- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Akkor? csodálkozol?
Megnéztem az írásodat. Nem csodálkozom... amire vetted arra jó, de nem notebook!
Egy ekkora monstrum kíváltja az asztali gépet és van benne szünetmentes :-)
Nekem is hasonló volt az első notim: 15.4"-os ASUS mobil p4 prescott 3.2-es procival.
Teljes terhelésen kb 30percet bírt (1G Ram ATI 9700), átlagos használattal 1.5óra. -
vottokar
senior tag
A barátom megvette a HP6720S GR777ES modellszámú notit. Sajnos elkövetett egy hibát, mivel neki a videókamerája miatt szüksége lett volna firewire portra is, ezen meg ugye nincs.
Ezért vett egy ExpessCard foglalatba való Best Connectivity "gyártmányú" Firewire és USB bővítőt. Be is rakta a slotba, de nem működik. Elmondása szerint a Vista fel is ismerte az eszközt, de nem üzemel vele. Elmentem hozzá megnézni a dolgot, az eszközkezelőben sem a plusz USB, sem a 2 IEE1394 port nem jelentkezik a hardverelemek között.
A rendszereszközök között viszont szerepel egy PCI-PCI buszillesztő sárga felkiáltójellel. 12-es hibára hivatkozik és arra, hogy nincs elég erőforrás, hogy tiltsak le "felesleges" eszközöket. Letiltottam a hangkártyát, meg a DVD-t. de a felkiáltójel nem szünt meg. Az biztos, hogy az Express-Cardhoz tartozik ez a "bejegyzés, mert a kártya kihuzásakor eltünik.
Sajnos a Vistához nemigen értek, XP-vel még elboldogulok, de mivel jogtiszta a Vista, barátom "ragaszkodik" hozzá.
Légyszíves segítsetek, mert elég fontos lenne, az a vacak kártya is volt vagy 14K.
A kártya vadi új, de sajna én itthol nem tudom kipróbálni, mert az NX7400-ba ugye PC-Card foglalat van.
Remélem nem voltam túlzottan zavaros.. -
ttower
aktív tag
üdv mindenkinek
immáron beszállnék én is a klubba egy pavilion zd8000 társaságában
ezeknél a típusoknál normális a 20perc-1ósa aksiidő? -
Peter M
tag
Alapvetően a gépben nem csalódtam, adaptere a Tnek is megtört volna lehet h az alaplapja működne csak sok a HA. Hanem a HP miért ad el olyan szolgáltatásokat magyarországon aminek az eladás pillanatában tudja, hogy a közelében sincs a teljesíthetőségnek...
...így szememben leírta magát a HP üzleti széria, mert nem a gépből áll az csak a felét adja másik fele a support és a támogatás. [ugyan emiatt esett ki az Asus és az Apple is hát csatlakozott hozzájuk] bízom benne, hogy a jővőbenfejlesztenek ezen vmit......Lehet nekem nagyok az elvárásaim, ha nekem kell megcsinálni időre honlapot, étlapot v bármit azt megkell csinálni mert szolgáltatok és ebből élek. Amikor egy szolgáltatást vásárolok, jogosan ugyan ezt várom el.
-
Peter M
tag
válasz
xcbiker #2091 üzenetére
Lényeget kiemelném mind ezt hivatalosan. Mert akkor kifejtenéd h pl ha nem te te lennél hanem egy mezei halandó hogyan tudnád neki indokolni a 6xxxp melletti döntésed és nem egy HP530st pl? Nincs tökéletes termék de a Supportba nagyot csalódtam
Sajnos ahogy én tapasztalom eddig nem nyert igazolást az az igényesség amivel a laptopok között bogarásztam...
Ez az urambátyám viszony magyarországon ez kiborít:
Valamit vagy lehet vagy nem lehet ezen nem kellene, hogy változtasson az a tény, hogy te ismersz vkit v nem.
Szerintem -
Peter M
tag
Tanulságos:
Anno mikor megvettem gondolkoztam egy IBM T de helyette egy HPQ NC-8430-asra esett a választás, melynek azzonnal bővítettem a garanciáját 3 évre. Megtört az Adapter (látható volt és nem vett fel a laptop töltést) kábele így leadtam mult szerdán az adaptert, péntekre meg is jött a cucc hozzá. Elhozom nem tölt
/Lehet egyszerű adapter de az is lehet h alaplap hiba, akkuról megy/ Hétfőn leadva a szervízes még a legjobb esetben is következő hét Péntekre saccolta, hogy megjöhet (laptopból ki a winchester /szervízes ajánlotta fel/ Laptop fel pestre bevizsgálásra adapterrel együtt).
Pedig ez egy vidéki nagyváros "GOLD" szervízpartnere, az egyik szervízes kedélyesen megjegyezte ha mindez nem felel meg az igényeimnek akkor vigyem pestre a terméket, szerintem ebben az esetben épp az ő felesleges munkája nyerne igazolást.Kérdezem én:
-Egy 400-500 ezer ft s laptopot ha megvesz egy magánember valószínűleg mindenzt azért teszi mert:
-megbízható terméket szeretne
-ha már elromlik akkor a lehető leggyorsabban szervizeljék /U4395E-a bővítőgari a hp-s emberke azt mondta h ez 5napos javítást jelente... /Természetesen Vidéki nagyvárosban nem EZT jelenti/kicsit csalódott lettem, tényleg csak a Lenovo (IBM) üzleti gépeknek van magyarországon vevő centrikus ügyfélszolgálata?!?!
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Van egy Hp Omnibook 6000 típusú noti. Kicsit instabil, egy órát megy frankón, aztán lefagy. MI lehet a gond? nagyon haldoklik? Esetleg poros. (Minden feltevés érdekelne a legabszurdabbakig, ugyanis nem az enyém,én csak érdeklődök iránta.
-
Coolby84
tag
Kezdek kicsit kilenni... mostmár mindenki fikázza a HP530-as szériáját is, meg fikázzák a DELL Inspiron 1500-as szériáját is (ami ugyan nekem sem tetszik), akkor most mi a szart vegyek... lejjebb kéne adnom a teljesítményt, és vennem egy másik márkát?... tényleg nem tudom mi a szar legyen már... Akkor is, mit vegyek 120e+áfából? azt hittem lassan eldől már, hogy mit is csináljak, de nem tudom...
ezzel sok gondom lesz szerintetek? [link]
nekem tapintásra masszív volt a billentyűzet is, meg a tft hátulját is nyomkodtam, és ok-nak tűnt... annyi, hogy a felszereltség fapados, de a teljesítmény nekem ok. és azt hittem, hogy a HP-ban azért megbízhatok...
-
olliver
csendes tag
Hello!
Mi a véleményetek a HP-Compaq 6820s (GR709ea) tipusú gépről??? -
-shaq-
csendes tag
üdv
mivel volt kérdés 6720-al kapcsolatban és van már gyakorlati tapasztalatom ezért közkincsé teszem.
hw
a régi szériához (61xx, 63xx stb.) képest óriási visszalépés minőségben. recseg ropog a burkolat, kijelző hajlik. bekapcsoló gomb körül a műanyag bekapcsoláskor benyomódik. ultra dizájnos a lekerekítés (ismi: több éves ergonomiai tapasztalatot sűrítették bele). optikai drive gomb benyom, picit kiugrik a tálca.. és.. nem bírod megfogniigen van rajta egy kis bemélyedés onnan már megy de a régi szériákban nem volt ilyen gond. több embert aki nem ismerte a 6720-at megkértem hogy rakjon bele lemezt, elösszörre senkinek nem ment.
pont ami a régi szériákban tetszett - az olcsó kategóriában is - a kellemes tapintású, tartós, jól összerakott burkolattot cserélték le. gratula.sw
vista van rá előtelepítve. nekem se kellett elösször. xp fel driver cd kutat a dobozba. semmi. drága lett volna egy lemezt mellékelni a driverekkel. nosza netre letölt felrak minden. audio nem megy fel normálisan. kétszer újratelepítés driver vadászat után se sikerült. ha lanra kábelt raktam 10 másodpercenként megugrott a processzor használat, akadt a gép. elegem lett, most vistával tökéletesen megy.eddig ilyen problémáim hp notikkal nem voltak de most nagyot csalódtam.
üdv
Z -
ronaldo
őstag
válasz
Coolby84 #2075 üzenetére
Nem konkrétan én, mert nem nekem kell. Igazából az akku üzemideje miatt. Legalábbis azt írják, hogy 4,5 órát bír, amiből elég ha 3-3,5 óra igaz, annak is örülne a tulaj. Acer laptopokat lehet még olcsóbbért is kapni viselhető hardverekkel, de az kicsit tizenéveseknek való (fekete fényes fedlap, fehér belső) és a kijelzője is az az idegesítő tükröződő vacak, plusz 2-2,5 óránál nem bír többet az akku - amit nem is tartok elképzelhetetlennek, mert elég apró kapacitásúak, ahogy olvastam.
HP-ben meg ott az 1gb 667-es ddr2-es ram, szolid külső, és remélhetőleg komolyabb üzemidő.
-
Coolby84
tag
válasz
ronaldo #2073 üzenetére
ugye, hogy gagyi érzetű a dell... hp nagyon szimpatikus, és nagyon kezd oda húzni a szívem, sok sallang nincs a hp-n, de úgy érzem nagy szükség nem is lesz rá... 1 év gari meg kiterjeszthető, ha véletlen 1 éven belül sok gond lenne vele...
te miért a 6720-ast választod?
-
ronaldo
őstag
válasz
Coolby84 #2071 üzenetére
A Dellt én is láttam közelről, nagyon bóvliműanyag hatása van. HP komolyabb benyomást kelt (igaz, azt viszont csak 1-2 méter távolságból láttam, megtapogatni nem tudtam).
Mire nem lenne elég az 1 év garancia? Ismered Murphy-t, ha kettő év lenne, akkor a 731. napon ütne be a mennykő
-
ronaldo
őstag
Sziasztok. Konkrétan érdekelne egy típus, Ő
Hp shopban is 150k alatt van és a noti áránál is ez a lélektani határ. Akinek esetleg ilyen gépe van, nyilatkozhatna az akku időről, illetve az összeszerelés minőségéről.
Ugyanez a konfig ha jól néztem kapható C2D procival is, de az majd' egy 50-est dob a gép árán, amire használva lenne, arra szerintem felesleges a nagyobb proci. Igazából erről a Celeron-M-ről nem tudok semmit, de feltételezem, hogy kevesebbet fogyaszt mint a nagyobb órajelű C2D proci.
Érdekelne még a WiFi vevő érzékenysége, gondolom mindegyik ilyen kiépítésű HP notiba ugyanazt az egységet szerelik.
-
Coolby84
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy kinek van és mik a tapasztalatok, vélemények a HP 530-as notebookjáról, abból is erről [link]
Az ellenfele egy Dell Inspiron 1501-es, ami még szóba jöhet ezen az áron, de gyengébb a procija, viszont mindenki azt mondja, hogy a 3 év gari miatt a Dellt érdemes venni... de megnéztem élőben és nekem nem nagyon jött be... HP szimpatikusabb volt, de az 1 év gari félek kevés lesz... egyébként milyen a HP szervíze? gyorsak? korrektek?
köszi a válaszokat
-
outsiders
aktív tag
ahogy probálgatom lehet h a teljes billentyuzet is elmenne.... vki plz help
-
outsiders
aktív tag
Sziasztok!
Az imént sikerült fél deci teát öntenem a hp 6715b-mre de semmi baja nem lett szinte.
hangsulyozom szinte. Sajnos hirtelen felindulásbol elökaptam a hajszárítót és elkezdtem fujni 1 helyen tulsagosan is
Sikerült megolvasztanom a j és az m billentyüt és azok meghajlottak ezért leszedtem öket. Kérdés h mit tehetek? nem akarok komplett billentyűzetet venni csak ez a 2gomb kéne de nagyon most is evvel irok és borzasztó
Remélem tud vki segíteni rajtam akinek van elfekvőben ezekből a billentyűkböl nagyon szivesen venném fizetnék is érte mivel nagyon idegesítő ez a hiány. És mindez azert mert beparáztam és elkezdtem szárítani.........
Nagyon szivesen vennék egykis segítséget -
macisejt
csendes tag
válasz
parandroid #2060 üzenetére
A memória teszt volt az első, lefuttattam két félét, de nem találtak hibát. Azért volt nekem gyanús, hogy talán a memória kezelés nem tetszik a half-lifenak, mert a speed step sem feküdt neki. Ha a speed step be volt kapcsolva akkor visszavette a procit 798Mhz-re 1,86Ghz-ről.
Na mindegy, majd lehet a haverom asztali gépén kell hl2-őzni a dühöngő vizsgaidőszak közepette...Amúgy kösz, üdv
-
BluEyes
őstag
válasz
::Trunks:: #2065 üzenetére
Asztatat felejtsd el.
Ha nem találsz olyan bios opciót, amelyik ide-kompatibilis módba rakja a vezérlőt, akkor a megoldás ebben a topicban (is) megvan, a 9. hsz-től olvasd, neked is ez lesz a megoldás.
-
s_akos82
tag
válasz
::Trunks:: #2063 üzenetére
Ha olyan mint a HP, akkor a BIOS-ban kikapcsolod az SATA native opciót, betolod a Win CD-t, bebootol, és már látja is a HDD-t
!
-
::Trunks::
senior tag
lol most nézem,h ez HP topik pfff bocsi,de lehet tudtok segíteni azért
-
::Trunks::
senior tag
hi all.most szereztem be egy új acer notit és ilyen csodálatos linux van rajta ami mellesleg el sem indul!
az lenne a kérdésem,h hogyan varázsoljam le róla és helyette h rakjak XP-t.mert mikor telepíteni akarom kiírja h nincs merevlemez csatlakoztatva vagy valami iylesmit! :S jah és S.O.S pls válaszoljatok köszönöm
-
BluEyes
őstag
válasz
s_akos82 #2059 üzenetére
+25% tiszta nyers erő
A melegedés kb. 3-4 fok plusszban. A venti 60 fok fölött kapcsol hallható fordulatra a 6310-ben, netezés, film, office stb. alatt ettől még messze van. Most épp 47 fokos a procim.Én a 2x256 megáról egyből 2x1 gigára bővítettem. Xp-t használok, mindig csak a szükséges programok, ablakok vannak nyitva. Automatikusan induló programok, szolgáltatások, folyamatok zöme lelőve.Lapozófájl is le van tiltva a hdd-n. Nem használpk nagy memória-igényű programokat. Azt kell mondjam, hogy nekem a bővítés pénzkidobás volt, mert semmi látható előnyét nem tapasztalom a nagyobb memóriának Xp alatt, valszeg a 768 megára vagy max 1 gigára bővítéssel ugyanitt lennék. Igazából tudtam, hogy ez lesz, valójában a Linux miatt bővítettem, ott néha jól jön. Persze nyilván más jellegű, memóriaigényes alkalmazások, sok program, ablak egyidejű megnyitásakor hasznos lehet a sok memória. Nem tudom, neked megérné-e a bővítés, főleg hogy mostanra az 512 megás modulokra sincs szinte egyáltalán kereslet.
-
macisejt
csendes tag
Helló guruk!
van nekem egy nc6220-asom, intel 915GM grafikus vezérlővel. Na a nagy kérdés az lenne, hogy ki lehet-e lőni valamilyen módon a dinamikus memóriakezelést? a frissített biosban sincs ilyen opció. Mert kipróbáltam a half-life2-t, egész egészségesen fut rajta, csak mentésnél mindig hibát okoz a memória (valami "can't read meomry part" vagy ilyesmi). Patch-et sem találtam eddig ami megoldaná ezt a problémát. És ez szörnyű.
Valami ötlet vagy patch vagy driver vagy valami?
Előre köszi
-
s_akos82
tag
Sziasztok!
nx6310-es gépembe milyen procit lehet beletenni max.? Gyárilag M410 Celeron van benne, az M440-et tudja fogadni vajon?
Üdv.: Ákos
-
trafipax
tag
válasz
diablo1984 #2051 üzenetére
ha az alaplap tudja kezelni a 800 at akkor simán, ha nem akkor csak 667en fog ketyegni baja nem lesz tőle...
-
trafipax
tag
Helló mindenki!
Lapos vásárlás előtt vagyok - már meg is van a kiszemelt áldozat 6720 gr777es vagy gr649ea - csak azt nem tudom hogy a karácsonyi dömping alatt vegyem e meg a gépet, vagy várjak januárig, hátha akkor lemennek az árak?
válaszokat előre is köszi!
-
AMD Power
titán
Van vagy volt valakinek ilyen notija?
HP Compaq 6715s
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #2050 üzenetére
visszaolvastam és rájöttem....
de a 667 contra 800 memókérdés még aktuális!
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #2049 üzenetére
egy hp nx6325-ről lenne szó egyébként!
olyan gondom van még vele, hogy ismeretlen ezköz van az ezközkezelőben és nem tudom, hogy mi lenne az! minden fel van telepítve, de az nem tudom, hogy mi lenne....
valami szabványos ISA vagy PCI protos valamit ír a helyére, de mi lehet???
-
diablo1984
veterán
sziasztok!
szerintetek egy x2-es turion procosos hp notiba ha 2x1gb ddr2 800-as ramot belerakok, akkor mit fog csinálni? mert gyárilag csak 667-es van benne, de vajh 800ig fogja majd használni?
-
joey8507262
csendes tag
Üdv!
1 hónapja vetem egy 6710b notit, sajnos vistával adták.
Van valakinek tapasztalata ezzel a notival XP-vel telepítve?Gondolkodom h lecserélem xp-re a vistát. Láttam h van hp oldalán driver xp-hez, de olvastam más fórumokon h bajok is voltak xp-vel.
Várom a tapsztalatokat ha vannak! -
Gh0sT
addikt
Nincs valakinek egy felesleges pöcökegér-sapija? Hol lehet ilyeneket beszerezni, kereskedelmi forgalomban kapható?
-
Putya88
csendes tag
6710S embe akarok rakni plusz memót, leszereltem a seggét és a plusz memó helyen van egy fekete ilyen lapszerű ráragasztva, azzal a szöveggel hogy REPLACE WITH HP SPARE, meg egy köteg vonalkód. Ha ezt eltávolítom akkor bye bye gari?
-
ANT
őstag
Urak! Jövő héten végre megkaparintom a Vista Business-es HP notimat, ami - gyanítom - egyetlen partícióból fog állni. (Vagyis a HP Recovery-vel együtt kettőből.) Valszeg első lépésként csinálok két külön partíciót. A kérdésem pedig az lenne, hogy az átméretezett rendszerpartícióra később vissza tudom-e állítani a Vistát szükség esetén?
(Mert pl. Drive Image-el anno bebuktam a dolgot, mivel a cél partíció kisebb volt a visszaállítandónál.) -
BluEyes
őstag
Tudja-e valaki, hogy az nx6310-ben (940gml) megy-e a Merom magos M530, és ha igen, miért nem?
Erről van szó. Beraktam, de se kép, se hang. Más gyártóknál pedig létezik ilyen chipset-proci kombináció. Biosom a legfrissebb. -
Draken
őstag
HP nx6310 laptopom van, le szeretném hozzá tölteni a drivereket az oldalrol de sajnos nem tudom melyikek kellenek, ezért egy kis segitséget szeretnék kérni, audio, graphics, wifi,bios kellene
-
popp
aktív tag
NC6400 tulajok!
Hogyan tudom a kijelzön lévö "környezeti" fényt bekapcsolni?
Valahogy nem sikerült rájönnöm az elmúlt 2 hétben..
Lehet az olasz billentyüzet az oka, vagy még inkább a matricázás hiánya
-
Csabcy
tag
Helló!
HP 6720s-ről (GR777ES) szeretnék infokat hallani.
Tudtommal ez egy elég új tipus, melyik szériát váltja.
Ahogy néztem elég vékonyak a zsanérok,vajon ez valami erős anyag lehet, mert elég visszalépésnek tünik a többi hp-hoz képest.A zsanér csak müanyag, vagy a burkolat alatt fém is lehet.Vajon mennyire birja a strapát?Ha magam teszek be +1GB memóriátm az vajon garanciavesztéssel jár?
Minden infót szivesen fogadok a géppel kapcsolatban, mert erős a gynúm, hogy benevezek egy ilyen gépre.
Köszönöm :Csabcy
-
racsi69
csendes tag
Segitséget kérnék
Hp dv6000,a gép elindul,felál a windows,de kép az nincs még a bootolás elött se.
Nagyon ritkán van kép 200-bol egyszer.
Külső monitornál ugyanez a hiba.
Nem reagál gyorsbillentyüre se.
Help -
yash
senior tag
Hát igen, jó nagy köcsögség az inteltől, hogy nem engedi a Core családban már a feszültség levitelét a minimum alá, az órajel is csak 1Ghz-ig zuhan le max
Pedog megnézném, mikor használ a procim 1Ghz-et, amikor szöveget szerkesztek. a Minimum feszültség meg 6,5V és 6os szorzo. Tény, hogy akár 12-es szorzónál is tudok 6,5V-ot adni neki, de azt már nem szereti
Ellenben, sajnálatos, hogy 6,5V alá nem vihetem minimum perfománszon sem a feszültséget... sajnos. Ezért én ugy gondolom, mai napig legenergiatakarékosabbak a Pentium M procik. Na nem mintha a "kór" sokat enne, de 46 fokos üzemi hő alá nem megy szobában sajnos
Szabad levegőn kb 42 fok.
-
suhanc78
csendes tag
válasz
parandroid #2022 üzenetére
Igaz kicsi a vinyo amit szeretnék cserélni.Meg talán memoriát is csak most nincs az a piz.
de meg kell mondjam meg vagyok elégedve a teljesitményével.Nem is gondoltam volna mikor hozzám került hogy ilyen kis faja gép.Amúgy asztali gépem van,ez csak 1 kis bónusz.
-
parandroid
félisten
-
suhanc78
csendes tag
válasz
parandroid #2019 üzenetére
Mivel tudok érezhetö teljesitmény növekedést elérni?Nagyobb memoriával?
-
suhanc78
csendes tag
válasz
parandroid #2019 üzenetére
Olyat csináltam hogy megnétem elötte és uttána 1 progival.Neve CPU-Z ami ugye a gép paramétereit irja ki.
-
parandroid
félisten
válasz
suhanc78 #2018 üzenetére
Kár, hogy nem csináltál pár tesztet a csere előtt. Most lefuttathatnád őket még egyszer.
Kárpótoljon a tudat, hogy a Pentium M Speedstep funkciójának köszönhetően tényleg jelentősen kevesebbet fogyaszt, és kevésbé melegszik most a géped, aminek köszönhetően az akkus üzemidő is megnő, és ahogy észre is vetted, halkabb is lett.
A cache ezen a szinten nem számít már, a +200MHz pedig kb annyit jelent, amennyit arányaiban elvárhatsz tőle.
A 100MHz FSB ugyanúgy 100MHz itt is, tekintve hogy a Banias magos procik négyszerezett FSB-vel dolgoznak, mindegy, hogy Celeron M, vagy Pentium M is a nevük. Egyforma mag, egyforma architektúra, csak a cache mérete és a Speedstep a különbség.
p
-
suhanc78
csendes tag
válasz
parandroid #2011 üzenetére
cashe is dupla nagy tehát 512 helyett 1024 és 100Mhz helyett 400Mhz Akkor ezek mikor lesznek észrevehetök?Ja és 1.4 helyett 1.6Ghz
-
bocX
tag
-
tzimash
őstag
válasz
parandroid #2015 üzenetére
gyere el ide melózni. jövő nyáron is lesz tombola
-
tzimash
őstag
válasz
parandroid #2010 üzenetére
köszi, számla az jó kérdés...mivel ez egy nyeremény noti. tombolán nyerte az illető, céges bulin, mivel a cég szereli össze ezeket, nem tudom hogy oldották meg ezt a részét a dolognak. garancia az van rá. valami 2 évet emlegetett, de azt nem tudom, hogy hová szól, ha valami baja van a gyárba csak nem hozza be és csináltatja meg a debug-osokkal
nem nagyon ért hozzá a büszke nyertes, csak ennyit tudott elmondani, amit az előbb leirtam.
-
bocX
tag
"Távoli asztal kapcsolat."
na, ez eszembe se jutott....bár necces lesz, mert az asztali gép linuxos, de mintha olvastam már róla volna, hogy van rá megoldás...na majd alkotok valamit
egyébként köszi mindenkienk
-
parandroid
félisten
válasz
tzimash #2008 üzenetére
220-230 körül biztos. Ha eredeti számla is van hozzá, ha 3 év HP garival, újan (és nem asis-ként, vagy renew-ként) lett vásárolva, akkor 250-280-at is.
Legalábbis ennek függvényében:
• 15.4"WXGA (1280x800pixel) antiglare
• intel GMA X3100 max384MB
• 3G/HSDPA opció
• Core2-Duo T7500 (2.2GHz/4MB/800)
• 2048MB DDR2
• 160GB HDD
• DVD+/-RW Dual Layer
• Wi-Fi (802.11a/b/g)
• Bluetooth
• Microsoft Windows Vista Business
• new
• 1év nemzetközi HP garancia
• akciós nettó ár: 239.990,-A Voda Sim, és az esetleges HSDPA kártya az ezen felül van, külön téma, ahhoz nem értek.
p
-
suhanc78
csendes tag
válasz
parandroid #2005 üzenetére
Köszönöm a választ.Most már csak szeretném tudni mi az a placebo-hatás.
-
tzimash
őstag
tudom, ez nem a beárazós topic, de talán ti jobban vágjátok ezt a témát.
mennyit érhet ez a 6910-es masina az alábbi összetevőkkel?
Core 2 Duo T7500 2,2GHz
2x1 GB ddr2 667MHz
100 GB HDD
dvd-rw, bluetooth, wi-fi, vodás sim kártya.
és vagy win xp, vagy vista
kb 4-5 hónapos és alig használt.
több infót nem tudok róla sajna, nem az enyém a noti.
a fentiek alapján egy közelítő értéket tudtok mondani? -
parandroid
félisten
válasz
suhanc78 #2003 üzenetére
Igen, létezik, hogy nem melegszik annyira, hogy szükség lenne aktív hűtésre. Épp ez a különbség a Celeron M és a Pentium M között, nem a teljesítmény. Ha gyorsabbnak érzed az új procidat annál, mint amennyit az órajelkülönbség indokol, akkor az placebo-hatás. Sőt, elárulom, hogy a Pentium M procid az ideje nagy részét 600 (vagy 800, típustól függően) MHz-en tölti, épp ezért tud takarékosabb és hűvösebb maradni.
p
-
suhanc78
csendes tag
-
suhanc78
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Van 1 nx9020 gépem ami gyárilag 1.4 celeron procis de én kicseréltem 1.6 pentium-ra ami szinte minden másban dupla teljesitmény.
Miért nem megy a venti benne?létezik hogy nem melegedne annyira?Használni haználom mint eddig. -
bocX
tag
hi!
a notin lévő képernyőkimenet, az csak kimenetként használható, vagy bejövö képet is meg lehet vele csekkolni. szal szeretnék összedobni egy asztali gépet, ami nem igényelne törödést, de mégis néha rá tudjak pislogni, és ezt noti monitorán keresztül...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus X543U laptop adapterrel 75.000 Ft, ingyen kiszállítással!
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest