- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
::Trunks:: #26298 üzenetére
Nem emlékszem már de annál talán hamarabb.
-
kutga
félisten
válasz
socialkiller #26296 üzenetére
Igen, de a sárga felkiáltójel azt jelenti hogy valami nem stimmel.
AIDA64 program megmutatja milyen modul van a gépedben és az ahhoz való drivert tedd fel.
-
kutga
félisten
válasz
socialkiller #26294 üzenetére
Minden driver jól van fent?
Eszközkezelőben mit látsz BT alatt?
Ha fent van minden driver az óra mellett meg kell(ene) jelennie a kis kék BT ikonnak.
-
kutga
félisten
válasz
Shrike7973 #26291 üzenetére
Van rá vmi billentyűparancs is asszem.
socialkiller
Próbáld ki, a te gépedhez nem találtam a HP oldalán a driverek közt.MOD
Nem jó a link. -
socialkiller
tag
Ez az: [link]
-
Shrike7973
senior tag
válasz
socialkiller #26290 üzenetére
Laptop software supportjanal drivereknel talan networking (management)... meg fogod talalni. De amit ott meg tudsz csinalni, az siman megy eszkozkezelobol is...
-
kutga
félisten
válasz
Shrike7973 #26288 üzenetére
Nekem semmi bajom vele.
-
kutga
félisten
válasz
socialkiller #26285 üzenetére
HP Connection Manager fent van?
-
socialkiller
tag
Hello all! Az lenne a gondom, hogy HP 630 A6F14EA-n nem müködik a bluetooth pedig fel van rakva a megfelelő driver, ja és windows 7 ultimate 64bit...Hogyan tudnám megoldani?
-
kutga
félisten
válasz
::Trunks:: #26281 üzenetére
Ingyen volt, az en gepem meg garis. Kaptam egy recovery lemezt ami a vasarlaskori dolgokat rakta vissza - a HP osszes faszsagaval, meg egy OEM 32bit es 64bit Win7-et.
Elvileg olyan is van ami csak a drivereket rakja fel, lehet a recoveryn belul van ilyen opcio, nem probaltam.
MOD
Cigam
Orulunk akkor. -
-
kutga
félisten
válasz
::Trunks:: #26279 üzenetére
De tud, ha a géphez nem adtak, felhívod őket és termékkód alapján küldenek.
Legalábbis én kértem a Probookhoz és kaptam rögtön hármat.
-
::Trunks::
senior tag
sracok a HP nem tud kiadni gyari recovery disc-et?
-
kutga
félisten
Ezt próbáltad?
-
válasz
deathtania #26275 üzenetére
De ez a HP 3in1 dokkoló programja, ami nincs rajt a lemezen, de a kézikönyv hivatkozik rá, és a HP-tól sem tudom letölteni.
Persze a dokkoló WEB felületének user/pass párosa is megoldás lenne.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
deathtania #26275 üzenetére
Annyi különbség még van, hogy az eredeti 90W, az új meg 'Max 90W'.
ÉN sem gondolom, hogy baj lenne, csak gondoltam csekkolom a véleményeteket, mivel ilyen helyzetben még nem voltam... -
deathtania
senior tag
válasz
::Trunks:: #26272 üzenetére
hm... érdekes. nekem az első renew notim csinált ilyet, de aztán ott hamar megadta magát a touchpad is, szóval alaplaphibás volt, aztán cseréltem a mostanira. a hp szervízesek sem értették, hogy miért nem ment a DG, mivel mindegyik notiban, amelyikre rá van írva mennie kell.
gpu-z-vel nézd meg, hogy egyáltalán elérhető-e a DG, vagy le van tiltva. egyes régebbi notiknál nem működik a dg, csak úgy, hogy vagy az egyik vagy a másik vga van bekapcsolva. de ha garis akkor ajánlom neked munkaidőben a 0640200629-et, a HP Support telszámát, ott tudnak igazán segíteni neked.
(#26273) cigam: én a magam részéről még nem találkoztam vele HP notebook-on.
(#26274) Shrike7973: a szám szerintem tök mindegy, a lényeg, hogy olyan legyen, amilyen kell (adatok + csatlakozó egyezzenek). fps csökkenést miért tapasztalnál? ha 90Wos volt ezelőtt is, akkor ugyanúgy ki tudja szolgálni most is játék alatt. egy alacsonyabb, 65-80Wossal már lennének problémák...
-
Shrike7973
senior tag
Üdv!
Egy Pavilion DV6 1240ez laptophoz kellett vegyek új töltőt, mivel a régi elromlott. A töltőn ilyen szöveg állt: "replace with hp spare: [számsorozat]". Ezt meg is rendeltem, megjött. Azonban a boltban azt mondták, hogy megváltozott a szám, de ez kell nekem. A 90W, 19V, és 4.74A értékek stimmelnek az output-on, a gép működik is. Érdeklődnék, ha a bolt tévedett esetleg, milyen jelei lehetnek annak, hogy mégsem adtak jó töltőt a laptophoz. Teljesítménycsökkenéssel futhat tovább laptop nem megfelelő áramellátás mellett (pl.: játékban alacsonyabb fps)?
-
Találkoztatok olyan progival, hogy NAS Configuration utility?
-
pethYeti
addikt
válasz
::Trunks:: #26270 üzenetére
Jobb felső sarok beállítások / speciális nézet. Utána látni fogod a korábban mutatott menüt.
-
senior tag
válasz
deathtania #26267 üzenetére
valamit alkotni kell,mert az nfs underground vagy 15 fps-el fut
-
senior tag
válasz
deathtania #26267 üzenetére
na,hát az a helyzet,ohgy az én control centeremben alig van valami , egyszóval nem tudtam bekapcsolni.
-
varga.balazs
aktív tag
abban tud valaki segíteni, hogy BIOS jelszót valamilyen módon vissza lehet-e fejteni?
-
deathtania
senior tag
válasz
::Trunks:: #26266 üzenetére
-
senior tag
válasz
::Trunks:: #26265 üzenetére
jéééééééé aida elirányított egy weblapra (ugyan olyan amd-s,mint a többi) és láss csodát működik.
Akkor most mi van akkor? Vegye be a HP,hogy ennyire túl kell bonyolítani ezt az egészetKöszönöm mindenkinek a segítséget!!
-
senior tag
válasz
::Trunks:: #26264 üzenetére
-
szmoli
csendes tag
válasz
::Trunks:: #26261 üzenetére
tedd fel a chipset drivert is.
-
senior tag
válasz
::Trunks:: #26261 üzenetére
-
senior tag
válasz
deathtania #26260 üzenetére
Letöröltem a drivereket, mindet.
Eszközkezelőben sárga felkiálltójellel mutatta ,rámegyek frissítés,erre kiírja,hogy naprakész!Megint megkerestettem a drivert,felrakom így.
-
deathtania
senior tag
válasz
::Trunks:: #26259 üzenetére
hejjj!!!!
bakker nincs fenn a 6620g drivere, mivel fel sem ismeri a rendszer! netre vagy kapcsolódva? mert ha igen, akkor engedd a driverkeresőnek, hogy a windows oldalán is keressen neten drivert.
és: szabványos vga vezérlő: jobbklikk, illesztőprogram frissítése. próbáld ki, hogy így felismeri-e, hogy a netről húz le neki drivert. az nem normális, hogy nem írja ki az A4 grafikustvagy ha ez sem megy próbáld meg azt, hogy eltávolítod a driverét, és magától mit telepít.
valahogy így kellene kinéznie...
ha az van rajta, hogy dual graphics, akkor mennie is kell, ha nem megy, akkor nem írhatják rá!
mellesleg a vision engine mobility-t raktad fel ugye, nem a sima vision engine-t (mert az nem ad az A4nek drivert....
-
senior tag
...természetesen nem működik! Ezt nem hiszem el,hogy nincs itt olyan ,aki ilyen problémát sikeresen megoldott?
-
kutga
félisten
válasz
::Trunks:: #26256 üzenetére
Na ilyenről se hallottam még, de az AMD Dual Graphicsra rákeresve azt találtam hogy ez a megoldás egy AMD Radeon HD 6470G APU és egy dedikált AMD Radeon HD 6430M vagy 6450M grafikus kártya CrossFire kombója (ha hülyeséget írok javítsatok ki).
Ebben a driverben benne van az AMD illesztőprogram és a CCC, elsőnek ezt kellene próbáni:
AMD High-Definition Graphics illesztőprogram
Ha nem megy akkor az AMD honlapjáról letöltöd ezt az eszközt, az megvizsgálja a gépet és feldobja a drivert:
AMD Catalyst™ Notebook Display Driver
Ha ezek se mennek, passzolok, mindenesetre ha rákeresek a "g6 switchable graphics"-ra keresőben, nem kevés találatot dob ki.
-
kutga
félisten
válasz
::Trunks:: #26254 üzenetére
Ez az?
Biztos van ebben diszkrét VGA? Nem csak a prociba integrált (APU)?
-
kutga
félisten
válasz
::Trunks:: #26252 üzenetére
Pontosan melyik modell?
-
kutga
félisten
válasz
::Trunks:: #26250 üzenetére
Nyilván.
A HP oldala szerint így már működnie kellene az asztalról a váltásnak.
-
kutga
félisten
válasz
::Trunks:: #26248 üzenetére
-
kutga
félisten
válasz
::Trunks:: #26246 üzenetére
-
kutga
félisten
válasz
::Trunks:: #26244 üzenetére
Amikor megvetted a gépet nem volt előtelepítve a Win? Már akkor sem ment?
-
kutga
félisten
válasz
::Trunks:: #26241 üzenetére
Mindkettőnek fent kell lennie, hiszen csak így fogja látni a Win az IGP-t és a diszkrét GPU-t.
Eszközkezelő-videokártyák alatt mi van?
-
kutga
félisten
válasz
::Trunks:: #26239 üzenetére
Ezt olvasgasd:
Overview of Switchable Graphics or Dual GPUs
Eszerint ha jobb klikkelsz az asztalon, fel kell dobnia a lehetőséget. És szerintem használd a HP oldaláról letöltött drivert.
-
kutga
félisten
válasz
::Trunks:: #26237 üzenetére
Milyen oprendszer? W7 64bit?
-
kutga
félisten
válasz
::Trunks:: #26235 üzenetére
Nálam is ezt írja (mondjuk nekem nem dual graphics van csak egy prociba integrált 6520g) és csak az AMD oldaláról leszedett driverrel, amit a HP-tól töltök azzal nem volt gond, csak az meg ősrégi.
-
senior tag
válasz
::Trunks:: #26234 üzenetére
Visszaolvastam/kerestem sokan szenvedunk ettol,de megoldast nem talaltam
-
senior tag
válasz
deathtania #26217 üzenetére
új a rendszer,de továbbra is :
"Az ön aktív grafikus adapterének illetszőprogram verziója nem támogatja az AMD VISION Engine Control Centert. Frissítse az AMD grafikus illesztőprogramját, vagy engedélyezze az AMD adapterét a Kijelzőkezelő használatával."
-
F1stat
csendes tag
válasz
varga.balazs #26216 üzenetére
Hali!
Valószínű akku hiba, de nem árt kipróbálni másik gépben is. Lehet az everest 17%-osra mutatja, de az a kapacitás már nem elég hogy beindítsa a gépet. (Ha jól tudom indításnál az átlagosnál nagyobb igénybevételnek van kitéve az akku)
Ha esetleg érdekel, van belevaló új akkum. Pontosabban márciusi gyártás, de nem nem volt használva, csak 2-3hetente utánatöltöttem. 5225mAh-s gyári 10k-ért. Ha érdekel szólj! -
klambi
addikt
Szevasztok!
Olyan gondom lenne hogy van 1 Envy 15 öm és mikor wifin használom a lapost időnként ledobja a wifit és nem tudok újra csatlakozni, csak ha restartolom a gépet, ez volt az előző windowson is ha jól emlékszem! A driver asszem más mint régen, de az az érdekesség hogy akkor többször csinálja ha torrentezem, vagy más nagyobb adatforgalom van a wifin.
több routeren is teszteltem nem a router a gond! -
ktommy91
addikt
válasz
deathtania #26220 üzenetére
Ne foglalkozz az elhasználódással, elég bután van megoldva. Néha csak egy kalibrálás kell neki és egyből drasztikusan visszaesik az "elhasználódás". Viszont számíts rá hogy lassan de biztosan el fog használódni, az én DV6-om akkuja 9 hónap alatt 20%-os elhasználódást szedett össze.
mod: Pl azt hiszem 3 hónapos volt és kikerekedett a szemem, mert 15%-ot írt. Egy kalibrálással vissza ment 6-ra. Ennyire hiteles ez az érték.
-
senior tag
válasz
Köszi. Bár az én biosomba nem kell külön engedélyezni,elég karcsúak a beállítási lehetőséget a biosba
-
sagit
veterán
válasz
nekem a 3 éves 9 cellás akkum 6%-ot használódott el
a 3,5 éves 3 cellás viszont 19%-otnem szeretnek nagyon lemerülni, ha nem engedi az ember 15-20% alá azt meghálálják hosszú távon
-
pethYeti
addikt
válasz
Nekem, régi akksi tehát nem az amit most kaptam 3-3,5 hónap után 1%-on áll.
-
deathtania
senior tag
válasz
::Trunks:: #26219 üzenetére
-
senior tag
válasz
deathtania #26217 üzenetére
újrahúzom,és felteszek egy másikat,most az lesz
-
sagit
veterán
válasz
varga.balazs #26216 üzenetére
próbálj itt keresni olyan tulajt akinek ilyen gépe van
én vennék egy másikat, ha nem jön össze akkor 1-2 k bukóval eladnám az aprón ha nem az akku a hibás
-
deathtania
senior tag
válasz
::Trunks:: #26215 üzenetére
biosban engedélyezve van a másik vga is?
elvileg automatikusan ismeri fel telepítéskor, és a vision engine control centerben tudod a dual graphicsot engedélyezni...
ha nincs recovery partíció akkor 1 dolog maradt: újrahúzod a rendszert... -
varga.balazs
aktív tag
az a baj, hogy nem vagyok benne biztos, hogy az akkuval van baj, bár nem nagyon értek hozzá, amúgy néztem 4400-es akkuk 12ből kijönnének, itthon meg 5500-ek 24körül vannak. ha lenne alkalmam, akkor kipróbálnám az akkut is egy másik 6930p-ben, esetleg egy másik akku-t ebben, de sajnos nincs, akkor kiderülne, hogy géppel vagy akkuval van a baj.
-
senior tag
válasz
deathtania #26213 üzenetére
sajnos igen,mert bajos volt a particionálás. auto detect nem jót szed le,ez ugyanis 6470g2 ,és azt írja ki ,hogy be kellene elöbb kapcsolnom a másik vga-t
-
sagit
veterán
válasz
deathtania #26213 üzenetére
passzolom, másik gépben kellene kipróbálni
-
deathtania
senior tag
válasz
Cartman023 #26209 üzenetére
elég bonyolult a dolog, mivel a win csakis elsődleges partícióra megy fel. szóval ha törlöd a mostani C-t, akkor azt feloszthatod kettőre, de ügyelj arra, hogy maximálisan 4db elsődleges partíció lehet egy merevlemezen: 1. C: rendszer ; 2. a D: RECOVERY, ami most is van, 3. a win7 csinál magának egy 100MB-s partíciót rendszerműködéshez és 4. van egy HP_TOOLS partíció (ha még nem gyalultad le...) ezek mellé nem tudsz még egyet csinálni, valamelyiket (sztem a hp tools-t) érdemes legyalulni és elfelejteni...
én úgy szoktam, hogy C-re megy fel minden program, és esetleg a dokumentumoknak csinálsz egy másik partíciót, hogy ha gigszi van, akkor csak a rendszerlemezt húzod újra.(#26210) ::Trunks:: legyalultad a recovery particion-t?
ha az megvan, akkor boot-kor esc-el kilépsz belőle, és kiválasztod a recovery opciót. ha llano drivert akarsz feltenni, akkor ajánlom ezt. vagy szedd le a gyártó oldaláról a catalystot.
(#26212) sagit : nem lehet, hogy csak a letöltésvezérlővel van hiba? akkor hiába rak bele új akksit azzal sem lesz jó... vagy rosszul tudom?
-
sagit
veterán
válasz
varga.balazs #26206 üzenetére
szia
szinte biztos vagyok benne hogy ebay-en olcsóbban veszel akkut mint hogy ezt megjavíttasd itthon
-
tomasz5
csendes tag
válasz
Cartman023 #26209 üzenetére
szerintem érdemesebb külön partícióra rakni a wint, de ha jól tudom, akkor úgy nem tudod felosztani több partícióra a merevlemezt, ha van egy d meghajtó is.
-
senior tag
HP pavilion g6 recovery disc-et tudna valaki adni? vagy valami elérési utat,hogyan juthatnék hozzá?
-
Cartman023
aktív tag
válasz
deathtania #26208 üzenetére
Köszi a választ!
Rakjam a win7-et külön partícióra, vagy legyen együtt a C-n mindennel?
(#26211) tomasz5 Akkor megy egy partícióra. Köszi a segítséget.
-
deathtania
senior tag
válasz
Cartman023 #26207 üzenetére
persze, hogy lehet, a win 7 telepìtőjében kell majd kiválasztanod, hogy hova akarod telepíteni az oprendszert. felismeri a korábbi partíciókat. a w7 kb 14-15gb lesz + programok, amiket fel akarsz rakni.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
deathtania #26205 üzenetére
Jó, majd írok ide, ha valami nem oks.
A Hp holnapjáról töltöttem le a drivereket, és a win7-et választottam ki (32bitest).Olyan kérdésem lenne, hogy olyat lehet a telepítésnél, hogy a recoverys D meghajtót békén hagyja, a másik C-t pedig leformázza, és arra rakja fel a win7-et?
A másik, hogy kb mennyit foglal az op rendszer összesen? -
varga.balazs
aktív tag
sziasztok! nekem egy Elitebook 6930p-m van, akkuhibával vettem, Everest viszont azt írja ki az akkura, hogy 17%-os elhasználódása van, mégsem működik telepről, se nem vesz fel töltést. Töltésvezérlő szállhatott el benne? Ha igen, vajon mennyi lehet a javítása? Bár ez nekem furcsa, hogy maga az Everest látja az akkut, Win7 meg 0%-os töltöttséget ír.
-
deathtania
senior tag
válasz
Cartman023 #26200 üzenetére
lehetnek olyan segédprogramok, amiket oda nem raktak fel, de amik ott fent vannak azoknak általában elégnek kell lennie. ha valami nem menne, akkor írj ide fel, és segítünk.
azt azért nézd meg, hogy win7hez van-e driver a notihoz... -
senior tag
Sziasztok!
Most lettem egy HP Pavilion G6 tulaj (1222) AMD Llano . Kéne egy normális vga driver,mert amiket leszedtem azok nem akarnak működni,valami 16mb-os videovezérlőt lát
Köszi előre is -
Cartman023
aktív tag
válasz
F1stat #26201 üzenetére
Akkor jó, leszedem őket.
Dhampir - Hp pavilion dv5 1020eh
Formázni szeretném azt egészet, és újrarakni.
Van 2 particióm, az egyik a C, a másik pedig a Hp recovery.
Hogy kezdjem el? A Hp recoveryset le lehet formázni, vagy az fontos?Bocsi, az amatőr kérdésekért.
Szerk:
Az mindegy milyen sorrendben telepítem a drivereket? -
Dhampir
félisten
válasz
Ahogyan az előttem szóló is írta: igen. Milyen HP laptopod van?
-
F1stat
csendes tag
válasz
Ott minden fontos drivernek szerepelnie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest