- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
soldi3r #27496 üzenetére
akkor neked is ad ki valami fura sistergő-sercegő-zizi hangot vagy a proci vagy ott nála valami henger?
mert nekem is amikor hdd-m volt, akkor, azért a hdd sem piskóta, elég gázosan sistereg-sípol mintha korcolná azt a fém kereket benne, de miután ssd-t tettem bele teljesen hangtalan lett, ezért nem értem most ezt a zizi hangot.
mellesleg amikor desktop pc-m volt és a tápom galyra ment, kiszedtem a tápot, szétszedtem és egy "henger" alakú mütyü égett szét (lehet amiről szó is van, mert lehet az is ilyen henger mütyü), mielőtt behalt a táp előtte nagyon hasonló hangot adott ki -ezt a sistergő zizi hangot és utána páff..lesült a táp. -
spyduck
nagyúr
1,8-as HDD + 2,5-ös SSD-vel tudod csak megoldani.
-
-
kyle_
tag
Sziasztok!
Noti vásárlás előtt állok
HP g6-2164sh tipusú ketyerét néztem ki. Valakinek esetleg tapasztalat?
köszönöm a segítséget
sziasztok -
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
SB procival szerelt Envy 17-tel mik a tapasztaltok? Használ itt valaki ilyen gépet?
Az első szériás i7-es verzióról azt olvastam, hogy elég durván melegszik. Az újabb verziónál is fennáll ez a probléma?
-
Taktoj
aktív tag
válasz
Drughi #27453 üzenetére
Bár az okát nem tudom, s ha javítani sem lehet, sem kell feltétlen megijedni. Kb 1 éve vettem én is terrás vinyót hasonló paraméterekkel persze olcsón, azóta is vígan tárolom rajta a filmeket. Lényeg hogy sok formázást s töredezett mentesítést ne hajts rajta végre. Ezek a dolgok tovább ronthatják az állapotát. Illetve keresd meg vele a rossz szektorokat, s aszerint particionáld szét a vinyót. Persze ha fontosabb dolgok vannak rajta előtte mentsd őket.
-
Taktoj
aktív tag
Helló.
Telepitettem az ubuntut az egyik partícióra, de bootolásnál nem ajánlja fel , s egyből az xp indul.
Valaki segítsen ki hogyan tudnám elővarázsolni a választó menüt!Köszi
-
Ice&Lime
veterán
Ha odateszem a fülemet ahol van a laptopban a proci, hallok apró éles folyamatos sistergéses sercegéses hangot. Még nem figyeltem fel rá, hogy ilyen lenne, eddig nem volt ilyen fajta hangja. (Tudom hogy a proci adja ki, mert a ventit letőttem az nem ment közben, winyó meg nem az, mert ssd van benne és ahoz is odatettem a fülem, nem abból jön az a hang, pontosan a prociból jön.) Valaki megtudja mondani mi ez a hang a prociból? (Ha winyó lenne benne nem tűnt volna fel mert annak van valami hasonló hangja legalábbis a w.d.-nek biztosan.)
-
RC9
tag
válasz
montezuma #27484 üzenetére
Hali
Vannak műszerész csavar húzóim azok közt van olyan kicsi lapos fejű csavarhúzó amivel kifordítottam, de csak bátran mert sima ragasztott nem lesz semmi baja.
Miből gondolod, hogy nem menne az M300 próbáltad már?
Másik topikban írták, hogy a gépem csak S1G3 as procit támogat így már elkezdtem beszerezni a processzort.A te géped is Sempron-os?
Üdv!
-
törölt tag
Helló!
HP ProBook 4535s webkamerájához milyen program van amivel lehet képeket készíteni? A drivert feltettem, de programja nincs és wines programot se találok.
Előre is köszönöm a segítséget.
Továbbá, ha valakinek van ilyen gépe és sikerült rajta beüzemelni a QuickWeb funkciót, akkor abban is kérnék egy kis segítséget. Köszönöm -
zsolthee
senior tag
válasz
deathtania #27479 üzenetére
ezek nem HP-k
Akinek nem tétel egy-két ezer $ az vegye. Aki erre/ilyenre kuporgat az ostoba. -
zsolthee
senior tag
válasz
marteeeeen #27475 üzenetére
Túlmelegszik. (Én úgy vagyok vele, hogy a laptop nem játékra való )
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
marteeeeen #27475 üzenetére
Jó lenne tudni milyen pontosan a gép, illetve ha melegszik is kilépés előtt hány fokos ilyenkor a proci...?
-
marteeeeen
csendes tag
Sziasztok!
Hp laptopomon nem tudok semmiféle játékot futtatni, mert bizonyos idő eltelik, és minden előzmény nélkül egyszercsak kikapcsol a gép! HELP! Valami féle túlmelegedési probléma lehet? Vagy felejtsem el hogy Hp-n gamelek? -
RC9
tag
Sziasztok
Lenne egy HP ProBook 4515s gépem.
(Sempron M120, 2GB DDR2, HD4200)
Fejleszteni szeretnék, már beletettem 2x2GB DDR2 800MHz-et ez tökéletesen megy, viszont a WIN7 ezt írja: 4GB(2,75GB használható) A WIN7 32bit-es ami 4GB-ot képes meg címezni a VGA-m 256MB tehát ha még le is vonom akkor is csak 3GB hova tűnt a maradék 1GB?A másik pedig, hogy Athlon II M300-as procira váltani tudnék szerintetek? S1G3 foglalt a Sempron és az M300 is. viszont ehhez a tipushoz írtak S1G2 es procikat is pl RM70-et be is szereztem ebből egyet, de nem működik.
A biosom a legújabb f.20 as.
Üdv.: RC9
-
Pocok256
veterán
Na smartservice sem tökéletes lassan 2 hete küldik az ár ajánlatot a garancia kiterjesztésről :/ Holnap felhívom őket újra megérdeklődni tőlük, hogy mi a helyzet.
-
pumba007
csendes tag
Sziasztok !
Hp Compaq NC 6320 alaplapot keresek használtat,bontottat csak jó legyen !!! Csere is szóba jöhet csere tárgy stb...
de kp is!
de lcd hibás lapi is lehet ami bontásra van itélva stb..
várom leveletek privátba elöre is köszönöm!
-
Drughi
addikt
Felhívtam az elromlott HDD -vel kapcsolatban az üzletet, ahol a gépet vettem, illetve 2 szervizt is a városban, akik akkreditált HP márkaszervizek.
Nem valami kecsegtető amit mondtak...
10-14 munkanapra mondták, hogy kicserélik a hdd-t.Tényleg ennyire bonyolult lenne, megnézni nekik, megrendelni az újat és a kezembe adni?
-
sagit
veterán
2510p
Megjött asszony 2510p notijába az ssd ebayről. Már vagy 2,5 hete de csak ma volt időm rá hogy ki is próbáljam.
Az odd helyett van egy 160-as vinyó, jelenleg ezen van a rendszer értelem szerűen.2 órája tökölök vele és nem járok sikerrel. Ha bent van az ssd akkor az odd caddyben lévő vinyót nem ismeri fel a gép, és az ssd-t sem.
Ha kiveszem az ssd-t rögtön bootol. Ha csak az SSD van bent akkor sem ismeri fel.Felraktam már az F10-es utolsó whitelist-es biost is, az sem segített.
Ötlet?Pécsen esetleg valakinek nincs zif csatis gépe hogy belepróbáljam? Sör járna érte
-
-
negyedes
addikt
Nem tudom allitani a kijelzo fenyerejet a hp programja nelkul.
Se win7 se win 8 nem megy, de minden mas hotkey mukodik. Egy probook 5330m van. Bios updateet csinaltam a legfrisebbre, de semi valtozas. Valami otlet?
-
talpigi
csendes tag
válasz
Thusor #27450 üzenetére
Szia
Nem lehet, adatkártyaként üzemel jelenleg a SIM.
(SMS fogadás lehetséges ebben a funkcióban)Egy dolog azért...bocs...de dolgoztam telefonos cégnél...
Ugye van megfelelő adatcsomagod a SIM-kártyához? Mert ha nem és használod az adatforgalmat rajta...akkor szép számla jöhet hó végén -
Thusor
őstag
-
Thusor
őstag
Na, a SIM kártyás problémám megoldódott. Szerintetek hívást lehet így kezdeményezni vagy fogadni a SIM kártyáról? SMS-t láttam minden gond nélkül lehet küldeni és fogadni.
-
B-L-A-C-K
titán
Egy kis infó a gariról...
Leveleztem a HP-sokkal mi van múlt hét közepén leadott Elitebook-ommal. Kérdeztem mikor lesz kész...Azt mondták 1-2 hét mert ki kellett küldeniük (nem tudom hova szokta küldeni a HP). Illetve nem tudom miért is kellett kiküldeniük is bárhová, nem tudnak egy töltőt/vinyót kicserélni, illetve egy kopott burkolati elemet itthon megcsinálni...
Múlt héten szerdán adtam le, és hétfőt ígértek (09.10), ahhoz képest ez a plusz 1-2 kicsit sok nekem...
-
Thusor
őstag
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogyan kell behelyezni a SIM kártyát az elitebook 2540p-be? Már próbálkoztam 1-2 felállással de mindig azt írja ki, hogy nem található SIM?
-
sagit
veterán
válasz
Speeedfire #27443 üzenetére
enyémben sincs
-
wwhy
veterán
válasz
Speeedfire #27443 üzenetére
Sajnos nincs (az enyém is élő példa).
-
sagit
veterán
válasz
Speeedfire #27441 üzenetére
mondjuk az megér 80-at
van webcam és wwan kártya is benne
és még garancia is -
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Gutenberger #27439 üzenetére
először én azt nem mertem feltenni, csak a drivereket, de pont minap rászántam magam: azt csak letölti a softpaq, manuálisan, sima win installal kell megcsinálni, nemvolt semmi gond, restart, és már ment is az újjal
-
Gutenberger
tag
válasz
Turbobacsi #27435 üzenetére
Sajnos csak 32-es volt itthon, a vásárlással lehet megvárom a win8-at. A softpaq már megy is, összegyűjtött egy csomó mindent. A bios frissítés egyébként, hogy megy, mert azt is felkinálta?
Kösz mindent még 1x -
wwhy
veterán
válasz
Speeedfire #27436 üzenetére
van 80e-ért is; amióta a HUF újra megrogyott, drágult az "import" is .... És ha még van rá egy kis gari, azt aranyárban mérik.
Lehet, h nemsoká az enyém is eladó lesz
-
sagit
veterán
válasz
Speeedfire #27436 üzenetére
ez nekem is feltűnt.. én 70-ért vettem kereken tavasszal 2 gb rammal 9 cellás akkuval wwan nélkül
jó drágák lettek
-
Speeedfire
félisten
Mikor ugrott meg a használt 2530p-k ára? Nem is olyan rég még 70k körül lehetett őket kapni. Most meg 100k alatt nem is látok.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Gutenberger #27434 üzenetére
64 bites win7-et tettél fel? a 32 bites ide már kevés lesz, a videomemória is beleszámit a címzésbe, ami 1 giga, ezért lát a 32 bites win annyira keveset...
A driverek rendbeszedésében segít a: softpaq download manager, ezt tedd fel, ez összevadássza ami kell -
Gutenberger
tag
válasz
Turbobacsi #27425 üzenetére
Végül én is leradíroztam mindent. Letöltöttem a drivereket innen:
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5098226&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5098225&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4053De nem sikerült mindet telepíteni, de így is megy szerintem most minden szépen. Szerintem = nem tudum minek, hogy kellene, ill. a HP tools partíció mit tartalmazott.
De töprengésre ad okot, hogy a 4gb, csak 2,3-at használ a gép.
Ha esetleg a tökéletesítés irányába vezető javaslatod van, azt köszönettel veszem. Az eddigiekért is hálás vagyok - jó gép.
Kár, hogy a tisztaszoftvare licencem lejárt, így lehet, hogy mégis vásárolnom kell...
-
-
ABal
őstag
válasz
Turbobacsi #27430 üzenetére
Megnézem, köszönöm!
-
kutga
félisten
válasz
LaptopSystem #27426 üzenetére
A HP oldala szerint un2430 vagy hs2340.
MOD
ABal
Előtelepített win van rajta? Azt általában teleszórják minden vacakkal. Én először benéznék az eszközkezelőbe hogy minden driver rendesen fel van-e téve, aztán csinálnék egy tiszta win installt. -
ABal
őstag
Sziasztok!
Hétfőn vettem meg egy HP Probook 4730-at, de nem vagyok elégedett. Sőt egy kicsit aggódom is.
A lényeg, hogy nagyon lassú! A párom 1,5 éves A530-a simán falhoz keni!
Ráadásul fagyogat is. Naponta egyszer teljesen változatos funkciók használata közben, tehát nem igazán tudom beazonosítani, hogy mitől is lehet. Ma például azért kellett másik gépre költöznöm, mert amikor alacsony töltöttség miatt rádugtam a töltőre percekre lefagyott a masina. Szóval, ez nagyon nem jó így.
Van valami ötletetek, hogy mit kéne ellenőrizni rajta? Még benne vagyok a 8 napban, ezért időben szeretnék lépni, ha cserélnem kell.Rakjam újra?
-
Sziasztok HP8460P-be milyen 3G kártya kell?
Szerintetek jó az ami a HP 2510P ben van? -
Turbobacsi
senior tag
válasz
Gutenberger #27420 üzenetére
én nem hagytam meg egy gyári particiót se
-
Zozzer888
addikt
Egyik barátom megválna régi HP laptopjától, egy Pavilon dv7-től. 2mag,2ghz, 3gb RAM ,250 (?)es vinyó, 17 coll.Szerintetek mennyit várhat érte?
-
Gutenberger
tag
válasz
Turbobacsi #27419 üzenetére
Köszönöm, eddig minden úgy megy , ahogyan írtad, hu - ez már biztató,
-
Gutenberger
tag
válasz
Turbobacsi #27419 üzenetére
köszönöm! van egy hp_tools nevű particio 1, rendszer is, azt i töröljem?
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Gutenberger #27418 üzenetére
kezdd totál elölről, de mikor a win7 telepítő kérdezi hova szeretnéd telepíteni, töröld a vinyóról az összes létező partíciót, hozz létre egy kisebbet (kb.: 120GB) a rendszernek és a programoknak, a maradékon egy nagyobbat (az adatoknak...), közben a telepítő az egész elé létrehoz egy kb. 100MB-osat magának, ezzel ne törődj. Ha ez megvan, a 120GB-osat jelöld ki, hova legyen a win7... innentől nem lehet gond
(az első ujraindítás után a biosban állitsd át a primary boot helyet a vinyóra) -
Gutenberger
tag
köszönöm! Egy lépéssel tovább jutottam. DE, a telepítés első része után, amikor újraindul a következő üzenet jön:
- disk error
- press any key to restartaztán
cd-romró, vagy dvd romról indításhoz nyomjon meg egy gombor....
nem tudom mi ez az egész, de már 6x próbálom?
Van ötletetek?
-
kutga
félisten
válasz
deathtania #27414 üzenetére
Azt nem irja hol lehet kikapcsolni? Engem spec zavar.
-
wwhy
veterán
válasz
Gutenberger #27413 üzenetére
boot közben nyomkodd az F10-et, bejön a boot választási menü, DVD-t kiválasztod, telepíted, kész.
-
deathtania
senior tag
válasz
Pocok256 #27402 üzenetére
no "elvtársak, elvtársnők" ez kérem szépen az AMD Vari Bright technológia. Az alábbi szöveget a vision engine control center súgójából másoltam ki.
"A Vari-Bright technológia használatával automatikusan optimalizálhatjuk a notebook képernyőjét alacsonyabb energiafogyasztásra. Ha a Vari-Bright technológia engedélyezve van, a képernyőn megjelenő képeket a rendszer folyamatosan nyomon követi. Ha lehetséges, a rendszer csökkenti a kijelző fényerejét és ezt a megnövelt gamma szinttel kompenzálja. Ez csökkenti a rendszer energiaigényét, ugyanakkor biztosítja azt, hogy a kijelző mindig elégségesen meg legyen világítva.
A legtöbb AMD grafikus kártya esetén a Vari-Bright technológia által végzett automatikus fényerőszabályozás fokozatos. Ha a kijelző jelentős része fehér (például Notepad vagy Microsoft® Word használata esetén), a rendszer visszaállítja az eredeti fényerőt annak érdekében, hogy a kép ne legyen homályos."
-
Gutenberger
tag
Sziasztok! Megvan a 4535s linux-os probookom!
Első bekapcsolás után magától feltelepültp a linux.
Hogy feletelepíthessem a windows 7-et, a win7 telepítése közben töröltem a linuxos partíciót.
Amikor újraindult a telepítés első fázisa után disk errort írt ki a gép.
A biosban beálítottam elsődleges bootnak a hard drivet - ugyanaz a hibaüzenet.És ekkor valamit nagy elcseszhettem a biosban, ugyanis az összes bootlehetőségből kivettem a pipát...
Most ott tartok hogy ez az üzenet jön:
- disk error, aztán
- boot device not found + install operating system on your hard disk
- hard disk - (3F0),
- F2 system diagnostic
- for more information ...Enter után a HP advanced system diagnostics
Már nincs semmi ötletem, kezdek kétségbe esni. Help!
Nagyon hálás lennék, ha esetleg lépsről lépésre valaki segítene a win 7 telepítésében
Előre is köszönöm!
-
Drughi
addikt
Üdv,
Van egy HP probook 4535s típusú gépem, szűk 3 hónapos.
A HDD, egy keretbe van betéve az optika helyére (kb 1 hónapja), mellette egy ssd van
Tegnap este még 100/100as volt, ma bekapcsoláskor pedig 16%-on állt a kondíció, ami szúk 1 óra alatt leesett 4%-ra.A gépet nem érte semmilyen fizikai behatás, egész nap az asztalon volt, míg én dolgoztam és mint mondtam, tegnap még 100%-os volt.
Mi lehet a gond?
(a HDD-ről minden adatot szépen megnyit, elindít, mintha nem lenne semmi baja)
-
Sziasztok!
Most vettem használtan egy EliteBook 6930P gépet.
LED-es, nagy felbontású kijelzővel kértem, ezért fizettem + pénzt, de így ránézésre gyanítom, hogy nem LED-es...
A típusa alapján meg tudjátok erősíteni vagy cáfolni a gyanúmat?
Samsung 141bt06Fontos lenne, mert direkt emiatt fizettem többet érte.
-
zsolthee
senior tag
-
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok s.o.s kellene vennem egy laptopot munkára 12"-ba mit ajánlotok 150K környékén?
- Jó lenne ha usb3.0 tudná
- 4GB RAM
- DUAL CORE 2GHZ Legalább vagy I5
- normális web cam
- ha lehet ssd-s legyen de nem hiszem hogy ennyiért lenneRöviden kicsit erősebb kellene, mert néha elfog a minimális játék szellem...
Eddig ezt néztem, de ez már kicsit több mint amit szeretnék!? Asus vx6s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest