Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni, mert minap egy t61 tulajdonos lettem, és lenne 1-2 kérdésem.
- Thinkvantage gomb az istenért nem akar működni ( hiába nyomogatom nem csinál semmit ) Win7 van fent, Lenovo Solution center fent van, de a gombal nem indul, csak ha külön indítom ( esetleg vaalahol be kell állítani azt a kis kék gombot, hogy mit szeretnék hozzáadni? )
- Zsanért szeretnék cseréltetni, ezért ha van köztetek szaki, aki Győri vagy környéki, akkor kérem jelentkezzen
- Támogatja ez a noti a DDR2 800mhz ramot? ( 4GB szeretném bővíteni )
- Szeretnék bele egy WD Velociraptort, az gond nélkűl be lehet rakni?Amúgy a kis gép hibátlan, és teljesen karcmentes, egyedűl a zsanér van oda kicsit....
Válaszotokat előre is köszönöm szépen, és elnézést a sok kérdésért...
-
tag
na, nagynehezen sikerűlt a regedit-es megoldással Mindenkinek köszönöm a segítséget, igazi úriemberek vagyytok
Jaa, és ha van Szaki, aki Győri, kérem jelentkezzen ( T.bányai már van, de Győr közelebb lenne )
Mégegyzser köszi szépen...
-
tag
Ma megpróbáltam beletenni a T61-be egy Velociraptort, de nem jártam sikerrel Igen duci a rapi... Viszont olyan kérdésem lenne, hogy most a gyári vinyó van benne ( WD 80GB WD800BEVS ) és ez ha jól látom sata1-es ( 150mb ) Ha tennék bele egy sata2-es vinyót, érezhető lenne a különbség? Tudom-tudom ssd... de érdekel a sata2 is...
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Francia91 #49050 üzenetére
Na valami ilyesmit olvastam én is... Nagyon hálás vagyok a válaszodért, hogy megerősítetted a gyanum, hogy nincs sok különbség.... Mert azt sem akarom, hogy veszek sata2-őt aztán semmi változás...Majd inkább akkor gyüjtögetek ssd-re, de nemtudom hogy a t61 alaplapja mit szól hozzá
-
tag
A régi Thinkvantage toolbox nincs valakinek meg véletlenűl?
-
tag
Nemtudjátok véletlenűl, hogy melyik volt a legerősebb proci a T61-be, amit valaha lehetett kapni? Nekem most T7500 van ( 2,2Ghz ) de láttam már 2.5-öst is, és sokan bontanak ilyet, filléres a proci csere.... Ha érdemes egyáltalán persze
-
tag
válasz Gondwana #49123 üzenetére
Ilyen cpu-t még nem láttam eladóba, nyilván egy vagyont nem ér meg nekem sem. Kérdés az, hogy mennyivel lenne jobb/gyorsabb.. Nekem Nvidia-s a gép, és higgyétek el karcmentes, és újszerű, nagyon szeretem... ModBios amugy sikerűlt, Security Chip-et kellett kikapcsolni...
-
tag
Sziasztok. 1066Mhz Fsb-s procit T61-be lehet? ( T9400 ) Vagy csak szigorúan 800Mhz?
Illetve még egy kérdésAz Nvidia Quadro 140-nek, nem lehet adni több memóriát virtuálisan? Megy eredetileg 128MB van, de igen ki is használja, szerencsétlen Úgy mint az Intel HD VGA-nak is lehet adni.....
[ Szerkesztve ]
-
tag
Ha cserélek cpu-t a T61-be akkor elég ha letisztítom a cpu, ill. gpu ( nvidia 140m ) felüleletét, majd újra kenem finoman pasztával ugye? Esetleg még megnézem a ventit, mennyire van elszennyeződve... Jaa, azt hol tudom megnézni,hogy mikori gyártás? Előre is köszi a segítséget...
-
tag
Valaki nemtud profi hővezető thermal pad ( gap pad ) -ot eladót? Vram-nál szeretném lecserélni majd...
-
tag
válasz audi100td #49498 üzenetére
T61-ben melyik a legjobb kijelző? Nekem most Samu van, de nem vagyok odáig érte...
Minképp matt-ot szeretnék és LG-t, csak nem tudom melyik az igazi, aminek tényleg szép szinei, illetve képe/fényereje van...
15,4 a kijelző méret 1680*1050 - ez van most: Samsung LTN154P2-L05
Talán ez: LG-Philips LP154W02-TL10...?[ Szerkesztve ]
-
tag
Ehhez mit szóltok, működhet a dolog? Zsanér rőgzítés
-
tag
válasz donjohnson #49918 üzenetére
Hát én annyit tudok ebben segíteni:
T9300 Win élményindex : 6,1
Core i3 ( mobil ) Win élményindex: 5,9Többit sajna nemtudom...
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
tag
válasz Francia91 #49926 üzenetére
Hát ha olyanod lesz, akkor az veri majd, tuti De addig is, szerintem ez egy nagyon jó teljesítmény egy 2008.08-as T61-től ( Quadro 140m már A2 rev. )
Viszont lenne egy kérdésem. Az létezhet, hogy az én Samu kijelzőm WSXGA+ ? Aida azt írja...
Tipus: Samsung LTN154P2-L05Szerk. Élményindex képet nem dobnál fel te is, ha megkérlek?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek - alkudni lehet
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest