- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
6465b típusú géphez jó ez a fajta dokkoló?
90W-ost is láttam ha az is elég valamivel olcsóbb.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Van otthon egy HP ProBook 6465b LY430EA típusú laptopom, a hűtő ventillátor egy ideje iszonyat hangosan süvít (új korában sem volt valami halk), és gondolkodtam, hogy ki lehetne-e cserélni egy nagyobb teljesítményűre és/vagy halkabbra.
Már többször kifújtam, kipucoltam, ugyanaz.
Van valami ötletetek, egyáltalán kivitelezhető a dolog?
Google ezt dobja ki cserealkatrészként:
-
kutga
félisten
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én is erre jutottam. Újonnan kb. 60k környékén találtam használhatót.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
HP ProBook 6465b LY430EA (14.0" A6/3410MX-2.3G 320GB 4GB DVDRW W7PRO) laptophoz hol kapok valami normális dokkolót?
-
kutga
félisten
Sziasztok!
HP ProBook 6465b LY430EA noteszgépbe kell vegyek egy új merevlemezt, konkrétan ezt:
ODD helyére, caddybe, kezel a gép egy ekkora merevlemezt?
-
kutga
félisten
Sziasztok!
HP 6465b notebook mellé vennék dokkolót, konkrétan ezt néztem ki.
Kérdésem, egyrészt kompatibilis-e, elegendő lesz-e neki a notebook tápellátása, vagy kapok mellé sajátot? Illetve hogy ebbe mondjuk hdd-t, odd-t lehet-e szerelni, vagy csak usb-n keresztül lehet rákötni?
A termék adatlapján szerepel a SATA bővítőrekesz illetve a Váltakozó áramú tápegység.
-
kutga
félisten
válasz
amdathlonxp
üzenetére
Gyárit leginkább, kicsit körülnézek majd.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Valaki le tudná nekem írni, hogy a 6465b notebookhoz milyen típusú dokkolót kell vennem?
Egér+billentyűzetet, valamint egy monitort kötnék rá.
-
kutga
félisten
válasz
deathtania
üzenetére
8 giga memória már nem kerül túl sokba, SSD mellé bőven elég, lapozófájlt ki is lehet kapcsolni. Én is így használom a Probookot.
-
kutga
félisten
válasz
mr.barnaki
üzenetére
Milyen laptop, milyen panel?
-
kutga
félisten
válasz
deathtania
üzenetére
Hordozásra vettem most egy 2510p-t, nagyon kicsi, nagyon könnyű, akarok bele tenni egy nagy akkut és SSD-t meg ramot így gyors is lesz és sokáig bírja, ha hordozni kell azt fogom vinni. A 14-es laptopom több mint 3 kiló, azzal nem ugrálok nagyon.

MOD
Kakumix
Sorry, egyre gondoltunk úgyis.
-
kutga
félisten
válasz
deathtania
üzenetére
Valami egészen minimálisat. Az ODD súlyát viszont nyernéd vele ha ez számít.
-
kutga
félisten
Itt van utángyártott 90W-os töltő, én inkább azt venném, vagy vadásznék egy gyárit, az viszont drágább lesz.
Utángyártott hálózati töltő HP Compaq Business Notebook 6510b
Szerviz milyen árat mond?
-
kutga
félisten
válasz
BoC1ka
üzenetére
Üdv!
Az én gépemben nincs odaforrasztva az antenna a wifi kártyára, gondolom a tiéden sincs, két csatlakozót kell lepattintani és ki tudod szerelni, az újra meg visszapakolod őket.
Úgy látom ez a gép 667 MHz-es DDR2 modulokat támogat, ha 800-ast teszel bele azzal is menni fog de csak 667 MHz-en, abból viszont 8 Gb mehet bele max.
Hdd-nél sima SATA-t találtam.
-
kutga
félisten
-
kutga
félisten
Üdv!
Köszönöm a kimerítő leírást. A Zif SSD-t a gyári helyére szeretném tenni, a caddybe pedig egy másik vinyót, vagy az is lehet hogy meghagyom a DVD írót és csak egy Zif SSD-t pakolok bele a gyári helyére, így is mehet a dolog?
Én egyébként ezt szeretném venni, és a gyári helyére rakni:
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Sikerült szereznem egy 2510p HP gépet és kíváncsi lennék SSD-t és SSD caddyt tudok-e belerakni, illetve hogy melyik a legnagyobb akku ami belemegy?
-
kutga
félisten
Én is ebayről rendeltem 2400-t, gond nélkül ment, viszont már futottam bele olyanba, hogy a HP-ként hirdetett termék Lenovo gépekbe való volt.
Ha ebayről rendelsz mégis, arra figyelj hogy Paypal fizetés esetén kötelesek megtéríteni a vételárat ha nem azt kapod amit megrendeltél.
Az én gépembe HS2430 kell, az is ebayről való, és nincs vele gond, szóval ki tudja. Mindenesetre ha 7k-ért van megbízható forrásból, szerintem nem kérdés melyiket válaszd.
-
kutga
félisten
válasz
BerlinBoy632
üzenetére
Oké, de milyen oprendszer van rajta? Előtelepített, ti raktátok fel, vagy milyen?
-
kutga
félisten
válasz
BerlinBoy632
üzenetére
OS reinstall megvolt?
-
kutga
félisten
válasz
LaptopSystem
üzenetére
A HP oldala szerint un2430 vagy hs2340.
MOD
ABal
Előtelepített win van rajta? Azt általában teleszórják minden vacakkal. Én először benéznék az eszközkezelőbe hogy minden driver rendesen fel van-e téve, aztán csinálnék egy tiszta win installt. -
kutga
félisten
válasz
deathtania
üzenetére
Azt nem irja hol lehet kikapcsolni? Engem spec zavar.

-
kutga
félisten
válasz
tornadóó
üzenetére
Ez a HP topik. Itt kérdezd meg:
Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
-
kutga
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Hmm...ezt ki fogom próbálni mert már régóta foglalkoztat, a W7 topikban mindenesetre azt mondták hogy a gép alján lévő szériaszámmal nem fogom tudni aktiválni az OEM W7-et amit a géphez kaptam DVD-n.
Gutenberger
Ha van +30k-d akkor vedd meg, egyébként szerintem akkor lesz probléma ha 4 GB-nál több memóriát akarsz a gépbe pakolni (6, 8, vagy még több
). -
-
kutga
félisten
válasz
Gutenberger
üzenetére
Miért ne lehetne feltenni? Az nem géphez járt ugye?
-
kutga
félisten
válasz
Zoli1222
üzenetére
Üdv!
Sajnos a HP rendszermérnökei nem építenek túl jó rendszereket, amikor én megvettem az enyémet volt vagy 4 partíció a merevlemezen és a win tele volt a HP bloatware programjaival.
Részemről fogtam a géphez kapott OEM telepítőt, legyalultam a merevlemezt és csináltam egy tiszta installt a win telepítővel.
Persze ezt csak akkor csináld ha a jövőben nem akarod használni a gyári recovery partíciót (bár mivel az a mostani állapotot teszi vissza, így nem sokat veszítesz).
-
kutga
félisten
válasz
Ice&Lime
üzenetére
Nekem is ilyen gépem van, nem tapasztaltam semmi rendelleneset a touchpad körül.
Én nem tettem fel a Synaptics drivert, az alap W7-es driverrel használom.
Gondolom még garanciális a gép, miért nem viszed be egy közeli szervizbe és mutatod meg ott helyben hogy mi a probléma?
Előzőleg volt egy Toshiba gépem aminek hasonló baja volt, annál egy idő után elkezdett ugrálni a kurzor amikor mozgattam az ujjammal (mintha nem érzékelné folyamatosan) aztán végleg megállt és csak újraindítás segített, de utána ugyanúgy elszállt. Ott szériahiba volt, kábelcsere volt a megoldás.
-
kutga
félisten
-
kutga
félisten
Én is így voltam a sajátommal (6520G), de az AMD oldalról frissített driverrel nem ment pl a Vision Engine Control Center, nem mintha annyira igényelném.
Legutóbb pedig amikor ismét frissíteni akartam az AMD letöltőszoftvere szállt el hibaüzenettel, mondanom se kell a drivert direktbe letölteni nem lehet, csak azon keresztül.
Úgyhogy most maradok a gyárinál, ami igaz nem mai, de működik.

-
kutga
félisten
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Másik akksival próbáltad?
-
kutga
félisten
Win reinstall megvolt már?
Vírusirtóból pedig szvsz használj vmi ingyeneset pl Avira vagy Avast.
bkercso
Volt erről egy jó kis cikk a Logouton:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robotporszívók
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 256GB Graphite-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4752, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx