Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
Karcsi1001
üzenetére
Kövesd a pontokat:
(1) HDD es RAM teszt
(2) RAM kivesz, betesz, megcserel
(3) BIOS csere
(4) OS csere - bar sztem nem ez lesz a gond
(5) szervizKerdes:
Win10 upgraddel ment korabban vagy tiszta telepitessel? Ha upgraddel, akkor az okozhat problemat UEFI módban.
-
spyduck
nagyúr
válasz
bepken
üzenetére
Szőrnyű olvasni, de személyesen is tapasztalom, hogy mennyi dilettáns dolgozik a supportnál.
Nem kell takarítani? Persze... [link]
Nem kell újrapasztázni, persze.... [link]A laptopok többsége azért megy tönkre, mert nem takarítják. Ha mindenki rendszeres időközönként takarítaná a ventit és újrapasztázná a CPU és GPU párost, akkor a szervizek lehet tönkre is mennének.
A sűrített levegő pedig veszélyes, mi konkrétan 2db laptopot is tönkretettünk a páralecsapódás okozta zárlat miatt. A legbiztonságosabb módja a takarításnak a páramentesített kompresszor (35.000Ft). -
spyduck
nagyúr
válasz
kenwood
üzenetére
Az előny terhelés közben fog jelentkezni. Ezt a fajta folyékony fémet nem kell 6 havonta átkenni, elvileg 2-3 év után is tartja a hővezető képességét. Ha évente akarod újrakenetni, akkor inkább NT-H1-et válassz: [link]
Egy szónak is száz a vége, halkabb nem lesz, csupán jobb hőmérsékletek fogsz kapni.
-
spyduck
nagyúr
válasz
korpicschess
üzenetére
Van számla, garijegy vagy adásvételi? Ha igen, akkor tudok segíteni.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mivel nem egy ilyen gépet telepítettünk Win10-el és jelenleg is probléma nélkül üzemel nincs jobb ötletem. Nyilván a másik verzió a user error
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spyduck
nagyúr
Van DOS-os verziós is.
(#42149) SeniorTilla: Ezzel nem győztél meg. Nálunk napi 4-5 telepítés van. Amióta Windows 10-et rakunk a gépekre mindenki elégedett. Előtte jártak vissza problémázni. Gyorsabb, be vannak tömve a biztonsági rések és minden kompatibilis mindennel.
(#42148) jety91: Mik ezek? Én semmit nem tapasztaltam.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Miért?
-
spyduck
nagyúr
Az akksi alattvan a Win matrica. Ha UEFI WIN 8.1 volt rajta alapbol aktivalodik, ha van hozza HP-s Win 7 DVD akkor azonnal aktivalodik, ha volt korabban rajta Win 10 akkor azonnal aktivalodik. Ha ezek kozul egyik sem igaz akkor az akksi alatt van a matrica, ha nincs ott semmi akkor vagy szoftveres bunozo leszel vagy veszel egy Windowst a boltban

-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Erősebb és tisztább a hangja mint a legújabb Envy-nek, bár 600.000Ft a laptop
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az uj ElitEbook-ba meg jobbat raktak, csak pislogtam

-
spyduck
nagyúr
válasz
pFEFErohni
üzenetére
Szerintem pont ebből a konfigból 100db-ot biztos eladtam már, nagyon szeretik az ügyfeleim. Nem melegszik, egész jó a hangszórója, viszonylag erős a VGA-ja, IPS a kijelzője. 1db-al volt gond, kicsit zöldes volt a kijelzője. 5 nap alatt cserélte neki a szerviz. Ott ahol veszed összesen 4 év garancia van rá. Egyedül a touchpad nem tetszik, de egy olyan gamer notebookot nem tudok mondai aminek tetszene. Az EliteBook és MacBook-on kivül sztem használhatatlan mindegyiknek a touchpadja.
szerk: Igen, ajánlom

-
spyduck
nagyúr
válasz
pFEFErohni
üzenetére
Ez IPS

-
spyduck
nagyúr
Hali,
Van vkinek ötlete honnan tudnék szerezni magyar világítós bill-t a 8560w-hez?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
EliteBook 8560w-nél melyik drivert vagy szoftvert kell telepíteni Win8.1 alá, h tudjam állítani a fényerőt?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Akinek HP ProBook 450 G1 Core i5 / Radeon HD8750M-es konfigja van, megtenné nekem, hogy berak a fórumra egy GPUz-t?
Állítólag az i3-ban 1GB-os DDR3, míg az i5-ben 2GB-os GDDR5 memórával ellátott Radeon van. Nem tartom valószínűnek, de felkeltette az érdeklődésemet

-
spyduck
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Kipróbálom az utólagos telepítést, olyat még nem csináltam. Elképzelhető, miért ne. Köszi a tippet. Lehet a chipset vezérlőn múlik.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Valaki rájött már arra, hogyan működik egyszerre az SSD és a HDD a HP ProBook 450 G1-ben? Nekem 2 órám ment rá, de nem jöttem rá. Ezekkel a problémákkal szembesültem:
(1) HDD az ODD helyén, SSD a HDD helyén - nem látja a HDD-t
(2) SSD az ODD helyén, HDD a saját helyén - windows települ majd kifagy az elején
(3) SSD az ODD helyén, HDD kivesz a gépből - tökéletesen működik minden, de ha visszarakom a HDD-t meghal a rendszer.Próbálkoztam játszani UEFY és LEGACY módokkal is, boot sorrenddel, utólag berakott HDD-vel, se nem jutottam semmire. Több Box-ot és több ProBook-ot is kipróbáltam, h kiszűrjem a hardverhiba lehetőségét. Úgy sejtem, h valami BIOS beállítás lesz a ludas. Valaki rájött már esetleg a megoldásra?
-
spyduck
nagyúr
válasz
dangerzone
üzenetére
A memória és háttértár cseréje nem jár garivesztéssel, viszont ha a szervizfolyamat során bebizonyosodik, h a hibát a cserélt alkatrész okozta akkor nem csinálják meg a készüléket. Pont ezért ajánlatos gyári állapotban visszaküldeni.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Ninja Chick.
üzenetére
Azok lapozófájlok, a 640-es HDD-ből se lettál csak 600-at sztem...
-
spyduck
nagyúr
válasz
Ninja Chick.
üzenetére
Valószínűleg nem direkt csinálták. Amúgy 465GB-os merevlemez nem létezik, nézd meg a lemezkezelőben, h valóban annyi van-e rajta, lehet rosszúl lett particionálva.
Ha valóban 500GB-os került bele akkor felhívod őket, ők pedig kicserélik neked egy 640GB-os verzióra. Korrekt cég, nekem soha nem volt velük problémám. Egyszerű emberi mulasztás, előfordul.
-
spyduck
nagyúr
válasz
dangerzone
üzenetére
Ez nekem nagyon új, majd utána kérdezek.
-
spyduck
nagyúr
válasz
dangerzone
üzenetére
Csak a Pavilion a futáros.
-
spyduck
nagyúr
válasz
somasz
üzenetére
Ha nem látja az eszközkezelő akkor nincs benne. Amúgy meg az a VGA annyira hoki, h inkább ne is legyen benne. Jobban melegszik és majdnem fele annyit tud akkumulátorról. Az Elitebook sorozat amúgy azon ritka sorozat egyike, melynek processzorában nincs IGP ha van mellette dedikált grafikus vezérlő is. Nem tudom értetted-e, h mit mondtam

A lényeg az, h csak 1 grafikus vezérlő van az EliteBookokban. Ha HD3000 van benne akkiron nincs HD6470, ha van HD6470 akkor nincs HD3000. Felmerül bened a kérdés mint annó bennem is, h miért?
Itt leírtam: [link]
"Videokártya tekintetében választhatunk az integrált Intel i-HD 3000 és a dedikált AMD Radeon HD6470 1GB GDDR3 RAM-al rendelkező grafikus vezérlők között, és itt a pont. A videokártyák között nem lehet váltani, mivel a HP "b" "p" "w" szériájú notebookok üzleti felhasználók számára lettek tervezve, és ebben a szegmensben a HP vállalja a támogatást még továbbra is a Windows XP és VISTA operációs rendszerekre. A régebbi operációs rendszerek a VGA-k közötti váltás során összeakadhatnak, lefagyhatnak így a HP csak az alacsonyabb kategóriájú "s" szériás Probookokban alkalmazza ezt a technológiát."
-
spyduck
nagyúr
válasz
arcsi84
üzenetére
Szia,
Az IGP magának veszi el a videómemóriát, pont amennyire szüksége van. Bár jó ha tudod, h ez az 1GB-os IGP dolog nagy marketing bullshit. Amúgy azt tudod, h az integrált grafikai vezérlő az IGP?
A Dual Graphics meg alapvetően nem is működik, csak ha a játék erre van optimalizálva vagy esetleg leszedsz hozzá vmi patch-et. Ez az összeadom a shadereket dolog sem így működik
Maradjunk abban, h az AMD marketing hülyítésének csapdájába kerültél. Próbálkozz egy recovery-vel!
Skyrim HIGH, 4X AA-t vedd le 0-ra vagy 2x-re és az AF-et is vedd kisebbre, máris jobb lesz
-
spyduck
nagyúr
1,8-as HDD + 2,5-ös SSD-vel tudod csak megoldani.
-
spyduck
nagyúr
válasz
deathtania
üzenetére
Dobj mar ram privatban egy szeria es termekszamot. Megneznem!
Sztem a renew statusz elott kapott egy carepackot.... -
spyduck
nagyúr
válasz
deathtania
üzenetére
Milyen geped van?
-
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Akinek 8460p-je van az dobjon már rám egy privátot. Kíváncsi vagyok valamire.
-
spyduck
nagyúr
Srcáok

HP EliteBook Folio, lesz ilyen
[link] -
spyduck
nagyúr
válasz
Liberator24
üzenetére
Vagy a benne lévő VGA. Szerviz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- További aktív témák...
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx