- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Sziasztok!
Korábban T és W szériás thinkpad laptopjaim voltak. Úgy tudom ezek a "tipikus üzleti" laptopok lenovo vonalon. Mivel másabb egy L széria? Thinkpad L390 Yoga ellen szóló érvet tudtok mondani?
-
_q
addikt
válasz
S_x96x_S #115490 üzenetére
Mindenképpen használtban gondolkozok.
Arra mondjuk nem is gondoltam, hogy már thinkpad vonalon is van forrasztott memóriás.
i5 5300/6300u-val szerelt T450/t460 határeset lenne? Én úgy gondoltam ezek még 10 évig simán használhatók lesznek. Tehát akkor az elmondásod szerint t480 (ami már nem olcsó) alá nem is érdemes menni és akkor se biztos, hogy 10 évig még könnyedén el lehet vele lenni -
_q
addikt
válasz
zsolti75 #115485 üzenetére
2025 októbertől nem kap biztonsági frissítéseket a windows 10, ezáltal sebezhetőbb lesz, vírusokat könnyebben benyeli a rendszer, adatokhoz hackerek könnyebben hozzáférnek. Önmagában a hardver még bőven 10 évig is szerintem használható lenne. Továbbá a szoftverek, driverek windows 10 supportja se biztos hogy lesz utána. B opció a linux használat, de aki windowst kénytelen vagy akar használni, annak sajnos elég problémás lesz ez a support végét jelentő dátum.
-
_q
addikt
Köszi mindenkinek. A microsoft oldalt néztem korábban, csak a honlapon és pár használt hirdetésnél megtévesztő leírása miatt elbizonytalanodtam. Akkor marad a biztos, intel 8th gen. Ez esetben mit gondoltok, mi lesz a t450/60/70 illetve a korábbi szériák sorsa. Legtöbb feladatra bőven elég a teljesítményük, viszont 2025-ben vége lesz a windows 10 supportnak. Tehát durván 4 évig simán használhatók, de utána nem kapnak supportot, frissítést, támadásoknak jobban ki lesznek téve, illetve nehezebben is lesz emiatt talán eladható, minél közelebb leszünk a dátumhoz. Mit gondoltok, mit érdemes venni így általános felhasználásra?
-
_q
addikt
Sziasztok!
Thinkpad melyik szériájától van hivatalos windows 11 támogatás? Úgy tudom az intel 8th gen cpu-val szereltek esetén, tehát t480/580, de van ahol hirdetésekben azt írták t460-nál is, hogy hivatalos windows 11 van rajta. Elbizonytalanodtam.
-
_q
addikt
Sziasztok!
Használ valamelyikőtök quadro kártyával szerelt laptopot, amivel videót vág, effekezik, színez?
-
_q
addikt
Sziasztok!
Thinkpad Helix 2-höz jó lehet régebbi thinkpad toll is? Arra gondolod, hogy nem a hozzá gyárilag kapottat is lehet-e használni, mint pl az x201-eshez valót, lényeg hogy digitizer pen legyen?
-
_q
addikt
Senkinek sincs érintőkijelzős laptopja?
-
_q
addikt
válasz
Pubszon #93062 üzenetére
Sikerült windowst telepíteni. Viszont a toll nem működik.
Van akinek érintőkijelzős laptop-ja van és hasonlót vett észre? Wacom driver nem akar települni, azt írja nem támogatott a tablet, pedig a lenovo hivatalos driverét szedtem le. Ujjal történő érzékeléssel működik, csak a tollat nem tudom telepíteni és használni.
-
_q
addikt
Sziasztok!
Adott egy Thinkpad Helix. Ha minden igaz sajátgép->kezelés->lemezkezelés alatt látható egy helyreállítási partíció, feltételezhetően windows 8.1-el 488 MB méretben. A kérdem az lenne, hogy ezt hogyan tudom elérni? Sajágépben nincs ilyen meghajtó, Jelenleg windows 10 van telepítve.
Másik problémám, hogy win 8.1-en nem tudom volt-e driver hiba, de ott se és win 10-en se működik a toll. Ezt hogyan lehetne orvosolni?
-
_q
addikt
válasz
donjohnson #88942 üzenetére
Akkor két lehetőség miatt lehet, vagy a caddy hibás vagy a winchestre nem jó. A winchester ha nem caddyből, hanem a laptop beépített részéből indítod is ugyan úgy nem látszik? Illetve nincs lehetőséged egy másik caddy-vel is kipróbálni? Nem tudom mikori a bios-od, de sokszor azt se hülyeség frissíteni, hát ha megoldja.
-
_q
addikt
válasz
FireKeeper #88549 üzenetére
Nem is játékra gondoltam. CAD szoftverek hardverigénye folyamatosan fejlődik, amihez nem árt egy erősebb videókártya. Azonban egy w520 kapható volt Nvidia 1000M-el, W530 szintén, ami jóval többe került, de egy mostani W541 is 1100M-el szerelve nagyon drága ahhoz képest, hogy processzorba van jelentős előrelépés csak, de nem annyival mint amennyivel többet kérnek érte. Persze régen a w520, w530 is kapott erősebb videókártyát, de ha összehasonlítjuk a w541-el megint csak azt tudom mondani, amennyivel drágább nem erősebb a gép. Akkor ez hogy van, mi értelme az újabb gépeknek W széria esetén?
-
_q
addikt
Elnézve a lenovo, de legyen az más gyártó üzleti kategóriás laptop kínálatát feltűnt, hogy nem igazán van előre lépés videókártya terén, csak újabb generációs processzorokat raknak bele, a videókártya teljesítménye pedig megegyezik régebbi W szériás laptopéval (a processzor se annyival jobb mint amennyivel egy újabb kerül).
Valaki ezt megmagyarázná, hogy miért van? Nincs szükség jobb videókártyára vagy talán csak nem sikerült még nagyon jobbat kifejleszteni? -
_q
addikt
válasz
FoxiestFox #88540 üzenetére
Világgaranciával akkor 17"-os nem igazán van már ha jól sejtem
-
_q
addikt
Sziasztok!
17"-os thinpad laptop a P szérián kívül létezik?
-
_q
addikt
válasz
Tikakukac #64119 üzenetére
Ez a throttlingolás mit jelent? Azt nem tudtam hogy a magokat leszabályozzák, hogy kisebb legyen a melegedés, viszont akkor ha most rá van írva hogy pl 3Ghz-en fut max akkor mit jelent a leszabályozás? Ha rá van írva akkor kénytelen annyin futni mert az egy dolog, hogy lehet marketing szöveg, hogy elvileg tudná de valójában sose engedik annyival futni, elég nagy kamu lenne amire biztos sokan kiakadnának és jönne a rossz marketing hír.
-
_q
addikt
Durva ezeket hallani, lehet a látóköröm azóta mióta thinkpadem van (w520) eléggé beszűkült és nem látok túl a thinkped szériákon. De ezeket azért mondjátok mert az új anyaghasználat/kinézet gázos vagy azért mert maga a minőség, megbízhatóság is csökkent thinkpad téren? Mert én azt olvastam, hogy pl hűtésben sokkal jobbak, de tény ami tény ez az új dizájn követi a mai trendet csak azért, hogy még nagyon szegmens hódítsanak meg és még többen vegyék
-
_q
addikt
válasz
Shatterstar #64106 üzenetére
Thinkpad fórum, de egyébként lehet, de akár vissza is rakhatod bele a régit, ha történne valami. Ramot is lehet bővíteni, nem megy a garancia rovására.
-
_q
addikt
válasz
soldi3r #64092 üzenetére
Random kerestem párat. Nekem a billentyűzet és a touchpad része az ami a konzumer gépekéhez hasonlónak tűnt, ízlés kérdése de nekem ez még kevésbé jön be mint a szigetes billentyűzet és az új touchpad. Egyébként soha nem próbáltam még ezeket, sajnos nincs összehasonlítási alapon, csak a kinézet, ami nem jön be jelenleg még. Illetve olyan olvastam mások szerint a trackpoint thinkpadnél jobban meg van oldva mint dell-nél. Jó lenne kipróbálni egyet
Kezd érdekelni mitől nincs ellenfele.
-
_q
addikt
válasz
Tikakukac #64078 üzenetére
Mindenki más. Én konzumer laptoppal kezdtem, de sok volt a gond és váltani akartam thinkpad-re. Sajnos hozzászoktam a numberikus billentyűhöz és nem jött be hogy ezen nincs, ráadásul amerikai billentyűs a gépem, így hosszú í nincs a megszokott helyen. De végül hozzá szoktam. Na most ugye az új szériával vissza került a workstation-be. Most ez a fura. Van aki biztos nem fogja megszokni/szeretni, de biztos van olyan aki igaz nem tetszését fejezi ki de elfogadja.
Ha már itt tartunk és dell is szóba került, mivel nem vagyok benne jártas érdekelne ott milyen workstation van?
-
_q
addikt
válasz
Tikakukac #64075 üzenetére
Régen mikor bejött a 30-as szériával a sziget billentyű akkor azt is mindenki szidta és most már azért egész elfogadott. Sajnos nincs mit tenni hozzá kell szokni, mint minden újítás, változás kezdetben senkinek se tetszik, lásd prohardver kinézete, most már mindenki hozzá szokott és a régi lenne furcsa. Tény elég nagy irányváltás ez a thinkpad részéről, de szerintem egy idő után aki akar hozzászokik úgy is.
-
_q
addikt
válasz
Tikakukac #64073 üzenetére
Nálam van egy x240, igaz nincs kibontba, de érzésre elég masszívnak tűnik a külső borítása (fémes hatása van, nem tudom valójában mi lehet), na meg kb 2cm vastag, x230 meg azért picit vastagabb. Szívesen kibontanám, de így többet ér eladás szempontjából
De az tény hogy sokat változott a 30-as szériákhoz képest.
-
_q
addikt
válasz
werszomjas #64070 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, biztos valaki majd ad pontosabb választ, de ha jól tudom, akkor meg kell nézni milyen FRU és frekvencia szerinti ramok jók a gépbe és olyan használni. [143. oldal kiindulásnak]
-
_q
addikt
válasz
werszomjas #64065 üzenetére
Akkor, ahogy előző kollega mondta tényleg a 4x4GB javasolt és célszerű azonos frekvenciájú, l 4x4-es lenovo kit-et.
-
_q
addikt
válasz
werszomjas #64062 üzenetére
Szerintem ha most van 4GB akkor olcsóbb megoldás +4GB bele. Viszont egy t420 nem hiszem, hogy kihasználná az a +4GB-ot. Kicsit hozzá tennék és egy ssd-t raknél bele, az nagyságrendileg megdobná a gépet.
Ha ragaszkodsz a 8GB ramhoz, akkor is olcsóbb, ha +4GB-ot raksz bele ugyan olyan frekvencián működőt, mint ami most is benne van és érdemes kimondottan lenovo-hoz valót.
-
_q
addikt
Sziasztok!
x230-nál bios jelszó eltávolítás hogyan lehetséges?
-
_q
addikt
Sziasztok!
Thinkpad garanciális javításával a smartservice.hu foglalkozik igaz?
-
_q
addikt
Sziasztok!
Volt ez a kérdésem. Találtam rá egy ilyen választ:
The X230 requires the 44-series batteries, which incorporated some new circuitry with which the x230 interacts. As you've found, the X230 will run from a charged 29-series battery, but will not recharge it. The X220 originally came with series 29-series batteries, but also works with the newer 44-series.
Ezek szerint 29+ csak x220as laptophoz jó. 44+ kellene az x230-nak hogy az aksiba lévő chip által küldött adatok megegyezzenek ami neki kel.
Ezt a problémát ki lehet trükközni valahogy? Megoldható, hogy még is töltse az x230 és ne unsupported felirat fogadjon?
-
_q
addikt
Sziasztok!
Adott egy x230-as laptop. Vettem hozzá elvileg gyári 6 cellás aksit, de sajnos a gép azt írja induláskor, hogy nem támogatott aksi helyezzek be újat. Emiatt nem is tölti. Ez azért érdekes, mert ha gyári akkor mennie kellene, de ha meg utángyártott akkor se szabadna letiltania és nem töltenie nem? A Power manager szerint FRU42T4865-as, kiirja hány ciklus van benne, hány wattos stb. Na most ezeket az adatokat elvileg utángyártottnál nem is szabadna kiírnia nem?
Tehát a kérdés: gyári ezek szerint vagy utángyártott, illetve miért nem akarja tölteni a laptop?
-
_q
addikt
Sziasztok!
i7-es nvidia-s t520-nak mekkora táp kell? Elég a 90W vagy kell neki a 135W?
-
_q
addikt
válasz
Zoli986 #61879 üzenetére
Nekem a régi laptopom pacardbell-nél volt az, hogy behalt az a cucc ami tölti az aksit a laptopban. Látta az aksit, de nem töltötte. Lehet itt is hasonló a gond, bár az hogy másik aksival meg valamit még is tölt az érdekes. Esetleg azt próbáld meg, hogy kikapcsolod a gépet és áram alatt hagyod. Ilyenkor nem fogyaszt a gép és ha minden jó akkor fel kell töltenie az aksit és akkor kiderül, hogy a töltőd kicsi-e. Ha ez után se tölti fel az aksit akkor az ami az aksi töltéséért felelős az lesz a hiba forrása, mivel azt írtad másik gyári aksival se javul a helyzet, így nem hinném, hogy az aksival van a baj.
-
_q
addikt
Köszönöm a segítségeteket. Az aksi szabályozás most ahogy nézem működik, de a "csúszka" amivel tudom állítani, hogy energiatakarékos vagy full performance legyen az nem, azt csak a windows alap beállításával tudom szabályozni.
-
_q
addikt
Sziasztok!
Felmerült 1 hete kb, hogy az aksit érdemes nem polcon tárolva "védeni" az elhasználódástól, hanem a laptopban használva bizonyos százalékok közöttre be kellene állítani a power managert, amikortól és amikorig töltse fel. Na most engem ez az ajánlott tartomány érdekelne. 20%-75% rémlék, de nem vagyok benne biztos. Ebben kérném a segítségeteket.
Másik kérdés, hogy windows 8.1-re melyik a legfrissebb power manager, vagy úgy alapból van olyan ami hibátlanul működik mint windows 7 esetén, mert nálam sajnos hiányosan működik, nem teljesen funkcionál.
-
_q
addikt
Hallottatok erről? Tűzveszélyes aksikat adott gyárilag a lenovo néhány géphez.
-
-
_q
addikt
Tehát azt javaslod, hogy ha polcon van akkor is legyen 25-50% között?
Win8-nál hogyan állítsam be? Mert hivatalosan nincs kiadva rá a power manager. A win7est felerőszakoltam, de pl azon belül állítva az energiatakarékos üzemmód nem is jó, semmit nem ér a "csúszka". Az hogy mennyit bír még az aksi, van hogy azt írja ki rá hogy 11 óra meg néha ugrál még. Erre gondoltam hogy bugos. Ezek után hogyan állítsam be meddig töltse?
-
_q
addikt
válasz
Chaser #61147 üzenetére
Mi van akkor, ha én pl mindig tápról használom. Ha esetleg kell néha "laptop"-ként használni akkor bedugom az aksit, egyébként mindig a polcon van. Ez rosszabb és jobb, ha inkább én is beállítanám egy 80%-ra?
Ha az utóbbi a válasz, akkor win8-nál hogy?
Felraktam a power manage-rt ai win7-re van, de hát eléggé bugosan működik, akár fel se raktam volna,
-
_q
addikt
válasz
spyspyspy #60987 üzenetére
Ismerősömnek x200-a van és gond nélkül fut. Nem tudom a méreten kivül van-e "nagyobb" különbség. Win8 tartalmazza a driverek nagy részét alapból, tehát csak 1-2 drivert kell külön felrakni, amit a lenovo update manager meg is old. Hot key feature az ami nem ugyan azt adja vissza mint win7, de a gyorsaságon érdemes elgondolkozni, meg ér-e neked annyit.
-
_q
addikt
Ilyen nehéz lenne átportolni win7-ről 8/8.1-re a thinkpad féle feature-öket? Vagy talán csak ennyire lusták a lenovo-nál és már ezt is alább adták ahogy az a legújabb _40-es szériáknál tapasztalható?
-
_q
addikt
válasz
FoxiestFox #60424 üzenetére
Ez igaz ultrabay-ben lévő hdd-re is vagy csak ha be van építve akkor működik ez az airbag protection?
-
_q
addikt
Sziasztok!
Ez gyári táp lehet?
-
_q
addikt
válasz
r3dsnake #59150 üzenetére
Tudtommal nem ilyen egyszerű, hogy elemet ki és elfelejti. Ismerősöm T510-el tört már fel. A jelszóért felelős IC-ből ki kell olvasni az adatokat, majd abból kinyerni a jelszót. Neten utána nézhetsz, viszont szerintem ha nem akarsz bios-ban matatni akkor nem számít annyira a jelszó. Hogy honnan bootoljon a rendszer az fontos, de ahhoz nem kell biosba lépni.
-
_q
addikt
x220 aksija kompatibilis x230-al?
-
_q
addikt
válasz
skiny83 #59137 üzenetére
Viszont nem lenne jó, ha a 65W miatt korlátozná le a proci sebességét. Asszem T61-nél pont azért nem megy maxon a proci. Ha 90W kell vagy azzal elmegy akkor lehet jobb megoldás lenne. Nem tudom csatlakozója más-e. W520 nem menne pl egy W510-essel asszem mert a W520-nél a csatlakozónál van egy letörés. Ilyen kompatibilitási gondokat is el szeretnék kerülni.
-
_q
addikt
Sziasztok!
x230-al milyen táp kompatibilis? Hány watt a gyári? Pl egy t61-hez való 65W-os is megteszi?
-
_q
addikt
válasz
franc0 #58963 üzenetére
Na szóval fussunk neki újra
Elnézést a nyers modoromért.
Úgy tudsz utána nézni, hogy "megbízható-e" az eladó, hogy nem az eladóval foglalkozol, hanem megkérdezed tőle az aksi gyári számát, serial number stb. ami igazolja azt, hogy valóban gyári terméket árul. Ha ezt leírja neki, te megnézed a honlapon hogy milyen aksikat támogat a laptopod, mi annak a sorozatszáma amik passzolnak bele. Ha ezt neked leírja és megbizonyosodsz, hogy ez bizony gyári és tuti jó a laptophoz megveszed. Ha előjön az a probléma, hogy hát ez bizony még se gyári a száma nem is ugyan az kamu az egész, akkor tudsz nyitni egy panaszt ebay-en vagy paypal-on. És mivel te fogod tudni bizonyítani (képet csinálsz az aksiról, ahol látszik a szükséges szám), hogy az eladó átvert mert ez nem gyári, de mindenképpen kérdezd meg az eladót vétel előtt, így te részedről nyugodt lehetsz, hogy vagy gyári aksit kapsz vagy vissza fogja az ebay utalni a pénzed.
-
_q
addikt
Én is elkapkodtam. Nem néztem árakat csak a hirdetés nevét. Na akkor elnézést kérek a nyers modoromért franc0 kollegától. Nekem igazából azzal volt kivetni valóm, hogy ő ilyet kérdez "megbízható"-e egyes eladó valaki vásárolt e tőle, mikor több százezren hirdetnek, nehéz összefutni ugyan azzal, meg szerintem általába senki se az eladó nevét figyeli.Na akkor most módosítom a válaszom.
-
_q
addikt
válasz
franc0 #58965 üzenetére
És akkor mi van, ha régebb óta vagy itt? Én meg régebb óta vásárolok ebay-ről és nem csak kínából. Csak egy példa pl a w520-hoz is ebay-ről vettem tápot, ultrabayt, de konkrétan laptopot is. Szóval ide vagy oda aktivitás és mert talán thinkpad-ban nem vagyok otthon annyira, de ebay-el tisztában vagyok. Ha Genuine-ként árulja akkor az az.
-
_q
addikt
válasz
franc0 #58963 üzenetére
Kapcsolódik ahhoz amit kérdezel, de lehet off lesz, szóval ezért inkább off-ba írom. Ebay-en nem igazán van olyan, mint hardveraprón. Ha most hirdet valamit, akkor azt úgy kapod ahogyan hirdeti. Ha kínai cuccot veszel akkor számíthatsz rá, hogy az olyan is. Most ez gyári akkor egyértelmű gyárit kapsz. Ebay sokkal megbízhatóbb mint egy Magyarországi adok-veszek, vatera stb. Nekem az általad feltett kérdés eszembe se jutott eddig egyszer se, pedig már 70+ vásárláson vagyok túl.
Az meg, hogy kinek milyen tapasztalata van az eladóval
hát jót nevettem. Erre a válasz: megint nem Magyarország. Több százezren hirdetnek ebayen. Biztos más is vett tőle már valamit
Nem kell ezt ennyire komolyan venni.Szerintem! Ebay-től meg nem kell félni én ennyivel igyekeztem segíteni, remélem segített -
_q
addikt
Sziasztok!
W520-al próbálom WIDI-n keresztül összekötni az LG TV-m. addig eljutok, hogy kiírja a TV, hogy mi a pin kód, de a laptopon nem tudom sehova beírni, pedig ott megtalálta a TV-t rá is kattintottam. Vírusirtót nem használok, nem tudom windows tűzfal okozhat e gondot. Windwos 8.1-et használok.
-
-
_q
addikt
Windows 8.1-nél az se működik, hogy fényerő csökkentése egy idő után csak a kijelző kikapcsolása van?
A másik pedig, ha a kijelzőt kiterjesztem a tálcát is kiterjeszti, de e win7-nél nem volt ilyen. Ez direkt win8-as újítás vagy lehet valamit kezdeni vele? -
_q
addikt
válasz
rgeorge #57725 üzenetére
Na igen ez a másik, hogy pl repülő mód és bluetooth-t nem is használok, de ha wifit igen akkor az is bekapcsol. Ha mondjuk eleve aksiról megy, akkor már azért ha annyira nem is sokat de a fogyasztásban még is kicsi mértékben bele szól.
Viszont akkor úgy néz ki valamit valamiért, értem ez alatt a sebességet, ami viszont gyorsabb mint win7-nél, pedig én aztán nem akartam 8-ra térni, de egy start menü visszavarázsolásával már ugyan olyan mint a 7 csak gyorsabb -
_q
addikt
Sziasztok!
Felraktam W520-ra windows 8.1-et. Most ehhez elég sok Thinpad feature nem jó vagy csak külön kell telepíteni? Ami fontos lenne az az Fn+F5-el előhozható wifi ki-be kapcsolása, webcamera, a power manager és a fényerőt, hogy nem lent, hanem bal felső sarokba írja ki de szám nincs mellette, hogy pl 15-ből melyik álláson van a csúszka, mint windows 7-nél. Ezeket valahogyan vissza lehet tenni?
-
_q
addikt
Sziasztok!
Displayport-ról szeretném TV-re átvinni a hangot és videót. W520-nál semmi gond nem volt. Azonban mikor T500-al próbáltam, amibe intel videókártya van csak, ott már nem adott hangot a TV-n csak képet. Hang az továbbra is a laptopról szólt. Megnéztem a hang beállításokba. Ahogy a W520-nál megjelent a TV, T500 esetében csak ennyi:
Tudnátok segíteni mi lehet a gond? Régi a T500 vagy csupán az intel videókártya a gond?
-
_q
addikt
Köszi a segítséget Sensei és Francia91
-
_q
addikt
Sziasztok!
W520-ba tervezek venni SSD-t. Az eredeti winchester helyére szeretném betenni. Az lenne a kérdés, hogy az SATA2 vagy SATA3? Illetve van e egyáltalán SATA3 a W520-ba? Talán más csatlakozás, ahol a leggyorsabb lenne az SSD? Köszi.
-
_q
addikt
válasz
CharlieDrop #51634 üzenetére
És az mennyire probléma, ha valami oknál kifolyólag nekem hiányzik a gép hátuljáról ez a "címke" viszont solution centernél kiirja természetesen, type és serial numbert is. Ez lehet gond?
-
_q
addikt
Sziasztok!
A budapesti smart servíz igaz, hogy nem kér garancia levelet thinkpad garancia intézésekor, elég csak a type number?
-
_q
addikt
Sziasztok!
T410-nél hogyan tudom megnézni hogy 3G modem ki van-e építve? Kell valamit feltelepítsek hogy kiderítsem? -
_q
addikt
Köszi a segítségeteket.
-
_q
addikt
Üdv. T410 illetve W520 laptopokba milyen verziójú intel videó kártya van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest