- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
honfoglalo #48998 üzenetére
Véleményem szerint annak kéne lennie, de meg kell kérdezni erről a garanciát vállaló céget.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #48997 üzenetére
Szoppantottam már enyhe melegedős PS3-mal olyat, hogy szétszedés után kiderült, szanaszét van cseszve és úgy van grátisz cuccokkal ráfeszítve a hűtő a lapra, ami így el is hajolt és gyakorlatilag az imádság tartotta működésben. Én sosem szerettem az ilyeneket, írok egy listát mi mennyibe lenne, ha megéri akkor elhozom és elbontom, és lesz bazár
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #48995 üzenetére
Láttam 1x árult egy tag T61 panelt. Kérdem tán bedgölött a gép? Nem, a matt kijelzőt nem szereti, glossyra cserélte
Egy nem működő USB, egy defektes egérgomb - én gépemen is defektes egy bill gomb -, valamiért cserélt panel nem feltételezi nálam, hogy itt gebasz van. Meg kell nézni egyezik-e a gyári konfig azzal amivel van a gép, nagy baj nem lehet. De ilyen melegben mászkáljon újoncokhoz - elnézést tőlük, de sok zűrös van köztük - akinek két anyja van
Én bevállalnám simán ha helyben lenne.
-
Francia91
veterán
válasz
honfoglalo #48992 üzenetére
Szerintem kérni kéne egy újrapasztázást, mert a gyári paszták nem sokat érnek. Szerintem csak pasztázás baja lehet.
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #48994 üzenetére
Jelenesetben te képviseled az optimista, hatalmas vétel oldalt.
Én meg inkább azt mondom bontsa el valaki, nagyon gyorsan elmenne szinte mindene, és lehet még így is kijönne nullszaldósra. Szerintem ha az összes "kishiba" lyukra futásomra eltolt kilométerek után forintokban kapnék térítést, már milliomos lennék. Sajnos nem lehet vétel előtt atomjaira bontani, megnézném azért én belülről a dolgokat, mindig a csomagolás rejti az érdekességeket, lásd tegnapi esetem a HP-val, ami nem azért melegszik, mert fűt a hardver, hanem mert a vezérlő alig bírja az SSD tempót és forr, szóval mókolás lesz
-
-
Francia91
veterán
válasz
honfoglalo #48984 üzenetére
Szerintem nagyon melegek ezek a hőmérsékletek, nekem a T500 a P8600-as procival terhelve ennyi, ha az ATI HD3650-et használom, akkor az sem megy böngészés közben 68 fok fölé. Magasak az értékeid!
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #48986 üzenetére
Elméletig csak egy egér gomb bibis, annyiért kár lenne elbontani
Rákattantam az x200-akra, annyi jó ajánlat van...
szerk: Tim82: Jogos. Anno én tán T400-nál kérdeztem nagy gond-e, esetleg utalhat-e lap hibára. Valaki azt mondta már x éve úgy használja egyik ismerőse. Valszeg valamivel kinyírta a portot. 50-ért dokkal, P8700 procival nem rossz az.
-
honfoglalo
senior tag
Edge E330 normál használat mellett (böngészés):
Hőmérsékletek:
CPU 70 °C (158 °F)
CPU Package 72 °C (162 °F)
CPU IA Cores 72 °C (162 °F)
CPU GT Cores 72 °C (162 °F)
1. CPU / 1. mag 70 °C (158 °F)
1. CPU / 2. mag 73 °C (163 °F)
PCH dióda 70 °C (158 °F)
1. hőmérséklet 1 °C (34 °F)
3. hőmérséklet 65 °C (149 °F)
8. hőmérséklet 74 °C (165 °F)
9. hőmérséklet 2 °C (36 °F)
SAMSUNG SSD 830 Series 43 °C (109 °F)
Mennyire normális, mindig 70-75 fokot mutat, terhelés nélkül. -
Én csak azt nem értem, hogy képeken miért ilyen tükröződő a kijelző??? Cserélték vagy csak hőguttát kaptaka a szemeim?
-
Beethoven
tag
Szasztok noti szakik!
Egy ibm t60-ba bele tudok tenni egy hp 6530b-ből kivett hp 24x sata dvd írót?
Csak mert szeretnék venni egy t60-ast de úgy látom a legtöbbnek kombója van, legalábbis az olcsóbbaknak és mivel van egy íróm fölösbe ráadásul satás gondoltam jó lehet bele. Maximum az előlap fog eltérni a ház síkjától de az legyen a legnagyobb bajBy Beethoven
-
Chaser
legenda
válasz
Szabolcs78 #48970 üzenetére
Sajnos asztalik terén is elég válogatósak voltak a lapok ram terén DDR-nél, mobil gépeknél még rosszabb is volt a helyzet. Én T42-ben 2x512MNB-ot használtam, az ment.
-
Tim82
félisten
válasz
Shatterstar #48975 üzenetére
Abban csak két RAM-foglalat van.
-
YumeD
tag
Nna ideírom, hátha más is ilyen bitang dolgokon töri majd a fejet:
W510-ben, i7 procival megy a 20GB (2x2+2x8) RAM is, használja is és nem igaz a 16GB limit. Jóeséllyel megy a 32 is, csak arra nekem sincs szükségem -
Szabolcs78
csendes tag
válasz
norbyone #48965 üzenetére
Szia!
Nekem R40e-m van. Ezen "Access IBM" névre hallgat ugyanez a gomb. Akkor van jelentősége, ha bekapcsolom a laptopot, de még nem indult el a rendszer.
Talán a tiédnél is ez a helyzet.
Próbáld ki! Ha valami nem biztos, enter helyett az "Esc" gombot használd!
Remélem, tudtam segíteni!
-
Chaser
legenda
válasz
Szabolcs78 #48966 üzenetére
Lehet limites a chipset, vagy pedig 2oldalas amit a chipset nem díjaz.
-
na, nagynehezen sikerűlt a regedit-es megoldással
Mindenkinek köszönöm a segítséget, igazi úriemberek vagyytok
Jaa, és ha van Szaki, aki Győri, kérem jelentkezzen
( T.bányai már van, de Győr közelebb lenne )
Mégegyzser köszi szépen...
-
Szabolcs78
csendes tag
Sziasztok!
R40e tipusú laptopot vettem nemrég.
Keveselltem benne a 256 MB DDR RAMot, ezért vettem bele, egy 1 GB-ost pluszban.
Beletettem. AIDA64 szerint ez tényleg 1 GB-os. A rendszer (Sajátgép/Tulajdonságok) viszont csak 512-t lát belőle.
Ilyenkor mi van?
Hibás a RAM, vagy újratelepítés után fogja csak helyesen látni az XP?Valahogy rá tudom venni a rendszert, hogy helyesen lássa a helyzetet?
-
mutyuru
aktív tag
Egyre jobb - 26nap...2-3 honap. Bakker tenyleg jobban jartam volna ha en megcsinalom.
Fogadok, ok tortek el, amikor leszedtek.
Es igazad van Tim, mert Nemetorszagban kuldtem el a szervizbe. En marha remenykedtem benne, hogy 3 het eleg lesz nekik a javitasra. Pedig most mar kellene a gep. -
mutyuru
aktív tag
Skacok!
Bocs a kerdesert, de nektek mi a tapasztaltotok a Lenovo thinkpad szervizzel? Postai uton elkuldtem nekik majus 31en a lapost, mert a kijelzovel volt gebasz. Junius 4en volt az utolso frissites az oldalon, hogy alkatreszre var a cucc. - Egyebkent vicc, mert 1.5kmre van a javitouzem es nem mehetek oda erdeklodni, hanem csak support centeren keresztul kaphatok informaciot.
Azota ketszer hivtam oket es allitolag a muanyag keretre varnak es ezert nem tudjak javitani. Mult het kedden mondta a mokus, h altalaban 5 nap mire megerkezik az alkatresz - az enyemre vhogy nem sikerult megkapni kethete.
Masodik hivaskor annyit mondott az agent, hogy a problemat jeleztek es amint lehet javitjak es kuldik vissza.Szerintetek tehetek meg mast is?
-
Gondwana
addikt
válasz
cildren #48953 üzenetére
Bármit programozhatsz a kék gombra.
-
válasz
norbyone #48949 üzenetére
Thinkvantage: Korábban a Toolbox indult a gombra, de a Lenovo kinyírta a programot helyette a hulladék Lenovo Solution Center van...Külön kell letölteni.
Támogatja a DDR2 800Mhz-t, mégpedig úgy, hogy 667Mhz-en hajtja.
Velociraptor: Röviden megfogalmazva, inkább SSD-t pakolj bele.
-
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni, mert minap egy t61 tulajdonos lettem, és lenne 1-2 kérdésem.
- Thinkvantage gomb az istenért nem akar működni ( hiába nyomogatom nem csinál semmit ) Win7 van fent, Lenovo Solution center fent van, de a gombal nem indul, csak ha külön indítom ( esetleg vaalahol be kell állítani azt a kis kék gombot, hogy mit szeretnék hozzáadni? )
- Zsanért szeretnék cseréltetni, ezért ha van köztetek szaki, aki Győri vagy környéki, akkor kérem jelentkezzen
- Támogatja ez a noti a DDR2 800mhz ramot? ( 4GB szeretném bővíteni )
- Szeretnék bele egy WD Velociraptort, az gond nélkűl be lehet rakni?Amúgy a kis gép hibátlan, és teljesen karcmentes, egyedűl a zsanér van oda kicsit....
Válaszotokat előre is köszönöm szépen, és elnézést a sok kérdésért...
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #48947 üzenetére
Jaja, tényleg szép árban és minőségben is.
Telón is mutatta a srác, jó ott is, de mondjuk oda én a Shieldz féle fóliákat használom, ami igaz nem mattos, de olyan ellenálló, hogy hihetetlen, új telóra is itt van 1 héten belül
Meg ugye ez a mattos dolog vastagabb is, és nem vagyok benne biztos a Sensation szanaszét hajlított üvegén megmaradna-e
-
brd
nagyúr
válasz
cadeyrn #48939 üzenetére
T9600-ról írtam kicsit, sokban nem hiszem, hogy különbözne a kettő.
-
Lacko87
tag
válasz
rgeorge #48940 üzenetére
Bár nem nekem címezted, de gondolom nekem szántad a választ. Köszönöm szépen. A frissítés leírásában ez az egyetlen új funkció van: "Added support for the function to disable & unconfigure AMT via WMI."
Ha azt sem tudom, hogy mit jelent, akkor jól gondolom, hogy nincs is rá szükségem?
-
Tikakukac
titán
Narancsos fluoreszkálós matricakészlet is felugrott. Nagyon pofás, és tényleg remekül látszik félhomályban is minden.
-
rgeorge
addikt
válasz
cadeyrn #48939 üzenetére
Féloff válasz: ha jó az akksid, azaz kibír 1-2 órát megbízhatóan, és fel is töltöd, akkor nem történhet semmi baj, már amennyire ezt ki lehet jelenteni. Azt is döntsd el, kell-e Neked ez a frissítés, nézd meg a system update-ben, hogy a mostani verzió és a legfrissebb között mik változtak.
-
cadeyrn
aktív tag
Féloff: tett valaki T500/T400-ba T9900-at?
Ha igen, alulfesz, melegedés, akkuidő, stb tapasztalatok egy P8xxx-hez képest vannak valakinél? -
Lacko87
tag
Sziasztok!
Egy T400-as notebookot sikerült vennem. A System Update program talál egy Bios frissítést. A tanácsotokat szeretném kérni, hogy megcsináljam-e? Eddig sose csináltam bios frissítést, így némi félelem van bennem a hallottak alapján, amikor többet be nem induló gépekről meséltek.
-
parkasz
senior tag
válasz
Tikakukac #48932 üzenetére
Akkor külön grat a kitartásért!
Szerinted lehet még rendelni?
A panelcsere épp most lenne esedékes nálam.
Persze a HV121WX4-110 jóval olcsóbb (25k környéke) és EU-n belül is van, persze erre kell a fólia, míg a HV121WX4-120 ami matt az Kínából jönne 37k-ért és még egy ÁFA is rájöhet. -
Francia91
veterán
Nálam már járt nem egy halott Intel-es T60, ATI-s viszont még nem, csak hogy cáfoljam a dolgot
. Szervizes ismerősöm kezében is többször volt halott Intel VGA-s ThinkPad Txx, mint dedikált GPU-s (kivéve Quadro-s T61-et, azok voltak dögivel, viszont Intel X3100-as csak 1-2 db)
Amúgy már T500-nál is úgy tudom, hogy alap dolog a SIM helye. Ha ott alap, akkor az újabbaknál biztosan. -
Tikakukac
titán
válasz
parkasz #48930 üzenetére
Hát, miután a fél ebay-t összerendeltem szóltam a magyarországi egyik legnagyobb ilyen fóliaforgalmazójának, hogy mi a téma és olyan 2 hét alatt meg is jött a cucc, átvettem aztán most felpakoltam. Totál pontos, nagyon szépen odatapadt, 1-2 szöszt szedtem ki ragasztóval közben, de tényleg 100%-os. Még a fluoreszkálós matricakészletet kell feldobni, meg beszélni egy bontós tulajjal akitől jön 1-2 alkatrész és akkor elviekben a gép bevetésre kész. Meg kéne egy sim kari a modemhez, mert a telós az nem jó neki.
-
Poo
senior tag
válasz
nyaflaty #48927 üzenetére
Én nem akarom az ördögöt a falra festeni de eddigi T szériás notikban az intelesek bírták a legjobban csak azért ajánlottam volna de ha játék is lesz akkor felejtős az intel.
Szerintem már ez alap felszereltség a T sériába de azért kérdezz rá biztos ami biztos de amúgy az aksi alatt lesz ha lesz valszeg. -
nyaflaty
tag
Amúgy minden T410S-ben bennevan a SIM kártya előkészítés, vagy ez opcionális, tehát érdemes rákérdezni?
-
Poo
senior tag
válasz
nyaflaty #48924 üzenetére
nekem T430s-el volt dolgom annak a vinyóját szerettem volna cserélni amikor is erre rádöbbentem hogy harmatnyit alacsonyabb megy bele a megszokottnál de a normál 2,5" ment bele leszámítva hogy alacsonyabb volt.
Nekem nem jött be a slim változat mert nem volt azt hiszem rajta annyi kimenet mint a simán,de sajna csak T430s volt a kezembe t410s nem.Ha javasolhatom és nincs szükséged erős videokártyára akkor Intelest vegyél -
Tikakukac
titán
2-3 hónap után végre lett matt fólia, hamarosan felkerül. Nevetséges. Még 1 darab lesz, a srác 2-t hozatott.Méretpontos, erre csinálták.
-
nyaflaty
tag
Sziasztok!
Érdeklődenék, hogy a T410-be tényleg csak 1,8"-os meghajtó megy be a gyári helyre?
Köszi előre is!
-
Francia91
veterán
Én rábíztam a System Update-ra, hogy tegye fel, amit kell, a maradékot pedig feltettem a Lenovo oldaláról. Erre nem megy a Windows Update... Már szétbuheráltunk mindent Windows szaki haverommal a Win7-ben, de már Ő is a haját tépte, hogy ilyet még nem látott. A Win eredeti, de WU nem működik... Ha Gondwana nem írja a Rapid Storage témát, még párszor újratelepítettem volna... T60p-nél nem volt ilyen gondom
-
cildren
tag
válasz
laszak #48911 üzenetére
Igen, T61-nél ez úgy néz ki hogy az a szalagrész amin megy a thinklight-hoz mellette megy egy másik is. Meg magán a kijelző külső keretén nincsen kitörhető elem vagy hasonló ezért keress egy olyan keretet is hozzá, hirtelen nem jüt eszembe az angol neve. Vagy nézd meg a manuálját, hogy hogyan van szerelve(type number alapján sok minden megtudható, csak sokáig tart bogarászni)
-
laszak
tag
Sziasztok!
Alfától hamarosan meglesz egy ThinkPad X200-as.
Viszont nincs benne webcam. Ahogy olvastam a fórumot, elég egyszerűen bővíthetó a kamera nélküli modell is.
Aki utólag építette be, kérdezném, ezek közül melyiket érdemes megvenni:
(a gyári Lenovo oldala szerint 1,3MPix, ezek meg 2MPix-esek)Minőségük rendben van ezeknek a kameráknak, illetve Windows 8 alatt nincsenek vele gondok?
Előre is köszönöm!
-
Chaser
legenda
Hogy mit láttam ma
Használt pc boltban T400. Ati verzió, nagy felbontás, wwan ready - modem nem tudom van-e benne, P8400, FPR, kamerát nem láttam. Bill német, elég fényes, pad is, zsanér lötyög rendesen, akkuról fogalmam nincs, nem volt fenn semmilyen sw, de 60k-t kérnek érte, még végén lehet megveszem.
-
lakkusjj
aktív tag
köszönöm az eddigi segítséget
sajnos nem tudok többet én se a gépről, a hardveraprón csere tárgyaként ajánlották fel nekem a gépet, és szerettem volna utánajárni a bajának, de nem sikerült, a Type-ot se sikerült kihúzni az eladóból
annyit tudok, hogy 2 db ATI-s t60-ból vannak összedobálva az alkatrészei, összerakott egy jól működő példányt, és ez a gép, ami "maradt" a gyengébb alkatrészekből építve. A saját alaplapjukkal állítólag adnak képet a kijelzők, viszont ez a kisebb felbontású a csere után nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 840 G3 Laptop 14" HD/i5-6Gen/DDR4 16Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9)
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8550U I 8GB I 128SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2 + 250 GB HDD/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest