Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz Sziszifeca #29099 üzenetére
mindennek ára van. majd a javítástól függ, hogy mennyit fogsz fizetni.
-
Sziszifeca
őstag
válasz deathtania #29095 üzenetére
hát sajna nem jó így sem :S Viszem service-ba, csak szerintem drága lesz nem?
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
sagit
veterán
2530p Tulajok!
Kellene nekem egy F.13-as modded no whitelist bios. nando4 privátra rakta, és notebookreview-sem elérhető.
Ha valakinek megvan lementve azt nagyon megköszönném.
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
humax
senior tag
sziasztok
ugy latom hogy HP,DELL,MEG SONY, jok
egy FULL HD, 14 fölött képernyős, netre meg film nézésre, használom.
hordozom magammal, szóval ne legyen nehéz.
i3 vagy i5
legyen szép laptop.
nagyon fontos hogy jo legyen a hangja,ma lattam egy sony s szeria , nagyon tetszet de ocsmány volt a hang.ha 14 képernyő veszem kicsik lesznek a betok? film nezesre gond lesz? felbontas meg stb?
erdemes Ful HD 14 ben? vagy inkab 15?
kosziElnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
deathtania
senior tag
válasz lancsika #29090 üzenetére
te meg telepítő dvd berak, újraindít, esc nyomogat, boot menü belép, dvd kiválaszt, onnan indul (gombot is megnyom, ha kér), aztán meg elolvasod, hogy mit ír ki a w7 ablaka. aztán ott a partíció kiválasztásnál meg legyalulod az összeset. de ha nagyon nem megy, és budapesti vagy, akkor szívesen megnézem neked, ha elhozod a belvárosba (kálvin tér), és egy sör mellett meglessük, hogy mi a helyzet.
-
deathtania
senior tag
válasz Sziszifeca #29093 üzenetére
első körben: akksi kivesz, majd kb 30 másodpercig bekapcsoló gomb megnyom (bios reset). majd akksi vissza, és indít. ha nem megy, akkor hp szervíz.
-
FRENK1988
veterán
válasz Sziszifeca #29093 üzenetére
Ha garis akkor a legközelebbi HP szervíz. Ha nem garis akkoris
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Van egy Compaq Presario CQ61-320SH notebookom, és azt csinálja hogy villog a led és nincs kép :S
Ahogy néztem 2x villan fel a led egymás után, ami Bios hibára utal.Erre van valakinek valami megoldása??
Lehet javítani? Ha igen hol?[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
lancsika
csendes tag
Sziasztok! Egy nagy problémám van, jó lenne, ha valaki tudna segíteni. 1 hónapja vettem egy HP 4535s notebookot. Gyárilag Suse Linux van/volt rajta. Win7-et szerettem volna feltelepíteni, de sehogyan sem ismerte fel, valamint bootoltatni sem tudtam eredeti win 7 dvdről(Biosban beállítottam a bootolást). Ezt meguntam és YasT-ban letöröltem a partíciókat, kivéve 698GB-t.
Utána újraindítottam a gépet. természetesen továbbra sem bootol, de már a Linux cdről sem.
Ja és kér valami root passwordot-fogalmam sincs ez mi.
Aztán nagy nehezen, mivel nem értek hozzá, ctrl+f2-vel bejön a Linux desktop, de semmilyen ikon nincs rajta és nem csinál semmit.
Ilyenkor mit lehet tenni? Szeretném a win7-et feltelepíteni.
Tudom ez nagyon összetett probléma lehet, de ha tud valaki segíteni, azt köszönöm. -
TommyX_
őstag
Igen van az is hozzá, most felraktam, de a programok listájában nem jelenik meg, de ugye a Program files->HP mappában benne a program, de ott csak az egyik exe-re való kattintásra reagál, az pedig a cnbSysInfo.exe ez írja ki a gép információit.
Közben kiderült, hogy bluetooth miatt van ez, mert hiába van letiltva a Hp connection manager szerint, úgyanúgy működik
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
Most felraktam, azzal látom, hogy mikor van ki/be kapcsolva, csak a f12 gombon lévő kis led világít folyamatosan fehéren, pedig, ha ki van kapcsolva a BT és a wifi is, akkor narancs sárgán kéne világítania.
Amúgy amikor bekapcsolom a gépet, a HP kezdőképig narancssárgán világít, amikor a Windows jel megjelenik, akkor vált át fehérre. (Ez Win 7-nél is így volt, csak ott működött a led fénye rendesen, mint ahogy előbb írtam. )Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
Néhány napja váltottam Win 7-ről, Win 8-ra és nem működik a fn+f12, vagyis a bluetooth és wifi kapcsoló.
A többi funkció gomb működik gond nélkül, de nem jövök, hogy ez mitől nem működik.
Egy HP Pavilion G6-1117sh laptopom van.Előre is kösz a helpet!
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
frostkald
csendes tag
Sziasztok! Egy hp compaq nc6000 típúsú laptop-al rendelkezem. 3 napja telepítettem újra,windows xp sp 3-at raktam rá. 1 napig működött normálisan aztán elkezdett szaggatni az egér,ha böngészőben nézek videót akkor az is szaggat,ha zenét szerkesztek akkor ott is szaggat a hang. Csináltam már töredezettség mentesítést, lefutattam a ccleaner-t,Advanced system care-t,Mcaffé anti vírus progit de nem használt semmit. Még a biosban is betöltöttem az alap beállításokat de semmi változás. Remélem tudtok segíteni.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz DarknessHope #29079 üzenetére
www.hp.hu
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
somasz
addikt
válasz Gabe123 #29078 üzenetére
Nagyon jó kis gépek, minőséget sugallnak, ismerem őket. Ennyi pénzért hol kapsz ilyen hardverű és strapabíró jó minőségű, szép külsejű notit?
Alfa156 pedig megbízható, ha esetleg félnél a futározástól.
Budapesten úgy működik a gariztatása, hogy beviszed a legközelebbi szervizbe, miután leegyeztetted a supporttal. Miskolci helyzettel nem vagyok tisztában.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Thusor
őstag
válasz kenand #29080 üzenetére
HP optimalizált-al és a windows 7 gyári kiegyensúlyozott beállításokkal próbáltam ott csinálja továbbra is. Megpróbálom még teljesítménycentrikuson is. Hátha úgy jobb lesz. De mondom ha csak filmet nézek, vagy zenét hallgatok akkor nincs gond. Akkor kezdődnek a problémák ha mást is csinálok a háűttérben pedig megy a video vagy a zene.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
kenand
veterán
-
DarknessHope
senior tag
Sziasztok.. tud valaki nekem mutatni egy cikket ahol a HP notebook táblagép és nyomtatói kategóriái logikusan elrendezve megtalálhatók? lehetőség szerint új legyen... modellek tekintetében tehát nem a 2006-os termékeket hozzán fel példaként.. egy ideje vadászok rá hogy jobban átlássam. tud valaki ilyen összefoglalót?
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok Érdeklődnék ,hogy a .Hp Elitebook 8460p notebookokkal van valakinek tapasztalata? Konkrétan az érdekelne hogy ez megéri e.? Van e valami amire figyelni kell ennél a típusnál, gariztatása ,hogy működik? (miskolci vagyok és itt csak átvevőhely van).
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
morfondőr
őstag
Üdv!
Erre valaki tud mondani okosat? Esetleg elérhető jobb driver valahol?
Előre is köszönöm a segítséget!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Thusor
őstag
válasz Turbobacsi #29071 üzenetére
Eddig nem volt fent power assistant nekem. Feltettem a 2.0.6.0 verziót, kiváncsi leszek, hogy most jelentkezik-e a probléma. Lehet ennek hiánya miatt volt az akadozás.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
holdeng
csendes tag
válasz zsolthee #28498 üzenetére
Hello!
Szétszedtem, kipucoltam, termalpasta+párna...összeraktam. Gyönyörűen működik minden.(egy nagy porcsomó+kutyaszőr keringett a ventibe, meg a réz, ahol a hűtőbordához csatlakozik full fekete volt)
Terhelés tesztnél 60° a legmagasabb érték. (80-90 helyett). A pdf nagy segítség volt, köszönöm.
Üdv. Holdeng -
SzaboZE
addikt
válasz B-L-A-C-K #29065 üzenetére
Pedig hidd el a HP nem gyárt külön kijelzőt a gépeihez, ugyanezek a kijelzők vannak pl a dell gépeiben is Általában LG (philips), Samsung, AUO és társai.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
sanyie70
tag
Sziasztok van egy hp compaq nc8430 as laptopom win 7 el hdd-t szeretnék cserélni benne.
1. hol tudom megnézni milyen a csatlakozója?
2. mekkora hdd-t tud kezelni a gép? -
-
Thusor
őstag
HP elitebook 2540p laptopom van i5-540m procival és 8GB rammal. A winchesterem egy Seagate Momentus XT 500 Gb + 4 GB SSD hybrid. Az lenne a problémám, hogy amikor zenét hallgatok vagy filmet nézek és hirtelen egy nagyobb terhelésnek teszem ki a gépet akkor pattog a hang, vagy esetleg nyekken egyet, mintha beakadna a lemez , de aztán megy tovább a zene mintha semmi sem történt volna. Valaki tapasztalt már ilyet? Mitől lehet? Véleményem szerint nem egy gyenge a gépem, és nem is kevés benne a memória. Windows 7 operációs rendszert futtatok.
-
somasz
addikt
Üdv!
A A7E32AA dokkolón lehetséges 2 monitor meghajtása digitális kimeneten egyszerre? Van DP és DVI is rajta.
Köszönöm!
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
sagit
veterán
8530w WUXGA (1920x1200) paneljának a minősége milyen lehet?
-
Kiscsőke
aktív tag
Újra itt vagyok!
Még mindig küzdök a NAS-sal de már haladok! Már rá tudtam csatlakozni IP cím alapján, viszont nem tudom hogy lehet felvenni mint hálózati meghajtót! Ebben tud nekem valaki segíteni?A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
sagit
veterán
válasz deathtania #29056 üzenetére
Azt is néztem, de ez most Primo Ramdisk
Itt egy jó kis teszt: [link]
-
-
Pocok256
veterán
-
sagit
veterán
válasz deathtania #29052 üzenetére
Tegnap ismét nekiálltam a ramdisk bohóckodásnak
Csak a böngészőt raktam ramdiskbe ( Portable Chrome 23) de nem vettem észre túl sok változást.
Mondjuk a ramdiskem valamiért extrém lassú, ennek még utána kell járnom.LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
premete
veterán
válasz deathtania #29048 üzenetére
8460p-n pedig ilyen a 830-as ssd-vel:
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
ussseal
tag
Sziasztok!
Probook 4540s caddy beépítésénél szerintetek átszerkeszthető valahogy a régi optika fedele a caddyre durvább beavatkozás nélkül, vagy törődjek bele a nem illeszkedő fedélbe? -
sagit
veterán
válasz deathtania #29042 üzenetére
Majd mutasd mit tud
Sokat fog gyorsulni az tuti.
-
deathtania
senior tag
no megrendeltem egy 830-as 64GB-s Samsung SSD-t. asszony ment el érte, mert mellette lakik, majd este megyek érte, aztán meg szerelem be a notiba.
-
FRENK1988
veterán
válasz simonlaci55 #29040 üzenetére
talán ha olyan alaplapot vadászol amin jobb videó vezérlő van, bár azt kétlem. Socket S1G3 [link]
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz FRENK1988 #29032 üzenetére
Az asztali gépem és a Nas is egy routerbe van dugva, a Nas-ra rá van dokkolva a laptop. A laptopot látom az asztaliról valamint fordítva is, de a hálózaton nem találom a merevlemezt ami a Nas-ban van! Az előző tulaj azt írja nála működött, de ő xp-t használt!
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FRENK1988 #29022 üzenetére
Na most hívtak a HP-tól, mondták alaplap, kijelző, és vinyó csere kell a gépnek, és nem kapok újat hanem megcsinálják.
Kicsit kiakadtam és elbeszélgettem az illetővel, és ilyen meg olyan törvényre hivatkozott...Mondta nem cserélhetik kis, viszont ha ismételten hibás lesz akkor "esetleg van rá esély" (ezt már mondta vagy 3x ezelőtt is). Mondtam ez most valami vicc? 65. napja van ott és gondolom még min. 1 hétig ismét ott lesz azaz több mint 70 nap hogy leadtam és nem adnak újat...Mondtam mindenhol lefogom adni ezt sztorit ahol lehet mert vicc, és nem tudom elképzelni hogy a HP egy ilyet megengedhet, gondolom egy új gép kiadása miatt nem menne csődbe egy ilyen cég....Szóval vicc az egész....Mondjuk annyi ha azt nézzük már majdnem új gépet kapok mert ki lesz cserélve: A vinyó, alaplap, belső burkolat, kijelző (+külső burkolat mivel ha jól tudom ezt egybe cserélik kijelzővel), új töltő....
Mondjuk akkor is vicc az egész....
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na hihetetlen de visszaírtak végre:
"A problémáját továbbítottuk a HP Magyarország felé, és azt az ígéretet kaptuk, hogy fel fogják venni önnel a kapcsolatot."
Látjátok mennyire előrébb vagyok.... A kurv@ életbe már...
-
Biqci
aktív tag
-----------------------------------------------------------------------
CrystalDiskMark 3.0.1 x64 (C) 2007-2010 hiyohiyo
Crystal Dew World : http://crystalmark.info/
-----------------------------------------------------------------------
* MB/s = 1,000,000 byte/s [SATA/300 = 300,000,000 byte/s]Sequential Read : 225.053 MB/s
Sequential Write : 162.092 MB/s
Random Read 512KB : 181.089 MB/s
Random Write 512KB : 131.722 MB/s
Random Read 4KB (QD=1) : 8.267 MB/s [ 2018.3 IOPS]
Random Write 4KB (QD=1) : 17.455 MB/s [ 4261.4 IOPS]
Random Read 4KB (QD=32) : 142.782 MB/s [ 34858.8 IOPS]
Random Write 4KB (QD=32) : 49.608 MB/s [ 12111.4 IOPS]Test : 100 MB [C: 32.3% (19.2/59.5 GB)] (x5)
Date : 2012/11/09 8:54:46
OS : Windows 7 Ultimate Edition SP1 [6.1 Build 7601] (x64)Ilyen lett a 6930p SSD-vel. Szerintetek érdemes még mókolni rajta, vagy megfelelőek az eredmények?
Bocs, de egyenlőre csak másolni tudtam az értékeket.[ Szerkesztve ]
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Kakumix #29018 üzenetére
Ez most konkrétan a CHS, mivel a náluk lévő szervizben van...Mondjuk a HP is köpedelem ezek után, nem nagyon sürgetik magukat. Abba a tudatban voltam, a múltkori eset után hogy nem lett kész (azaz úgy mentem érte hogy hibás volt mindig), ami múlthét kedden volt hogy nagyon max most keddre mehetek a gépért vagy elbírálják hogy újat kapok, erre ma már péntek van, azaz újabb 1.5 hét eltelt és semmi...
FRENK1988: Megvárom már ennek az egésznek a végét (ha lesz vége egyáltalán), és részletesen leírom az egészet majd.
[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
Na látod. Juzer error volt
(#29016) B-L-A-C-K : már ku*vulnak elfelé. Emlékeztet egyik üzeltemre
Amúgy a helyedben egy kis szösszenetet írnek a logoutra. Ezzel kapcsolatban. És ha új gépet kapol akkor még jól jöhet ki esetleg a HP de ha nem akkor elég nagy blama lenne nekik[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #28980 üzenetére
24 óra alatt a szerviz nem volt képes válaszolni a kérdésemre, így megint rájuk írtam...
"Ismét elküldeném a levelemet, mert 24 óra alatt nem sikerült választ adniuk, általában mindig így van, hogy 2x kell Önökre írnom, amit nem is nagyon értek ha többen is elolvasták az üzenetem, mivel ezt a visszajelzést kapom. Ma van 66. napja hogy leadtam a gépem, szerintem az lenne a minimum hogy egyből méltatnak válaszadásra..."
Komolyan mondom már könyvet lehetne írnom az egészről...
-
Biqci
aktív tag
Megvan a gond. Egyszerűen nem cimkéztem meg az Easiusban a HDD-t amikor az osztott partíciókat egyesítettem, így persze, hogy nem látta a TC!
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
-
sagit
veterán
Na, az új akkum 1 töltés/lemerítés után már csak 0,7%-ot van elhasználva az 1,9% helyett.
Ezzel már tényleg nem foglalkozomLG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Biqci
aktív tag
válasz FRENK1988 #29010 üzenetére
Na most van egy kis problem: beraktam a caddyba a hdd-t, ujraindításkor kiírja, hogy ctrl+alt+del lehet indítani. Ekkor csak akkor tudom a rendszert ilindítani, ha belépek a bios-ba, ott manuálisan kiválasztom az ssd-t és enter. Feláll a rendszer és a caddyban levő hdd ami az előbb még megvolt most eltünt. Mi a frász van?
-
Biqci
aktív tag
Beraktam az új Samu ssd-t, feltelepítettem a zsír új win7-et, és a sentinel 99%-os kondíciót ír ki. Ez így jó? Tudom, hogy nem lehet hdd-hez hasonlítani az ssd-t, de a fiam asztali gépében a 6 éves hdd 100/100-as.
-
FRENK1988
veterán
válasz simonlaci55 #29007 üzenetére
ha jol latom akkor a cput tudod frissiteni
-
Tikakukac
titán
válasz simonlaci55 #29004 üzenetére
VGA személyes véleményem szerint
Mellesleg be lesz az forrasztva, nagyon erősen kétlem, hogy MXM foglalatos lenne. Hűtése miatt erősebbet amúgy sem nagyon lehetne betenni.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
kenand
veterán
Van olyan is, hogy azért sem érdemes frissíteni, mert pl. egy okosított BIOS már az újabbra nem megy fel.
Így van ez pl a 2530p-nél és a 2510p-nél is. legújabbat nem lehet whitelist mentessé tenni. Akkor meg csak kimondottan HP alkatrészt lehet bele tenni. Pedig időnként jól jön egy olcsóbb, vagy nagyobb tudású hardware -
FRENK1988
veterán
válasz simonlaci55 #29001 üzenetére
A VGA szvsz nem cserélhető a CPU-nak meg nézd meg hwinfóban ha BGA akkor forrasztott ha LGA akkor cserélhető
-
simonlaci55
tag
Sziasztok, lenne egy HP Pavilion dv6-2010eh laposom amiben van egy 4530-as vga és az cserélhető-e vagy nem? meg processort milyet lehet bele rakni egy m300 as proci van benne
Simon László
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- HP Pro x360 Fortis 11 hüvelykes G11-2 in 1-Ultrabook/Tablet-legolcsóbban-garival.
- Microsoft Surface Laptop 2 13" i5-8350U/8GB/256GB NVME SSD/webcam/2256x1504 Garanciás laptop eladó
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- Lenovo Thinkpad T14s INTEL i5-10210u/16GB/256GB SSD/14"FHD garanciás laptop eladó
- Lenovo Thinkpad X390 i5-8265u/8GB RAM/128GB SSD/13.3"FHD garanciás laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest