Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- 
			  LOGOUT Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

soldi3r veterán 
- 

- 

Magnat veterán 
- 

- 

mdk01 addikt Nem az autocad a fő probléma. az szinte majdnem mindegy vga-n is elszalad Hát a cégnél a 2004-es acad alatt egy komolyabb épület alaprajz(2D-be) sraffozva az kb 1frame/2sec forgatás közbe és egy integrált VGA-t izzaszt. Nem mai gyerek a gép(4-5 éves) de a DELL rakta össze. 
- 

Ringman félisten A garkiterjesztés, amit linkeltél, nem jó, ezzel lehet bővíteni: 10N3152-as szám. Az első helyszíni kiszállásosra bővíti a gart, a 2. egy év garit bővít 3 évre. Ja és acad 2011-hez dobj a gépbe egy ssd-t. Nekem egy 160 GB-os 5400-as winyó van a t61-embe, valami siralmasan lassú a program. 
- 

mdk01 addikt Igazából az lenne a tuti, ha a két vga-t (intelest, nVidia-t) össze lehetne valahol hasonlítani, de ezt eddig még nem leltem meg Első hsz. legalját már nézted? 
 Én rajzolok néha ACAD-ban 3D-ben egy átlagos modellel nincs gond. 2D-be sokat rajzolok azzal még annyira sincs gond. Sketchup-pal rajzolok folyamatosan 3D-s modelleket. 20-30k vonal az átlag egy modellnél és sima ügy, viszont a motor tök más.
 Gépem win7 64bit
 Ha adsz egy progit amivel össze lehet hasonlíta a tied meg az enyém teljesítményét kipróbálhatjuk.
- 

Rez_Grof őstag Semmit, mikor megveszed a boltban a gari levellel, neked akkor indul a garancia. 
 A gep ugye a gyartastol tudja, tehat miutan az lejart utanna vinni kell a lepecsetelt gari levelet is.Ringman: Ez biza igy van, es az arra is van kitalava, hogy olyan szamitasokat vegezzen, hutes minden. 
- 

Ringman félisten 
- 

audi100td nagyúr 
- 

audi100td nagyúr 3D-hez nem tudom milyen erös vga kell, AutoCAD szeirntem tuti elfut intel-en is, mondjuk az 1 ev garit elvileg ki lehet terjeszteni 3 ev-re, de ennek utana kellene jarni, erdekes, hogy csak 1 van ra, azt hittem a T-re alapbol 3 jar.  Ha fontos a hordozhatosag, en inkabb ilyet vennek: [link] 
- 

- 

Nand_i tag Ha a warranty lookup results oldalon rakattintasz a "Parts Lookup for this system" linkre akkor reszletesen kidobja FRU szamokkal milyen alkatreszek vannak a gepben, az alapjan meg tudod rendelni a ventit. Tavaly azt hiszem 30k HUF + fa volt a kozponti szerviz oradija nem garis szereles eseten. 
- 

Ringman félisten Hello! Szerintem nem nagy meló cserélni a ventit: 
 segédlet1 segédlet 2 Hardware Maintenance Manual sok thinkpad-hezHa leszeded a ventit/heatsink-et, akkor az alján rajta van a fru-szám, ez alapján tudsz rendelni. laptopalkatreszek.hu-n szokott lenni, a hardveraprón is láttam már + ebay-en biztosan van. 
- 

dbius veterán Senki üzletét nem szeretném rontani - bár mivel leírom mégis ezt teszem -, de én nem javasolnék ilyen gépet vásárlásra... elég nagy az esélye annak, hogy nem tiszta forrásból származik... ha abból származna, akkor lenne jótállás, mivel nemzetközileg érvényes a legtöbb lenovo gépre. Ettől függetlenül lehet, hogy a jelenlegi eladóhoz nem fekete vagy szürke forrásból került, de nem jelent jót, ha új gépet hivatalos gari nélkül árulnak. Ez csupán személyes vélemény. 
- 

TayRol nagyúr 
- 

audi100td nagyúr Elvileg az R sorozatot váltotta le, szóval valamivel T alatti színvonal, de lehet evvel az L szériával már nagyobb a rés a 2 kategória közt, nekem pl. ezek a zsanérok nem túl szimpatikusak, de a fene tudja... Mondjuk ennyi pénzért szerintem akkor már inkább apróról T410 3év garival... 
- 

BFeco aktív tag Töltsd leLenovo Support & downloads - Hardware Maintenance Manual index - ThinkPad oldalról, a notidnak megfelelő leírást. 
 Most, nálam nem megy az oldal. 
- 

Alg veterán Upgrades must be requested individually for each PC. Each upgrade kit will be mailed separately and contain: * Windows 7 Certificate of Authenticity 
 * Windows 7 OS Upgrade DVD
 * Lenovo Drivers / Apps DVD4
 * Instructions on how to upgrade the operating systemTehát csak upgrade DVD... 
- 

mdk01 addikt Hp-m volt korábban, ott hp központnak ment mél és két héten belül küldtek nekem DVDket XPvel. Azért ne keverd össze a downgrade cd megigénylését egy win7 igényéssel. Ez egy kicsit bonyolultabb történet. Meg lassabb, pláne, hogy gondolom vannak pár 100.000-en akik igénylik jelenleg és még igényelni fogják a világon. Üdv. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- További aktív témák...
- HP Ryzen 5 GAMER Laptop(HIBÁS)
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HP Thunderbolt 4 kábel
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest