- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
válasz
dmagyar17 #76564 üzenetére
Nekem lassan szervizelni kell az X240-emet, mert döglődik az akksi benne - remélem jó szervizt sikerül kifognom.
Egyik IT-s ismerős DELL Latitude / Inspiron gépekkel van napi "kapcsolatban", ő mesélte, hogy a DELL notik szervizéről csak addig tud pozitívan nyilatkozni, amíg a javítandó gép garanciaidőn belül van. Mondta, hogy amint lejár a jótállás, onnantól kezdve egy pótalkatrészre nem ritka, hogy 1-3 hónapot is várni kell...
-
Nyilvánvaló, hogy hardverben erősebb. Azt senki nem is vitatta...viszont a többi feltételednek nem fog megfelelni...
Alapvetően a hardver az ami minden gyártónál adott...mindenki ugyanazt az intel chipet kapja, meg nvidia-t, meg stb...amit megvesznek az adott típusba. Az a kérdés, hogy mibe csomagolják ezt neked...Ha neked jó a t440p megfogdostad élőbe és rendben találtad, akkor nincs kérdés...az a neked való darab.
(#76597) Razermazer : Köszi, megnézem
-
Razermazer
őstag
válasz
MrSealRD #76588 üzenetére
Bővebben a topikjában találhatsz leírást, kérdést, segítséget[link], mert igen van neki! Így csak dióhéjban itt!
T500-al nagyon egyszerű volt, csak a switchable graphics-ot kell tiltani biosban, integráltat hagyni egyedül, utána meg kell várni, hogy a rendszer felálljon, expresscardba bele kell tenni az e-gpu rendszert, elindítani a külső kártyát, monitor villan egyet és már érzékelte is az e-gpu-t driver telepít és használ.
Ennyit kellett tenni T500-nál, a topikban vannak akik T430-al is használják egy gtx 760-al nagy megelégedéssel.
Nálam, a gépem nem fiatal volta miatt, max gtx 560ti mehet a proci mellé, én egy gtx 460-al használom, meg egy azzal megegyező quadrom van(mellettük ott van már egy precision m4600-am is). A teljesítmény 85-90%-os, ez az express card átvitelének a hátránya, ennyit tud.
Stabilnak teljesen stabil, csak nvidia kártyával lehet a belső képernyőt használni, amd kártyával nem az csak külső monitorral működik.
Thinkpadoknál és Dell notiknál nem nagyon problémás a beüzemelés, persze ezt azért nem mondanám 100%-ra, de átlagban ok a dolog.
Én ezt használom ettől a gyártótól[link] forrasztott változat biztosabb mint az hdmi.
Másik gyártó[link]jóval olcsóbb, viszont itt a régebbi változatok elég labilis működést produkálnak, gdc 5.0-tól lefelé.Köszi Peet91 már váltottam, pontosan az általad ajánlott típusra kabooom egy gép
így nemsokára a T500-tól megválok, szépen rendbe teszem aztán menet apróra.
-
-
Peet91
aktív tag
válasz
Razermazer #76587 üzenetére
Érdemes lenne megnézned a dell precision m4600-as szériáját, igaz, hogy 15,6", de kétkörös hűtés és elég combos dVGA jellemzi. Árban is elég jól néznek ki. Ha pedig megengedi a budget, akkor mehet az m4700 is. Nem thinkpad, de van olyan jó mint a TP-k
-
válasz
Razermazer #76583 üzenetére
Te milyen eGPU-s rendszert használsz? Mennyire stabil?
-
Razermazer
őstag
válasz
thgergo #76585 üzenetére
Nem is a kétmagos i7-re gondoltam, hanem a 4 magos akkor nevezzük nevén i7-2760qm-re, azért az igazán nem rossz választás(és tényleg nem kell többet rádobni árban, ha talál az ember olyan eladót aki hajlandó így értékesíteni a prociját, vagy eladja és kiegészíti az is megoldás).
Hát turbo ezt is rengeteget olvastam itt a topikban, hogy hogy érdemes beállítani, meg nem érdemes bekapcsolni (én kvázi kiszoktam kapcsolni).
Áramellátás, ha te extreme procit is hajtottál egy ilyen notiban és bírta, akkor egy sima 4 magos i7-et turbo nélkül nevetve elvisz. Áramkör is bírni fogja ezt még.
Thinkpad hűtése, még ebben a szériában, azért nem volt rossz. -
thgergo
tag
válasz
Razermazer #76583 üzenetére
A cpu cserélhető simán 15k rádobással mondjuk egy i7-re.
Cserélni cserélhető, csak kérdés hogy megéri. 2 magos i7-ek alig gyorsabbak a 2520M-nél. (pl i7-2640M). Nyerhetsz vele kb 15%-ot, vagy azt sem. 3.2 Ghz<-> 3.5 Ghz, 1 Mb-at több cache.
Más kérdés, hogy a 4 magos i7-ek is belemennek, kezeli a BIOS, csak éppen a így ezeket sohasem árulták tudtommal, csak T520/W520-ban. pl (i7-2820qm), de ezek ugye 45W-osak.
Az én T420-amban kipróbáltam egy 2960xm-et (~55W) is. Nem tudom hogy mennyire használ a nagyobb áramfelvétel a T420-nak, sem mennyire van nagyobbra tervezve a tápellátás a T/W520-hoz.
Ellenben amit próbáltam a hőleadásuk is jobb ezeknek a nagyobb lapka miatt szerintem, ~40W leadása mellett produkált a 2960xm (4 mag 2,7Ghz) hasonló hőfokot ~(70-80) mint a 2520M (2 mag 3 Ghz) ~30W-nál nálam. Szerintem egy jól lepasztázott 45W-os 4 magos is simán elmegy a T420-ban, már ha az az áramellátás is bírja. Amitől félnék hogy rövid távon a turbo túllépheti a TDP limitet ~30 másodpercig, amikor ilyen ~55W ot is felvehet a 4 magos cpu, 2960xm meg 70W is, az ami nem biztos hogy jót tesz a 35W-ra optimált tápellátásnak. Nekem úgy tűnt, hogy 50W felvétel környékén a BIOS lekorlátozza 800Mhz-re, a következő kikapcsolásig, de ebben egyáltalán nem vagyok biztos, hogy tényleg emiatt korlátozta le.
-
aneda
senior tag
válasz
MrSealRD #76581 üzenetére
Ezt nem nagyon tudom, annyit veszek észre hogy a tervező programban sokat kell várni ha metszet akarok megjeleníteni. Ezt gondolom videó kártya teljesítménye befolyásolja.
Az egész rendszer sem túl gyors már, de itt rá kellene szánjam magam egy win újratelepítésre, az szerintem segítene.
A gyengébb ház, bill. stb. kialakítástól én is félek, de néztem hogy a videókároly jóval erősebb benne, ill. ha rászánnék még egy kis pénzt az i7 4700MQ azért szignifikánsabban erősebb a 2520M-nél.
A 450P-t újonnan biztosan nem fogok venni, mire az használtan kapható lesz az több év, 440P-k viszont már elérhetők használtan is jó áron. -
Razermazer
őstag
válasz
Egyetértek!
Valószínű a gpu lesz a ludas, azért az nvs quadrok sehol nincsenek egy normális quadrohoz képest.
A cpu cserélhető simán 15k rádobással mondjuk egy i7-re.
A quadro kiváltható egy e-gpu-val, ami thinkpad esetén elég egyszerűen kivitelezhető.
Összegben csak az egpu rendszer megáll 20k-ból ehhez kell hozzáadni egy erősebb quadro(firepro) árát vagy teszem azt egy gtx, esetleg egy amd kártya árát.Én is így használom még a T500-at, kimaxoltam amennyire lehet a platformon belül(max ram, max cpu, ssd) és e-gpuval elég életképes még most is.
-
Peet91
aktív tag
válasz
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Az az igazság, hogy nem tudom milyen feladatra kevés a t420, de ahhoz, hogy a t440p szignifikáns előrelépést jelentsen számítási teljesítményben, ahhoz kb. az elérhető csúcskonfigot kellene választani belőle, csilliárd trillió forintért, viszont annak is sokkal rosszabb lesz a billentyűzete, plusz az összeszerelési minőség a gyengébb, de ami végképp beteszi a kaput, az a touchpad. Na az a legrosszabb.
Én azt javaslom, hogyha nagyobb pénzösszeget szánnál rá, (rgo újan vennéd), akkor várd meg a t450-es szériát, mert ott a legtöbb ilyen sz@rságot sikerült orvosolni.
-
aneda
senior tag
Üdv Urak!
T420-ról váltanék erősebbre, T440p jó választás lehet.
A mostani gépemben 2520M CPU van nVidia NVS4200M GPU-val, a 440P-t 4300M procival és nVidia GT730-al néztem.
A mostani gépem elég stabil, nem akar szétesni, igen jó a billentyűzete, szeretem a felső világítást, van hozzá dokkolóm.
Megérné az újabbra váltani? -
-
dmagyar17
csendes tag
válasz
yodamastah #76575 üzenetére
Értem. Milyet ajánlanátok 350e-ig bezáróan, akár Edge is érdekelhet, bár azok nem tudom, mennyire biztosak...
-
-
Tim82
félisten
Problémát én sem látok itt, csak arra akartam rámutatni, hogy nálam is az első, alsó határérték alá merítés után léptek életbe a tlp-s beállítások + empirikus úton van értelme szerintem ellenőrizni, hogy valóban jól csináltuk-e.
Nyilván ezen jó szokás szerint a végtelenségig lehetne vitatkozni, de inkább ne tegyük.
-
sss
őstag
Nyilván nem nagy gond ez az 1-2% eltérés, csak furcsálltam na.
-
Tim82
félisten
Azért ez elég egyértelmű, hogy így működik, elég sokszor volt már róla szó a topikban (a fórumtárs meg visszaolvasott, mint említette, így talán jogos az evidenciaként kezelés). Azért javasoltam neki az egyszeri feltöltést 100%-ra, majd az alsó határérték alá történő merítést, mert ezután feltöltve ellenőrizheti, hogy valóban jól működik a tlp-s beállítás.
-
HSM
félisten
2% is lehet, ha valamiért megszakad a töltés a kérdező gépén 78%-on, akkor mikor visszajön a powa már nem fogja tölteni hiszen nem érte el a töltési küszöböt, azaz a 20%-ot.
Nálam most épp 77%, mivel kicsit ment töltő nélkül, de még nem érte el a 70%-os alsó küszöböt, így nem tölti jobban, hiába 80% a beállított felső határ nálam is. Majd ha 70% alá merül (kérdezőnél 20%), akkor majd szépen elkezdi újra tölteni. -
Tim82
félisten
Tlp esetében nekem kellett egy 100%-ra való feltöltés, majd a megadott alsó határértéken alulra lemerítés, utána fel tudta pontosan tölteni.
De tény és való, van néha 1% eltérés. (2% nem.) Engem sem izgat amúgy, ennyi belefér.
dmagyar17: a konzumer Lenovo notikat más cég szervízeli itthon, mint a Thinkpad-eket. Ha infókat szeretnél, a Smartservice, ill. Delta Kft.-nek érdemes utánakeresned.
Itt is vannak rossz és jó tapasztalatok velük, szerintem összességében nem negatív a kép, de inkább olvass utána, hogy tudj képet alkotni.
-
metal01
őstag
válasz
dmagyar17 #76564 üzenetére
Annyira szerintem nem vészes a helyzet. Legalábbis én nem szembesültem ilyennel. A gond inkább az, hogy azok a szériák amiket érdemes venni (20-al bezárólag) már nem nagyon garosak. Max. ha van rajta kiterjesztés. A 20-as széria felett elég botrányos az összeszerelés és a minőség.
-
dmagyar17
csendes tag
Üdv!
Laptop vásárlás előtt állok, és felmerült a Thinkpad széria (pontos típus még nem). Viszont úton-útfélen azt hallom, mennyire megbízhatatlan a szerviz, és hogy hónapokat kell várni 1 kisebb alkatrész cserére..
Mennyire igazak ezek a legendák? Merjek Lenovo terméket vásárolni, vagy a szerviz miatt mondjak le róla? Tetszenek a gépeik, és nagyon a Thinkpadek felé húz a szívem.Köszönöm,
Magyar Dániel -
Tim82
félisten
válasz
psyho85 #76554 üzenetére
Egy lehetséges magyarázat a problémára.Sztornó, az általad írt modul kétsoros.
Viszont ha gondolod, megnézhetjük szintén 1600-as Hynix 2*4 GB modullal, amik mentek X200-ban, most meg X201-ben. Persze csak ha budapesti vagy.
Memtest86+/Prime 95 Blend teszt volt már esetleg?
-
psyho85
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy T500, a BIOS 3.22, eddig 2x1 GB RAM volt benne (a szokásos alap kiszerelés, P8600, stb.). Vettem bele 2x4 GB RAM-ot, felbuzdulva Francia91 kolléga korábbi cikkén, miszerint mentek neki az 1600 MHz-es RAM-ok is gond nélkül a masinában.
A választásom gyors aprózás után egy pár (2x4 GB) Kingston KVR16S118/4-re esett (1600 MHz, 1,5V), de sajnos nem megy vele a gép, a vonatkozó 1-3-3-1 beep code-ot adja, azaz DIMM/mainboard hibakód. Az eredeti 2x1 GB-al gond nélkül megy a masina, csak gyorsabban a végére érek, mint Bolt bácsi a 100-as sprintnek.
Próbáltam mindkét modullal külön-külön és a két slotban is, de az eredmény ugyan az: nem nyert. Mivel van példa működő 1600 MHz-es RAM-ra T500-ban, lehetséges, hogy a whitelist-mentes moddolt BIOS lesz a megoldás? BIOS reset, velemi egyéb lehetőség?
Ha minden remény veszett akkor ugyanitt épp csak kibontott jóféle RAM-ok eladóak!
-
Tim82
félisten
Először töltsd fel 100%-ra az akkut (tlp-ben erre is van parancs, hogy egyszeri alkalommal hagyja figyelmen kívül a beállított 20-80%-os küszöböket és teljesen feltöltsd - reboot után visszaállnak a 20-80%-os küszöbök -> sudo tlp fullcharge [ BAT0 | BAT1 ], értelemszerűen használva a BAT0 vagy BAT1 részt), utána próbáld ki, hogy lemeríted 20% alá és megnézed, hogy mennyire tölti vissza.
-
sss
őstag
Próbálom linux alatt is belőni, hogy mettől/meddig töltse az akkut (20-nál be, 80-nál ki), elég jól le van írva itt a topikban is, de valahogy nem akarja a jót, beállt fixen 78%-ra. Smapival lekérdezve az általam beállított határértékeket látom, az akku állapotára pedig azt írja, hogy "idle".
Csomag feltelepít, modul betölt, threshold beállít rc.localban... valamit kihagytam? Egy T400-ról lenne szó.
-
HSM
félisten
válasz
Peet91 #76547 üzenetére
"...mert a t420 is elavul lassan."
T420 tulajként jót derültem ezen.
(#76548) dying_star: Épp ez a vicces, hogy olyan sokkal nem lettek bikábbak a hardverek. A különbség, hogy a mostani mainstream procik ~15W-ból tudják, amit a T420 procija mondjuk 25-35W-ból. Ahol komoly fejlődés volt, az az IGP, de az meg megint harmatos a 15W-osokban, a nagyobb procik meg nem mennek a kisebb gépekben, vékonyítás köszönjük.
Szóval nem esek hasra a modernebb cuccoktól, +170g a 6 helyett 9 cellás akksi, kb. ennyit bukok a "korszerűtlen" procimon/gépemen. Ennyit bőven megér a normális Thinkpad dizájn és extrák. -
-
Peet91
aktív tag
válasz
FoxiestFox #76545 üzenetére
Igazából én most arra várnék, hogy a t450-es széria hogy fog szerepelni. Inkább abba vágnék bele, mint egy t420-ba, mert a t420 is elavul lassan.
-
-
törölt tag
És T440 vagy T430-at érdemes venni?
-
mcroberto
tag
Sziasztok.
Ehhez a lészorítóhoz tudna nekem mondani valaki egy FRU számot? Ilyet keresek, csak így nehéz. Bizbasz néven nem találom
T420nál ez szorítja le az nvidia chipre a bordát. Meg csavarkát is keresnék.
Help, és köszönöm.
-
törölt tag
Sziasztok! Rávettem fejem, már félre is rakattam magamnak egy TP-t... De tényleg igaz a Lenovo garira, hogy annyira gáz? Még az üzleti szériánál is? :S Biztosra szeretnék menni, mert ennyi pénzért EliteBook és Latitude is van bőven ilyen konfiggal : )
-
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #76535 üzenetére
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
Luck Dragon #76531 üzenetére
Szia!
Van Ideapad topik (több is...), van Milyen notebook-ot vegyek?-topik is.
Ezek valamelyikében hamarabb kapsz választ, mi csak lebeszélnénk az Ideapad-ekről... -
Tikakukac
titán
válasz
Luck Dragon #76531 üzenetére
ThinkPad topikban annyira nem lesz jó ez.
Egyébként menekülni kifelé a Lenovoból, ennyiért HP paviliont kell venni, FHD-val 850M-el.
-
Sziasztok fórum lakók,notebook vásárlás előtt állok és azt szeretném meg kérdezni hogy mi a véleményetek erről. Esetleg ha van valakinek ne titkolózón és ossza meg velem,
Mivel van egy G580 Wood-om és eddig nem csalódtam, bízom ebben is.
-
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #76520 üzenetére
El tudnálak képzelni, mint Moderátort...
(#76525) pippin12:
Még mindig nem adtátok fel a T500/T400 + Windows 8(.1) kínlódást? Megéri, kérdezem én? Mennyivel ad többet a 8-as, hogy eltökölj vele napokat/heteket, mire teljesen feldriverezed? (Nem beszélve arról, hogy aztán lassan jön elő a többi bug, ami a nem W8-as driverekből fog adódni)
Én végigjártam, szintén T500-zal, más pedig T400-zal, de pár nap után beláttam, hogy Windows 7 a vége, és csókolom -
Sziasztok! Van egy T400-om, egész jó állapotban, 160Gb vinyó, CPU-P8600/2400MHz, 4Gb ram, el szeretném adni, váltás miatt, szerintetek mennyit ér egy ilyen gép?
-
pippin12
tag
t500 8.1 alatt milyen smart card reader driver megy rendesen? Sajnos a gyári wines néha szrkodik nálam.
-
-
válasz
hibázni lehet, szerintem leidiótázni valakit ezért nem túl kifinomult dolog. ráér majd a többedik alkalom után
-
Tim82
félisten
válasz
Nem lelkiismeretfurdalás kérdése.
-
-
törölt tag
HP ProBook 430 G2
Intel®Core i5-4210U Processzor (2,7 GHz), Dual-Core
33,8 cm (13") HD 16:9 LED Display (matt), Webcam
4 GB RAM, 508 GB SSHD, Fingerprint
Intel HD 4400 videókártya, USB 3.0, WLAN-n, BT
DOS , készenléti idő 9,5 h, 1,5 kg
Billentyűzet: magyarEz szerintetek megéri 165e Ft-ért 3 + 2 év garival? Heti 2-3x lenne hurcibálva kb. 20-20 percet BKV-n (oda vissza 40 perc / alkalom)
Vagy egy Lenovo Thinkpad T440P
Kijelző méret, felbontás, típus 14" 1366 x 768 Matt Led
Processzor Intel Core I5 4200M Max Turbo Frequency 3.1 GHz
Memoria 4GB DDR3 1600Mhz
HDD 320Gb SataII
Intel HD 4600
Akkumlátor 6 cellás (56Wh), max. 7.4hVagy ez 3 év garival?
A processzora a Lenovonak 15-20%-al erősebb, és lehet, hogy az anyaghasználata minőségibb is... Szerintetek melyiket válasszam? Igen láttam a Touchpadot, de nem használnám, WorkStation lenne, egér+bill+dokkoló+monitor van hozzá. Garanciát hallottam, de azt is, hogy az üzleti gépeket igencsak másképp kezelik : )
Ha tudtok javasolnátok más ilyen árkategóriás (160-170e Ft) gépet, ami szintúgy hordozva lenne, a kijelző is ilyen 13-14-15 körül van, és lehetőleg a processzor is a 4200M környékén van és "minőségi" is?
-
brd
nagyúr
Valaki el tudott már érni Windows alatt Intel 5300 AGN-nel ~130 Mbps-nél nagyobb valós sebességet és/vagy rá tudta venni 5GHz-re? Ha igen, melyik driverrel? Nekem ugyanis semmit nem lát az 5GHz-ből (de pl. egy telefon igen), ill. ugyan azt írja, hogy 300 Mbps-es a hálózat, és az AP is ezt írja a kliens infói mellé, de sem a másodlagos csatorna számát nem írja ki, sem a valós sebesség nem megy ~130 Mbps fölé.
-
Tim82
félisten
válasz
barnam_ #76507 üzenetére
Hivatalosan az X230/T430/T530 generációja kapott először AC-s wifi támogatást, azt is BIOS frissítéssel (legalábbis X230 biztosan). Nem is tudok róla, hogy az Intel 7260AC-n kívül lenne más ilyen wifi kártya Lenovo-vonalon. Amúgy sok panasz is volt a 7260AC-kre, példa.
T410, T400 esetében nyilván csak whitelist-mentes moddolt BIOS-szal fog menni a történet.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #76512 üzenetére
Ha valóban ezt szeretnétek, akkor a komplett thread-et kell.
Egyelőre csak off-ba raktam.
-
válasz
szabonagyur #76511 üzenetére
Legalább topikgazda úr végre törölhet egy hsz-t.
De izibe!
-
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Írok ide is hátha valaki tudna segíteni.
Most vettem egy Lenovo B50-30 as laptopot,használtan,és alapon win 8 van rajta,de win7-et akarok feltelepíteni,de sehogyan sem akar összejönni,még a BIOS-ba sem tudok belépni,tudja valaki melyik gombot nyomjam meg,hogy betudjak lépni?F1-et már próbáltam,de ezt írja ki "Checking media"
Próbáltam F2-őt semmi,DELETE-ét semmi.Ötletek!?
Bejön egy kék-szürke képernyő és onnan sehova!
Még az is elég lenne ha vissza állíthatnám az eredeti win8-at,újratelepítve! -
Tim82
félisten
válasz
soldi3r #76506 üzenetére
Elég nagy, ugyanis tapasztalataim szerint a legtöbb embernél a 3-9. csatornákon működik 2,4 GHz-en a hálózat. (Ezért van nekem is a 11. csatornára téve a 2,4 GHz - a 12., 13. csatornát volt olyan okostelefonom, amelyik "nem szerette".)
Ja igen, panel, látok kb. 20-25 másik wifit, mindegyik 2,4 GHz-en van, 3-9. csatornán...
Még mindig egyszerűbbnek
és olcsóbbnaklátom a csatornaállítást, mint élből a router cseréjét javasolni dual band-képesre. -
...én is társasházban lakom és állandóan probléma volt a Wi-Fi-vel a régi kártya egy egy N2200-as volt (T430s), cseréltem Ultimate-N6300-ra és minden helyreállt.
-
Ha már szóba jöttek a routerek, én is szeretnék újat venni (5GHz miatt). Viszont ha már veszek, akkor legyen 802.11ac szabványú. Ehhez viszont cserélni kellene a wifi kártyát is
Használ valaki itt olyat?
-
Tim82
félisten
válasz
robin112 #76501 üzenetére
InSSIDer nevű progival nézd meg, mely csatornák terheltek. (Ha jól emlékszem, a programból van régebbi, ingyenes és újabb, fizetős változat is.) Érdemes lehet átállítani a routert valamilyen, a szomszédok által nem használt csatornára.
De amúgy itt többet tudnak segíteni.
-
-
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy lehetne gyorsabb wifin az internet a T500 notiban?
Intel 5100 AGN kártya van a gépben és egy TP-LINK TL-MR3420 3G routerhez csatlakozom. Panelban lakom, rengeteg wifi van a közelben.
A speedtest.net szerint wifin 22/25, kábelen 55/32 Mbps a sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Dell Latitude 9440 2-in-1
- Lenovo T580 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- HP PROOBOOK 445 G10 ELADÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest