- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
schortens
csendes tag
válasz
Pocok256 #30501 üzenetére
az akksi toltojevel kapcsolatban mar elinteztem, h kapjak egy ujat.
a dvd-vel is megoldodni latszik a problema. Windows 8 van fent es az intelnek a programja(intel rapid tárolási technológia) volt a ludas. Leszedtem es azota nem probal meg raolvasni.
Koszi a segitseget azert...
-
deathtania
senior tag
válasz
Pocok256 #29643 üzenetére
amúgy nálad a w8 alatt melyik amd mobility van fent? nálam a legújabb 12.11-es alatt nem tudom az alkalmazásokat konfigurálni, hogy melyik vga-t használják. 12.8nál simán ment, de ebben ha rákkattintok, akkor egyszerűen bezár vision engine ablaka, és megadja magát.
ja igen, és w7nél is ugyanezt játszotta anno, ezért visszapakoltam a 12,8at. lehet, hogy most is azt kellene tennem?
-
deathtania
senior tag
válasz
Pocok256 #29641 üzenetére
hp simple pass 6.0. ezt tedd fel, és akkor ujjlenyomattal be tudsz lépni a gépre is, emailekbe, facebookra, stb ahol be kell jelentkezni (plugin települ a böngészőkbe) stb. jó cucc.
-
albi31
aktív tag
válasz
Pocok256 #29605 üzenetére
Pröcök-pocok256!
Elfogyott a fenyőfáról a szaloncukor?kérjél anyukádtól,biztos hogy maradt még,csak eldugták előled!
Komolytalan vagy barátom,az élet még mindig engem igazol,(lásd hirdetéseim)
Bizonyítani nem nekem kell pocok256!
...ha észre vetted volna,a fórum témának nem azt a nevet adták,hogy "pocok256 fóruma"(az egy másik fórum témája lehet,mondjuk a nimrod.hu) ,ez nem 3-4ember fóruma,aki azt hiszik,ők ..arták a spanyol viaszt!
-
-
Penész Gomba
tag
válasz
Pocok256 #28871 üzenetére
Tedd fel a Hp Support Assistant-et és ott lehet beszélgetni Hp supportosokkal.
Marha jófejek, és chat szerűen lehet velük beszélni. Én anno egy BIOS hibát jelentettem be és rá 2 hétre adták is ki a BIOS frissítést ami javította azt a hibát amit jelentettem illetve még 1-2 másikat. -
-
sagit
veterán
válasz
Pocok256 #28573 üzenetére
Még nem láttam élőben, nem túl tucat masina ez
wwhy: majd 2 év múlva én is megengedhetem magamnak, vagy addigra csak lesz munkám az egyetem után ahol kapok valamit
am a swissparts cseszett válaszolni csütörtök óta caddy ügyben
más: ez is brutál jó vétel,igaz a vas jóval genygébb de 60k-ért ajándék! rá kell még költeni 20-at ( ssd,caddy,ram) és hibátlan gép lesz
-
deathtania
senior tag
válasz
Pocok256 #28564 üzenetére
ha 1 év gari: RENEW gép ÉS valószínűleg szerintem már javított példányról van szó, azaz nem fogja annyi ideig bírni, mint egy gyári állapotú társa. szvsz ezért ilyen olcsó...
az ElitePad pedig: "Available January, 2013", majd akkor kiderül, mennyire is kellene benyúlni a pénztárcánkba egy ilyenért.
-
deathtania
senior tag
válasz
Pocok256 #28479 üzenetére
viccet félretéve sok 2,5"os ssd mélyében egy 1,8"os nyák lapul (occóbb csak egy fajtát gyártani kici kinai üzem aztán mindenféle műanyag tok berak, 2,5"ként elad). csak ki kell szedni a műanyag borításából (szétcsavarozod/feszíted), és 1,8"os helyre is be tudod rakni.
-
deathtania
senior tag
válasz
Pocok256 #28430 üzenetére
én is arra gyanakszom. túl szép, hogy igaz legyen.
amúgy jó a képed. először fel sem ismertelek.
(#28437) B-L-A-C-K: azt tudom csak javasolni, hogy ne hagyd magad, szerintem azért próbáld meg felhívni őket. a fogy védelem max annyit tud csinálni, hogy elmegy, ellenőriz egyet, kivizsgálja a panaszodat, aztán max megvágják a céget egy kis büntivel, de neked attól notit nem lesz hamarabb. amúgy ha kell egy kis segítség dobj egy pü-t, és megpróbálok velük beszélni pár jogszabályra hivatkozva. abban jó vagyok.
-
válasz
Pocok256 #28423 üzenetére
Nem akarok egyedül nekifogni. Ezek szerint beszerezhető ilyen kábel?
Hol és kinél keressem? Szegedre tudnám elvinni szervízbe legrosszabb esetben, de külföldön vagyunk, ezért nemtudom megoldható-e vásárolni ilyen kábelt? (és egy hazai szervízben beszereltetni) Itt ugyanis nem lehet találni ilyen kábelt
-
sagit
veterán
válasz
Pocok256 #28435 üzenetére
Pedig egy ideje aki csak akarja kipróbálhatja 100 napig.
Csak eddig lusta voltam.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Pocok256 #28237 üzenetére
Ezt most elküldetem a szerviznek:
"Kedves ......!
Elhiszem hogy nem az ön hibájuk, és gondolom nem túl gyakran van ilyen, hogy a 3. alkatrész is gyári hibás, de egy majdnem 400 ezer forintos gépről van szó, és ilyet megcsinálhat a HP? Nem az lenne az evidens ha már 36. napja várok rá fogják magukat, és adnak nekem egy új gépet? Illetve úgy adtam le, hogy pár nap alatt kész is van, a munkám miatt nélkülözhetetlen, ezt a plusz több mint 1 hónap kiesést nekem valaki kárpótolni fogja? Még egy alsó kategóriás HP gépnél se lenne ez megengedett, nemhogy egy Elitebook-nál...
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel: ........!
De ugye közvetlenül a HP-nak is elkéne mert ezek leszarják, holnap meg is fogalmazom, és el is küldöm mindenhova...
-
deathtania
senior tag
válasz
Pocok256 #28219 üzenetére
megkövetem magam: a mobil Trinity is max 1600ig tud, az asztali 1866-ig.
részletesen le van írva a wikipédia AMD Fusion cikkében minden adat.
(#28221) FRENK1988: akkor annyira mindegy, melyiket veszed, ha alacsony az árkülönbség. esetleg később jobban jöhet majd, ha platformot váltasz, vagy könnyebb lesz eladni. bár akár az is előfordulhat, hogy a magasabb órajelű memcsit kisebb órajelen kisebb CL értékkel párosítja, ami pl 1333Mhz CL9-hez képest egy 1600Mhz CL9 @ 1333Mhz CL7 vagy CL8 jóval gyorsabb tud lenni.
(#28222) SzaboZE: szoftverrel néztem először, de utána a töltési idő + akksi kapacitás alapján visszaszámolgattam, és közel reális eredményeket kellett kimutatnia a battery meternek.
4 mag 800Mhz-n VLC-vel minden FullHD tartalmat kirenderel. jegyzeteléssel meg 6órát bír a 62W-os akksi. -
Dell XPS
veterán
-
deathtania
senior tag
válasz
Pocok256 #28214 üzenetére
ma néztem, amikor tölteni kezdett vett fel 51W-ot, a végén meg 10W-ot. gép fogyasztása valahol 10W körül volt, szóval simán vinnie kell egy 90Wosnak is. mondjuk ha játszani akarok akkor már megértem, hogy kell a 120W-os töltő, de tölteni IGP-vel, 800Mhz-s proccal bőven elégnek kell lennie.
-
deathtania
senior tag
válasz
Pocok256 #28198 üzenetére
ma már intelligens minden cuccunk, a telefonunk is okos, csak a felhasználók maradnak hülyék...
amúgy azt hiszem megtaláltam, ami nekem kell
-
sagit
veterán
válasz
Pocok256 #27724 üzenetére
sima hozzák-viszik garancia nekem is ennyi lenne
még gondolkodom rajta(#27717) wwhy:nekem dokkolóban tud még iszonyatosan melegedni, bután van kitalálva
3000 rpm-ig nem zavaró a ventilátor hangja, az felett már nagyon is
csak úgy tudtam teljesítmény csökkentés nélkül tartani ezt a max rpm-et hogy egy 22 cm-es lassú fordulatszámú notihűtőt dobtam alásokkal hűvösebb a motyó és szinte néma
akkuról más a helyzet, ott szinte mindig passzív a masina, csak alulfeszeltem
igaz engedem is a venti vezérlésnek hogy csak 55°C-on kapcsolja be a ventithaveré 3 cellás akkuval 5-6 fokkal is melegebb idle asztalon mint az enyém megemelt 9 cellással, nem is nagyon megy neki passzívan
2 kupakot rakott ideiglenesen a két sarka alá, húvösebb is lett
-
deathtania
senior tag
válasz
Pocok256 #27402 üzenetére
no "elvtársak, elvtársnők" ez kérem szépen az AMD Vari Bright technológia. Az alábbi szöveget a vision engine control center súgójából másoltam ki.
"A Vari-Bright technológia használatával automatikusan optimalizálhatjuk a notebook képernyőjét alacsonyabb energiafogyasztásra. Ha a Vari-Bright technológia engedélyezve van, a képernyőn megjelenő képeket a rendszer folyamatosan nyomon követi. Ha lehetséges, a rendszer csökkenti a kijelző fényerejét és ezt a megnövelt gamma szinttel kompenzálja. Ez csökkenti a rendszer energiaigényét, ugyanakkor biztosítja azt, hogy a kijelző mindig elégségesen meg legyen világítva.
A legtöbb AMD grafikus kártya esetén a Vari-Bright technológia által végzett automatikus fényerőszabályozás fokozatos. Ha a kijelző jelentős része fehér (például Notepad vagy Microsoft® Word használata esetén), a rendszer visszaállítja az eredeti fényerőt annak érdekében, hogy a kép ne legyen homályos."
-
wwhy
veterán
válasz
Pocok256 #27230 üzenetére
Keresd a smartservice-s srácokat, ők biztosan segítenek ... engem a deltások simán leráztak (Debrecen), míg a smartosokkal normálisan meg lehetett beszélni és főleg oldani a dolgokat ...
-
wmati
addikt
válasz
Pocok256 #26907 üzenetére
Előbb fogok egy ilyen böngészőt használni http://www.youtube.com/watch?v=we0oxti-0bQ kajak normálisan meg kéne csinálni nekem tetszene is
-
deathtania
senior tag
válasz
Pocok256 #26858 üzenetére
én is gondolkodok egy A10es Probookon, csak hát nincsenek. kicsit nagy nekem ennek a kijelzője, szal valami 14"-os notit kellene beszereznem.
bár ha a 85fokot játék alatt mérted, az egész jó. nálam a grafikus már 95 fok környékén is szaladgált.
csak mióta nem játszok kicsit sok lett nekem ez a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop Alkatrészek
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i9-12900HK RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest