Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Regirck
senior tag
válasz

vicze

üzenetére
						#120378 donjohnson
Köszönöm a segítségeteket!Pont a donjohnson által említett T14 gen2 vs T14s gen2-ket nézegetem.
Ha jól értem akkor a T14-ben már mindegyikben egy aksi van?
Valamint mindenhol forrasztva van a RAM? Nem cserélhető, bővíthető? - 

Regirck
senior tag
Sziasztok!
Mi a különbség a sima T4x0/T14 Gx és T4x0s/T14s Gx szériza között?
Addig jutottam, hogy s, mint slim. Viszont mi másban különbözik még? Ugyan úgy bővíthető, ugyanúgy két akkumlátort tartalmaz (belős + külső)?Akkumlátorról jut eszembe, hogy az új szériák is két akkumlátorosak?
Google-ztam, de ezeket nehéz kihámozni a specifikációból és egyebekből...
Előre is köszi a segítséget!
 - 

Regirck
senior tag
Sziasztok!
Lassan szeretném lecserélni az imádott T460-as notebook-om egy újabbra és ebben kérném szépen a segítségeteket.
Céges gépem mellé kaptam otthonra dokkolót, mely type-c-vel csatlakozik a géphez. Ezen keresztül kap a gép töltést, valamint a dokkolóba van bedugva HDMI-n egy monitor is. Következő notebook-omnál szeretném, ha az is type-c-és töltővel rendelkezne és teljes körűen kezelné a dokkolót. Azaz attól függően, hogy melyik gépet szeretném használni elég lenne csak egy c kábelt átdugni.
Kérdésem, hogy mely ThinkPad szériától van lehetőségem erre?
Köszönöm a segítségeteket előre is.
 - 

Regirck
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új akkumlátort vásárolni a T460-as laptop-omba. Tudnátok segíteni, hogy milyen márkájút érdemes nézegetni esetleg konkrét üzletet ajánlani ahol betudom szerezni?
Előre is köszönöm!
 - 

Regirck
senior tag
Sziasztok!
Egy T460-ashoz szeretnék egy új akkumlátort. Hol és milyet érdemes vennem hozzá?
 - 

Regirck
senior tag
Sziasztok!
A T460-as és a T470p-és billentyűzete kompatibilis egymással. Cserélhető egyik a másikra?
Előre is köszönöm a választ!
 - 

Regirck
senior tag
Sziasztok!
Az olyan T460-as notebook-ba ami nem rendelkezik gyárilag grafikus videokártyával (940mx), azt utólag lehet beletenni?
Előre is köszönöm!
 - 

Regirck
senior tag
válasz

vicze

üzenetére
						Szia!
Köszönöm a választ!Videók és user manual szerint nem vészes a dolog. Akkumlátor ki, majd a hátlap csavarok és a hátlap le. Viszont a videóban vagy a dokumentumban nem találtam említést leszorítókról.
A leszorítok alatt ilyen pattintós részre gondolsz? Ott mire figyeljek, mivel lehet gondom?
 - 

Regirck
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket memóriabővítéssel kapcsolatban (az alany egy T460-as lenne).
Gyári 1 slot-os 8Gb-os RAM van most jelenleg benne, amit ha jól tudok DDR3-L típusú. A szabad slot-ba szeretnék még egy 8GB-os RAM-ot.
Következő kérdéseim lennének:
Jól tudom a típust?
Milyen MHz-eset vegyek?
Mely márka ajánlott, gyárilag mi van benne? Van olyan amit kerüljek?
Mennyire nehéz a bővítés? Nagy bontással jár vagy megtudom oldani?
Pontos típust ajánlanátok?Gyárihoz hasonlót szeretnék, hogy időzítéssel és egyéb hasonló dologgal ne kelljen nekem foglalkoznom. Már ha van ilyen lehetőség, hogy úgymond plug and play. Beszerelem és más teendőm nincs...
Előre is köszönöm szépen!
 - 

Regirck
senior tag
Kedves fórumtársak!
Köszönöm a segítséget, úgy látszik megoldódott a próbléma.
Ahol vettem a notebookot oda beszaladtam egy kis support-ért. Egy másik miniDP -> HDMI átalakítóval minden további nélkül működött a dolog. Így 2,5eFt-ért meg is vettem.
Nem tudom mi volt a próbléma de valószínűleg az előbb emlegetett HDCP miatt lehetett.
UI.: majd még otthon tesztelem ha hazaértem, de mindenkinek köszönöm!
 - 

Regirck
senior tag
 - 

Regirck
senior tag
Sziasztok!
Van egy T440-es laptopom, melyett miniDP -> HDMI-vel szeretnék összekötni egy Dell P2419H-s monitorral. Ubuntuval minden probléma nélkül müködik, de Windows 10-el nem tudom müködésre bírni a monitort. Remélem itt valaki járt már hasonló cipőben és tud segíteni.
Próbáltam a win + p - ét de hiába választom ki amit szeretnék nem marad úgy.
Próbáltam a device manager-be a display adaptors-t frissíteni, de semmi.
Próbáltam a jobb klikk display settings -> Multiply display detect de itt azt a hiba üzenetett kapom, hogy "didn"t detect another display"
Próbáltam már az Intel HD graphics programot újra tenni, de semmi.
Próbáltam az Intel HD graphics programjába beállítani a muliply display, de ott nincs is ilyen lehetőség. Pedig kellene, hogy legyen.
Szóval a segítségeteket szeretném kérni. Amire jutottam, hogy biztos software-es a hiba. Továbbá, hogy miket próbáltam eddig. Esetleg valakinek valami ötlete, hogy hogyan tovább?
Létezik, hogy valami driver hiányzik a gépemről? Valamit próbáljak feltenni?
Segítséget előre is köszönöm!
 - 

Regirck
senior tag
válasz

Digitalpimp

üzenetére
						Ok, de milyen beállítást ajánlotok?
Gondolom a beállítások linuxra is érvényesek... - 

Regirck
senior tag
válasz

Regirck

üzenetére
						Kicsit pontosítva ami után utána olvastam de még mindig nincs pontos válasz. Szóval Windows 10-et szeretnék telepíteni és onnan esetleg virtualbox-al menne néha linux.
A kérdések:
¤ Secure boot belegyen kapcsolva? Ha bevan akkor úgye only UEFi-n fog futni
¤ Ha a secure boot nincs bekapcsolva akkor "both" azaz UEFI/Legacy-ba állítsam van ott válasszak egyet?
¤ Továbbá azt hol tudom beállítani, hogy AHCI módba kezelje az SSD-ét?Magyarán mi a legjobb beállítás? Több helyen is olvastam de nem írták le egyértelműen...
Válaszokat előre is köszönöm!
 - 

Regirck
senior tag
Sziasztok!
Van egy Thinkpad T440-esem melyre szeretném feltelepíteni a Windows 10-et.
Kérdésem az lenne, hogy van valami olyan BIOS beállítás amit előtte csekkoljak le, hogy jól legyen beállítva?
Emlékeim szerint nem mindegy, hogy egy bizonyos rész, hogy van beállítva és telepítés után nem ajánlot már állítgatni, csak ezért kérdezem. Köszönöm!
 - 

Regirck
senior tag
Sziasztok!
Van egy leonovo T440-es laptopom, melyet szeretnék összekötni egy UFHD-s (2560x1080) (esetleg később WQHD-s) monitorral. Ez lehetséges? Mini display port ami a gép oldalán van az tudja majd kezelni? Illetve ha igen milyen kábelt ajánlanátok hozzá? Nézegettem és nem mindegyik kábelen megy át ez a felbontás, többség csak FHD-t tud. Plusz nem tudom, hogy a gép oldalán lévő port mennyit bír? - 

Regirck
senior tag
Sziasztok!
Van egy ThinkPad T440-es laptopom, melyet nagyon imádok. Ubuntu-val használom programozásra leginkább.Viszont egy dolog zavar amire nem találtam megoldást. Van olyan billentyű kombináció ami ki és be kapcsolja a touchpad-ot? Néha gépelés közben hozzáérek és akkor sokminden nem úgy jön össze ahogy szeretném. Olyasmire gondolok, mint f1 némít, f2 halkít stb...

Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - További aktív témák...

- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
 - Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
 - Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
 - Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest