- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anász
tag
-
válasz
FoxiestFox #78397 üzenetére
Jó lenne olyat találni ami további mókolás nélkül is képes eleget tenni a program igényeinek.
-
-
-
-
-
Sziasztok mögin
Ha valakinek van eladó öregecske, picit hibás tpje, amiben van legalább 1.5 ghz cpu, és 1 gb ram, akkor mondjon már nekem valami picipénzes ajánlatot. Nem baj ha törött, nem baj ha pixelhibás( de legyen azért látható a desktop). Akksi idő min 20 perc kell. 2.0 usb égy minimum kő rá.
-
PNP
őstag
-
rgeorge
addikt
Újabban gyakran nem indul elsőre a W520-am. Bekapcs vagy fingerprint után nincs ThinkPad logó, csak a bekapcsológomb világít. Hangjelzés sincs, a némítógomb reagál, legalábbis a ledet ki/be kapcsolja. Bár most is így kapcsoltam be, de arra nem tudok visszaemlékezni, hogy ilyenkor a thinklight bekapcsol-e mint normál esetben. Kikapcsolás után eddig mindig elindult rendben. Mi lehet ez? Legfrissebb BIOS van fent, gondolom más nem lényeges, mert a BIOS-on nem jut túl, ha még a ThinkPad képernyő sem jelenik meg.
-
Chaser
legenda
válasz
Babar87 #78385 üzenetére
ha neten vetted 14 napig visszaléphetsz, ha nem, akkor legközelebb ilyen értékű gépet neten veszel
szerk: ha előbb kérdezel mondtuk volna hogy neeeeeeeee
kijelző alap hd? azoknál vannak ekkora betekintési szögek, de az kb minden hd panelnél olyan, ha hd+ v fhd akkor nagyon hitványat vehettek bele, azoknál jóval nagyobbak a horizontális szögek is
-
Babar87
csendes tag
Sziasztok!
Három hónapja van egy Lenovo ThinkPad W540 típusú notebook-om (mobile workstation). A kasztni lényegében ugyan az mint a T540-é, W550-é, stb, csak a beltartalom más egy picit, no meg az árcédula.
Hát hol is kezdjem? Talán a közepén, mert ennek se eleje se vége...
Igazából csak azért írok ide, hogy elsírjam bánatomat. Intel processzor, Quadro videókártya. És kb. ennyiben ki is merült a pozitív dolgok listája. Talán még a billentyűzet ami jó, mert tényleg nagyon jó rajta gépelni, nagyon jó a nyomáspontja. A legendás tinkped billentyűzet... de ez ennél a gépnél csak a bötűkre vonatkozik. Ugyanis minden más gomb elrendezése olyan szarul sikerült, hogy az már vicc. A funkció gombok másodlagos szerepet kaptak (egy munkagépnél!!!), mivel a médiagombokkal közösködnek egy-egy billentyűn. Az Fn+Esc gombbal lehet váltani. Ha azt akarjuk, hogy a funkciógombok legyenek az alapértelmezettek, akkor az Fn gomb sarkában állandóan világít egy kis led. Azt a kis diódát biztosan nagyon fontos volt odatenni, ha már a HDD és WiFi visszajelző nem fért rá a gépre. Az Fn gombban van led, ami tudatja velünk, hogy ki van kapcsolva!!! Viszont a CapsLock és a NumLock semmi, fogalmunk sincs, hogy éppen milyen állapotban vannak. Vagyis de, mert a Lenovo gyári drájvere a képernyőre kiteszi, és kint is hagyja. Csak egy kis guglizással deríthető ki hogyan tudjuk azt a rohadt ikont eltávolítani. Szóval ez a billentyűzet: jó rajta gépelni, jó a nyomáspont, de botrányos az elrendezés. Legalább világít. Bár a fény inkább a gombok mellől jön ki mint a feliratokon, de ezek után már ennek is örülhetünk. Ha már erre járunk, akkor a pöcökegér is megérdemel pár karaktert: nem hiszem, hogy van olyan állat a földön, aki ezt képes lenne üzemszerűen használni munka során. A régieket lehetett, ezt nem. A hozzá tartozó gombok a tapipadon vannak, az megint egy remekmű. Nem is tudom hogyan lehet ennyire elbaszni valamit. Az egész deszka mozog, mármint amikor klikkelni akarunk. Nem csak az egyik meg másik sarka, hanem az egész lenyomódik, ráadásul rohadtul kellemetlen a nyomáspontja. A Windows-ban ha klikkelni akarunk a tácspeddel akkor elég csak egy picit megérintenünk (koppintanunk). Ennél a gépnél is így működik, vagyis így is, mert ha erősebben nyomjuk meg akkor az egész lap klikkel, vagy egyet vagy kettőt, vagy jobbra vagy balra. Szerintem próbáltak mekbúkosítani, csakhogy ott a koppintásos klikkelés nem ilyen. No mindegy, mióta megvan ez a gép, azóta nem használok tácspedet.
De ez eddig mind semmiség, ezek olyan dolgok, amiket minden gyártó elcsesz egyszer. Ráfoghatnánk, hogy a Lenovonak most ez az. De nem, a géppel nem ez a probléma. Hanem az anyagok minősége, az összeszerelés minősége!!! Pontosan ugyan olyan műanyagból van mint a búcsús céllövöldés kéksárgapiros fröccsöntött műanyag kínai dömper. Sorjás, nyeklik-nyaklik, recseg-ropog, nyikorog. Hajlik, rugózik az egész készülékhát, nem csak a kijelző, hanem az egész. A kijelző meg vicc: 2 hét után meglátszik rajta a billentyűzet nyoma, a gombok szélei ott vannak a monitoron. Pedig úgy vigyázok rá mint a hímes tojásra elvégre ez egy több mint fél millás gép!!! Most, hogy írom ezt a novellát már annyira felbaszta az agyam a nyikorgó csuklótámasz, hogy muszáj lemennem egy cigire még mielőtt kárt tennék ebben a ThinkPad-ben...
Na szóval rettentően gagyi anyagból van összerakva. A HP és a Dell hasonló tudású gépei (ZBook és M2800-M3800) fényévekkel jobb minőségűek, fémből és szénszálas anyagból. Sajnos tudomásul kell venni, hogy nem azonos kategória, bár a sajtóanyagok azt sugalják. A W540, W550, T540 egy noname kínai vacak gép szintjén vannak a minőséget illetően. De hát ez a marketing, már kutyaszar és macskatáp is van ThinkPad logóval.
Még a kijelzőre pazarolok néhány karaktert. Kettő zsanér tartja. Nagy meglepetésre ezek fémből vannak, de azért odafigyeltek, hogy ezeket is jól elbasszák. Ugyanis csak a szélső oldalukon csatlakoznak a kijelzőhöz, a belső oldalukon a 3mm-es hézagon keresztül látszanak a trehány módon elvezetett kábelek. A panel minősége a 15 évvel ezelőtti leggagyibbak szintjét éri el. Pontosan előtte ülve, merőlegesen nézve még elmegy, de ha hátradőlök a székben, akkor a tetején már átfordulnak a színek: a betekintési szög 90° + - 5°. És az egész a lehető legótvarabb, legolcsóbb műanyagból.
Nem is érdekelne ez az egész, és nem is kúrnám fel magam rajta ennyire, ha nem 620 EZER Forintba kerülni ez az ócska műanyagkupac. A technológia (Intel+NVidia) még vagy 10 évig bőven használható lenne, ha a készülékház nem esne szét 1 év alatt.
Majd elfelejtettem a csatlakozókatHát van 4 db USB (3db 3.0). Oly remek elrendezésben, hogy a jobb oldalon kettő pendrive nem fér be egymás mellé (Kingston DataTraveller). Van még rajta ősrégi D-Sub meg Thunderbolt port amihez se kábel se periféria jóformán nics a piacon. Persze átalakítóval lehet HDMI-t kicsikarni belőle, de a 4K-t már nem bírja. A spéci Lenovo újítás kockadugós töltő nem kompatibilis semmivel, legalább 135W-os kell neki, ami 16 ezernél kezdődik. A Lenovo gyári szoftverei ismét csak a trehány munkáról tanúskodnak. Instabilak és erőforrás pazarlók.
Winchester-SSD cserénél megdöbbenve tapasztaltam, hogy miféle a merevlemez beépítő kerete: lényegében egy kábelkötegelő van ráragasztva körbe a meghajtóra, ami feszesen tartja a helyén. Nem is értem ezt a megoldást (talán rugalmasabb mint a csavar és talán egy picit jobban csillapítja a rezgéseket, a laza beépítést biztos szeretik a csatlakozók forrasztásai is). Ennyit tudtak spórolni azon a 2-4 kis csavaron??? Az egész tervezőbrigádnak egyesével tördelném el az ujjait, hogy ilyet mertek alkotni.
Na ennyi elég is lesz. Ha valaki választás előtt áll, akkor még véletlenül se Lenovo-t, ThinkPad-et vegyen. Ugyan ennyi pénzért a Dell sokkalta jobb minőségű gépeket árul. Fémből! Ami nem horpad úgy, hogy a gombok széle megnyomorgassák a kijelzőt.
Azt hiszem kellőképpen kidühöngtem magam. -
válasz
Gabesz87 #78381 üzenetére
Nálam is volt már ilyen, de akkor a dokk egyik pöcke állt bénán valamiért. Megnyomtam a kioldó gombot, visszaugrott a helyére. Én úgy szoktam, hogy hagyom, hogy a lapos a saját súlyával huppanjon bele, az esetek többségében meg is teszi, néha kell csak segíteni kézzel.
-
Gabesz87
veterán
Szerintetek miért van az, hogy néha, ritkán, alig tudom betenni a gépet (T400) a dokkolóba. Kb. 5 percet szenvedek vele, mire belemegy. Simán szokott menni, egy mozdulat, de néha, kb havonta 1-2x mindig megsz...at. A dokkolóval lehet valami?
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #78379 üzenetére
*Ezt gondoltam
Csak akkor miért nem jön össze? Power managerben elvileg minden ugyanúgy van állítva akksiról meg hálózatról is, szerintem kb biosban is. Eszerint mégsem. Vagy szimplán máshogy használtam akksiról és ezért volt hidegebb nem varázslat miatt.
-
-
csubuka
addikt
Az X220 akksiról nagyon halk és nem melegszik, persze kicsit lassúbb, mint hálózatról, sőt érezhetően inkább. Olyan sémát nem lehet beállítani, hogy ilyen mélyre butított módon menjen hálózatról is? Vagy ilyet csak akksiról nyom?
*Brutál üzemideje van a 9 cellással, látható monitor mellett, wifimentesen, "irodaimelózva" el volt magának kb egész munkaidőben. Persze volt amikor a másik gépet piszkáltam, de azért ez akkor is figyelemre méltó, ez egy tetszetős tulajdonság végre.
-
metal01
őstag
válasz
Chaser #78374 üzenetére
Ez tényleg mák kérdése szvsz. Anno a SGS2 telóm volt pixeles. Az egyik hivatalos szerviz szerint nem fért bele policybe a hiba. Beküldtem postán a központba garlevéllel együtt. Jött másnap a mail, hogy két munkanap. Bementem érte és nem csak a kijelzőt, hanem főpanelt is cseréltek. Majdnem egy új telefont kaptam.
Bocs az OFF miatt...
-
Chaser
legenda
-
barnam_
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #78369 üzenetére
Nem, csak a valós állapotot fogja mutatni. Lehet, hogy a %-os érték nőni fog, amit az AIDA64 mutat, de rosszabb nem lesz az akkud tőle.
-
tothjozsi96
addikt
Ha újrakalibrálom az akkumulátort akkor mindenféleképpen nőni fog az elhasználódás mértéke?
-
barnam_
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #78359 üzenetére
Szerintem tiltsd is le az Atit, csak fogyaszt, 3D teljesítményben nem lesz számottevően hasznosabb.
(#78361) degas2428: szalagkábelt nem cserélted? Szerintem azt is kellene. A LED kártya megegyezik, de az LCD kábel más: 1366 X 768: FRU 04W1617, 1600 X 900: FRU 04W1618
(#78362) zedii: A Deltát én is ajánlom, korrektek.
-
zedii
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
T530i kijelzője pixel hibás lett. Mivel garanciális vinném szervizbe. Van valakinek tapasztalata, h melyik szervizbe vigyem? Igazából a Delta az amelyik útba esik, esetleg van vlkinek már tapasztalata?
Segítséget köszönöm,
Üdv, zedii
-
degas2428
tag
Sziasztok!
Egy T420-ba vettem egy HD+-os kijelzőt a HD-s helyett de amikor betettem akkor az új kijelző pirosas képet mutat ill. a szöveg alig olvashatók. Mi lehet a baja? Egyébként a kijelző új.
-
Tim82
félisten
válasz
tothjozsi96 #78359 üzenetére
Nincs.
-
tothjozsi96
addikt
Lenne egy kérdésem.
Szereztem egy "új" T400-at.
Viszont nekem nem tudom hogy megéri-e a HD 3470.
Mikor éri meg a használata?
Igazából én semmivel sem játszok és most állítgatom a BIOS-t mert most akarok rá rendszert telepíteni.
Van értelme az én esetemben az ATI-nak? -
barnam_
nagyúr
válasz
Aethelstone #78357 üzenetére
Én nem tudok ilyenről, viszont ha már XP kell, virtuális gép nem játszik?
-
Aethelstone
addikt
Üdv kollégák
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e T420-hoz Windows XP 32 bites drivercsomag? Hivatalos oldalon van pár driver, de távolról nem teljes a történet. Ne kérdezzétek, hogy miért nem húzom le magam az XP-vel a WC-n, most ez van, illetve lehet, hogy ez lesz...
-
metal01
őstag
válasz
kraftxld #78355 üzenetére
A T400-amat szeretném cserélni 420-ra. Előtt az idő, hogy már kellene az erősebb vas. A T400 sem kutya ami most van P9700-al, de már néha érzem, hogy nem az igazi :/
WIN 7-tel használnám szigorúan
A nyóc nem nekem való. A kép széttördelése szerintem meg a hardveres gyorsítás miatt van, amit ki lehet kapcsolni.
-
Tim82
félisten
válasz
vasalarcos #78351 üzenetére
Én elgondolkodnék azon, hogy szervízben kicseréltetem az alaplapon a WLAN foglalatát - ha már ennyire sérült.
metal01: csak a T61/R61-ekbe kerülő G8* alapú Nvidia VGA-k voltak elhullósak. A T420-nak ilyen szempontból nincs gondja, persze az NVS4200 nem épp gamer GPU így sem.
-
metal01
őstag
T420-ból is gázos az NVIDIA? Konkrétan a két VGA-s verzió?
-
vasalarcos
csendes tag
Sajnos nem vettem észre hogy a wlan slotban 4 tű görbült, ezért még jobban elromlott a kártyacserélgetéssel. Most a wwan slotban van az 5100, a wireless usb helyén pedig egy egy antennás realtek a wireless usb antennáján. Leragasztott 20as tűvel működnek. A realteknél gyengébb a jel, de így is gyorsabb és stabilabb a sebessége. Van valami ötletetek, hogy lehetne működésre bírni a külső kapcsolót ilyen konfiggal, vagy helyre rakni a tűket?
-
barnam_
nagyúr
válasz
vasalarcos #78346 üzenetére
Nekem a T400-ban Intel 5300 van, de használtam 6300-t is. Különbséget nem vettem észre, mindkettő működik, teszi a dolgát. Én inkább olyan adaptert tennék akkor már bele, ami támogatja az AC szabványt is - bár nem tudom van-e ilyen kártya normál pci-e méretben.
-
Kiss67
senior tag
válasz
vasalarcos #78346 üzenetére
Szia , nekem volt 6300 as, hmm nem sok mindent tapasztaltam vele.
Van 3 antennád a gépbe?
Nekem van 6205 ha kell. -
vasalarcos
csendes tag
Sziasztok!
x200s-hez milyen új wifi kártyát ajánlotok? Intel 5100-astól gyorsabbat szeretnék, Intel 6300-as szimpatikus. (BIOS kérdés megoldva megoldva) Van valakinek valami tapasztalata? -
Kiss67
senior tag
Üdv Mindenkinek.
Ha esetleg valaki tud megoldást egy Thinkpad Tablet 2 problémára, vagy hogy melyik fórumban kellene írnom, azt megköszönném.
Nem működik mindig az automata forgatás, miután feltettem a win 8.1-et.
Köszönöm. -
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
donjohnson #78337 üzenetére
Nem kell "sokan kérni" elég ha megbeszélitek a topicgazdával és ha megvan a megegyezés akkor szóltok.
Mint ahogy most is történt.
-
Tim82
félisten
válasz
donjohnson #78337 üzenetére
-
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #78334 üzenetére
ha sokan kérjük, akkor csak véglegesítik.
adjatok egy linket és szívesen támogatom. -
Tim82
félisten
válasz
Esély mindig van.
-
Tikakukac
titán
válasz
Arra biztos, hogy visszarakják utána rá 2 hétre, mert csak.
-
-
-
Slem
tag
Új gépet vettem, (Lenovo Z50-70) de operációs rendszer nélkül. Jól értem, hogy Windows-t aktiválni, csak egyedi licensz vásárlás után fogok tudni? Azaz a céges Windows csomagot nem fogom tudni felrakni?
Tudom, hogy amatőr kérdés! Ami nem ide a fórumra való, azt magánba írjátok meg. Előre is köszönöm. -
válasz
tothjozsi96 #78322 üzenetére
20 perc a csere, ha először csinálod, 30.
Hardware Maintenance Manual segít benne, minden TP-hez elérhető, guglizz rá.
Én a legolcsóbbat vettem kínából a W500-ba, talán már több mint egy éve, kb 1 centi holtjátéka van most (napi szinten jó sokat van nyitva-csukva). -
csubuka
addikt
válasz
tothjozsi96 #78322 üzenetére
Másfél óra meló cserélni (kb.), hagyd rá inkább
-
tothjozsi96
addikt
A T400-ammal van megint valami, igen..
Az a kérdésem hogy a zsanérnak a holtjátéka van már vagy 5cm.
Na most, életemben sosem cseréltem ki ilyent.
Az volna a kérdésem hogy ezen ilyenkor lehet valahogy húzni vagy pedig ki kell cserélni?
Köszi előre is! -
-
peestike
senior tag
sziasztok!
került hozzám egy T61, nézzem meg mi baja lehet...
kis naívan szoftveres problémára gondoltam.
gyakorlatilag egyszer beindul, sokszor nem.
gomb megnyomás után felvillan az "1" és "A" betű a képernyő alján, aztán egy hosszú sípolás, majd 2 rövid.
(egyszer beindult, akkor talán egy rövid után, ahogyan általában kellene.)
és nem történik semmi, képernyő sötét, kikapcsolni tudom csak. az egyszeri indulásnál gomb nyomása után rendesen, ahogyan kell bios képernyő, utána win boot képernyő.
valami kontaktos lenne netán? azért csipog?
olyan, mint kábé asztali gép, mikor ram modul nincs rendesen a foglalatban, azért csipog, de képernyő bekapcsolás sincs, így lehet, hogy valami képernyő kontakthiba lenne?
valakinek valami ötlet netán?
köszönöm előre is! -
Tikakukac
titán
Akinek TP optibay HDD alvás utáni gondja van:
Ne szórakozzon mindenféle mágiákkal, hanem rakjon oda lapfájlt. Mindig el fog indulni a kis mocsok, 2 órát szopóztam lakótárs T430-asával. Öröm volt végül, hogy eszembe jutott a tutiság.
-
Otisz
őstag
T500 vs W500
A kérdésem: a w500-nak is ugyanaz a hűtése mint a T500-nak?
7végén lecseréltem a bevált és imádott T500-am egy T420s-re, de kövezzetek meg, én visszasírom a T500-at.
Miért? Nekem a billentyűzete is másnak tűnik, plusz a T500-nak soha nem hallottam a ventijét.
Nem mintha a T420s vészes lenne, mert ettől volt százszor hangosabb, mint pl. a dedikált VGA-s T61-em anno tűzforró volt. Hiába, a jót könnyű megszokni.Azt hiszem eladom/elcserélem, és visszatérek a már megszokotthoz.
Ami hiányozni fog, az a 3 háttértáras megoldás, meg a 16GB RAM lehetősége.Éreztem, hogy nem kellett volna váltanom.
-
metal01
őstag
válasz
tothjozsi96 #78307 üzenetére
Csavarok miatt nem hiszem. 2-2 csavar tartja mindkét oldalt. Ha azok a helyén vannak akkor azt ki nem lehet onnan robbantani. A T400 hangszórói alapból szarok. Mint a legtöbb TP hangszórója. Sokat ne várj tőle. Esetleg nézd meg, hogy nincs-e berepedezve, beszakadva a membrán. A keyboard bezelen lévő lyukakon bemászik pont oda a kosz meg minden szar. Tud dzsuva lenni ott. Amúgy kb. 1-2k-ért már lehet venni hangszórót T400-hoz. A csere meg kb. 5 perc.
-
Tim82
félisten
válasz
tothjozsi96 #78307 üzenetére
Lehet portól is. Még mielőtt cserélnéd, érdemes lenne óvatosan kifújni a hangszórót és a környékét sűrített levegős palackkal.
-
tothjozsi96
addikt
Köszönöm!
Még egy kérdésem volna.
Az én T400-amban a hangszóró nagyon berezonál, recseg és búg.
Ez lehet azért mert valami csavar nem tartja jól?
Egyáltalán felmerülhet ilyen hogy egy ilyen gépben valaki szét hajtotta a hangszórókat?
Nálam több mint egy éve van.
Van értelme használt hangszórót venni? -
Tim82
félisten
válasz
tothjozsi96 #78305 üzenetére
A Draft N-es kártyák tudtommal még azelőtt kerültek piacra, hogy 2009-ben véglegesítették volna az N szabvány pontos specifikációit.
-
anonym2k
csendes tag
Sziasztok !
Bővíteném az X201-emet, 2x2GB-ról 2x4-re.
Amit kinéztem: Hynix HMT351S6CFR8C-PB NO AA.
Ragaszkodjak párbaválogatotthoz vagy vehetek 2 különböző helyről 1-1- példányt.Az aprón ugyanis most csak így találtam, a több darabosak mind jegelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest