Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
summersam
csendes tag
Üdv,
Ma vettem egy HP 250 G5 W4N45EA notebookot free dos op.rendszerrel,de én win 7 szeretnék telepíteni.3 partició is van alapból a 128 gb ssd-n.1 hp docs,egy free dos,és egy másik.Hova telepítsem a windows-?,illetve miért nem tudta befejezni a telepítést a notebook?Amikor a végére ér fekete képernyőn villogó _
Előre is köszönöm a segítséget
SOS -
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok, új Kaby Lake platform elvileg nem támogatja a Windows 8.1-est.
Tud valaki rá valami megoldást, mert tökéletesen megy a gép , viszont így Intel VGA driver hiányában nem tudok Projectort csatlakoztatni.
-
MrChris
nagyúr
Úgy néz ki hogy a Pavilion Sleekbook 15-b000sh notiban a wifi kártya elromlott Win7 alatt egyáltalán nem müxik, W8/10 alatt pedig 10 perc után eltűnik még az eszközkezelőből is. Sőt most már reinstall után egyikben sem jelenik meg. Ilyet (Ralink RT3290) lehet kapni valahol?
-
ló úr
őstag
válasz
Graphics #44075 üzenetére
Azért nem olyan nagy dolog szétkapni azt a 250-es HP-t. Fogja vagy 8 csavar alul azt kiszeded meg szétpattintod és ottvan kb minden szabadon hagyva. Aki nem mozgássérült vagy fogyatékos annak nem hiszem, h nagy gondot okozna a szétkapása. Arra kell figyelni, h a hátsó 2 gumiláb alatt is van 1-1 csavar. De ennyi. Nyilván nem egy Elitebook aminek itt a szerelőajtó az alján de azért a nehezen szétkapható kategóriától is messze van
-
Graphics
Jómunkásember
Na érdekes dologba ütköztem.
Active Boot CD-vel szoktunk gépeket 'klónozni'
HP 450 G4-esnél hiába csatlakoztatok USB eszközt, nem hajlandó a program alatt látni, eddig ment rendesen másik gépeknél, viszont itt valamiért kínlódik, tudom egyedi eset, de hátha.
Esetleg valami driver kellene neki?
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
SeniorTilla #44074 üzenetére
Új laptopot gondolom nem áll neki szétszedni
Főleg a 250-est nem
-
-
spigi
újonc
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Egy hete vettem egy hp 250 G4 notit! Tök jó, gyors, de a wifije nagyon gyenge. Nem vagyok egy "zseni", úgyhogy a tippeket,ötleteket egy kicsit szájbarágósan kérném! A routertől egy méterre sem vagyok, és így is csak egyes, és kettes között van a wifi,ami karcsú. A tíz éves acer notim maxon van. a telóm mexon van. beindítok egy torrit, és a net csiga lesz. segítségeteket előre is köszönöm. Gábor
-
Predator2
addikt
Helló
Hogy lehet 440 G3-nál megoldani, hogy skype-nál is működjön a webkamera?
Windows 10-en belül működik, de ha elindítok bármit ami használná akkor nincs kép, csak teker a "homokóra"THX
-
AtHoS
nagyúr
válasz
SeniorTilla #44069 üzenetére
Hát a teljes qwertz sor rosszalkodik + még 1-2 szóval érdekes ez a valami alámegy és ezt csinálja dolog. Nekem kicsit problémásabbnak tűnik (hulladék gyártási minőség), de ugye ez már csak az én szubjektív véleményem
Végül lehet angol kiosztás lesz belőle, mivel a magyar verziót négyszeres áron találtam csak. (15k+ vs US ebay 4k), de mondjuk ezen sem csodálkozom
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Beszereztem egy 2560P-t. Olyan progi, van erre mint Lenovonál a Power Manager?
Leszedtem a HP Battery Checket, de ebben nem tudom állítani, hogy mikor kezdje el tölteni az akkut és, hogy meddig. -
-
válasz
Euripidész #44065 üzenetére
A 10-15% árrésből olyan sokat nem tudnak engedni a kereskedők, csodákra ne számíts.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Khelben #44064 üzenetére
Ledobtam róla a billentyűzetet és megszűnt a sípolás, késlekedés nélkül betölt a win10
A billentyű alján van három matrica, ebből kettőn "Replace with HP spare" szöveggel és ezekkel a vonalkódokkal?
1.
666001-001
8K12202.
666001-001
CX11C0A harmadik matrica kicsit bőbeszédűbb:
DARFON
Model: NSK-HJAUW
HP P/N.: 664264-001
CT: BCJFA10M42A5K0
KB 9ZN2ZUWA011520191AVHSAPRODUCT OF CHINA
VERSION: USBarátom, ha már így alakult magyar kiosztásúra szeretné cserélni. Merre kezdjek neki keresgélni? Vagy csak úgy GG a barátom alapon?
Amúgy egy ilyen billentyűzetben mi tud megbolondulni egyik pillanatról a másikra, hogy cserélni kelljen?
-
Euripidész
csendes tag
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Barátom vett egy HP Pavilion dv7-6c90us laptopot [link] (használtan, kéz alól)
Tegnap este elhozta hozzám tesztelésre és majdani rendberakásra, mivel a benne lévő winyó kondíciója HDSentinel szerint 3x%, így az cserére szorul.
Bekapcsolást követően szépen indult, bár kicsit lassúcska volt, gondolom a winyó hibája miatt (win10 x64)
Indulást követően viszont érdekes anomáliába ütköztünk, ugyanis magától szakaszosan elindított egy HP support oldalt edge-ben és ezzel egy időben a nagyító eszközt is, amit 200%-ra rakott. Visszaállítottam 100% nagyításra, majd kiléptem a megnyitott programokból, de időnként folyamatosan ugyanezt játszotta viszont nem sikerült rájönni mi váltja ki ezt a jelenséget. edge-ben egymás után nyitogatott meg egy hp support oldalt.
Megpróbáltam start menüben rákeresni az "internet explorer" szövegre, de már az "i" betűt sem sikerült bevennie. A billentyűzet teljes felső sora érzéketlen volt, illetőleg backspace lenyomásakor 8-ast írt be.
Rádugtam egy Logitech MX500-as egeret és egy Gigabyte GK-KM6150 billentyűzetet. A giga billentyűzettel szépen vette a beépítetten problémás betűket, viszont úgy vettem észre, hogy az MX500 görgőjének használatakor folyamatosan ablakokat kezd megnyitogatni, amit egy idő után nem lehetett már bezárogatni sem, mivel folyamatosan csak nyitogatta őket. Lehúztam az egeret és billentyűt, de az ablaknyitogatás nem szűnt meg, így hirtelen felindulásból nyomtam 4sec-ig a bekapcs gombot, melyre szépen le is állt. A következő indításnál viszont folyamatos sípolást kaptunk, ami számomra rövid beep-ek sorozatának tűnt. Folyamatosan sípolt nagyon kis megszakítással. Azt hittem kampec a gépnek, mivel fekete képernyő mellett produkálta ezt, de úgy 10-15 sec magasságában megjelent a win logója és akkor a sípolást is abbahagyta.
No persze a nem megfelelő leállítást követően hibaüzemmódban indult, ahol elindítottam egy win10 alaphelyzetbe állítást minden adat törlésével. Na ezt indítottuk olyan este 7 magasságában. Hajnal 2-kor lefeküdtem aludni, akkor 96%-nál tartott a folyamat. Jó fél óra múlva a hülye sípolására keltem és látom,hogy most lépett a win telepítési fázisba. Ezzel elég gyorsan szüttyögött, mivel nem sikerült már visszaaludnom, újra jött a sípolás a restartkor. Na itt már bevártam mire végez és beállítgattam az indulási részeket.
Sajnos a billentyűzet nem javult meg a win "felújításával" bár erre számítottam, mivel startup képernyőt sem sikerült a beépített billentyűzettel előcsalnom. a USB-s giga billentyűvel viszont gond nélkül elértem. Win alatt DOS ablakban a felső gombsoron nyomogatva a betűket több véletlen karaktert is gépelt egy gomb lenyomására, szóval valami gáz van hardveresen az biztos.
Viszont a gép vásárláskor (kéz alól lett véve) nem produkálta a jelenséget és akkor a "youtube" szót szépen be lehetett gépelni böngészőben mikor tesztelve lett a laptop.
Sajnos ilyen jellegű sípolásra google-val nem igazán sikerült érdemi találatot elérni, mert itt lényegében elindul a gép a sípolást követően. Amit találtam annál memória illetőleg VGA hibára következtetnek, de volt olyan is ahol a sípolást a CPU túlmelegedésével hozták összefüggésbe. Most éppen fut a BIOS memória tesztelése (51%-nál jár) és a gép bal felső sarka erősen meleg, a CPU venti is pörög ezerrel. Ami kicsit idegesít, hogy VGA hibánál reballozást emlegettek mint javítás.
Tapasztaltabbak felvilágosíthatnának, hogy ez egyedi jellegű probléma vagy ritkán ugyan, de előforduló jelenség?
Mit tudnék kezdeni amivel kiderülhetne mi okozza a problémát?
Az induláskori sípolás nem volt jelen mindaddig, míg a kényszerített leállítást nem eszközöltük. A sípolás lehet esetleg a winyó hibára utaló jelzés?
A billentyűzetet meg mi a fene lelhette?Nekem elég összetettnek tűnik a probléma, de lehet csak a tapasztalatlanságom okán vélem ezt
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Khelben #44060 üzenetére
Lehet, de közbeszerzésből ezt kaptuk, nincs nagy variálási lehetőség. / örültem egyáltalán, hogy sikerült valamit intézni /
G3-asra adtuk le a rendelést, de valószínűleg ahonnan kaptuk már csak ezt tudták beszerezni.
Ha rajtam múlt volna a dolog, akkor G1 / G2-es 840-esek lettek volna, de hát van egy procedúra...
Fedlap nekem amiatt tetszik, mert igénytelenebb mint az eddig gumis fedlap, G2-es 455-ös van nálunk, szép ,de kb mindennap lehet takarítani, mert minden kis szar meglátszódik rajta
A szerelhetőség romlott a G2-eshez képest, de legalább még létező dolog.
250-esek is vannak nálunk, még G2-es talán, na arról jót nem tudok mondani, hullanak szét, HDD hibás lett az egyik legutóbb, hát bontogattam egy darabig...
Egyszóval, nekem minőségileg a G4-es megfelelő, nem tudom, hogy 200 körül mi az ami jobb lenne. Pedig nézelődtem, én a G3-ast akartam pedig
A vékonyítási láz, illetve az, hogy az eladási mutatók csökkennek valószínűleg minden gyártót a fillérb.szára késztet... Sajnos
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Euripidész #44057 üzenetére
Én használt prémium felé hajlok.
-
Pano
addikt
válasz
Euripidész #44057 üzenetére
Ez egyéni megítélés kérdése, ha új akkor szerintem a probook szintje alá nem szabad adni, csak feljebb.
Használt prémiumok is jók lehetnek ennyire, de én személy szerint csak akkor venném, ha nagyon jó ár/érték arányú (ergo, mondjuk 200-ért biztos nem vennék több éves használt gépet).
A használt prémiummal se tudsz biztosan 6-8 évekre tervezni, vagy többre mint egy új probookkal (főleg, hogy már eleve "korosan" jut hozzád, az meg ugye ki tudja mennyire lett előtted széthajtva).
De ez az én egyéni nézőpontom -
Pano
addikt
válasz
Euripidész #44051 üzenetére
Annyival egészíteném ki a fentebb elhangzottakat, hogy szerintem a mai notikkal nem lehet ennyire hosszú távon (6-8 év) tervezni, még jó minőség esetén sem.
Ezek tartósságban messze nem olyanok már, mint a régiek (direkt). -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Euripidész #44053 üzenetére
8570 elég jó masina, nos én azt simán betenném a jelöltek közé.
Igaz kicsit nagyobb darab, cserébe viszont masszív jószág.
laptopsystem.hu vagy laptopszalon.hu , esetleg rizso vagy spyducknál érdeklődj, hátha ők tudnak segíteni.
-
Euripidész
csendes tag
válasz
Graphics #44052 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Igen ssd az van átraknám a régi gépből.Használtból Elitebook 8570p ajánlottak. 1600x1200 felbontásban amiben én szeretném viszont most elég drágán van 100 ezer körül legalább is amiket én találtam.
Igen bőven elég az Intel Vga ezt észre sem vettem eddig.
Köszi szépen!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Euripidész #44051 üzenetére
Probook más kategória, én azt venném, tegnap kaptam kézbe a G4 450-est, szerintem szuper minőségű gépről van szó.
Ha csak irodai jellegű felhasználás, akkor én a sima Intel VGA-sat venném, szerintem az is bőven teljesít.
15 ezerrel olcsóbb: [link] és akkor mehet bele egy m.2-es SSD
Csak SSD-vel venném. Vagy ha használt is szóba jöhet, akkor Elitebook 840/850 G2-eseket is megnézném még.
-
Euripidész
csendes tag
Sziasztok!
Az alul linkelt két gép között vacilálok. Bizva abban, hogy bekerülnek a black friday akcióba
[link] Alapvetően szöveg szerkesztésre, táblázat kezelésre és internetezésre, filmnézésre használnám. Játék nem érdekel max. Honfoglaló és társai.
Viszonylag sokat kell gépelnem. A fő szempontom a megbizhatóság és a tartósság lenne mert 6-8 évig minimum használni szeretném. A garancia min. 3 év. Zömében irodában használnám, de hoznám vinném magammal, mert a munkavégzés helye mindig más.
Előre is köszi a válaszokat!http://www.laptopszalon.hu/hp/hp-pavilion-15-au022nh-y0a74ea-akc-laptop_23865-adatlap
http://www.laptopszalon.hu/hp/hp-probook-450-g4-y8a35ea-akc-laptop_24237-adatlap
-
törölt tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy HP Pavilion 17-e050sh AMD-s laptopot.
Problémám adódott ,mert nem ad képet, néha ha VGA kábelt rádugva használom viszont igen majd újraindításnál eltűnik ismét.
Egyébként másik monitorra dugva hibátlanul működik!Van tippetek ,h mi lehet a gond?
Üdv.
Dani -
fbaloo
tag
Sziasztok,
Van esetleg tapasztalatok ezzel (HP 15-AY015NH) a géppel kapcsolatban? A specek nagyon jók, és ennek fényében még olcsónak is tűnik a gép. Sehol nem találok róla reviewt. Sántít valahol ez?
-
krisz4b70
aktív tag
Sziasztok erről a laptopról tapasztalat? [link] HP Pavilion 15-AB220NH (V2G59EA)
Érdekelne saját tapasztalat, mert ahány laptopot kiszemeltem mindegyiknek volt valami hibája amit csak vásárlás után lehet megtapasztalni. pl folyamatosan hangoskodó venti, lassú hdd stb.
-
-
Marthin7
újonc
Sziasztok!
Erről a gépről mi a véleményetek? [link]
160kig tudtok mondani valami használhatót?
Általanos felhasznalasra, sokat vinnem magammal autoban, nem hasznalnam kozben, akksija birja lehetoleg. -
Graphics
Jómunkásember
Ma jött, meglepődve tapasztaltam ,hogy FullHD-sat kaptam, én nekem alapból nem ez volt rendelve, de hát ez jött
Szerintem vállalható, Képernyő azonosítója LGD052D az van benne egész pontosan.
Betekintési szöge jó, színei picit fakóbbak.
@sajby: FEntiek
Ami nekem meglepő, az aksi üzemidőre most jelenleg 8 órát ír, ilyen számot rég láttam laptopnál, én még leragadtam a 2.genes i5ösöknél
Azt hiszem lehet eladom azt, és veszek saját célra is valami frissebbet
-
Khelben
nagyúr
TN, IPS -> a panel típusa, ettől függ a képminőség.
CCFL, LED -> a panel háttérvilágítása, képminőséghez nincs köze.Sajnos a G3 sorozatnak ugyanolyan rossz a kijelzője, mint a korábbiaknak és előzetes infók szerint ez a G4-gyel sem változott.
Ha megbékélsz a kijelző minőségével, akkor 200k körül a fullhd-s 430 G4 szerintem elég jó vétel most.
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Milyen notebook-ot topicból jöttem át ide. Ott kaptam ajánlatot a 430 as hp szériára. Lenne pár kérdésem.
Elsősorban szeretném tudni, hogy a LED kijelzős modelleknek szebb a képe, mint a TN paneleseké? Miben különbözik a kettő? Másodrészt, hogy ez a modell létezik e világító billentyűzettel?
13,3-14" pro és kontra? Kis méret kell, csak ez a 2 jönne szóba. Melyiket éri meg jobban, van ami egyiknek/másiknak a javára dönt?
Valamint, honnan érdemes beszerezni őket? Melyik a legajánlottabb hely BP-en. (Hol tudok megtapizni egy ilyen gépet?)
Előre is köszönöm! -
Graphics
Jómunkásember
Vettünk pár HP Probook-ot
450 G4 és 430 G4-eseket.
Nagyon patent masinák, viszont felmerült bennem a kérdés, hogy m.2-es SSD-vel bővíthetőek-e ,mert találtam egy foglalatot ,de úgy néztem, hogy ide csak "félmagas" megoldások mehetnének
Adata Premier Pro 900-asokat néztem, ezeket tudnánk beszerezni, és akkor meg tudnánk tartani a tárhelyet is.
-
Rota
tag
off
-
MrChris
nagyúr
válasz
SeniorTilla #44027 üzenetére
Ezzel rengeteg időt elpöcsöltem.
Újabb kérdés, az említett HP Pavilion Sleekbook 15-b000sh-ra csak Win 8 és 8.1 driverek vannak, Windows 10-re ezek telepíthetők és működni fognak? Pl a wifi gomb csak win 8-assal müxik, próbáltam win7-en, de nincs driver.
-
-
MrChris
nagyúr
Sikerült téglásítanom egy HP Pavilion Sleekbook 15-b000sh notit, tudna valaki segíteni? Formáztam a vinyóját usb telepítőről aztán nem figyeltem és mindent leformáztam. Most elakad a telepítés, mert nincs a merevlemezhez szükséges eszköz illesztő. Próbáltam a HP oldaláról letölteni Intel Rapid Start Technology Driver-t meg az intel oldaláról Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) RAID Driver -t de hiába tallózom be el is kezdi beolvasni, de végül visszadob ugyan oda, nem jó neki.
Ilyenkor mi a csudát lehet csinálni? -
válasz
Predator2 #44021 üzenetére
swisspart.hu-tól lehet rendelni a legolcsóbban, 8e Ft körüli áron, ahogy mondtam is. Nem biztos, hogy van nekik raktáron (nem szokott), viszont biztosan szállítják és ők a legolcsóbbak.
Legutóbb, amikor 450-eshez kellett, ez volt az ára:
768787-211
Keyboard assembly - Full-sized layout with numeric keypad, chiclet-styled keys, and spill-resistant design (Hungary)
Ár: 6.924.- 1 hétAz árak nettó árak, ÁFA-t nem tartalmazzák.
Tehát bruttó 8 793.-Ft
-
andris1602
aktív tag
Sziasztok
HP EliteBook 8440p notival kapcsolatban lenne kérdésem. A gépben lévő kártya-olvasó (sd) milyen sebességre képes szerintetek? Mert erről sehol nem találtam a specifikációkban adatot.
Egy ismerősömnek lett ilyen gépe mostanában, és épp mem-kártya vásárlás előtt áll.. Rábeszéltek egy cl10-es kártyát, mondván, annál úgysem tud többet a legtöbb usb2.0-ás olvasó, de szerintem egy ilyen üzleti szériás gép beépített olvasója csak sebesebb ennél?
Köszi a válaszokat előre is
Üdv mindenkinek
-
Predator2
addikt
Helló
Véleményetek szerint hol és mennyiért tudnék HP Probook 440-hez Magyar (qwertz) billentyűzetet beszerezni?
Fontos lenne.Köszönöm a segítséget előre is.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
8560p-hez keresnék magyar billentyűzetet. Ha valaki tud kérem segítsen. Köszönöm
-
válasz
antihero0112 #44017 üzenetére
Én inkább arra lenék kíváncsi milyen szerviz az ahol erre nem jönnek rá. Hát nem alap dolgokkal kell kezdeni? Költői!
Tudom h unjátok, de mondom: Ismét egy 2570P, alig 3 éves, laza LCD csavarok. Még nem volt olyan ami ne lett volna laza, de a legjobb a kiflibe hajlott csavaros volt. Most csekkoltam gari dec 5-ig. Azaz alig 3 éves, de vannak ennél viccesebb dolgok is ha az ember kicsit elmerül egy típusban és átmegy a keze alatt méter magasra rakott kupac.
-
antihero0112
tag
Sziasztok, van egy ismerősöm, neki van egy HP 8760W-je, egy jó ideje olyan hibajelenséget produkál a gép, hogy töltőre dugva újraindulgat, már elküldte 2 szervizbe, nem tudták megcsinálni, és nem is tudják mi a baja. Alaplap cserét javasolt az egyik, a másikban pedig forrasztottak valamit az alaplapon. (ne kérdezd, hogy mit, a tulajdonos nem ért hozzá, nekem pedig nem tudta elmondani normálisan) Tegnap kaptam meg a gépet, hogy csináljak vele valamit. Bekapcsoltam tegnap, első dolgom hogy AIDA-val leterheltem a procit, tudom van IBT, de ez már rajta volt a gépen, ment egy órát, és nem hasalt el, utána elkezdtem youtube-ozni, 3 perc alatt elhasalt. Tehát ebből arra következtettem, hogy videó kártya a gond. Valley Benchmarkot feldobtam és megint elhasalt. Újrapasztáztam, hátha a hőfokokkal van gond, szintén elhasal utána. MSI Afterburnerrel visszavettem a GPU órajelét és jó lett, viszont fele annyi erőt tud leadni, mint normál órajelen. BIOS-t frissítettem, itt egy 20 percig ment a Bench (2perc után kiszokott kapcsolni), és Youtube alatt megint összef*sta magát. Tehát a gyári órajelhez kevés lehet neki az a fesz amit kap.
Egyenlőre ennyit tettem meg, esetleg aki találkozott valami hasonlóval az jelezze felém.
Amit megpróbálnék még az a Quadro 3000M biosát frissíteni, egyenlőre ennyi jutott eszembe.
-
válasz
chickenloop #44005 üzenetére
Elég szépen viszik őket és a Spectre-ket is, nincs rájuk panasz.
Tisztában kell lennie mindenkinek, hogy ezek ultra-hordozható gépek, első és fő szempont a vékonyság, kis súly, szép design. Nem arra készültek, hogy atomerőmű számításokat végezzenek rajtuk, hanem arra, hogy az igazgató úrnak olyan gépe legyen, amivel nem vall szégyen egy tárgyaláson. Egy probookkal kiröhögnék...
-
-
Predator2
addikt
Helló
Megvásároltam ezt a notebookot. Sajnos figyelmetlen voltam, és nem vettem észre, hogy újraértékesített notebookot vettem. De ezen még szemet tudnék hunyni.
Viszont ami kevésbé:
A HP gyárilag matricázza a billentyűzetet? Jobban megnézve látszik, hogy a matricák alatt egy qwerty billentyűzet lapul. Mert ha az eladó rakta rá őket (elég jó minőségben van felragasztva) akkor elbeszélgetnék vele erről.
THX
-
Nundee K.
tag
Sziasztok!
Kb. 1 hete megvásároltam életem első notebook-ját.
A készülék: HP 250 G4 T6P88EA (i5 6200u, 4GB, R5 M330, 128 GB SSD, from Auchan
).
A probléma: naponta (24 óra alatt) - teljesen kikapcsolt állapotban kb. 10%-ot merül az akku-ja.Win7 Ultimate 64bit op. rendszert telepítettem rá.
Eddig 3x volt töltve, mindig fullra, de utána le is húztam a töltőről.Már feltúrtam a net-et, hogy ez a merülés normális-e, de nem találtam érdemleges infót.
Valahol olvastam olyat, hogy "kalibrálni" kell az új akku-t, de ebben nem igazán hiszek, mert nem Ni-MH-ról beszélünk.
Mit javasoltok? Gari? Vagy várjak-töltögessem még, míg "beáll" az akku?Köszi a válaszokat előre is!
-
CoRt3z
tag
Sziasztok. Konzultáltunk itt nemrég, akkor jeleztétek hogy 180ért egy G5-ös laptop drága, mert belépőszintű notebook. Azt szeretném kérdezni, hogy a pavilon 15 is (konkrétan van ez a verzió, ez jó mert alapból van benne SSD, viszont ez AMD, és van ez, ehhez később kell venni hozzá SSD-t.) Annak számít? Néztem élőben, nagyon tetszett, pláne az IPS fullHD. Ebben az árazegmensben (SSD-vel max 210) van más alternatíva FullHD IPS kijelzővel?
Köszi a választ.
Programozásra, filmnézésre és néha játékra használnám. -
Pano
addikt
válasz
Khelben #44006 üzenetére
Hát igen
Volt alkalmam szét szedni egy XPS-t, döbbenet volt a hűtését látni. Az a pici ventilátor, ami benne volt annyira vékony volt, hogy ha csak simán erősebben megfogom kettétörik az ujjaim között. Elképzelni se tudom, hogy képes annyi levegőmennyiséget átmozgatni, amennyi kellhet.
Annyira hamar tele ment kosszal, hogy szinte havonta szét szedették takarítani, mert melegedett mint a disznó ha aktívabban használták. -
Khelben
nagyúr
válasz
chickenloop #44003 üzenetére
Envy 13 teszt. Ennek is csak egy baja van (mint a többi hasnló gépnek): a fizikát nem lehet felülírni, rendes hűtéshez vastagság kell. Ha egy vékony gépet leterhelsz, akkor elég szépen felmelegszik.
-
chickenloop
csendes tag
válasz
SeniorTilla #44004 üzenetére
És mi a tapasztalat? Érdemes ilyet venni? Látom nálad éppen lehetne is....
-
válasz
chickenloop #44003 üzenetére
Jó a kérdés, van egy "kis" tapasztalat
-
chickenloop
csendes tag
Sziasztok!
Hp Envy 13-as gépekkel kapcsolatban van valakinek bármilyen tapasztalata?
Engem egy i5/8gb/256GB/4K konfiguráció érdekelne elsősorban.
Ár érték arányban pl. sokkal jobbak ezek a gépek mint a hasonló tudású Dell XPS sorozat. Tudja valaki, hogy miért? Esetleg érdemesebb most már spectre-ben gondolkozni?Köszönöm!
Zs. -
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- HP notebook topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest