- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darvinya
titán
T410-nek megszünt a W10 támogatás?
Mert vagy féléve csak előkészítés van legújabb verzióhoz. -
darvinya
titán
válasz
turbokappa #110873 üzenetére
Nem ismerem T420-at, de T61 és T410-nél ugyanezt játszotta el Win.
Megoldás BIOS visszaállítás volt, azután már Win hajlandó volt felismerni és használni is. -
darvinya
titán
T410 és (IdeaPad)Y580 -hoz jó ez az a RAM?
1600MHz/DDR3 8GB -
darvinya
titán
válasz
Apollyon #107298 üzenetére
Ez így szépen hangzik, de nem így van.
Mint minden már, a filmben látható dolgokért fizetnek, mint reklám.
Tehát egy jól látható Lenovo feliratért keményen perkál a cég.
Ételről csak annyit, hogy az adott film határozza meg milyen.
Van kitétel, hogy film nem veheti el a főző csatornáktól a nézőit, így csak kedv csináló lehet.
Normális költségvetésű filmeknék valódi minden. -
darvinya
titán
válasz
donjohnson #106180 üzenetére
Köszönöm, de nem ez a gond.
BIOS-t kellene módosítanom, hogy bármilyen kártyát elfogadjon, viszont zárva BIOS.
-
darvinya
titán
T410 Win10-en SIM kártyát hogy lehet beüzemelni?
Qualqumm driver fent van. -
darvinya
titán
válasz
Tikakukac #106140 üzenetére
Bocs, de ezt nem értem.
Ha telefonokban megtudják oldani keskeny kávát, akkor Tab-nál miért nem.
Air 2 egy borzalmas vastag kávás gép, ezt minek is kellene ezt alapul venni.
Vagy ott Samu Dex, amit azért állítottak le, mert erős konkurencia laptopnak.És megint eljutottunk profitig.
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
válasz
Tikakukac #106136 üzenetére
Ha lenne 13-15" közötti Tab, ami jó HW-es, és külön hozzá billentyűzet, amire csak rá kell rakni, és mindkettőben nagy aksi.
Mindezt olcsón, akkor venném azonnal.Mert magát a Tab-ot könnyebb cipelni, és minden tud, amit a mostani laptop.
Ha kell, csak billre rakom és mehet tovább könnyebb gépelés, stb. -
darvinya
titán
válasz
Tim82 #105865 üzenetére
És azbest
Köszönöm, de nem kell.
Csak érdeklődtek milyen biztonsági megoldással lehet egyénhez rendelni.
Egyszerűen, amihez nem kell külön emberke.
Erre lenne a program, ami személyit és ujjlenyomatot azonosítja, ezzel már megfelelő adatbázihoz tud hozzáférni.Nincs T61-em, már T410-em van, s az megfelel úgy ahogy van.
-
darvinya
titán
Tudom nem ide tartozik, de itt vagytok, akik flottás gépeket ismerik.
Melyik az a gép, aminek oldalán van chip kártya olvasó (pl: bankkártya, chipes személyi kártya), és van rajta ujjlenyomat olvadó?
-
darvinya
titán
válasz
Tikakukac #105559 üzenetére
Hát én szögbe hajtóm, ha már hajtható, és mindig olyan a színe, aminek kell lennie.
Fotókat nem szerkesztek rajta, így nem érinti kicsit pontatlan színárnyalat.vicze1
T410-et azért is használom alacsony fényerőn, mert kontrasztja nagyon erős, még telom amoled -jét is túl teszi.
Na, a túlzott kontraszt zavar rendesen, egyenesen fájdalmassá válik 15 perc után.
Ekkor már minden szín torzulásos lesz, hiába nézek természet távlatba.#105564
Használok Excel és színek tökéletesen jók.
-
darvinya
titán
válasz
MrPetya19 #105514 üzenetére
Apple ugyanazt olcsó vacak, és nem attól kezeli a Headset gombjait, mert digitális, hanem mert úgy van kialakítva.
Nekem:
-van USB C - jack adapter, amiben nincs DAC, tehát mondhatni analóg, és működik ugyanúgy Headset gombok.
-van USB C - jack adapter, amiben van DAC, tehát mondhatni digitális, és működik ugyanúgy Headset gombok.Tehát nem ezen múlik, hanem miként építették ki.
-
darvinya
titán
válasz
MrPetya19 #105508 üzenetére
Analóg, mivel zene csak azon tud szólni 3.5-ös aljzaton.
Töltés, meg DC, itt nincs analóg/digitális.Apple adapteren megy a zene és töltés egyszerre?
Mert akkor ugyanaz, mint fenti, csak alma van rászitázva.HSM
Itt szó sincs rossz tervezésről, ez szimplán költséghatékonyságról van szó.
-
darvinya
titán
Drága adapter, kb. 2000Ft-ba kerül, amin van jack és USB C aljzat.
Ezzel alap jack szolgáltatás működik, és alap töltés is működik.
Nekem volt ilyen (szétszedtem, emiatt már darabokban van), de nem tetszett az alap szolgáltatás, emiatt BT modullal intéztem el, amibe bármit rádughatok 3.5 jack kimenet miatt. -
darvinya
titán
Sziasztok
Kideríthető mi a BIOS-nak a belépési kódja?
T410-nek jelszavas a BIOS-a, emiatt nem tudok belépni. -
darvinya
titán
válasz
FoxiestFox #104790 üzenetére
-
darvinya
titán
T410-nél venném ki DVD-t, hogy HDD -t rakjak be.
Először rossz irányba húztam kidobót, erre féloldalasan bezúhant.
Ennyire gyenge, vagy én vagyok brutális? -
darvinya
titán
válasz
Tikakukac #104747 üzenetére
Egyik gyártónak sem éri meg a modulos eszközt gyártani.
Le tudnák tervezni, hogy CPU/GPU/RAM/LCD/Bill/TouchPad könnyen cserélhető legyen, s ezek sem vékonyság rovására.
Azt meg egyik felhasználó sem tűrné el, hogy évente vegye meg a fent említet kombót, mert ezek gyártásából jönne bevétel.
Lassan már asztali nagy gépek is miniPC-k sorsára jut, mert mai gép 2 év után kevésbé kompatibilis legújabb komponensekkel. -
darvinya
titán
válasz
Ganz-[HUN] #104717 üzenetére
Nem tudom, mivel nem nálam van a hiba.
-
darvinya
titán
MicroUSB -s készülékek?
Ha igen, akkor valószínű megtört a kábel.
Vagy rácsatlakoztatott eszközöt old fel és értesítő sávban, a USB kapcsolati értesítőre bökve kiválasztani a file v. tároló v. média átvitelt.
Utóbbi 7 évben csak MTP protokollos készülékek vannak, így az TC nem jeleníti meg, de Win beépítet file/böngészője megjeleníti.
Ha be van kapcsolva USB hibakeresés azt kapcsold ki, mert bezavarja a rendszert mikor nincs driver hozzá. -
darvinya
titán
válasz
magyarzoltan #104668 üzenetére
Win10-be alapból van OneDrive, amit használok rendesen.
Cisco-t nem használok.
Outlook csak Office-al használom, de inkább mail kliens-t.
Mondjuk sok web lapot nem tartok nyitva, mivel vagy könyvjelzőzök vagy akkor használok.
Könyvjelző nem használ feleslegesen erőforrást, mint a nyitott web lap.
Ráadásul nyitott web lapok is csak akkor frissülnek, mikor előtérbe kerülnek, mert elsődlegesen másnak van kiadva a hálózat.
3D-s modell az más, ahhoz már inkább valami gamer gépet néznék, mivel eleve arra lett készítve.Off end.
-
darvinya
titán
válasz
fattyu #104662 üzenetére
És Frawly
IE és Chrome használata cégben a teljes felügyeletet jelent.
Azaz web kamera és mikrofon is él és fevételeket csinál.
Nem elég, hogy mindent tudnak amit gépen csinálsz, ráadásul még úgy nevezett szabad időben is kémkedik.Ilyen cégnél biztosan nem dolgoznék, ha nem kém hivatal paranória felsőfokon.
-
darvinya
titán
válasz
weiss #104527 üzenetére
Tehát az érdekel, hogyan lehet bekapcsolni?
De táp nélkül nem ér semmit, max. gyengébb tápnál mindkét eszközt hazavághatod.
Mert rosszabb kialakítású gyengébb táp túlterhelés következtében zárlatba fordulását átadja a gépnek, ezzel mindkettő eszköz tönkre vágja.Vagy egyénileg szeretnél építeni tápot?
-
darvinya
titán
Ok.
Akkor a router adatait is log-oltad, mikor melyik mennyi adatcsomagot kaptak?
Mert bizony első csatlakozó kapja a többet gyorsabban.
Tehát 100%-ból 1mp-alatt, az első kap 80%-ot min. 2mp alatt, a második kap 60%-ot min. 7mp alatt.
Függetlenül melyik hálózaton vannak, ha router azonos.Abban igazad van, hogy 99%-os tesztet csak labor körülmények között lehetne csinálni.
Mert normál hálózati teszt csak max. 70%-os, mert sok összetevő is beleszólhat.
Pl: otthoni router, hálózat és szerver, tesztet szolgáltató hálózat és szerver, stb. -
-
-
darvinya
titán
Sziasztok
Tudom, hogy nem Ideapad topik, de hátha tudtok megoldást 330 touchpad beállításához.
-
darvinya
titán
válasz
zoli62 #103992 üzenetére
Lenovo Vantage telepítés után egyből felismeri milyen eszköz, már adja net mellett milyen szolgáltatás kaphatsz.
Nemrég vettem T410-et, amin friss SSD-n a Win10-em (fiókomhoz kötöttem).
L.V. program egyből felismerte, írta is hogy nincs garancia, de vannak lehetőségek miként legyen megint, stb. egy rakat lehetőséggel. -
-
darvinya
titán
válasz
azbest #103891 üzenetére
Nem véletlenül nem adtam oda erre a szövegre, mikor árultam Tv-t: -engedsz már belőle, s viszem 5-ért félórán belül.
Ötödéért biztosan odaadom.Amúgy semmi különleges kábel nincs.
Csak egy sima DSub kábellel.kötöttem össze Tv-t a géppel.
Ugyanezt a kábelt használom IBM M50 géphez, hogy monitort kössem össze.JIG, más néven RS232-essel már nem szórakozok, mert már nincs ingerem turkálni benne.
Jó az ahogy már össze lett rakva.
Már fülhallgató kimenetet sem fejeztem be. -
darvinya
titán
válasz
azbest #103881 üzenetére
Itt egyáltalán nem dokkolóról van szó, hanem T61 DSub csatlakozójáról.
Ezt kezeli leírt módon a Tv-n.
De mondhatom úgy is, BIOS alatt VGA-n 60Hz a képfrissítés, míg DVI-n 70Hz a képfrissítés.
Már itt különbség van.
Win10 alatt két külön kijelzőnél, VGA-n 1280x720 a max., míg ugyanaz DVI-n 1920x1080.
LCD mindkettő esetben max-on van 1600x1050.De ha nagyon szeretnéd délután szétvágok egy HDMI kábelt és ráforrasztok egy DSub-ot végére, és ezt dugom Tv HDMI(DVI)-be.
Ekkor csak DVI-on lesz kép. -
darvinya
titán
-
darvinya
titán
válasz
MrPetya19 #103871 üzenetére
VGA analóg és DSub csatlakozós.
T61-nek DSub-ja tud digitálist is, így DSub-on mindkettő verzióban tud képet adni.
Ez tökéletesen szemléltette Samsung B530-as tv, mert analógon nem lehetet max. felbontással használi, míg DVI-ra kapcsolva ment a fullHD.
DSub-HDMI kábellel automatikusan csak DVI működött. -
darvinya
titán
Köszönöm, megtaláltam.
Kijelző belső keret ennyire gyenge, vagy rossz, hogy nem tökéletesen kiakasztva karommal együtt keret is megindul?
-
darvinya
titán
T410-nek 1db RAM helye van, így jól gondolom, hogy 4GB 2Rx8 1333 ami kétoldalast jelent és ez 8GB RAM-os.
Vagy még 8GB 2Rx8 1600 is tudja kezelni ami 16GB RAM?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged