- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olajka02
aktív tag
-
-
peti_s
addikt
válasz
lakkusjj #92852 üzenetére
Sajnos nem működik ahogy gondoltam, tegnap előtt HWmonitoron néztem meg, miután már 10 perce ment, hogy hé ennek már ki kellett volna kapcsolnia, akkor volt 14 Wh-án, 340%-on ha jól rémlik, azután még 20 percet ment.
A gauge resettel feltölti 106%ig, 5Wh-ig, majd visszaesik 100-ra, és 4,6 Wh-ra. Nagyon örülnék ha lenne valami trükk újra addig feltölteni, nem tudom akkor miért töltötte addig, de hozzá tudnék szokni.
Köszönöm előre is ha van még valami ötletetek, ha nincs akkor ez ilyen marad.
-
havri1
félisten
válasz
lakkusjj #91775 üzenetére
Eddig úgy néz ki okés a dolog.
És úgy látom, ezt is frissítették, legutóbb mintha csak a maxot lehetett volna állítani, most már a minimumot is be lehet.
Remélem nem felejti el.
Egy hibát vettem észre a W10 alatt, hogy az optikai meghajtó helyén lévő HDD-met néha nem mountolja fel, restartolni kell a gépet. W7 alatt nem volt ilyen gond, mindig látta. -
btudos
nagyúr
válasz
lakkusjj #91532 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, csak szerintem nem szerencsés pont a 00-s széria billentyűzetét felhozni minőségi standardként a háttérvilágítás ellenében.
Más: Az asztali ThinkPad billentyűzetek teljesen eltűntek a piacról? Kellene egy kis helyigényű, TrackPointtal elátott verzió, de sehol se találok.
-
Pete55555
addikt
válasz
lakkusjj #78758 üzenetére
Hát de, sőt, igazából halott az akku. Max vagy 5 percet bírna róla, de mindig töltőről használom. Most nincs is berakva az akku, lehet így nem fogja csinálni?
Most hogy mondod tegnap is kivettem az akkut (máshogy nem tudtam leállítani) aztán csak töltőről ment, és nem dobta el a billt. Reggel visszaraktam az akkut, és megint eldobta egy idő után.
De mi köze van ennek a billhez, pláne ha közben be van dugva a töltő ? -
-
-
Tikakukac
titán
válasz
lakkusjj #75799 üzenetére
Miért ne? Ha az akksi nincs használat alatt akkor nem lesz tőle semmi baja. Nem azért lett tízszer szutykabb az akksi mert resetelt hanem mert eddig is olyan volt.
Én is kiresetelném nyugodtan.demsamiklos: x220-ra gyári gariból jobb esetben kapsz pár hónapot, de nem éveket. x230 kell neked akkor meg T430 de abból is erősen válogatva.
Másik topikba nincs kedvem beírni megint, E6430 lesz alfánál dobozzal mindennel magyar billzettel sok garival 150k-ért. És kész.
-
-
Tomi0703
addikt
-
donjohnson
addikt
válasz
lakkusjj #71263 üzenetére
leírás alapján elvileg lehetséges, de nem ajánlom. csomó billentyű nem fog működni rendesen.
-
hxd2ODR
csendes tag
válasz
lakkusjj #68783 üzenetére
Szia! Igen, pont most akartam megválaszolni a kérdést, kívülről semmi sérülés nem látszik rajta, és az eladó azt mondta, hogy neki előző nap működött. Nem is pénzt kért érte, hanem egy T5600-at cserébe. Én hiszek neki, nem olyan embernek láttam egyáltalán, mint aki át akarna verni!
Azt meg lehet állapítani, hogy jó-e valójában vagy sem? -
csubuka
addikt
válasz
lakkusjj #68742 üzenetére
Persze olvasta, de az alulfeszelés eredményessége változó példányról példányra. Ha irodai munkára kell, akkor nem biztos, hogy szükséges a P8600... plusz a 200s vékonyabb hátul, bár nem számottevően (de én abszolút a hordozhatóságra mentem
). Nekem 6 cellás újszerű LGC akksival 6 óra fölött teljesít a 200s, irodai okosságokkal, kicsi fényerővel...
-
-
scarbantia
aktív tag
válasz
lakkusjj #67803 üzenetére
Szerintem nem túlárazott. Kint 60e körül van egy 14"-os T61p, ebben rengeteg munka és agyalás van, ha valakinek ilyen kell, akkor simán megéri. Pár hónapja ment el az ebay-en az enyémnél egy gyengébb kiszerelésű IPS Frankenpad(itt), és 194e Ft-nyi dollárt adtak érte a licitálók.
Persze nem racionális ez az egész, csak sokan buknak az igazi klasszikus Thinkpad, meg a szent IPS panel után, és addig tartják életben bármi áron, ameddig csak lehet.
A W510 ugyebár eleve Adobe RGB-s panel, ezek meg jó ha az sRGB 60%-át tudják(ettől mondjuk még kétségtelenül nagyon szép a képük).
-
Tim82
félisten
válasz
lakkusjj #67801 üzenetére
De, ha nem ragaszkodsz a 4:3-hoz és az IPS-hez.
Mert amit linkeltél, az nem IPS, igaz, megközelítően olyan jó TN. (Erről is volt szó emlékeim szerint a topikban.)
(Hozzáteszem, hogy nekem messze nincs annyi pénz az R61-emben, amennyibe egy alap T510 kerülne.)
-
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
lakkusjj #65421 üzenetére
Arra gondol, hogy a T400-nál pont jobban megfelel asztali gép helyett egy T500, a nagyobb méretű és felbontású kijelző helyett.
A T400 meg - X200-hoz képest - kompromisszumosabban hordozható, tehát T400 helyett T500 + X200 kombó lesz nála.
Nálam is ilyen felállás van egyébként.
Na, dying_star-nak csak sikerült egy mondatban összefoglalnia, ha már nekem nem.
-
törölt tag
válasz
lakkusjj #64711 üzenetére
Bruhahaaaaaa, de kurvára jó ez a gép.
Akkut hogyan lehet kímélni? Maradhat mindig 100%, vagy valami megoldás? Mintha olvastam volna, hogy valahol érdemes beállítani hogy csak 70%-ra töltse fel és ott tartsa, és 30%-nál kapcsoljon ki a gép ne nullánál.
A Thinkpad System Update felnyomott minden progit ami kell, de nem tudom hogy azok között van-e ez az opció.
-
Tim82
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged