Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dhampir
félisten
PM-et én sem használtam. T530 alatt nem működött rendesen az Access Connections Hotspot része sem, kínlódtam a kompatibilitással. Látszólag rendmen fut, de nem tudott rácsatlakozni wifin a külső készülék. W7 alatt tökéletesen működik.
Az nem a Microsoft és a Windows 8 sara, hogy a Lenovo nem készíti el a teljes supportot hozzá.
(#65779) Francia91
Az AccessConnections miatt kell Win7-et használnom.
-
-
Tim82
félisten
-
-
Schuby
aktív tag
ugyan az a kábel. a dokkolón cserélgetem a gépeket.t 400 nál jó a méret csak remeg, t500 nál összemegy a kép de áll mint katiban a gyerek. ugyan az az effektus mint amikor egy szélesvásznú tv-n egy 16:9 es filmet átállítasz 4:3 ra soványak lesznek az emberek, a logo tojás alakú, és csak a képernyő közepén van kép.
-
-
-
brd
nagyúr
Biztonsági okokból csak az RMClock-ból való szabályos kilépéskor (a tálcaikonon van restart is, az is jó) menti el a beállításait, a különböző szorzókhoz pedig elég, ha mindegyikhez olyan VID-et állít be az ember, amivel még nem fagy, semmilyen körülmények között (pl. Prime95, 2-es teszt, egy és több szálon is hibátlanul fut - de egy szálon leginkább a max. szorzó lehet érdekes, az IDA miatt).
-
-
-
Chaser
legenda
Bepipálos a setfsb-t és menni fog. De save-t csak akkor nyomj ha biztos jó.
Tim82: Melóhelyen én se hallottam volna, de itthon azért tudok különbséget tenni. És mivel én itthon használom a gépet, nekem fontos a hang. Nyilván aki otthon nem használja annak lényegtelen, de annak meg úgyis cég veszi a gépet újan - ideális esetben -.
-
YumeD
tag
Első generációs i3-i5-i7 -től kivették az MSR-en keresztüli VID állítás lehetőségét. Apró kivételt képeznek az Extreme(XM) procik, ott a cél TDP értékét (és ezzel együtt a teljesítményt/feszt) és a szorzókat lehet állítgatni.
szerk. srry, writeonly üzemmód, de már így hagyom, hátha hasznos lesz másnak. -
-
Dr. Akula
félisten
Ez ilyen. Az Intel és ATI / Nvidia drivernek együtt kell működnie egymással az átkapcsolásért, ha az egyik frissül, nem biztos hogy a másik továbbra is képes együttműködni azzal. Ahhoz is kell egy frissítés, ami jó esetben majd jön valamikor. Ez asztali gépek esetén is így van, ezért nincs sok értelme az Ivy Bridgeben reklámozott hasonló technológiának, ott is ugyanez a szopás. Full AMD platformon a gyártó nyilván kiteszteli házon belül, hiszen mind az iGPU és a dGPU a saját terméke, de konkurrens gyártóval nem fogja. Intel procihoz meg nincs Intel dGPU, ott csak a szopás marad. Ezen max a Lenovo tud segíteni, ha a TVSU addig nem rakja fel az új frissítést amíg a másik GPU-hoz is nincs meg a problémamentes (vagy csak akkor ha továbbra is jó hozzá), más nem. A Win8 a T400-hoz valszeg nem hivatalosan támogatott, nem tartom valószínűnek hogy a Lenovo ezzel foglalkozna. Én is ezért mondtam le az ilyen mókáról (bár ha a TVSU ezt lekezeli akkor nincs gond, de ki tudja).
-
ielektros
senior tag
-
audi100td
nagyúr
W500-ból kiindulva igen.
Töltsd le a Win7-es vga drivert a lenovo honlapjáról. Hagyd, hogy ezután kicsomagolja magát a C:\Drivers mappába, de ne indítsd el a telepítést. Keresd ki a setup.exe-t és futtasd Win7 kompatibilis módban (a biztonság kedvéért rendszergazdaként), ezután mennie kell, switchable graphics-al együtt.
A Power Manager-t is így tudod felrakni.
-
Tikakukac
titán
Aranyárban ofc.
Megoldják, de egyszerűen nincs réteg akiknek ezt tömegesen el lehetne adni. Akinek ekkora méretre kell ilyen bazinagy felbontás, azok ugye megveszik az adott E szériát Dellből stb stb. De kifejezetten tömeges felhasználásra, rendes, tartós, erős gépet, ultranagy panellel, könnyű kasztniban... nagyon kevés embert tudok, akinek ez kéne. Én még így is kussolok, így panelcseréstől nagy a szerelem az x200s-el, pedig hidd el, nem kis munka volt idáig eljutni. Neked is lesz gép, ebben biztos vagyok, csak sokat kell kutatni, meg reszelni az elvárásokon. Ha a felbontás alap, akkor nagyon kevés gép marad versenyben, így szűrd meg azokat.
-
Tikakukac
titán
Töltővel nem tudok ilyen gondot, elég sok gépet hurcolásznak be kintről.
Szoftveresen biztosan lehet valamit mókolni, hardveres Raid W szériákban van.
szerk.: szvsz bármire is írják át a biost, maga a vezérlő chip, az fog hiányozni. Legalábbis legutolsó kiruccanásomat amit Raid fronton csináltam azzal zárult, hogy rendes Raidhez bizony rendes összekötés is kell. Workstationokban biztosan van, de ugye annak a magában a bendőjében van a 2 vinyó és az ott megoldott.
Poo: Ha magaddal hozod be szépen kézipoggyászként vagy valami, akkor nem nagyon hiszem, hogy rákenik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ThinkPad E490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest