- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #47999 üzenetére
Srác vitt Z500-at most otthonra magának, neki bentre T430 van, ő lájkolja.
Ja és extra kérdés: T430-ban ugye fent van fényérzékelő? TL nem zavarja ha bekapcsolják?
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Tikakukac #47996 üzenetére
Jó hát ha így nézzük az más
Nem állítottam,hogy alien technology a TP-k alapja,de a legutóbbi szériával kapcsolatban nagyon sok helyen panaszkodnak ami szerintem már túlzás! Még a legjobb típusok közt is biztos voltak amik idő előtt elhullottak,de amit az utóbbi gépek csinálnak az kriminális. És még mindig üzleti modellekről beszélünk amiknél ez nem fordulhatna elő ilyen nagy számban
Szerk: btudos: Most is vannak olyan szerencsés arcok akik kifognak egy-egy hibátlan példányt. De ez manapság már egyre ritkább...
Egyszer beírtam ide,hogy nálam egy TP minimum 10 évig üzemeljen zökkenésmentesen, mire többen is lehurrogtatok,hogy ne vicceljek már ezek előbb halnak megAkkor módosítanék: Jelen pillanatban még a kerek 5 évnek is örülnék mert ezektől már az is csoda lenne
-
btudos
nagyúr
válasz
Shatterstar #47995 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy az a gép volt az, aminek a TouchPad-je is úgy meg van kopva, ami máshol 6 éves gépeken fordul elő, nem tudom mi történt azzal a géppel, de egyre érdekesebb, nekem ilyen gondjaim nincsenek, rendben teszi a dolgát a T430.
-
Tikakukac
titán
válasz
Shatterstar #47995 üzenetére
Akkor lődd ki a piacot, mert bizony fél millányi laptopból ha nem döglik meg ezer, akkor az idegen technológia.
Hasból lőttem számokat. Kiindulva a katonai szabványokat teljesítő sok millás Toughbookból, amikből 3-4 dettó meghalt egy régiónyiból. Pedig ezek azért lépnek egy kategóriát a TP és minden más fölé is.
hito: Azokat csoda egyáltalán eladni is itthon
-
Francia91
veterán
T60p-be modBIOs-szal lehetséges GPS-es modemet tenni?
-
brekiisti
tag
válasz
Shatterstar #47981 üzenetére
Azt senki nem posztolja hogy milyen jó neki mindig csak a negatívakat látod !
Ráadásul azt sem tudod mennyit adnak el és ebből mennyivel van gond mert amiket látsz több millióból pl 100
szerintem az bőven nem rossz arány -
-
Tikakukac
titán
válasz
fkenny #47986 üzenetére
Üdv a klubban. Tökéletesen működő x200 akksi, tölthető meg minden, kimérve patent, de gépben elszáll, mint a győzelmi zászló
Az oka ismeretlen, én sem tépem a hajam, á nem.
A HP-m gyári akksija 50 ciklus utána meghalt 2 éven belül, utángyártott olcsónak is ennyit szavaznék meg.
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, van a családban egy Thinkpad x60s noti. Este ki lett kapcsolva reggel jön barátnőm idegesen, hogy sárgán villogó az akkujelzés és ha lehúzza, töltőről azonnal kikapcsol. A vicc az volt, hogy a gép látta az akkut 50%-nak ítélte, de nem engedte róla működtetni. Rámérve a cellákra mind a 4 jó. A kérdésem az volna, lehet valamit kezdeni vele? Ha nem az sem gond, akkor újrahasznosítom belőle a cellákat
Következő kérdésem az volna, ebay-ról kapható akkuk mennyit bírnak élettartamban? Mert neki elég ritkán kell akkuról használnia a gépet.
Válaszotok előre is köszönöm
-
attiati
veterán
válasz
Francia91 #47983 üzenetére
igen, köszi, és a többieknek is !!
X300-at csak toshiba panellel szerelik thinkwiki szerint.
X20x sorozat viszont vegyes (lg, samu, auo, toshiba) - ott van valami preferált sorrend? -
attiati
veterán
X301 és T400s kb mennyit ér aprón reálisan?
-
attiati
veterán
és én még képes voltam beírni ide, hogy két héttel ezelőtt még a dell topikban láttalak.... most meg akkor hogyhogy thinkpad X-ed van?
X301 vs T400s témában úgy látom majdnem egyértelmű, hogy a T400s a jó választás
Pedig már teljesen kinéztem az X-et.
T400s mennyit ér most reálisan az aprón? (egyetlen egy eladó darabot látok az egész neten, de az meg törött)
És egy X301-ért mennyit adnátok reálisan? -
Tim82
félisten
válasz
attiati #47973 üzenetére
Product & Parts Detail -> ide a type number kell. A téged érdeklő rész majd a Parts Detail -> System service parts lesz.
Scarbantia közben jobbat is linkelt.
(Néha egy cseppet bonyolult a Lenovo-honlap.
)
-
Tim82
félisten
válasz
scarbantia #47968 üzenetére
Holnapi napom kicsit sűrű lesz, de vagy aznap, vagy legkésőbb hétfő késő délután meglesz.
RazorGTR1: 8 GB a maximum, amit a chipset hivatalosan (és nem hivatalosan is) lekezel, úgyhogy a 2x4 GB lesz a nyerő.
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
A T400 tudna kezelni 8+2GB RAM-ot, vagy 2x4GB a max? Illetve ha 8GB a max, egy darab 8GB-os modullal is elboldogulna?
-
scarbantia
aktív tag
Ha nem nagy gond, akkor szívesen megnéznék egy összehasonlítást.
A T42p-vel mindenképp, de akár mindhárommal is.
Valami egyszerű szép színes fotó is megfelel, de tele van a net ilyen ábrákkal.
Igazából tényleg csak viszonyítás a többihez, mert nyilván se kalibrálva nincsenek, a fényképezőgép fehéregyensúlya és expóján is sok múlik, de azért egymáshoz képest látni a fő különbségeket, abból meg lehet következtetni.Ha ilyen az LG paneles, akkor az elég szimpatikus.
-
Chaser
legenda
Hát igen, nem mindegy milyen az a T60 panel. 10 gép biztos járt nálam, az utolsó előttire már azt hittem nem lehet jobb, és lám lett
Most bajban is vagyok, legyen T61 IPS mod vagy ne, nem IPS ez a kicsi T61 de nagyon jó színvisszaadása van, feketéje gyenge. A fórumot gyakorlatilag olyan színekben adja vissza mint az IPS, excelben levő színeket szintén. Nem tapasztaltam még hasonlót TN notebook panelnél. És 2003-as gyártású a panel. Nyalja ki az IBM is, hogy nem tudtak 14-esben is IPS panelt gyártatni az LGP-vel
szerk: Ha gondoljátok lövök képeket a T60 IPS-ről, a 14-es 4:3-as T61-ről meg a 15.4-es T61-ről.
-
Tim82
félisten
válasz
scarbantia #47965 üzenetére
Köszi, akkor el kell kérnem a serial numbert.
Vagy egy Everest/Aida64 screenshot-ot, ahogy Francia91 is rámutatott - ha eléggé megbízol az eladóban.
Szerintem ne fáradjál, hacsak nincs valami összehasonlítási alapod.
Flexview kijelzős T42p-t vagy egy WSXGA+-os T500-at tudok mellé tenni (a barátnőm régi és mostani gépe), valamint egy Acer AL2423WA monitort (S-PVA panellel) - egyik sincsen amúgy kalibrálva. Esetleg a Dead Pixel Buddy nevű program színtesztjével fotózhatom a gépeket.
Chaser: nem annyira rossz a T60-am sem, de hozzá képest kiemelkedően jó a Z61p LG panelje, betekintési szögben majdnem IPS, színvisszaadásban sem rossz TN-hez képest. A T500 kijelzője meg valahol a kettő között helyezkedik el.
Btw, ha már a T500-at emlegetem, barátnőm most játszik rajta a Star Wars: The Old Republic-kal, nem gondoltam volna, hogy Intel GMA 4500MHD-n ennyire gördülékenyen fog futni.
-
scarbantia
aktív tag
Köszi, akkor el kell kérnem a serial numbert.
Szerintem ne fáradjál, hacsak nincs valami összehasonlítási alapod.
A kékes meg eltolt színeken csak egy kalibrálás segít, persze ettől még sok színt eleve képtelen megjeleníteni, csak amit meg tud, azt legalább jól.
Ha van valamilyen Flexview kijelzős TP-ed(T60), akkor azzal együtt lefotózhatod szemből, meg esetleg pár szögből. Ha lehet, akkor úgy, hogy ne égjen ki a képen a TN paneles kijelző. (gondolom erősebb a fénye, mint az IPS-nek)A kérdés, hogy megéri-e maga a hirdetett laptop.
-
Chaser
legenda
Érdekes, a 14-es T60-amban nekem is elég gyenge panel volt. De a 14-es T61-ben meg nagyon baba. Lazán jobb az 1680-as T61-nél színvisszaadásban. Pedig abban LGP van, ebben meg valami noname, , azonosítóra ennyit ír: QDS0001
szerk: Nem tudom milyen T61p járt nálam, 1920-as volt ugye az biztos, de nem volt jobb színekben az 1680-asoknál. 1680-ast is elviselhető kategóriába raknám, akinek nem kifejezetten fontos a kijelző minősége annak jó. Aki nem szereti a fakó színeket annak nem jó. De annak az 1920-as se lesz jó sztem.
szerk2: Fényerő használattól függ, ami nekem van IPS T60 lazán verte az eddigi 15.4-es T61-eimet meg egy T500-ast is
Pedig a T61-eket biztos nem sokat használták.
-
Tim82
félisten
válasz
scarbantia #47960 üzenetére
A színekről meg így nem tudok sokat mondani.
Ha megírod, pontosan mit szeretnél, hogyan fotózzam le, holnap vagy holnapután megcsinálhatom (bár előre szólok, hogy nagyon-nagyon "kocafotós" vagyok). De szerintem a színei eleve láthatóan fakóbbak az IPS paneleknél. (A 14" T60-am kijelzője viszont sokkal rosszabb nála színvisszaadásban, pedig mindkettő TN.)
Honnan tudom megállapítani, hogy a hirdetett példányban LG, vagy Samsung panel van?
Ugyanabban a hozzászólásomban az a rész, amit attiati-nak írtam, válasz a Te kérdésedre is.
-
scarbantia
aktív tag
-
Tim82
félisten
válasz
scarbantia #47957 üzenetére
Itt elvileg egy T61p-ből származó LG kijelzőről vannak fotóim a Z61p-mbe beszerelve; a thinkpads.com fórumán azt mondták, az LG panel minden téren veri a Samsung panelt (ezt a két féle panelt szerelték be különböző FRU-kkal Z61p-be, T61p-be, W500-ba). Remélem, segít.
attiati: Itt meg tudod nézni, a noti serial number-e és a type nr. kell hozzá (Parts lookup).
-
attiati
veterán
szétszedés nélkül meg lehet nézni valahogy a thinkpadekbe épített kijelző pontos model vagy típusszámát?
-
scarbantia
aktív tag
T61-es 1920x1200-as WUXGA(vagy mi) TN panelje az milyennek számít a TN-ek között?
Vagy esetleg kisebb felbontású változat lehet szebb?
Betekintési szög, kontraszt, színek?Néhány TN panel kalibrálással élhető szintre hozható, nem tudom ez mennyire tartozik bele.
Tesómnak kellene gép, neki is fontosak ezek a szempontok.Ezt néztem ki neki, nem tudom megéri-e?
Thinkcentre M58 (kb. E8400, 2-4GB RAM) és valami laptop között vacilál, kb. 50e Ft-ig. Ez még beleférhet.
A processzor az egy jó közepes, nem tudom ezzel mennyire éri meg. Milyen processzor van még a T7700 és a T9500 között a T61-ben? -
attiati
veterán
Van kültéri / napsütés mellett készült fénykép / video az X sorozat tagjairól?
Notebookcheck-en kívül sehol sem találok. Outdoor + bármilyen címszóra a találatok között a tablet outdoor-os kijelzője szerepel youtubeon és googleben is.
-
hito
nagyúr
válasz
attiati #47954 üzenetére
Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai. Személy szerint TP párti vagyok. Amióta megvettem az első TP-em, nem nagyon tudok elszakadni. Nem találtam ennyire átgondolt és kiforrt termékvonalat egyik gyártó részéről sem. De ez csak az én véleményem. A TP-eknek tényleg nem a kijelző a fő erősségük (AFFS és IPS panellel szerelt gépeket leszámítva), viszont nem is az a cél. Hagyományos kijelzővel szerelt gépek között vannak sokkal szebbek, mint pl. a Dell, vagy a Sony.
-
hito
nagyúr
válasz
attiati #47952 üzenetére
Nem, arról váltottam.
Na azt panelnek lehet nevezni amit a Dell tesz a gépeibe. Már amelyikben ultrasharp van. Nem IPS, nem is AFFS, náluk olyan a sima LED-es panel amilyennek a TP-nél is lennie kell. Mindegy, ez van, ezt kell szeretni
Alternatívának meg tényleg ott az AFFS.
-
Tikakukac
titán
válasz
attiati #47948 üzenetére
Konzumer és durva fényerő, hasonló használhatósággal... hát nem tudom, most ugye nekem az új gépekkel kell foglalkoznom, de nem nagyon emlékszek olyan konzumer gépekre, amik olcsók, nem estek szét ennyi idő alatt. Már maga a kategória is huzatos, most is alig van gép, konkrétan subnoti olcsóért most sincs, régen sem volt.
-
attiati
veterán
válasz
Tikakukac #47947 üzenetére
Miért, még milyen baj van velük?
Havi 2-3 napot használnám, annak felét kültérben nyáron, úgyhogy érthető, hogy fajsúlyos szempont a fényerő. (ha már ennyi pénzt kiadok ilyen kevés használatra). Persze lehet, hogy túlreagálom és bőven elég lesz az x200-x300 fényereje, elmegyek és megnézem.
T400s-t néztem még, az 14", de 1,7kg, akár egy subnoti. (annak jó a fényereje, de csak 1 db eladó van a neten, ami törött. Azon nehéz lenne túladni 1-2 év múlva) -
Tikakukac
titán
X200 akksi update: ma volt alkalmam nézni egy gépet, amiben ismeretlen akksi volt és korához képest remekül bírta. Jövő héten ha minden igaz visszahozzák és tüzetesen megnézhetem.
attiati: Tuti? Nincs. Jó gép van ennyiért x200 meg x300 és ezek kombója. Ennyi a kínálat.
A fényerő meg olyan amilyen, létező legnagyobb gondunk lenne ez a gépekkel, összetenném a 2 kezemet
Kommerszben azért ezek a 200-as számok gyanítom nem ennyivel fognak kezdődni, plusz találj nem széteső vackot. Szerintem túlreagálod, lefogadom, hogy 10-es skálán ezek az értékek a valóságban ilyen 0,5-es erősséggel bírnának. Én motort építettem a gyári x200s panelt nézve napocskával a fejem felett, semmi gáz nem volt. -
attiati
veterán
válasz
Tikakukac #47944 üzenetére
elkezdtem írogatni eladóknak, de persze 3-4 különböző helyre kéne menni megnézni
Van olyan 12-13"-os lenovo 100e alatt / környékén, ami bátran ajánlható kültéri használatra napsütés mellett? (a gyakorlatban is
)
Álmomban sem gondoltam volna, hogy a fényerővel lesznek gondok ebben az árkategóriában
Még a végén vehetek megint valami kommersz cuccost. -
hito
nagyúr
válasz
Tikakukac #47941 üzenetére
Azt szerettem volna közölni, hogy szerintem az x300-ba ugyanaz a panel van, mint a 301-ben, ami egy romhalmaz.
Igen, és hidd el, x300-nál életképtelenebb kijelzőt nem sokat láttam. Mondom, csak a felbontás ami rendben van, minden más kritikán aluli.
Ja és x201 kijelzőjéről nem tudok nyilatkozni hiába az van nekem, mert a gyári panelt előző tulaj cserélte egy másikra ami ráadásul glossy.
-
attiati
veterán
"Szerintem ugyanazt a panelt tették bele"
úgy érted, hogy x300 panelje = x301?
az nem jó hír, mert elvileg az x300-nak nagyobb a fényereje (226cd/m2), mint az x201-nek, és azt hittem az már elég lesz. Képen elég jónak tűnik az x300 fényereje
Hova nem volt elég neked a 226cd/m2 max fényerő?
(ahogy nézegetem a kommersz nem LED kijelzők fényere ennél csak jóval rosszabb, 190 körüli)
HP 2530p és 2540p is gyengébb. Egyedül a dell egy-két példánya jobb nála. -
attiati
veterán
x301-nek és x200-nak tudja valaki a pontos átlagos fényerejét?
X300-ét és x201-ét, x200s-ét tudom.
Kültéri használat miatt kérdezem, közvetlen napsütésben. -
Shyro
csendes tag
Sziasztok!
Lenovo ThinkPad Edge E530 - os laptopom bedoglott. No beep, blankscreen, no post, sanszos hogy system board. Voltam az IBM Hungary Kft. - nel, ott azt mondtak, hogy naluk min. 2 het a javitasi ido. Ok azt mondtak, hogy erdemes mashol megprobalkoznom, ha surgos a dolog. Mutattak a Smartservice - t, hetfon mindenkeppen beviszem. Esetleg valakinek tapasztalata, hogy Budapesten hova erdemes/miert? Lehetne persze telefonalgatni, de fuggetlenul attol amit mondanak, valos tapasztalat jobban erdekelne. (garancia van)
-
Francia91
veterán
válasz
Shatterstar #47935 üzenetére
Szedtem már szét számtalan T61-et, sosem volt gond a hűtő visszatételével. A 4 csavar sorrendtől függetlenül mindig visszament, leszorítani közben az egységet nem kellet. Meghúzni a csavarokat érzéssel kell, a többit intézi a rugó. YouTube-on kerestél róla videót?
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Borote #47934 üzenetére
Próbáltam én ezer féle módon,de az a 4 csavar nem akart engedelmeskedni. Pedig biztos nem lehet nagy kihívás visszatenni ha egyszer valahogy kilazítottam őket. Ami még feltűnt az a ventilátor elrugaszkodása az alaplaptól! Ezek szerint ha vissza akarom tenni a csavarokat akkor le kell nyomnom magát a ventit,hogy egyáltalán odaérjen a csavar vége a lyukakhoz?
-
Borote
addikt
válasz
Shatterstar #47930 üzenetére
T60-nál meg X61T-nél nekem azt írta a manual, hogy adott sorrendben kell ezeket a csavarokat visszacsavarozni, ráadásul két részletben. Azaz sorrendben be kell őket hajtani (nem teljesen), majd ha az összes a helyén van, akkor lehet meghúzni (itt is ésszel
)
Így próbáltad? -
soldi3r
veterán
válasz
Shatterstar #47927 üzenetére
csavar nelkul ne csodalkozz, hogy magas a homerseklet
-
guppy
őstag
válasz
[link] - 85. oldal, e szerint mind a 4 csavar azonos típusú M3-as 9,5 mm hosszú.
-
válasz
A CPU és a borda közötti pasztát.
Gondolom ebben a képben is van olyan, hacsak nem gap pad. -
Shatterstar
aktív tag
Nekem úgy rémlik mintha mind a négy csavar egyformán apró termetű lenne. De kipróbálom ezt a verziót is!
dying_star: Mit értesz kevés hűtőtrutyi alatt? Mert a ventibe igyekeztem normál adag zsírt nyomni.
"És figyelni arra, hogy a hűtő másik része nehogy elemelje a bordát a prociról."
Öö ezt most nem teljesen értem. Amúgy a bordán lévő fóliát félig-meddig leszedtem mikor a ventit kentem, majd visszaragasztottam,de lehet többek közt emiatt is van most a hűtés 80 fokon
-
válasz
Nagyon kevés hűtőtrutyi kell alá.
És figyelni arra, hogy a hűtő másik része nehogy elemelje a bordát a prociról. -
Chaser
legenda
válasz
Ha jól rémlik, a jobb alsó sarokban levő hosszabb mint a többi, a többi egyforma. addig kell őket húzni amíg azt nem érzed feszül, a rugók megoldják a többit.
-
Chaser
legenda
válasz
Shatterstar #47919 üzenetére
Túl erősen vagy túl lazán rögzjthetted a hűtőt. Rosszabb esetben kinyírtad a hűtőt.
-
Gondwana
addikt
(Amíg a Lapától kapott fóliát rá nem tettem, nekem is az volt - igaz, országon kívül, eggyel délebbre... A csillogóssága egyáltalán nem zavart, csak rengeteget ceruzázok a kijelzőn, a karcoktól féltettem.)
Szerk.: Shatterstar: előfordulhat, hogy picit jobban görbült a hőcsöved, mint ahogy azt szereti, és kiszusszant? Csak mert az jár ilyen tünetekkel.
-
xcds
őstag
válasz
Shatterstar #47919 üzenetére
Akkor valószínű, hogy még mindig nincs rendesen a helyén az a hűtő...
-
Shatterstar
aktív tag
azbest,guppy: Köszi! Én hülye erre nem is gondoltam
Az egyébként normális ha venti zsírozás után a gép belső hőmérséklete magasabb mint kenés előtt?
Most ilyen 65-70 fok körül van a CPU, eddig meg lazán elvolt 48-56 fokon. Ami még aggodalomra ad okot az az indokolatlan kikapcsolás. Kb fél órája ezt játssza velem...
-
guppy
őstag
válasz
Shatterstar #47916 üzenetére
-
azbest
félisten
válasz
Shatterstar #47916 üzenetére
tréning [link], az fru rész alatt lesznek videók a műveletekről
-
Shatterstar
aktív tag
Ma szétkaptam a gépet egy venti zsírozás erejéig, majd amikor vissza akartam tenni azt a 4 pici csavart nem tudtam az istenért sem becsavarni akárhogy is próbálkoztam
Mivel ez volt az első komolyabb notebook szerelésem, mondanom sem kell a csavarok többségét rosszul raktam vissza
Tudom mielőtt szétkapom fényképezzem le a belsejét oké! Szóval valaki dobjon meg egy T61-es képpel amiről hiányzik a billzet és a palmrest
-
Gondwana
addikt
Én csak a GPS miatt tettem HSDPA modemet az X201-be. (9c akku + kétes eredetű énmegyeknyóc, autópályán időnként altatva, Szeged-Essent végigbírta) HP un2420 felíratos Qualcomm Gobi 2000, amivel neten még nem jártam, csak egy lejárt SIM van a gépben. (Whitelist-mentesített BIOS, meg főzött driver (From Russia with Love), illetve az Access Connectionst már én főztem neki, hogy a Fn+F5 kapcsolgassa is)
-
Urak!
X200-at bont valaki? Egy kártyaolvasó(/usb/audio) panel meg esetleg néhány burkolati elem kellene. -
Francia91
veterán
válasz
Shatterstar #47908 üzenetére
Amit ezen a videón látsz fém keretet, arról szépen lehúzod a ventit, és meglesz a tengely és a persely, amiben elhelyezkedik.
De le is fényképezem, hogy érthetőbb legyen, van egy tartalék ventim kéznél -
Francia91
veterán
válasz
Shatterstar #47906 üzenetére
A ventilátorlapát tengelyét zsírozd meg, vagy a perselyébe fújj egy picit
-
Shatterstar
aktív tag
Üdv!
Vettem lítium zsírt (a spray-s változatot) és az volna a kérdésem,hogy ezt pontosan a ventilátor mely részébe kéne fújnom? Csak simán bele a közepébe vagy netán a lapátok közé?
-
hito
nagyúr
Srácok! Az x201-ben lévő HSDPA modemben gondolom nincs GPS. Ha jól gondolom, akkor hogy lehet kicserélni egy Qualcomm T77Z039 kártyára? Csak mert abban van. Viszont ez az FRU-s baromkodás a Lenovo-tól nem teszi lehetővé gondolom, hogy más kártyát használjak benne. Van valami white list vagy mi...hogy lehet ezzel trükközni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest