- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LurkerSheik #55564 üzenetére
Az ott, balról a negyedik, jobbról a második csati, micsoda?
-
Üdv!
Honnan tudom megmondani, hogy egy használt notiban melyik típusú panelt szerelte a gyártó? Pl. itt 14-ből?
HWinfo, aztán a serial alapján kiguglizom?
Vagy Monitor Asset Manager (MonInfo), ugyanígy? -
Üdv!
Használt Elitebook vásárlásánál ugye még mindig itt csekkolom a garanciát?
A garanciális vagy szervizelési állapot ellenőrzéseMi van akkor, ha nem tudom biztosan az üzembehelyezés országát?
#55506 SeniorTilla
Itt látom egyébként a korábbi szervizeket, eseményeket?
-
Üdv!
Latitude alternatívaként az Elitebook 745 G6 mennyire jó választás?
Tudja a tesztekben mért netezős 7-8-9+ órás üzemidőt?
Van valamiért ellenjavalt ez a modell?Köszi!
-
Udv!
Egy barátomnak ilyen Pavilionja van, HD6470-mel, W10x64-el. A kérdésem az lenne, hogy a gyári Radeon driver-t (15.201.....) telepítsem, vagy az AMD oldáláról a legutolsó 15.7.1-es legacy driver-t?
A váltható GPU működése elsődleges lenne...
Szerk.:
Most nézem, GPUZ és Catalyst is HD7400M series chipset-nek írja, de ugyanaz a legacy driverük. -
Üdv!
Egy barátom gépét kellene telepítenem (W10x64) + driver-eznem:
HP Pavilion g6-1107shKérdésem az lenne, hogy ehhez a modellhez is használható a Softpaq Manager (minél kevesebbet szeretnék szívni)?
Ha igen, akkor melyik verziót, és honnan tudnám letölteni?
Csak mert a linken nem szerepel a segédprogramok között...Köszi!
-
Tehát telepítés után az Eszközkezelőben nézzem meg, hogy mi van meg?
Vagy van valamilyen segédprogram, amivel tudom ellenőrizni? -
Üdv!
Egy HP Pavilion g6-1107sh QC090EA gépen szeretnénk a gyári W7-et W10-re frissíteni, viszont a gyári oldalról csak W8-as driver-eket lehet letölteni, és a HP nem tesztelte a PC modell frissítés a Windows 10.
Mi ilyenkor a teendő?
Mehetnek fel simán a W8-as driver-ek? -
-
válasz
soldi3r #42557 üzenetére
Nekem is a HP jönne be leginkább (ráadásul olcsóbban lehet használtan megvenni), de az nem elfogadható nekem, hogy fél-/harmadannyi netezős üzemidőt produkál, mint a másik kettő.
HA-n pedig most lenne egy szép, dokkolós példány...Tényleg, neked mennyi az üzemideje aktív wifizéssel, olyan 60%-os fényerőn?
-
-
Üdv!
Gondolkodom egy 8560W vásárlásán, és kérdezném, hogy W10 alatt előfordul bármilyen komolyabb szoftveres probléma?
És melyik a jobb? FX5950, vagy 2000M?
Az AMD DDR5-ös, viszont NBC alapján a Quadro kb. 20%-kal erősebb, és tudja az Optimus-t is. (Utóbbi felé hajlok.)Illetve korábban folyt erről itt egy rövid beszélgetés, amiben elhangzott, hogy megfelelő BIOS-szal akár K2100M is belemehet. Ez így van?
Rákerestem kicsit...
- itt azt írja, MSI video BIOS-t kell flash-elni a Quadro-ra, és megy.
- itt eladásra került egy upgrade-elt 8560W.
- külön is kapható volt flash-elt K2100m, illetve Aliexpress-en most is fenn van.
Honnan lehet ilyen BIOS-t szerezni, és hogyan lehet a kártyára varázsolni? -
Üdv!
Valaki említette egy topikban, hogy a 6-os Probook-ok még jók, ezekben még (korlátozottan) megvannak a régi gépek előnyei, míg a 8-as számozásúaknál már nagyobb a különbség a régi Elitebook-okhoz képest.
A 645-ös típusról mi a véleményetek? Volt már ilyen valakinek?
-
válasz
SeniorTilla #42481 üzenetére
Köszi!
-
Üdv!
Külföldi Elitebook-ok garanciája hogyan érvényesíthető Mo-on?
Milyen papírt kell bemutatni? Számla elég a vásárlásról? -
válasz
Graphics #42234 üzenetére
A szeptemberi verziónál a Rendszerkövetelmények alatt írja:
An Intel video driver must be present on the system before installing the AMD video driver in Hybrid Mode.Szerk.: a korábbinál is írja...
Szerk. 2.: ez még hasznos lehet...
Troubleshooting Switchable Graphics issues under Windows® 10 -
Üdv!
Egy 8570p vásárlásán gondolkodom (1600-as kijelző, Radeon, stb.), és kérdezném, hogy tapasztalt valaki szoftveres, driveres gondokat W10 alatt?
És hogy van ezzel a dedikált VGA-val?
Tesztben azt írják, hogy nem lehet letiltani a Radeont-t, viszont elvileg működnie kellene Catalyst-ben a Switchable Graphics menüpontnak, ahol programonként megválaszthatja a júzer, hogy energiatakarékos (HD4000), vagy teljesítményfókuszú (HD 7570M) módban akarja használni a rendszert.
Sevice Guide is switchable graphics-ról ír... -
válasz
Joe Swanson #40110 üzenetére
Akkor azt a 650-est válaszd, de gyorsan, mielőtt elkapkodnák.
Nem mondom, nekem egy 6570b sokkal jobban bejönne, de ízlések és pofonok. -
válasz
Joe Swanson #40101 üzenetére
A közelében sincs az Elitebook-nak, akkor inkább ezt, egy kicsit hozzárakva:
HP Elitebook 9470m -
válasz
SeniorTilla #40073 üzenetére
Kis naivak voltunk...
-
válasz
gyuszmó #39991 üzenetére
Szvsz az anyag fárad el rövid időn belül a 8 órás, hurcolós napi használattal: repedő burkolat, gallyra menő zsanérok, kopó billentyűzet, fényesedő tapipad, stb. Rövid időn belül hányás lesz az egész gép, inkább a napra néznél, csak a gépre nem.
130-150k-ért olyan használt üzleti notit legózol össze magadnak, hogy megszólal, és az életben vissza nem nézel a konzumer gépekre.
Laptopsystem.hu-n erősen ajánlott körülnézni. -
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a 8560p-ben lehet váltani az Intel HD3000, és a Radeon 6470m VGA között?
-
válasz
SeniorTilla #38717 üzenetére
Igen, 8460p/8470p párosnál láttam, van különbség.
-
válasz
SeniorTilla #38715 üzenetére
Így gondolom én is, bár többen azt nyilatkozták itt korábban, hogy a caddy-ben is működik a driveguard. Csak az volt a kérdéses, hogy mekkora sebességgel hajlandó ott működni az SSD.
-
válasz
MasterMark #38709 üzenetére
Értem, de nekem 1db 2.5-ös SSD-vel lesz érdemes.
Szóval akkor még egyszer megkérdem: a caddy-ben milyen sebességre számíthatok egy 2.5-ös SSD-vel?
-
válasz
MasterMark #38707 üzenetére
Hogyhogy kell?
Talán a DVD-csatiról nem tud boot-olni?
Pedig a maintenance manual szerint opcióként elérhető bele a 7200rpm-es HDD.1.8"-as SSD-t nem szeretnék venni. HDD nélkül, az ODD helyére pattintott 2.5"-ös SSD-vel gondoltam használni.
-
Üdv!
2530p-nek milyen az ODD-csatija?
PATA, vagy már SATA2? -
válasz
KilgoreTrout #34981 üzenetére
Lehet nem jó szervizben érdeklődtél, próbálkozz inkább a Notebookstore-ban, vagy a Humansoft-nál.
-
válasz
SeniorTilla #34806 üzenetére
Nyilván sehogy.
Bevettétek, el sem hiszem.
Csak egy olcsó poénnak szántam, höhö... -
válasz
Thusor #34702 üzenetére
"HP um2420 Celluar Modem Card, based on the Qualcom GOBI 2000 chipset was much easier because of what I learned from the bluetooth adapter. Download the Qualcom drivers from the 8440P drivers page. Start the install so it creates the SP53068 folder. I went into the Qualcom folder and tried to run the GobiInstaller file. I got an error saying it couldn’t access a file. So I dragged the Qualcom folder to my desktop and ran the GobiInstaller from there and it installed perfectly. The WAN connection option showed up under the network connections options (you llist from the systray icon). But I had no settings for how to connect. So then I install the HP Connection Manager 4.21. That let me choose a provider and try to register."
-
válasz
peugeotmate #34649 üzenetére
Többen foglalkoznak itt a fórumon ilyesmivel, pl. KillHates mester.
-
-
Üdv!
2510p-ben mennyire fogja vissza a háttértárolók sebességét a PATA-csati?
Ha az ODD helyére PATA <-> SATA caddy-t akarok rakni, akkor legfeljebb mekkora sebességű háttértárolót érdemes belerakni?
Milyen vastag caddy való bele? Sima 12,7mm?Ja nem, most látom, hogy 9,5mm-es...
-
válasz
bnorci71 #34452 üzenetére
Ezt a boltot sürgősen felejtsd el, a digiprime-mal együtt - szürkeimportos, trükköző népség.
A Probook 470-esek sajna 230k-tól indulnak máshol, jobb felszereltséggel, win8 nélkül; pl. ITT. De minőségi 17"-os gépet amúgy se remélj 200k alatt, szóval valamiről le kell mondanod, de pl. 15"-osokból jóval nagyobb a választék.
-
válasz
hruodnand #34110 üzenetére
Passz. Amiket én telepítettem a utilityk közül:
Synaptics TouchPad Driver
HP 3D DriveGuard
Intel Rapid Storage Technology
HP Webcam Software
HP Power Assistant
HP Connection Manager
HP Battery Check
HP Support AssistantTalán utóbbit érdemes felrakni, mivel ezzel automatikusan csekkolhatod a drivereidet.
-
-
válasz
SeniorTilla #33657 üzenetére
Igen, így értettem.
Nem tudom, hogy azt a Dreamcolor-t miért csak a Workstation gépekbe rakják - és ott is csak opcionálisan... -
Öö, így első pillantásra:
- bill.: jó a világítás, de kár a numpadért;
- eltűnt az ODD, és az Expresscard, ezeket azért bennhagyhatnák a 15,6"-os modellben;
- ha már consumer irányba mozdulnak, a gagyi kijelzőt lecserélhették volna, ha már nincs IPS, akkor legalább Dreamcolor;
- számomra gagyi dizájn: se nem üzleties, se nem igazán divatos (a bill. környékének kialakítása különösen béna a nagy kasztnin belül);
- gagyi zsanér az előzőekhez képest;
- a kötelező Ultrabook-matrica....Szóval olyan két szék között a pad alá esésnek érzem.
Az új generációs üzleti gépek közül már csak a Latitude-ot vélem igazán minőséginek, a többi számomra kukszi... -
válasz
Ice&Lime #33559 üzenetére
Azért voltak még ott hűtési problémák is.
Így igaz (pörögtünk is a fórumon), melegedett a kasztni, és a ventije sem dolgozott annyira mint a 8460p-é, de egyrészt HPfancontrol megoldotta, másrészt utólag kiderült, hogy inkább csak érzésre volt rossz a helyzet: szervizes fickó előttem futtatta Furmark-ot, és 70 fok alatt maradt, teljesen elviselhető ventihanggal, és HPfancontrol nélkül.
De este letesztelem még egyszer, most már én is kíváncsi lettem. -
válasz
Ice&Lime #33555 üzenetére
Szerintem a gagyibook elég finom megfogalmazás és nem sértő és nem is durva.
Hát 18-as karikát nem igényel, de a nagybetűs kiemeléssel elég erős, feltűnő hatása van.A te esetedben végképpen nem értem magát a dolognak a részedről való meg nem értését, mivel neked is voltak vele gondjaid, akkor érthetetlen az érzékeny reagálásod ez ügyben, valami vagy oké vagy nem.
Végigpörgettem a terjedelmes levelezésünket, és nem láttam, hogy különösen panaszkodtam volna rá. Egyedül az üzemidőt viselném el, ha 4+ óra helyett lenne mondjuk 6+ óra, de ez azt hiszem csak álom az i5-ös Ivy prociknál. Meg persze a matt kijelzője nem olyan élénk, mint egyes multimédiás gépeknek, de ez általános feature az üzleti gépeknél.Főleg, hogy nem te vagy a gépezet kitalálója és megalkotója, ezért még inkább érthetetlen a reakciód.
Ez, mint minden más műszaki termék, csak egy tárgy, nem több.
Valóban nem én x@rtam ezt a modellt, de attól még ha valamivel nem értek egyet, azt szóvá tehetem, vagy legalábbis rákérdezhetek. Erre való a fórum, nem gondolod?
Ja és ugye tudod, ált. milyen reakciókat váltanak ki az ilyen kinyilatkoztatások a notis topiklakókból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest