- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
Hordozni akarod a gépet, elég a 4500MHD, és dokkolóba szeretnél HDD-t rakni, én erre X200-at mondanék. A dokkolóban van DVD olvasó, aminek a helyére caddy-ben tudsz HDD-t rakni, és dokkon a DisplayPort is adott. Hordozni kényelmesebb, mert 1,5 kg környékén van, és szerintem nem drágább számottevően egy X200 a T400/T500-nál. T400-hoz képest egyedül felbontásban lennél hátrányban (az 1440*900-as kijelző fehér holló ritkaságú).
-
Tim82
félisten
T400-hoz való, DVI-s dokkolót ki lehet fogni 5k körül. Ilyet nézz.
-
xcds
őstag
válasz
osztraksajt #56573 üzenetére
Másik gépbe lett áttéve, uh a kijelző árát nem tudom. Komplett fedelet érdemes cserélni, nem kell szalagkábellel meg inverterrel vesződni, meg kijelző keretet feszegetni. Vagy eladni és venni egyet olyan kijelzővel, ami neked kell...
-
Francia91
veterán
válasz
osztraksajt #56584 üzenetére
Nekem is ThinkPad forever!
Elég sok notit szerelek és javítok, így láttam mindet belülről is. Háát... Toshiba meg Acer egy rakás sz*r pl, de még sorolhatnám.
Meg minőségileg egy T60/61/500 oda-vissza sárba alázza ezeket
Meg azért nem sok notival lehet megcsinálni, hogy net és FullHD film mellett passzívan megy a hűtés, és néma is -
osztraksajt
őstag
Kimegy a fulld dsub-on is, ha normális a kábel meg a monitor nincs azzal gond, csak írtad hogy digitális kimenetet akarsz.
Én még egy 486-oson kezdtem a Thinkpad-es pályafutásomat (gondolhatod a kilencvenes évek végén mekkora szó volt egy ilyen noti), szóval ez már nekem egy hosszabb kapcsolat, és az újabb csilivili dolgokkal én is ugyanúgy vagyok.
-
Kube
senior tag
válasz
Francia91 #56582 üzenetére
Rendben, mostani monitorom 19" 1440*900
vicces lesz ezt 14" körülibe megtapasztalni.
(#56581) osztraksajt
Ahh értem. Az gond nekem T400-asnál nagyobb méret egyszerűen már nem fekszik.
Egyébként a thinkpad billentyűzetnek notik terén nincsen párja. Meg úgy alapból is tetszik az oldschool design, ráadásul az hogy többen terminátor néven emlegetik megint csak figyelemfelkeltő. Volt alkalmam kipróbálni egy üzleti Dell notit is, újabb i5-ös processzorral, de az nehezebb volt mint a T420, valahogy utóbbi kényelmesebb volt minden szempontból.
A mostani csilivili notiktól meg hányok. Ezért nem is gondoltam sokáig hogy veszek bármilyet is, jó nekem az asztali, aztán találkoztam a thinkpaddel, szerelem első látásra.
-
Kube
senior tag
Hú ez egy fontos információ volt köszönöm, jó hogy ide jöttem a kérdésemmel
Gondolom az "s" drágább megint csak, akkor úgy néz ki jó lesz a kis T400-as, már csak a pénzt kell rá összekaparni. Felbontásból nem tudom milyen legyen, az még kérdéses. Láttam hogy van több modell is más más kijelzőpanellel, de mivel élőben nem látom milyen lenne így nem tudok nyilatkozni. Azt tudom hogy W500 a full HD már nekem nagyon kicsi betűket eredményez, szóval valami köztes kéne amin el is férek és olvasható isBár nagyrészt monitoron lesz a kicsike, de azért ha már veszek egyet akkor ez is fontos dolog.
-
Tim82
félisten
Ennél azért több a különbség: másféle, a T400-zal nem kompatibilis akkut használ, csak 1,8" microSATA vinyó/SSD tehető bele, valamint pont itt van egy generációváltás a dokkolók között - a T400s már újfajta dokkolóportot használ, mint a T410 és utána jövő modellek. A T400, T500, W500 meg még olyat, amilyet az előzőek - a T/Z/R60-61-es szériák. Meg ezek között még az akkuk és a billentyűzetek is nagyrészt kompatibilisek.
-
Kube
senior tag
válasz
Francia91 #56572 üzenetére
8GB biztosan elég lenne. Nem hiszem hogy az első genes i-s széria megérne annyi pluszt vagy mégis? Bár én úgy vagyok vele hogy egy jó T400-at inkább elviszek mint egy gányolt olcsóbb T410-et.
Igazából T420-al találkoztam csak élőben, és az rettentően bejött, igaz ott a hardver is erősebb... de az már nekem túl drága, nincs kapásból 120-150 ezrem egy ilyen gépre. A T400 60k körüli ára már jóval kézenfekvőbb
A w500-as széria meg már túl nagy, és igazából a monitor használat miatt nem kell nagy kijelző, hordozni meg a kisebbet jobban tudnám. Egyébként display port van már a T400-ason? Asszem a T420-ason azt láttam, az új monitort meg már nem szeretném VGA kábellel megoldani
-
Tim82
félisten
válasz
Francia91 #56572 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy a W510 kivételével egyik első generációs Core i-s Thinkpad sem bővíthető 8 GB RAM fölé, egyszerűen azért, mert egy RAM slot max. 4 GB-os modult hajlandó lekezelni. A W510-ben viszont talán 16 GB-nál több is mehet.
osztraksajt: ha jól olvastam utána, nincs szükség sem inverter, sem szalagkábel cserére, ha ugyanolyan féle háttérvilágítású paneleket cserélsz.
-
Francia91
veterán
Véleményem szerint jó. Attól függ, hogy a T410 mennyivel drágább.
T400 50-70k között megy, T410 pedig 80-105 között, ahogy nézegetem. Mindkettő DDR3-as RAM-okkal van, T400-at 8 GB-ig tudod bővíteni, T410-et már 16 Gb-ig, asszem.
Én a T500-ból kiindulva mondom a T400-ast (csak a mérete különbözik, hardver ugyanaz)
T410 javára szó, hogy abban már Core i szériás processzorok vannak -
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #56566 üzenetére
Akár.
(#56567) osztraksajt: Eladtam már.
-
Kube
senior tag
válasz
Francia91 #56569 üzenetére
Szóval akkor egy olcsóbb T400-as modellel is jól járok. Az szuper lenne mert akkor az asztalit végre hazatudnám vinni a koliból, és akkor egy notit elfektethetnék nyugalmi állapotba. Notik közül thinkpad billentyűzet jön be a legjobban de az egeremhez is ragaszkodom, szóval lehet a későbbiekben egy dokkolót is beszerzek így ha megérkezek a főhadiszállásra csak bepattintom a kicsikét és mehet a meló vagy a film
Néha hazautazom, ilyenkor meg jó lesz a vonaton és otthon is, esetleg becipelem egy-két órára ha arról van szó.
Nekem a lényeg hogy pár tab elférjen chromenál, tudja az 1080p-t, melóhoz programok úgy se okoznak neki gondot. Egyébként T400-as már DDR3 memóriával szerelt ugye? 8GB belelehet pattintani? Jah igen és még a felbontás, milyet ajánlatok ami még nem annyira nagy hogy ne tudjam elolvasni, de el is férek rajta. Másik az SSD a későbbiekben, ha jól tudom a DVD olvasó helyére tudok tálcát tenni és akkor egy vinyó is elfér ott? Az meg jó lenne tárolónak.
-
Kube
senior tag
Üdvözlet!
A jövőben szeretnék beszerezni magamnak egy Tinkpad notit. Na most az áruk elég borsós (itt nyilván az üzleti szegmensre gondolok), szóval használtan szeretnék egyet venni.
Amit nézegettem:
T400, T410, T420. Ezek a modellek a nekem való méretben vannak. Igazából munkára és filmnézésre szeretném fogni, és két-három évre terveznék velük. Nem tudom hogy most elég lenne egy T400 ami később egy 24 colos monitort kéne hogy kiszolgáljon 1080p-s filmekkel, vagy már akkor T410 esetleg T420 a jövőre nézve? Esetleg egy SSD-vel is megtámogatnám a későbbiekben, szóval a böngészés, film, programozás téma ami játszik, csak nem tudom hogy mivel lenne érdemes kezdeni nem akarok később ráfázni, ha netán a régebbi modellt veszem.Kisebb modell is szóba jöhet, X200 és hasonlók, de ott azért az ár is több a méret miatt. Elnézést hogy nem a milyen notit vegyek témába írok, de a konkrét thinkpad cél miatt ide pötyögtem inkább.
-
-
xcds
őstag
válasz
osztraksajt #56559 üzenetére
Ha a fényerő az elsődleges, akkor az 1280X800-as ledes panel jó lesz neked. Fényerőben jóval jobb, mint a ccfl-esek. Viszont a színei elég gyatrák. Én pont most cseréltem le az 1280X800-as ledes panelt 1680X1050-es LG-Philips-re. A legjobb lenne egy ledes ips panel, de akkor sajnos el kell felejteni a t500-at.
-
Francia91
veterán
válasz
solaris7 #56561 üzenetére
Helló!
Nem engedélyeztem, szerintem így is elég gyors(tudok róla, hogy van ilyen, de elvagyok nélküle)
Használom CAD-CAM programokhoz (Autodesk 3ds Max, SolidWorks, AutoCAD & Inventor), játékhoz (War Thunder és CS: Source), meg FHD filmezésre (ezt kizárólag a GMA 4500MHD-val, bőven elég rá).
Pontosan mire gondolsz?
"esetleg milyen hatással van a gépre,érzékelsz valami változást?"
Itt mire térjek ki, mi érdekel?Ha csak böngészésre használnám, akkor nem kéne a HD3650
-
solaris7
tag
Sziasztok.
Francia91
Tőled kérdezném a Rapid funkciót nem engedélyezted a SSD-számára? Látom hogy te nem csak böngészésre használod a T500-at esetleg milyen hatással van a gépre,érzékelsz valami változást?
Én még nem engedélyeztemHa engedélyezve van akkor 25%-ot lefoglal a memóriából erre a célra.
valahol középen olvasható -
válasz
osztraksajt #56559 üzenetére
Függönyözd be az ablakot
-
osztraksajt
őstag
Ami pár honapja egy kicsit elkezdett zavarni a T500-nál hogy a fényereje az 1680x1050-es panelnek elég halovány még max állásban is, ha süt a nap már kocsiban is a használhatatlan határát súrolja. Létezik bele valami nagyobb fényerejű panel? Esetleg még a felbontást is beáldoznám ha az 1280x800-as ledes panel jobb eredményt hozna.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #56554 üzenetére
Na majd holnap jatszogatok vele en is. Ma huztam 110/110 MHz-et rajta, War Thunder-re adtam arnyek es viz effektet, szepen vitte
-
-
Francia91
veterán
Picit csökkentek a W500 árak
Majdnem ennyiért vettem a T500-asomat 6 hónapja -
Francia91
veterán
Szerintem ez már üzletpolitika. Ha a mostani generációt is alul lehetne feszelni, akkor az Intel nem tudná eladni az alacsony fogyasztású procijait (Core i4/i5/i7 U széria), hanem sokan a "normális" procikat feszelnék alul (akinek ez szükséges). Én ezt látom a dolog mögött...
Látom, hogy T430-nál már eléggé sajnálják a rezet a hűtésből... T440-nél már csak alumínium lesz?
Aztán meg csodálkoznak, hogy terhelés alatt kapnak throttlestop-ot... -
Francia91
veterán
Jó ez az alulfeszelés téma
Unokabátyám ma hozta el az nVidia-s T61-est, mert kissé meleg volt már, teljes terhelés mellett 75-80 fok. Új paszta + alulfeszelés ment a T7300-nak
Nem lett rossz -
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #56541 üzenetére
Nekem az első TP-m volt ilyen, a T42 v 41, azóta se volt másik hasonló problémával, pedig volt már nálam azóta elég sok TP, 100-hoz közelebb mint 50-hez
Akku viszont rengeteg döglött volt. Egy sony pl azt csinálja, hogy pwm szerint is fullos, aida szerint is, 2007-es..nagyon gyanús volt, lehúzom a töltőről a gépet egyből kikapcs...ennyire fullos
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #56532 üzenetére
Végül is mobilabb cucc, csak egyszerűbb
Én AMD gpu tool-lal hajtottam meg anno egy T500 vga-ját. Nem is kicsit
szerk: Pgabor79: Ha lehúzod a hálózati feszt a gépről és egyből kikapcsol a gép, mindegy akkura mit ír, akkor full halott. Ha a kapacitás jelentősen romlott de még van benne élet akkor csak haldoklik.
Úgy rémlik van még szabad akkum, ha érdekel írj rám és megnézem. -
-
Pgabor79
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo ThinkPad R500-asom van.
Ma teljesen lemerült (ki is kapcsolt) a gép, majd a töltőt csatlakoztatva most a kijelző alján narancssárgán villog az akku LED-je. Rendszerindulás után a tálcán 62% töltöttséget jelez a Power Management és "A battery error has occurred. the battery cannot be charged. Replace the battery" üzenet jelenik meg.
Battery gauge reset sem megy! Eddig sem ment már 96% fölé a töltöttség, De "Good"-nak volt titulálva az akku! Van erre valami megoldás, vagy csak az akkucsere segít? -
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #56531 üzenetére
Mivel emelted a HD3650 órajeleit?
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #56531 üzenetére
Tessék parancsolj!
Második felvonás
Tehát GDDR3-at kapottChaser: Nem gondolkoztam 2503-as dokkolón, az eGPU tágabb mozgásteret és több lehetőséget kínál. Írtam az eGPU készítőjének, megkapta a gépem hardveres adatait, asszondja, hogy a rendes PCI-hez képest olyan 80-90%-osan tudom kihasználni az eGPU-s VGA-t, ami elég jó, tesztelve is volt az ő gépén.
Scarbantia: Csak a FireGL V5700 miatt nem cserélem le a T500-asomat
Tim82: Köszönöm!
Akkor lehet hogy nyár környékén meglépem a cserét
Játszani úgy sem játszok sokat, ha igen, akkor meg nem natívan teszem, és kész. Viszont sok másra kéne az ekkora kijelző (Excel-ben meg álom
)
-
válasz
scarbantia #56530 üzenetére
Ugyanaz mint a T500, csak dupla annyi VRAM-mal, és Fire BIOS-szal.
Király lenne amúgy.
Nem tudom, hogy abban is sima DDR3 van-e a GPU mellé csapva, vagy esetleg megtisztelték a gépet némi GDDR3-mal... utóbbival még tápos jószág is lehetne... -
scarbantia
aktív tag
válasz
Francia91 #56512 üzenetére
A tesóm T61p-jében LG-Ph. WUXGA panel van. Kalibrálás után egész jó, eredetileg volt egy kis rózsaszínes beütése. Viszont jól sikerült belőni, teljesen vállalható, nyilván a színtér olyan amilyen, de ebben a Flexview se sokkal jobb. A felbontás meg tuti!
Ha kell a nagyobb GPU, akkor én tuti W500-at vennék inkább, egész olcsón hozzá lehet jutni, és annak lekapcsolható a dedikált GPU-ja. (Ati FireGL V5700)
-
xcds
őstag
Már megint nem indult el a gépem caddy nélkül, pedig a múltkor már megcsináltam. Nem értem.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Megerősítve: ugyanazzal az inverterrel-szalagkábellel többen is megcsinálták. Gond szokásos módon csak akkor lehet, ha LED-es háttérvilágítású panelről váltasz CCFL-re.
-
-
radamsky
senior tag
T400-asba winyot szeretnék venni, mivel nem férek el
nem sebbeség a léneg hanem hogy müködjön
ezt a winyot néztem ki, fogja kezelni a gép??1TB Seagate 5400rpm 8MB 2.5 SATA ST1000LM024 HN-M101MBB (Momentus SpinPoint M8)
hétfőn venném meg jo árba tudnék hozzájutni
-
osztraksajt
őstag
-
Francia91
veterán
válasz
osztraksajt #56515 üzenetére
Hangot T510/410-tol viszi
Nem csak a HDMI a lenyeg, hanem otthon, mikor asztalikent hasznalom, akkor jol jonne nagyobb grafikus teljesitmeny, viszont csak a GPU miatt nem valok meg a T500-tol. Ugy nez ki, hogy megoldhato az External GPU dolog ezzel a geppel is, akkor pedig egy kisebb dobozban rakotve Express Card-on keresztul 1 GB-os VGA- tudok hasznalni a HD3650 helyett. Jo ez a HD3650, meg vagyok vele elegedve, viszont idonkent keves a 256 MB memoriaja -
Francia91
veterán
válasz
btudos #56513 üzenetére
Ha lud, akkor legyem kover. Ugy sem lesz mas, amig ez meg nem pusztul
Lehet, hogy csinalok meg hozza pluszba egy eGPU-t, megfejelni a videoteljesitmenyt /na meg a HDMI sem utolso dolog.../
Otthon ugy is asztali gepkent funkcional, az Athlon XP-s konfigot meg lepasszoltam faternak, fogyaszt az eleg sokat....
Csinalok hozza eGPU-t 1 Gb-os VGA-val, es kesz van az otthoni mediakozpont. P9700-zal, 8 GB RAM-mal, es eGPU-val nem lesz, amit ne vinne el
Bar a jatek nem elsodleges cel, de ha az igazsagot nezzuk, akkor most a "leggyengebb" lancszem a T500-amban a HD3650, es csak emiatt eszem agaban sincs megvalni tole. Ugy is csak otthon kell grafikus teljesitmeny, ha viszem magammal, a HD3650-re sincs szuksegem -
Francia91
veterán
T500/W500-as WUXGA LG-Philips panellel van-e valakinek tapasztalata? Esetleg kell-e WSXGA+-rol torteno cserenel invertert es szalagkabelt cserelni?
Ismerosom altal lehet, hogy tudnek barati aron szerezni ilyen kijelzot /W500-ashoz valot/, lehetseges, hogy ki is hasznalnam, majd meg meglatom... -
Tikakukac
titán
Na szétborítottam a gépet utoljára még egy kicsit, pasztázás volt. Kereken 20 fokot hozott basszus alapjáraton. Most 32 fokos a 25 fokos szobában a proci, az eddigi 50-55 helyett, nem semmi...
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #56508 üzenetére
Az mindig ugyanaz.
-
-
PNP
őstag
Jövő héten megjön az új akksim, érdemes felrakni valami gyári programot, vagy bízzam a win7-re az akku kezelését?
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Egy R61-m van. Most már T9300-as CPU-val, NVS140 a GPU. Újrapasztáztam. Mivel sokat hallottam hogy lehetséges e típusnál is a GPU halál, gondoltam tesztelem a hűtést, terheléssel jobb híján AIDA64 Extreme portable verzióval stressz tesztet indítottam CPU és GPU terheléssel. kb 10 perc után a GPU hőmérséklet 77 C, a CPU magok 70/71 C fokosak voltak. Szerintetek ez jók értékek?
-
Colonel993
senior tag
válasz
Francia91 #56496 üzenetére
Mégegyszer köszönöm, végeztem a professzort kevesebb feszkóval való ellátásával...
Most kerek 1V-ot kap és ezzel elvan MAX- terhelés és MAX órajelen (plussz 0.5-ös Speed Step szorzó amit random néha rádob valamiért a rendszer pillanatokra)
Elején 0.99-098 között is stabil volt de 0.99-en már kifagyott az egész rendszer Far Cry 3 alatt
-5°C stabilan letekerve a hőmérsékletből -
Chaser
legenda
T510-ről vagyok most. Hát billzete nem a legjobb, múltkoriban tán jobb volt. Persze viszonyítási alap a T60 NMB
HD+ kijelző, vannak színek amiben szebb T500 LG-nél, de pl a citrom sárga annyira fakónak tűnik mellette. Ebben is LG van. Hangszórók mintha halkabbak lennének. Maga a gép maszivitásra nem rosszabb. Hogy a padra mért kellett szögeket varrni azt nem értem
Zsanér viszont itt már tényleg frankó. Azt se értem a visszajelző ledek mért kerültek át balra.
-
Colonel993
senior tag
válasz
FoxiestFox #56497 üzenetére
És bizony milyen szar port is volt mikor megjelent... erőltetve, kapkodva, siettetve... és biza milyen BAROM VOLTAM, hogy megvettem anno megjelenéskor 12e HUF-ért...
Trágya gány a telepítő (totál ismeretlen karakterek és kriszkrasszok a telepítő program gombjain meg társai... kb azt hittem hogy hamisított a szofver... közben meg minden ötödik embernél olvasható volt fórumokon) nincs Windows Live magyarban mert régiózár, de Win$ux Live profil nélkül nem tudod aktiválni a serialt/a játékot... tehát eleve kiskapuzni kellett...
Az egész játék instabil, az akkori legerősebb gépeken is megröccent (még mai is Patch nélkül) feltéve ha épp el sem indult vagy full bugosan mert PONT nem támogatta a Te kártyádat (vagy inkább az a nagyobb csoda ha együttműködött a kártyádal (?))
ATIsok mind meghalltak kb, szerencsére akkor még Nvidia vonalon voltam... abból is pont egy 9600GT... a megjelenés második napján kijövő sokadik Patch és Nvidia Driver frissítés után játszani is tudtam3 napon belül visszavittem az 576-nak... ők benntartották 1 hónapig aztán visszaadták egy 5-6 oldalas prezentációs jellegű "megoldások" kupaccal, hogy Ők nem adják vissza a pénzem mert ez a játék jó
Ők maguk is leírták a több oldal egyikére, hogy Windows Live nyente Hungarisztánban, de persze ha UK vagy USA profilt csinálsz és persze KÜLFÖLDI e-mail címmel amit dettó meg kell csinálni külön akkor jóságosan szuper...
Az mellékes, hogy a játék minden egyes tesztúrája olyan max felbontáson is mint egy elkent kulimász... és az árnyékok már-már célirányos epilepszia generátorok a fűrészfogas tenyér méretű pixeles éleivelNoh, már megint elborult az agyam és kiadtam a dühöm ezen élményeimből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest