Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz Drughi #13649 üzenetére
Miután ezek is business gepek mint az altalad irt thinkpadek ezek is korrektül szerelhetőek. (otthoni bővitgetés céljából) A Hp-is multibay-t használ.
De itt van kép. csak leszeded a fedelet és keksz.8530-nál figyelj a nyitómechanikára, ha kicsit is nehézkes a zárás (nem a döntés hanem a zar reszen) akkor cseréltesd mert első generációs típushiba, és cserélik gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
spyduck
nagyúr
válasz Drughi #16069 üzenetére
Pavilion-ra csak p&r garit lehet venni. Renew Pavilionra nem lehet garit venni.
Renew Probook-ra nem lehet venni, Asnew probookra lehet venni (bár ez nem biztos).
Renw\Asnew Elitebook alapból 3éves, tudomásom szerint lehet venni rá, állítólag vannak 1éves garis EliteBookok, azokra is lehet venni. Ezzel kapcsolatban 2hét múlva lesz biztos infom.
A gép megvételéétől számított 1év + 30 nap a carepack vásárlás ideje.
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz Drughi #16114 üzenetére
Jaja, egy 320-as HDD-n észre se venni azt a mínusz hetet...
Én is gondolkodtam már am egy SSD-n.
Nekem kifejezetten jó lenne, mert (most már) szeretem a minél gyorsabb gépeket...
Ja és nekem a 320-ból am is csak 2 giga kell.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
i are robot
senior tag
válasz Drughi #16395 üzenetére
Igen, itt:
http://newmodeus.com/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=289Valahol olvastam, hogy talán a laptopalkatreszek.hu-nál vett valaki ilyet, de nem biztos hogy ez a cég volt (van még más ilyesmi cég is), szóval elvileg itthon is beszerezhető, de ez a newmodeus tutibiztos. 10 dodóért sima postával elhozzák mo-ra a cuccot, de ha több ember összeáll, akkor olcsóbban is kijön.
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz Drughi #16704 üzenetére
Szerintem a melegedés lehet a baja, mert az én 2,4-es Dual Core AMD-vel szerelt gépem több óra COD6-ozás után sem szaggat be...a köztudottan melegebb AMD pedig csak 65 fokos...a már említett több órai játék után is.
Bár egy 3 hetes gépnél ez számomra is meglepő.[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz Drughi #16708 üzenetére
80 fok nem veszélyes, de azért már gondolkodtatásra késztet, hogy miért is...
Nekem 3 Giga RAM-om van, ebből 2,73-at használ a rendszer. W7 Pro 64 bit.
Ezt majd később ki szeretném bővíteni 6-ra vagy 8-ra, persze úgy nem sok értelme lenne, ha továbbra is csak 2,73-at használna...Remélem, hogy spyduck vagy SeniorTilla erre téved majd valamikor, ők biztos tudnának mesélni a HyperMemory.-ról.
[ Szerkesztve ]
-
tuningfine
csendes tag
válasz Drughi #19587 üzenetére
Szia, a gépen Vista van, cd-m nincs... Tudom hiba ,ehhez a géphez sem kaptam amiről írok pedig nem 2 font volt... Akkor vegyek egyet ? Nem tudom, lehet hogy akkor csak az marad hogy elviszem egy itteni szervizbe ahol majd jól lehúznak. Azt hittem egyszerűbb lesz a dolog...
-
tuningfine
csendes tag
válasz Drughi #19591 üzenetére
Szia, Elem kivétel megtörtént..... Most átváltott Kínai írásnyelvre, tehát esc mellett kínai,recovery mellett kínai stb. És most már sípol is... összevissza. Számoltam de nem érdemes, hol 4-et,hol 3- mat, hol 17-et.... Azért nagyon köszönöm. Holnap szervíz. De még megpróblálom a linket.
-
veterán
-
veterán
válasz Drughi #19813 üzenetére
Az intel integrált vga nem alkalmas játékra, és ez a gép eleve nem arra készült. Játékra inkább paviliont vagy hasonlót vegyen dedikált vga-val. Azoknak a hangja is jobb, ezt te is hallhatod. Multimédiára entertainment PC-t kell venni.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz Drughi #19821 üzenetére
Én még mindig ezt mondom: Multimédiára entertainment PC-t kell venni.
Ettől függetlenül ti tudjátok. A legkomolyabb elitebook hangzása is a szokol rádióhoz hasonlítható egy multimédiás géphez viszonyítva, tehát ha sokat akarja hallgatni a kopogókat a gépben, akkor...
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
pumukli23
senior tag
-
kutga
nagyúr
válasz Drughi #26326 üzenetére
Küldj egy képet az eszközkezelődről amiben ki van bontva a Videókártyák rész.
Nem értem mi a gond mostanában a VGA driverekkel, az én gépemben a HP gyárival és a Catalysttal is ment minden gond nélkül, igaz nekem nem DUAL GPU gépem van.
MOD
pethYeti
Manapság már az USB írók sem kerülnek túl sokba.[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
őstag
válasz Drughi #26362 üzenetére
Probook 4535s service manual-ba nem reszletezik kulon a dolgot, szoval ez alapjan barmilyen DDR3 modul megfelel. Es ugyebar ez is a logikus. (Miert ne menne vele.)
Egy 1333 Mhz-es 4GB-os modult ugyebar mar kapsz 6k korul ujonnan, es ajanlott is SSD melle, mert ha SSD-n lesz a rendszer, akkor ajanlott kikapcsolni a pagefile-t, es ahhoz meg kell a 4GB+ memoria.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest