, az alsó mSATA.
-
bigrock
addikt
Van értelme a Lenovo Vantage-ben az akkumulátormérő nullázásának?
A problémám: be van állítva a töltési küszöbérték felső határa 85%-ra, de konzekvensen mindig megáll 64%-nél a töltés. -
Dr. Akula
félisten
Ha látványos, műszer nélkül is kimutatható sebességnövekedést akarsz, akkor Samsung 970 Pro. A notimba azt raktam, az asztali gépemben 960 Pro van, és feleannyi idő alatt feltelepült rá a GTA5, pedig a sebességkülönbség ennyire azért nem indokolná (3500 olvasás / 2700 írás vs 3500 olvasás / 2100 írás), Igaz, nem a szekvenciális értékek miatt gyorsabb látványosan. A 960 Pro és elődje, egy SATA-s 830 Pro között viszont nem nagyon tűnt fel hogy gyorsabb lett volna, pedig ott aztán van különbség a SATA 550 MB/s-a és a 960 Pro többezres értékei között. Szóval a szekvenciális írás/olvasásból még sok következtetést nem lehet levonni, főleg egy olyan meghajtóra ami nem tárolásra, hanem boot drivenak lesz használva. Azt viszont általánosságban el lehet mondani hogy az NVMe direkt arra készült hogy a SATA bottleneckjét kiszedje a képletből, tehát mindenképp jobban jársz vele. Már ha nem mSATA az az M.2 ahogy utána azbest írja. Amúgy M.2-ből is van SATA-s, figyelni kell hogy ne azt vegyél, hanem legyen ráírva hogy azon belül is NVMe.
-
azbest
félisten
a képen nem m.2 hanem msata látható. Szóval ez nem megy bele m.2 slotba.
Az msata pedig egyébként ugyanolyan, mint a nomál sata. Nekem a t430 (nem s ) esetén az msata slot csak sata2-es, míg a fiók és a normál hely sata3-as. Mondjuk valós használatban nem számottevő a visszafogása. Ha jól sejtem neked az msataként is használható slotot elfoglalja már a wifi kártya.
egyébként miért lenne jó valami gagyi fajta kínából 30 ezerért, amikor itthon is kapni például 32 körül samsung evo 860-as normál 2.5" 500-ast. Akár az optika helyére is mehet olcsó kínai keretbe, ha meg akarod tartani a mostanit is.
Most vettem 14 alatt egy kingston 240-eset ugyanott, de mindenhol kapni.
Balról jobbra kétféle usb3 keretben, jobbról meg az optika helyén fiókban. Crystal disk mark 6.0.1.Így most a t430-amban van egy 180-as intel 2.5", ez a 240es kingston 2.5" és msata 250-es samu evo 850.
-
carr
őstag
T430s
Mit nyerek, és veszítek egy M.2 nvme SSD-vel?
Most egy SATA 280Gb intel van benne, de ez a vaseky elgondolkodtatott.
Pláne ezért: -
Alg
veterán
válasz
azbest #97883 üzenetére
Win10.
Közben kicsit utánamentem, mindenféle háttérprogramok pörgetik meg bekapcsolás után a procit, és szerintem kissé alul van tervezve az i7-hez a hűtés mert amint megemelkedik kicsit a terhelés azonnal küldi neki a hajszárítózást ezerrel. Mondjuk az is furcsa hogy ennyire süvít, a korábbi TP-jaim közül egy sem csinált ilyet, még ha járt is a venti.
Indexelő meg valami windows store alkalmazáskezelő megy mindig bekapcsolás után - indexelést levettem minimumra, a másikkal meg nem lehet mit kezdeni - egy idő után lenyugszik.
-
válasz
FoxiestFox #97881 üzenetére
Simán megy rajta. Van nálunk pár linuxos gép is.
Xero: igen, simán. Kivételes dolog ez az arch, mert idáig 100%-ban ami le volt írva a wikin működött. Nem úgy mint az Ubuntu esetében. Amúgy van ilyen: [link].
-
Frawly
veterán
-
azbest
félisten
Milyen oprendszer alatt? Linux alatt olvastam, hogy valami kernel bug (4.10-4.12 közt kb) miatt alvás után maxon pörgeti. Ráadásul kikapcs-bekapcs hidegindítással tér csak észre [link]
Hóhó, több is volt emögött:
A linken olyanokat is írtak, hogy tán a nem lenovo brandes háttértárak miatt is lehet (ehh, apple is beszopatott ilyennel már felhasználókat - hogy más háttértárból nem tudta a hőmérsékletet és ezért maxon pörgette).De a lényeg, felületesen átfutva úgy tűnik, hogy a lenovo bios/ec firmware frissítést adott ki rá. Szóval nézzétek meg, hogy friss-e a bios. 1.28 a legfrisebb, úgy látom.
Ebben javították: 1.20 a T470s-nél, de olvastam, hogy t460s is érintett volt, azt meg az ahhoz való 1.33-as javította.
Vannak azt hiszem cd-s vagy esetleg pendrives frissítési módok is. Nem csak win alól.
Nem is kerestétek igazán, de legalábbis nem úgy mint én, mert
-
-
Köszönöm Mindenkinek a "melyik Linux disztribúciót válasszam" témakörben adott válaszokat
A Manjaro és a Mint között próbáltam dönteni. Mivel Ubuntu szerverrel van némi tapasztalatom, valamint végigfutva a distrowatch.com-on olvasható véleményeket, így maradtam az Ubuntu alapokra épülő Mint-nél.Üdv,
Bélabácsi -
yanna
addikt
-
Alg
veterán
Sziasztok,
Lecserélték a céges T450-et T470s-re.
Meg lehet oldani hogy bekapcsolás után 10 perccel, terhelés nélkül tök hidegen ne játsszon hajszárítósat a ventilátora? Baromi zavaró és a 450 sose csinált ilyet, mindig kussban volt.
És nem csak az enyém, az összes kolléga gépe ezt csinálja.
Az se zavar ha vissza kell fogni hozzá a procit.
-
Tim82
félisten
válasz
Bélabácsi #97868 üzenetére
A kollégákhoz hasonlóan én is Ubuntut vagy Linux Mint-et javasolnék.
Amúgy a T400-nál gyengébb, korábbi generációs R61-emen (T9300, X3100, 8 GB RAM, 256 GB SSD) nagyjából hibamentesen elfut az Ubuntu MATE 16.04 LTS.
Amit egyelőre még nem javasolnék, az a legfrissebb 18.04 LTS, inkább 16.04 LTS-t vagy arra épülő kiadásokat használj. X220-on nemrég történt meg a 16.04 -> 18.04 váltás és van pár bosszantó, egyelőre megoldatlan apróság (konkrétan meghülyül időnként a Conky, illetve eltűnt a Dropbox indikátor a felső panelről nálam - maga a Dropbox szinkronizálás ettől függetlenül működik). Ezek olyan dolgok, amik 16.04-en meg jók voltak...
-
Tim82
félisten
Tessék átfáradni a nem off topikba.
-
carr
őstag
Kicsit off:
(na jó, nagyon)
De korábban amiket hallani lehetett az AMOLED kijelzős tévékről, azzal most mi van?
Gúgöl semmi értelmes találatot nem ad.
mint a messiást vártam, hogy elérhető áron legyen, azt beírod amoled tv, csomó hülyeséget dob OLED témában. Vagy láma vagyok, és valami kimaradt az évek alatt, és az oled az amoled és viszont? Vagy most má nem értem.Help!
-
fattyu
veterán
válasz
Bélabácsi #97868 üzenetére
mint+ cinnamon.
debian 9
manjaro.
nekem ezek működtek a legkevesebb kompromisszummal. ubuntu összes verziójával volt valami nyűgöm ami nem akart működni és eléggé kellett volna.
csak ezeket próbáltam a fentieken kívül: Peppermint, lubuntu, ubuntu, slack puppy, macpuppy, steamOS, sabayon, netrunner, deepin, manjaro, antergos, antix, lunar
-
Sziasztok!
Egy Lenovo T400 (8GB RAM, 128GB SSD) notebookra szeretnék Linux-ot telepíteni és a disztribúció kiválasztásában szeretném a segítségeteket / véleményeteket kérni. Ubuntu server környezettel már elég sokat foglalkoztam, de desktop környezetben eddig még nem használtam Linux-ot, így desktop fronton kezdő Linux-osként indulnék. A fórumot olvasgatván azt látom, hogy a legtöbben Ubuntu-t és Mint-et használnak kedvenc ThinkPad gépükön. Nincs semmi különleges igényem, általános célú használatra gondoltam. Ha jól értem a hozzászólásokat, akkor a Linux driver kompatibilitása jónak mondható ezeken a gépeken.
Azt szeretném kérdezni, hogy mit javasolnátok telepítésre egy kezdő desktop Linux-osnak? Esetleg van még az említett két disztribúción kívül mással is tapasztalat T400-as gépen?
Köszönöm előre is!
Üdvözlettel,
Bélabácsi -
Poo
senior tag
Sziasztok,
Pár napja valaki keresett T430S aksit, van egy nem tudom milyen állapotban lévőm ingyé és bérmentve 2015-s gyártás 81+. Priivibe írjon rám és a 11 kerből viheti. -
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Van egy még 2020ig garanciás, 2017-es Thinkpad X1 carbonom. Lehet ehhez még vmi kibővített garanciát igényelni utólag?
-
-
Tim82
félisten
Akkor itt zárjuk is a témát, mert a topik neve nem "Mobal végre sok offolás után új laptopot vett"-, hanem "Thinkpad-topik".
Szerk.: a T430-adról meg a T470s-ről írhatsz ide.
-
Hozzáteszem még mindig egy T430-at használok otthon, szóval nincs jogod kirakni a topikból!
Na de elég az offból!
T470s-nek van valami ismertebb problémája? Tervezem a T430 cserét csak nem tudom eldönteni, hogy mire (természetesen TP).
Szerk.: Munkagép a HP, ott még nem tartok...
-
Bár nem TP, de leírom a tapsztalataim a friss 840 G5-tel kapcsolatban:
- gyors
- kiváló kijelző, FHD+IPD és 120 hz
- kényelmes a billentyűzet, igaz az insert hiányzik
- 6 - 8 óra akksi
- USB Type C töltésTouchpadról viszont hiányoznak a gombok alul. Alsó része nyomásérzékeny, felső gombos.
Két napja használom csak, de szerintem lehetne komoly konkurenciája a TP-nek.
mobal,
-
Vegha
senior tag
válasz
Tikakukac #97850 üzenetére
Es az mikor volt, mostanaban ? Gondolom az akkuidoben is megnyilvanult azert.
Azt neztem hogy a T480 sem tud tobbet, max ha WQHD kijelzos, de azt meghagynam masnak.@darvinya: Ugy emlekszem regebbi gepeknel az volt az alapbeallitas (gyartotol fuggetlenul), engem (eddig) nem nagyon zavart.
-
darvinya
titán
Ha már kijelző.
T61-nél miért van az, hogy akkun max. fényerő sem a max. fényerőt jelenti, mint hálózaton?
Érthetőbben: hálózati tápon 15 max. fényerő, míg akkun ugyanezzel skálával csak 12 jelent max fényerő -
Vegha
senior tag
Már nagyon érik szeretett T61-em leváltása. Ha hiszitek, ha nem, a legnagyobb indok egy új gép mellett, hogy ezzel már képtelen vagyok szabadtérben dolgozni, annyira gyenge a fényereje.
Azt néztem hogy itt 290 körül cd/m2-t írnak a T470 esetében, a barátnőm Zenbookja is kb. ennyit tud (kicsivel felette) - utóbbi már nekem elég lenne. De jó értékeket nézek ? Vagy sokkal fog elmaradni a T470 fényereje a Zenbookhoz képest ? (Nyilván a T61-hez képest nagyságrendi változás lesz.) -
totron
addikt
válasz
qnadam #97842 üzenetére
Feltettem, de nem, olyan tufa vagyok, hogy Win frissítésekkel nem törődöm.
Szörnyen otromba T60-on a Win7 általi touch élmény, sikerült valakinek finomhangolni? Középső gombot hogy lehetne működésre bírni? Bármily triviális is, nem megy. A görgetés nem érzi a ritmust, a sebességet, nem is indul azonnal, katasztrofális, pedig muszáj lenne most a Win egy ideig (linuxon hibátlan, MacPro-nál is jobb a produkció).
-
totron
addikt
T500 és T60 között váltva használnék Win7-et, de kékképernyő bootkor (chipsetek eltérése?) Orvosolható a dolog?
Másik: Windows7 driverező szoftvert keresek, ami hatékony és nem bloatwares-freeware hétszentség.
-
azbest
félisten
-
magellan2600
tag
Köszi a válaszokat.
-
azbest
félisten
válasz
Ed_007 #97830 üzenetére
Ha sokat volt hurcolászva, sokszor csavargatták fel, akkor esélyes, hogy megtört. Plusz lehet ócskább beszállítótól van. Az ilyen ismeretlen eredetű, utángyártott vagy 8-10 éve nyúzott kábelnél nem meglepő.
Mondjuk hamarabb szokott a dc rész megtörni, de leglább az ac kábel könnyen cserélhető.
A DC rész a szívás, azt sokszor nem is éri meg javítani, mert szét kell szedni a ragasztást, forrasztgatni, aztán összeraktni és bízni benne, hogy nem hullik szét. Sokszor olcsóbb venni egy másik használat. -
darvinya
titán
válasz
Bluesummers #97833 üzenetére
Akkor kis javítás.
Volt: az itthoni szabvány hálózati feszültség 230V, kábel 250V tervezve átütés védelem miatt, tehát ennél nem lehet eltérni, mert, akkor egyből károsodik valami.
Eltérő hálózati feszültségű rendszereknél, emiatt nem használható.Amper: amiben eltérhetnek, mert az nem okoz károsodást, max. lassabban tölt, s esetleg kifogy a delejből, egyszerűen kikapcsol.
A gond ezeknél, ha nincs kábel törés, akkor csatlakozó fej érintkezők oxidáltak, emiatt nincs kontaktus.
Erősebb ki/bedugással könnyen leszedhető az oxid réteg. -
Tikakukac
titán
válasz
Leolvasni kevés lesz, vágd is ketté. Kinti garázsos géphez most felkoncoltam egyet. Nos. Kívül jó vastag szigetelés, belül nulla réz. Jó, max 1 A-t vesz fel a gépek 99%-a, de szánalmas.
-
Ed_007
aktív tag
válasz
Megnéztem az egyik kezembe került kábelt. 6-10 A-t "tud" 250 V-on.
Az érintett töltő 1,3 A-t vesz fel 230 V-on.
A kábelnek tehát bírnia kell a terhelést.
Meglepődtem volna, ha egy TP nagyobb áramerősséggel tölt, mint amennyit a hálózati kábel tud, de jó, hogy megnéztem, itt a bizonyosság.
Köszönöm a tippet! -
válasz
Ed_007 #97830 üzenetére
Most eléggé szakszerűtlen választ adok, de valamit észrevettem. Nem vagyok se műszerész, se elektronikus, tehát a szakemberek fogják be fülüket / szemüket, nehogy megvakuljanak, amit látni fognak.
Tehát.
Ez forrásnak jó lesz:
https://www.laptophardware.hu/blog/laptop-tolto-kabel-hiba/Apum megkért korábban, hogy Smart TV-hez kellene egy hálózati töltőkábel, vegyek neki, de figyeljek oda a Volt-ra, mert a TV-hez "erősebb-féle" kellett.
Én korábban erre fel se figyeltem. Valóban, találkoztam már "vékonyabb" és "vastagabb" kábellel.
Gondolom a vastagabb az erősebb, a vékonyabb meg a gyengébb. Nem néztem utána, de amint hazamegyek, leolvasom az adatokat innen. -
Ed_007
aktív tag
Az elmúlt hónapban két különböző típusú, különböző forrásból származó, két különböző géphez használt ThinkPad töltőnél tapasztaltam, hogy a hálózati csatlakozó (=konnektor) és a töltő közötti kábel "elromlott", nem töltődött a gép.
Miután kicseréltem ezeket a kábeleket, nem volt gond a töltéssel.
Nagyon furcsa, hogy ez a kábel hibásodott meg, ráadásul kettő is, egy hónapon belül. Szemrevételezéssel semmi hibája sem látszik a kábeleknek, sértetlennek tűnnek.
Találkoztatok hasonlóval, van valami nem misztikus hibaok, illetve magyarázat, miért és hogyan romlik el az ilyen kábel? -
Mi ez a visszafejlődés GPU terén ThinkPad P52s-nél?
https://www.notebookcheck.net/Lenovo-ThinkPad-P52s-i7-8550U-Full-HD-Workstation-Review.313424.0.html - P500-as Quadro nem valami észbontóan erősebb, annak ellenére, hogy 2 év elteltMég a volt P50s-emben az M500-as sem túl sokkal gyengébb.
M1000M vs P500 vs M500M -
[w]
őstag
válasz
magellan2600 #97818 üzenetére
GPU-tól (is) függ a dolog:
- ha dedikált GPU-s, akkor hátrafelé is fújó hűtőre van szükséged
- ha integrált, akkor elég a (blokkolt) balra kifújó verzió is, nincs vele gond. -
Poo
senior tag
válasz
magellan2600 #97820 üzenetére
No para az enyém is le van zárva
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Mi romolhatott el vagy milyen hibára utalhat az alábbi egy Lenovo x260-nál?
Nem reagál semmire. Bekapcsológombra nem indul el. Még ventilátor sem. Ha rádugom tölteni, akkor a Thinkpad felirat i betű feletti piros pont villogni szokott, most az sem. Mi lehet a rossz szerintetek?
-
darvinya
titán
válasz
magellan2600 #97818 üzenetére
-
magellan2600
tag
Egy gyors kérdésem lenne.
Ez egy T520-as. Jól van ez így? Ott nem szellőznie kellene?
-
Vegha
senior tag
Úgy tűnik magától megoldódott, pedig tegnap és ma is VLC-vel néztem - azóta nem piszkáltam a beállításokat.
köszi mindenkinek a segítséget! -
carr
őstag
elővettem ismét a T430s 45N1037 kódú akku témát.
Megbízható forrásból, hol kapok olyat, ami leginkább közelít a gyári értékekhez kapacitás szempontjából, s nem csak papíron? -
carr
őstag
válasz
magellan2600 #97706 üzenetére
akkor már jó.
-
Dr. Akula
félisten
-
donjohnson
addikt
milyen videólejátszót használsz? próbáld ki a vlc playert.
-
Vegha
senior tag
Kicsit OFF, de hátha valaki találkozott ezzel a problémával.
A legutóbbi W10 update óta nem veszi észre az OS ha filmet nézek és ugyanúgy leveszi a fényerőt (és később talán ki is kapcsolna), mintha hozzá sem nyúlnék a géphez (és film nézés közben tényleg nem szoktam babrálni, esküszöm ! : ))
T61, default energiabeállításokkal (balanced). Átmenetileg átraktam a Windowsban "időzítők kikapcsolása" üzemmódba, de eddig ilyet nem kellett: felismerte magától hogy videózok és akkor kikapcsolta az "időzítőket". Hol lehet a hiba ? -
donjohnson
addikt
válasz
Bluesummers #97809 üzenetére
ez jó ötlet, ha nincs felcserélve, akkor is. ctrl-ből úgyis kettő van.
szóval egy próbát mindenképp megér felcserélni, hátha úgy jó lesz. -
válasz
szoszo1973 #97806 üzenetére
BIOS-ban nézd meg, hátha Ctrl fel van cserélve Fn-nel.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
kalapacsolok #97807 üzenetére
újraindítottam még kétszer a gépet, semmit nem csináltam máshogy, most megy
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Vettem egy Thinkpad x1 carbon 2017-et. Ezen mikrofon+audio kimenet van egyben, én viszont csak mikrofont szeretnék rádugni.
Azt hittem egyből működni fog... Vagy ez nem tud csak mikrofont kezelni, csak headsetet (mikrofon+fülhallgató egyben)?
Mert hiába működik a PC-n a jó mikrofonom, ebbe bedugva egyszerűen semmi sem történik, próbáltam Teamspeak-kel is. Mi lehet a baj, megoldás? köszi!
-
szoszo1973
aktív tag
Sziasztok!
A következő a problémám: Lenovo yoga s1 -en nem működik a FN-gomb ezáltal a bill-világítást sem tudom bekapcsolni. Driverek telepítve a lenovo oldalról, bár ott nincs direkt keyboard driver.
Mit kellene még telepítenem, hogy működjön?
Valakinek van ötlete?Köszönöm!
Üdv: Ákos -
válasz
szoszo1973 #97804 üzenetére
Olyat én is keresek amúgy.
-
szoszo1973
aktív tag
Sziasztok!
Keresek Thinkpad logót 32x11mm méretben.
Akinek van jelezze mert vennék 2db-ot.Ebay-ről tudok rendelni csak 1 hónapot kell rá várni.
Köszönöm!
Üdv -
Tim82
félisten
válasz
kalapacsolok #97798 üzenetére
Még hozzátenném, hogy az eladó saját tapasztalat alapján megbízható. (Pár éve NAS-t vettem tőle.)
-
Silεncε
őstag
válasz
donjohnson #97800 üzenetére
Gratulálok magamnak, hogy nem olvastam el a hirdetés címét
Akkor nem szóltam (viszont tényleg sokszor talalkozok hasonló hirdetéssel, ahol nem írják ki a specifikációt, ezekre gondoltam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Spectre x360 16 2-in-1 16" 3K IPS érintő i7-1360P Arc A370M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest