Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én nem vettem észre különbséget, 1 évig használtam a 17-est, utána váltottam 15,6-ra.
-
-
-
válasz
totyino77
üzenetére
Ez erős túlzás. Igaz, hogy sok üzleti gépet meg lehet venni apróról használtan, garanciálisan, jó áron, de nem minden esetben, nem minden igényre.
17"-os Probook-ot, a fenti konfighoz közel én még sosem láttam aprón, de ha linkelsz egyet, vagy hasonlót, akkor elhiszem. A mostani Probook választék, ebben a méretben...
-
válasz
Sergoo
üzenetére
Most akciósan: HP ProBook 4540s 175k
Egyébként van ilyen topik is: Milyen notebookot vegyek?
-
Sergoo
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
szia
kérdeztem is hogy, ha esetleg lenne valami HP alternativa
-
-
Sergoo
csendes tag
Sziasztok
szerintetek ez jó vétel lenne? http://www.radium.hu/samsung-serie-3-np350e7c-s0jde.html esetleg, ha valaki tudna valami hasonló tudású HP alternativát?
ezenkivűl a boltrol, ha tudna valaki valami infot megbizhatosság, hozzáállás stb...?
vagy esetleg másik online bolt?segitséget elöre is köszönöm.
-
totyino77
tag
Chaser:::::hy képzeld el megoldodot a probléma felcseréltem a ramokat a kingmaxot raktam a bill allá ami az elsődleges és a netlist raktam bővitésnek és lás csodát felismerte mindketőt és a hd filmek is mennek szépen

-
albi31
aktív tag
válasz
Papaj x
üzenetére
nézzük meg azt,hogy ne használj akku-t,kíváncsi vagyok,hogy megtartja-e az időt..ok?..vagyis,vedd ki az akku-t,tedd félre egy fél órára a gépet,és kapcsold be,majd lépj be a BIOS-ba,és csinálj egy BIOS default-t,majd f10.-l elmented az alap beállítást!..aztán kilép,és hagyd betöltődni az OP.rendszert!(driverek fel vannak telepítve?..ha igen,jó lett volna úgy kipróbálni,hogy nincsenek,és úgy ellenőrizni hogy még mindig újraindul-e vagy kikapcsol...és még egy ötletem van,memória mennyi van benne,és hogy van benne?
-
-
-
albi31
aktív tag
válasz
Papaj x
üzenetére
Ha a BIOS elem csere nem segített a rögtöni indulásra,akkor passzolom,de az új elem az új elem?...a leállítás helyett újraindulnál én LAN hibára gondolok,de lehet hogy nincs igazam,próbáld meg egyenként letiltani az eszközöket a BIOS-ból,és úgy próbáld meg a lekapcsolást!
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Adott egy HP nx6310 laptop. Hibajelenség: töltőt bedugom, máris bekapcsol, leállításra újra indul. Power gombra nem reagál.
Valaki találkozott már ilyennel? Mit lehet vele kezdeni?
Biosfrissítés már volt windwsból hp flash-el, bioselem már cserélve lett.
Köszönöm előre is az esetleges választ..

-
Chaser
legenda
válasz
totyino77
üzenetére
Nekem nincs sajnos. Utolsó 2GB-os ddr2 modulomat már nagyon rég eladtam.
odrif: Ez legalja HP, én nem költenék rá
mivel viszonylag új, alaplapot sem dobálnak csak úgy hozzá. Meg ilyen alap konzumer gépekhez amúgy sem jellemző, nem túl nagy az életciklusuk. Amit pénzzé lehet tenni azt eladnám és vennék egy használt business classt - nekem évek óta csak olyan gépeim vannak már és elégedett vagyok -, vagy újan egy belépő fujit. Azok még tűrhetően vannak összerakva. Celeronos verzióban 80k körül néha meg lehet csípni 2 év garival. Belépő HP-kat nem szabad megvenni. -
totyino77
tag
válasz
Chaser
üzenetére
csak ramokat akkarok bele 4gb 2x2 , most is azokat keresgélem neked nincs valami ami menne is benne ez az a gép
-
Chaser
legenda
válasz
totyino77
üzenetére
Ragad az emberre ez az évek alatt, nekem is töbször vannak ?-es dolgok mint szeretném, de hát ez van. Remélem megoldódik a probléma.
odrif: Neked kell tudni mennyit ér meg a gép. Ki tudod-e cserélni a lapot SK, vagy azért is fizetni kell. Nem tudom milyen gépről van szó, de van amelyik nagyon macerás. Aprón is találhatsz lapot, ebayen is, géptől függ.
-
-
-
totyino77
tag
válasz
Chaser
üzenetére
ahogy vettem ez volt benne gondolom gyári netlist 2gb 2rx8 pc2-5300s-555-12-e0 , kicseréltem erre kingmax 2gb 667mhz jelenleg csak ez van benne, és ezt akkartam melé hinix 1gb 2rx16 pc2-6400s-666-12 dualba mentek de mégis kivettem a hd filek miatt valami egyforma ramokat kel néznem

-
Chaser
legenda
válasz
totyino77
üzenetére
Teszteld mind a két slotot egyesével. Ha külön-külön megy akkor a slotok hibátlanok. Sztem azok. A jelenség az a tipikus "ramok nem csipázzák egymást M4500HD-nál" történet. Minden VT funkciót lőjj ki BIOS-ban, ha úgyis mókázik 2 modullal akkor valószínűleg csak azonos modulokkal fog menni. Az lap függő, melyik mennyire válogatós a fentebbi problémán kívül. 2x4GB-ot kezel max a chipseted.
szerk: Ha VT funkciók ellenére is megmarad a móka és szeretnél 2x2GB ramot. első körben kingstont, elpida-t , nanya-t mondanám. Kingmaxokkal sem szokott nagy gond lenni. Ezeket a legtöbb lap és chipset szereti. Nonameket kerülném.
szerk2: Igen van 2x4GB ddr2 sodimm. Nemrégiben aprón is árulta valaki 10k/darabért őket, elég jó ajánlat volt.
-
totyino77
tag
válasz
Chaser
üzenetére
na rájöttem mi okozza a hibát 1db ramal hibátlan bármelyiket rakom bele de ha + 1gb os belerakom akkor megint csinála az elmosodást de nem tudom hogy ez melyik fajta laptop meddig lehet bőviteni lehet csak 3gb-ig egy tipus ramokal ? mert ha belerakok 2x2gb -ot csak az egyiket látja? egyáltalán milyen ramok paszolnának bele?
-
Üdv!
Egy ismerősömnek van egy ilyen laptopja:
hp compaq presario cq56 -160sha gép bekapcsolást követően a caps locknál lévő led 2 mp-ként villan egyet és a gép nem kapcsol be.
Mi lehet a probléma? Alaplap tönkrement? -
Rx
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Rendben!
Köszönöm a segítséget!
-
-
Chaser
legenda
Nem kell sütögetni, Li-ion. Megcsinálhatod, ártani nem ártasz vele. Viszont véletlen se merítsd tovább mint a win engedi, az amortizálja az akkut.
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HP Presario CQ61 laptopom, ami pár napja a képen látható figyelmeztetést dobta ki.
Ez azt jelenti, hogy új akksit kell,hogy vegyek? Mármint ha nem hálózatról szeretnék játszani.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, Rx

-
-
-
albi31
aktív tag
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Valaki le tudná nekem írni, hogy a 6465b notebookhoz milyen típusú dokkolót kell vennem?
Egér+billentyűzetet, valamint egy monitort kötnék rá.
-
totyino77
tag
kiprobáltam a chrome böngészőt itt meg kinagyitva teljesképernyőnél jó ,kicsibe csinálja az elmosodást akkor driver gond lesz?
-
-
totyino77
tag
szasztok van egy HP 6530b laptopom p8400 procival , intel 4500 vgával integrált ,és 3gb ramal a kérdésem a következő a youtubon fll hd filmek elmosodnak és torz nem egyfolytában de elég gáz kisebb felbontáson jó, milehet a hiba esetleg a integrált vga vagy esetleg driver a ludas ? ja meg elég foró fejű a proci intel burn test-nél felment 90fok ra is ez normális vagy ezzel is gondvan a válaszokat előrre köszi
-
-
maxima
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a válszt.
Sajnos az sp3-ban sincs benne a driver, és sajnos kénytelen vagyok
telepíteni egy win-t és csak xp-m van.
W7-et lopni (meg általában szoftvert) nem akarok, W7-et venni meg
pláne nem.
Linux-szal nincsenek ilyen gondok.Dell XPS:
> integrálnod kell a Sata illesztőt a telepítő médiába pl: nLite program segítségével.
Na ezt nekem újra kellene tanulni, baromi rég egyszer csináltam ilyet.
Üdv.
-
-
-
maxima
tag
Sziasztok!
Kérdezném a hozzáértőket, hogy W XP SP3-at miképpen lehet telepíteni
egy Probook 4530s-re?
Nekem csak a hdd kezelés IDE módba kapcsolásával sikrült, viszont nekem
az AHCI mód kellene.
Rémlik, hogy láttam régen valami megoldást erre de nem találom.Köszi.
-
Na, most már magyarázza el nekem valaki, hogy mi van, mert nem tudom követni...

-
dh66e
veterán
válasz
simonlaci55
üzenetére
Az baj.
A többiek látod látják azért ez némi vigasz. 
Olvasd el hogy mit és hogyan írtál a kolléga megnevezésére.
Az"ez" mifelénk: Ő!
Csak bántotta a szemem,de nagyon.
-
-
L@co
aktív tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy egy 2540p kijelző fedele kompatibilis lehet egy 2530p-jével? Méretre meg elrendezésre azonosnak tűnik képek alapján.
Köszi
-
dh66e
veterán
válasz
simonlaci55
üzenetére
Ez?

-
Dell XPS
veterán
válasz
simonlaci55
üzenetére
Szia,
Kérdezd meg Őt, hátha tud segíteni: [link]
-
válasz
simonlaci55
üzenetére
Sajnos nem, de az aláírásod üt!

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Sajnos memóriát is cserélgettem már, hol mindkét foglalatban, hol egy foglalatban volt, s mindig más mb és mhz..

Köszönöm.
mivel viszonylag új, alaplapot sem dobálnak csak úgy hozzá. Meg ilyen alap konzumer gépekhez amúgy sem jellemző, nem túl nagy az életciklusuk. Amit pénzzé lehet tenni azt eladnám és vennék egy használt business classt - nekem évek óta csak olyan gépeim vannak már és elégedett vagyok -, vagy újan egy belépő fujit. Azok még tűrhetően vannak összerakva. Celeronos verzióban 80k körül néha meg lehet csípni 2 év garival. Belépő HP-kat nem szabad megvenni.

A többiek látod látják azért ez némi vigasz.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx