- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
-
Sokimm
senior tag
Sziasztok!
Egy HP G72-b61NR laptopba szerintetek low voltage ramokat tehetek? Ha nem, mért nem, ha igen, mért igen? :p
Konkrétan ilyet: [link]Illetve amikor pendrive-ról boot-olok (win7 64 bit et szeretnék telepíteni), akkor a bootnál visszakérdez, hogy "a windows telepítéséhez nyomjon meg egy gombot", de amikor megnyomom, a rendes win jön be, ami az ssd-n van. Ez mitől lehet? Mit rontok el? A boot cuccot látja, de valamiért nem akar az lefutni. :\
A segítségeteket előre is köszönöm!
-
-
sagit
veterán
-
deathtania
senior tag
szerintem a 4GB is bőven elég mindenre, bár magam is gondolkozom 8GB-re váltáson. ha SSD-je van az embernek, és esetleg játszik is, akkor lapozó kikapcsolását el lehet vele érni (4GBnél azért még sír a rendszer olyankor néha). 16GB egy notiba szerintem túlzás, de ha sok a píze a gyereknek, akkor hajrá. inkább 8GB+SSD kombóra szavaznék.
-
B-L-A-C-K
titán
Pont tegnap csináltam egy kis HDD vs SSD tesztet, igaz nem HP gépen, de tényleg sokat dob az mindenen...
-
1501N
tag
-
torres19
csendes tag
volt rajta driver, amit a win automatikusan felrakott, de most feltettem azt, amit a hp ad ehhez a géphez, és azzal tökéletesen működik! köszönöm a segítséget, főleg a catalyst centert, mert valóban ott lehet kiválasztani, h melyik alkalmazás használja az erősebb vga-t, és melyik csak az integráltat!
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
simán belemegy a 2530/2540p 9 cellás 84 Wh-s akkuja is
a legnagyobb az ez ami bele megy: [link]
2540p-hez csináltákminden további nékül tudsz a cd helyére venni caddy-t
arra kell csak figyelni hogy pata csatlakozós legyen, én ilyet vettem
tettünk bele 160-as vinyót, a gyári hely még üres... onnan a csiga lassú vackot eladtam
így tökéletes a gép
oda ilyen ssd-t tervezemarra kell figyelni hogy ha bent van a gyári vinyó is, de a caddybe raknál ssd-t és arról akarnál bootolni akkor kell kicsit moddolni mert nem lehet jumperolni
ha csak a caddyben lesz ssd/hdd mint nálam akkor arra figyelj hogy F.0A biost kell felrakni különben ~30 másodpercet szarakodik a bootnál mire elindul
-
-
-
sasNAXO
aktív tag
Ééés nem működött vele...
Fekete pont a HP weboldalának
Leírom így egyben, hátha valaki hasonló helyzetbe keveredik, szóval:
Elitebook 8460p-vel nem megy a HP un2420-as wwan modul akármit is ír akármelyik hp oldal. (A jelenlegi legújabb, F.27-es BIOS-szal kipróbálva, letiltotta induláskor.) -
-
B-L-A-C-K
titán
Az nem az volt, az ilyen biztonsági rendszer kezelő vagy mi a pöcs, szar volt a driver, ez alapján sikerült megcsinálnom, de azért köszi...
-
Pocok256
veterán
Idővel igen
Szeptember elején már 100% hogy lesz.
pethYeti: Én nem vagyok meggyőzve erről :/ volt már, hogy 90 fok környékén eldobta magát a gép
Persze jó lenne megnyugtató infot kapni erről, hogy mégis mire lehet számítani ha napi 5-6 órát 85 fok körül megy a gép akkor az káros e neki :/ Vagy ez benne van a betervezett használatba :S
-
Koszonom a valaszt!
Ez sajnos ott elbukik, hogy a gepemre mar vagy 1 eve nincs garancia, es az e-mail alapu kapcsolatfelvetel a HP-val csak ervenyes garanciaval rendelkezo notebook eseten lehetseges.
Szoval maradt az, hogy rairtam az eBay-es eladora, hogy o mit gondol a dologrol.
-
deathtania
senior tag
hp power managert telepítsd, és azzal együtt felrakja. a hp profil kb a teljesítménycentrikus és energiatakarékos között van. nekem a legtöbbet az jelentette, hogy a ccc-ben a procc mobil állapoti sebességét 800Mhzre tettem vissza. most filmezéssel 4 óra felett van az üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest