Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poo
senior tag
Usából jövő cuccoknál az áfára is kell figyelni ha jól tudom de lehet hülyeséget írok.
Szerk.:A T530 is megkapta az x1 billzetét, a mi nap vásároltunk egy t430s-t azon is meglepődve láttam hogy az x1 billzete virít rajta,bár nekem bejövős az a bill.
[ Szerkesztve ]
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
Tikakukac
titán
Töltővel nem tudok ilyen gondot, elég sok gépet hurcolásznak be kintről.
Szoftveresen biztosan lehet valamit mókolni, hardveres Raid W szériákban van.
szerk.: szvsz bármire is írják át a biost, maga a vezérlő chip, az fog hiányozni. Legalábbis legutolsó kiruccanásomat amit Raid fronton csináltam azzal zárult, hogy rendes Raidhez bizony rendes összekötés is kell. Workstationokban biztosan van, de ugye annak a magában a bendőjében van a 2 vinyó és az ott megoldott.
Poo: Ha magaddal hozod be szépen kézipoggyászként vagy valami, akkor nem nagyon hiszem, hogy rákenik.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Megnéztem, W530 sajátja a raid controller, minden másnál max szoftveres lehet a raid. Egyikbe nagy vinyó, másikba SSD és akkor ez a probléma is meg van oldva. Úgyis ezt a felállást kerested
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Gondwana
addikt
Az USA-ban vásárolt ThinkPad-ekhez elég venni egy EU szabványú töltőt, és mennek vígan vele?
Veszel egy Mikiegeres tápkábelt, kicseréled, ennyi! Balettozzon átalakítóval akinek két anyja van!... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Tikakukac
titán
Aranyárban ofc.
Megoldják, de egyszerűen nincs réteg akiknek ezt tömegesen el lehetne adni. Akinek ekkora méretre kell ilyen bazinagy felbontás, azok ugye megveszik az adott E szériát Dellből stb stb. De kifejezetten tömeges felhasználásra, rendes, tartós, erős gépet, ultranagy panellel, könnyű kasztniban... nagyon kevés embert tudok, akinek ez kéne. Én még így is kussolok, így panelcseréstől nagy a szerelem az x200s-el, pedig hidd el, nem kis munka volt idáig eljutni. Neked is lesz gép, ebben biztos vagyok, csak sokat kell kutatni, meg reszelni az elvárásokon. Ha a felbontás alap, akkor nagyon kevés gép marad versenyben, így szűrd meg azokat.
-
audi100td
nagyúr
W500-ból kiindulva igen. Töltsd le a Win7-es vga drivert a lenovo honlapjáról. Hagyd, hogy ezután kicsomagolja magát a C:\Drivers mappába, de ne indítsd el a telepítést. Keresd ki a setup.exe-t és futtasd Win7 kompatibilis módban (a biztonság kedvéért rendszergazdaként), ezután mennie kell, switchable graphics-al együtt.
A Power Manager-t is így tudod felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
Mert az RTCore64.sys fájl amit alapból tartalmaz a csomag az röviden nem jó.
Ezt másold be helyette: [link]
Akkor jó lesz.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
ielektros
senior tag
A VGA teljesen analog jelet ad. Ebbol nem tudsz digitalisat alkotni olyan egyszeruen. De ha tudnal sem lenne sok ertelme a VGA szabvany korlatai miatt.
Sajnos ez nem jarhato.
Esetleg az USB-s video adaptereknel erdemes korulnezni. De szerintem jot olcson nem fogsz talalni.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Ez ilyen. Az Intel és ATI / Nvidia drivernek együtt kell működnie egymással az átkapcsolásért, ha az egyik frissül, nem biztos hogy a másik továbbra is képes együttműködni azzal. Ahhoz is kell egy frissítés, ami jó esetben majd jön valamikor. Ez asztali gépek esetén is így van, ezért nincs sok értelme az Ivy Bridgeben reklámozott hasonló technológiának, ott is ugyanez a szopás. Full AMD platformon a gyártó nyilván kiteszteli házon belül, hiszen mind az iGPU és a dGPU a saját terméke, de konkurrens gyártóval nem fogja. Intel procihoz meg nincs Intel dGPU, ott csak a szopás marad. Ezen max a Lenovo tud segíteni, ha a TVSU addig nem rakja fel az új frissítést amíg a másik GPU-hoz is nincs meg a problémamentes (vagy csak akkor ha továbbra is jó hozzá), más nem. A Win8 a T400-hoz valszeg nem hivatalosan támogatott, nem tartom valószínűnek hogy a Lenovo ezzel foglalkozna. Én is ezért mondtam le az ilyen mókáról (bár ha a TVSU ezt lekezeli akkor nincs gond, de ki tudja).
-
Tim82
félisten
Ha dedikált VGA-ja van, akkor 90 W-osat ajánlott, ha csak integrált, akkor 65 W-os is elég lesz neki. Egyébként meg T60/R60/X60 modellekhez és felfelé adott bármelyik gyári Thinkpad töltő jó lesz neki.
Mire megírtam, már két válasz...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
félisten
-
YumeD
tag
Első generációs i3-i5-i7 -től kivették az MSR-en keresztüli VID állítás lehetőségét. Apró kivételt képeznek az Extreme(XM) procik, ott a cél TDP értékét (és ezzel együtt a teljesítményt/feszt) és a szorzókat lehet állítgatni.
szerk. srry, writeonly üzemmód, de már így hagyom, hátha hasznos lesz másnak.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Bepipálos a setfsb-t és menni fog. De save-t csak akkor nyomj ha biztos jó.
Tim82: Melóhelyen én se hallottam volna, de itthon azért tudok különbséget tenni. És mivel én itthon használom a gépet, nekem fontos a hang. Nyilván aki otthon nem használja annak lényegtelen, de annak meg úgyis cég veszi a gépet újan - ideális esetben -.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
-
brd
nagyúr
Biztonsági okokból csak az RMClock-ból való szabályos kilépéskor (a tálcaikonon van restart is, az is jó) menti el a beállításait, a különböző szorzókhoz pedig elég, ha mindegyikhez olyan VID-et állít be az ember, amivel még nem fagy, semmilyen körülmények között (pl. Prime95, 2-es teszt, egy és több szálon is hibátlanul fut - de egy szálon leginkább a max. szorzó lehet érdekes, az IDA miatt).
The only real valuable thing is intuition.
-
-
Tim82
félisten
Nem néztem meg, hogy T410-nél hol van, de korábbi TP-knél rendszeresen okoz a wlan kártya némi extra melegedést.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo LOQ 15IRX9, i7 13650HX, 16GB RAM, 1TB SSD, RTX 4050, 2027 augusztusig garanciális
- MSI Sword 17 - i7 14700HX(5.50Ghz 28mag) - Nvidia RTX 4070 8GB - 32GB DDR5 5600MHZ - 1.5 TB M.2
- Dell Latitude 5490 palmrest touchpad burkolat dc in kábel és hangszóróval
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 52.5 Wh akkumulátor
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 ANGOL világítós billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest