Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ilyenem meg nem volt. Egyebkent hogyvsn az, hogy a 8.60w nem tetszik, de ez mar igen?
-
Joe Swanson
senior tag
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Ha a 8.60w eleve nem jön be és új típus kell, akkor így elég nehézkes lesz.
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Joe Swanson
senior tag
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy használtba, 120 ezerig, melyik a legjobb laptop mostanság?hp 8560w, nemgyerebe. Meg, inkabb valami ujabb tipus kellene, nem szeretem a regieket.
-
Csokiii
aktív tag
Sziasztok
Tegnap óta szerencsés tulaja vagyok egy elitebook 8460p-nek. Nagyon bejön a gép. Csupán két kérdésem lenne. Egy 2520M van benne a turboja 3.2ghz de 3.0-nál megáll. Ez miért lehet?
És szeretnék egy optibay-t berakni a gépbe, kérdés az hogy a meghajtó elejét letudom szedni és felrakni az optibayre vagy tudok venni jó áron olyat ami illeszkedik az oldalához? De nem akarok 9-10 ezret rákölteni mert találtam 35-40 dolcsi körül de annyit nem költenék rá. -
Ciccuka
veterán
válasz
zacskomiki
üzenetére
Aida64 mit ír, mi a hálózati kártya pontos típusa?
-
Dhampir
félisten
[ Módosította: MurdR ]
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Ismét egy kérdéssel fordulok hozzátok, adott a laposom 8560p, cserélném benne a memóriát 8gb-ról 2x4gb kiszerelésben 16gb-ra(2x8gb), de nem tudom hogy a low voltage ramok mennek ebben a laposban hiba nélkül.
A mostani generációk már fel vannak készítve, de ugye ő már nem mai darab.
Elvben minden 1.35voltos ram tudja az 1,5voltot is de az ördög nem alszik.
Tapasztalat ilyen téren valakinek? Esetleg bios frissítés elkelhet majd? Persze próba mindenképpen lesz, ha nem lesz komplikáció örülünk. Viszont megkímélném magam a felesleges köröktől, ha eleve nem ajánlott beletenni. -
-
zacskomiki
újonc
Sziasztok,
Probook 450G2 Win7-64bit, a WiFi valami borzalmasan lassú: pl. letöltés 70-80KB/s, miközben ugyanarról a weboldalról, ugyanazon a WiFi hálózaton másik laptopon 1,5-2,0MB/s a sebesség. WiFi driver a HP honlapjáról: Realtek RTL8723BE 802.11b/g/n.
Van ötlet, mitől ennyire lassú? Találkozott már valaki hasonló problémával? Megoldás?
Köszi, Miki -
-
-
nexwo
őstag
Olyan furának tűnik elsőre a kijelzője a HP ProBook 470 g2-nek, ez a matt tulajdonsága miatt van, vagy a kijelző minősége nem a legjobb?
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Kis naivak voltunk...

-
Ciccuka
veterán
válasz
DVDHooligan
üzenetére
Örülök neki!

-
válasz
AxBattler
üzenetére
Évek óta ezt mondom: a matt az alapkijelző, a fényes pedig az extrás. Lehet, hogy ezért drágább, de azért a kínaiaknál nem hiszem, hogy számít az a plusz rávitt réteg, amitől fényes lesz, és amitől szebb lesz a képe és jobb a kontrasztja.
Régen csak matt kijelzők voltak, amikor az első fényesek bejöttek, döbbentünk, milyen szép képük van

-
Ciccuka
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Azonosítsd be, hogy pontosan milyen alaplapod van és nézz utána a neten!
-
PandaMonium
őstag
válasz
Ciccuka
üzenetére
Azt tudom, hogy létezik hozzá, a kérdés inkább arra irányult, hogy az 1600x900-as modell csatlakozója megegyezik-e a FHD IPS verzió csatlakozójával (ergo kompatibilis-e vele). Sok laptopnál az alacsonyabb felbontású kiszerelések más alaplapi csatlakozóval érkeznek, hogy ne lehessen utólag olcsón panelt cserélni bennük.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
OnlineWolf
üzenetére
-
Ciccuka
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Elvileg létezik hozzá FullHD kijelző
Elvileg IPS-es ez, itt is van -
PandaMonium
őstag
Az Elitebook 840 G1-ből az 1600x900-as panelú verzió kijelzőjét lehet cserélni szerintetek a FullHD IPS verzióra?

-
Honosítás és eredeti CarePack szerződés nélkül bukó a HP garancia, vagy csak az NBD?
-
Ciccuka
veterán
válasz
DVDHooligan
üzenetére
Elsődleges partícióra kellene telepíteni. Le kell törölni a felesleges partíciókat előtte (HP_Recovery partíciót(okat) viszont nem szabad!)
-
OnlineWolf
tag
Érdemes BIOS-t frissíteni? Mik a veszélyei?
-
DVDHooligan
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy hatalmas problémám. Testvérem vásárolt egy HP Pavilion 15-ös laptopot. Ha elindítja, szépen bejelentkezik, minden okés. Viszont újraindítás után valami helyreállító menü fogad, ahonnan (az ő elmondása szerint, mivel fizikailag 160 km választ el minket) csak úgy tud visszatérni, hogy újrahúzza a windowst és természetesen minden alkalmazást töröl és a törölteket visszaállítja. Ez miért van és hogyan lehetne kilőni? Köszönöm előre is!
-
Csokiii
aktív tag
Sziasztok
Egy Elitebook 8460p-ben mivel tudom megnézni az akku elhasználódását? -
OnlineWolf
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm a megerősítést!

Ideillő eset: Amikor eladtam a laptopom, kedves voltam és 55%-ra merítettem a leendő felhasználónak (GLS futár szállította pénteken és csak hétfőn (ma) veszi át).
-
-
SkiDev
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm a válaszokat! 73%-ig lemerítettem, most tölt...
Csak furcsálltam, hogy eddig 100% közelében is töltött, még 89%-on sem akart most."És ha folyamatosan így használod, tönkre fog menni az akksid." ~ hogyan lehet jól használni?
-
Razermazer
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm az infot, utánanézve a hűtőnek én még ebay-en sem nagyon találtam másfajta hűtőt ami passzolna rá, csak a gyári. Azt használják az i7-hez is [típusát tekintve ezt] másik fajta az diszkért gpus változathoz való, nem is tudnám használni, ütközik az alaplapba.
Ahogy írtad lehet hogy van olyan hűtő ami passzolna rá és erősebb, de lövésem sincsen, hogy melyik lenne, mérete mekkora? valaki esetleg tudná? az ne tartsa magába.
Ha más nincsen a gyárival megnézzük mit tud, biztos hangosabb lesz mint i5-el ez biztos, throttlingot is megnézzük ha beáll 70-75 fokra akkor nincs mitől tartani, ez az alap szerintem egy sandy i7-nél 2670qm-nél ennyi volt, vagy az kerül bele vagy egy 2630qm. Ht nem is nagyon lesz használva elég a 4 mag, akkor mindjárt hűvösebb. -
-
OnlineWolf
tag
válasz
OnlineWolf
üzenetére
(Persze az aksi kivételét nem javaslom működés közben, csak kikapcsolt állapotban!)
Nem tesz jót az aksinak az, ha ritkán merítjük!
-
SkiDev
őstag
válasz
OnlineWolf
üzenetére
Most egy hónapos a gép.... Okééé... Lemeríteni nem nagyon szoktam, inkább végig hálózaton van.
-
OnlineWolf
tag
válasz
SkiDev
üzenetére
Merítsd le legalább 60 vagy még alacsonyabb százalékra és úgy töltsd, hátha csak átmeneti állapot!
(Célszerű az akkumulátort időnként lemeríteni 20%-ra és töltőre rakni. Egyesek arra esküsznek, hogy miközben a laptop hálózaton van és az akkumulátor 50-60% között (Ez a töltöttségi szint ideális az akkumulátor számára) akkor kiveszik az aksit és használják tovább abban az esetben ha több órán keresztül csak hálózaton figyelne a gép.)Legvégső eset: Az akkumulátor 1%-a elhasználódott (láttam már olyan új gépet ahol az 3%-a használhatatlan volt) nem kell megijedni! Ez olyan mint a pixelhiba, de ha valaki másképp véli az nyugodtan szóljon közbe!
-
SkiDev
őstag
válasz
OnlineWolf
üzenetére
De akkor is baj van szerintem, mert ha 97%-on felteszem töltőre akkor is 100-ra kéne töltenie, de nem teszi....
-
SkiDev
őstag
válasz
OnlineWolf
üzenetére
Egyáltalán nem tölt, hanem szerintem csak szinten tartja.... 99%-ról nem merül végülis
-
OnlineWolf
tag
válasz
SkiDev
üzenetére
Az a baj hogy 99%-nál rádugva nem tölt? Vagy az, hogy egyáltalán nem tölt?
(amúgy ezek intelligenst töltök és a laptopok nagy részét úgy tervezték, hogy addig ne töltse amíg minimum 97-95%-ig le nem merül, hisz a folyamatos merülés és töltés tönkreteszi az akkumulátort. ) -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Egy ProBook 455 G2-essel itt szenvedek már két napja. Hiába van töltőn azt írja, hogy 99% (csatlakoztatva,nem töltődik). Elvittem voltmérővel bemérni a töltőt és egyszerűen nem áll be egy szintre, hanem folyamatosan csökken másodpercenként 1-2 V-t. Így kaptam rokontól kölcsönbe egy másik HP laptoptöltőt, amivel működött is, de hirtelen ugyanúgy bemondta az unalmast..... Kicsit fura két nap alatt két töltő.... Mi a csodát lehet vele kezdeni? :/
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok
érdemes feltenni a W10et? Használja közületek valaki már?
-
szabonagyur
félisten
válasz
OnlineWolf
üzenetére
Ezt ennyire nem egyszerű behatárolni... Pl. HP sokat játszik a G1 és G2 elnevezésekkel is, tehát kifut egyik jön a másik, változás pedig nem sok, mondjuk M-s CPU U-ra cserélve és kap vmi dvga-t, vagy éppen az aktuális Intel szériát rakják be.
Összegezve maga a gép nem sokat változik, max a belső de az kb fél évente.
-
OnlineWolf
tag
Milyen gyakran jelennek meg új probook szériák? Kb. Mennyi idő míg a hazai boltokba kerülnek?(csak azértkérdem, mert jó ha tudja az ember hogy az év melyik időszakában nézelődjön.)
-
válasz
Razermazer
üzenetére
A töltőt nem tudom, de a hűtés biztos nem lesz neki elég. Valszeg coolert és hűtőtönköt is cserélned kell.
-
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Csatlakoztam én is a hp klubba egy 8560p-vel, azt szeretném megkérdezni, hogy ha kicserélnem a benne lévő i5 procit i7-re 4 magosra, elegendő lesz továbbra is a 65wattos töltő, plusz fogyasztó egy optibay-ben lévő hdd lesz még.
-
nexwo
őstag
Értem, köszönök mindent!
-
nexwo
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi szépen, mint írtam telefonon nehezebb elérni ezeket az információkat és ezért kértem segítséget. (Az oldalon láttam hogy a billentyűzetvilágítás opcionális, ezt hol lehet kérni? Vagy ezt egyszerű ember nem tudja elintézni és csak külön jóval drágább modelben van?)
Köszi jakos73, csak egy fényképre voltam kíváncsi.
-
szabonagyur
félisten
-
nexwo
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem igazából elég lenne egy általános probook oldal ahol mondanak pár mondatot a minőségről (nem muszáj magyarúl, nézzétek el nekem a túlzott kíváncsiságot, csak sajnos mobilon nehezebben érem el az információt erről). A szétszerelésnél viszont csak a hdd és ha esetleg van akkor a + adattároló hely érdekelne.
-
nexwo
őstag
válasz
Ice&Lime
üzenetére
Ezért voltam kíváncsi egy fotóra, ugyanis jövőhéten tervezek venni egy ilyen laptopot, továbbá nem találom a hp azon oldalát ahol a probook marketing vagy ügyfél csalogató oldala lenne. Pl tesztek, leírások, érvek... Jól esne a hp saját oldalán látni az érveket... (minőségi tesztek vagy ajánlás)
-
Ice&Lime
veterán
-
nexwo
őstag
Valaki tudna segíteni? Kéne egy kép arról hogy, hogy néz ki a HP Probok 470 g2 ha eltávolítjuk a két hátoldalán lévő szervízfedelet. Sajnos csak mobilom van, és eddig nem találtam képet róla (max olyat ahol az egyiket távolították el.) (érdekelne mi van mögötte, mit lehet cserélni vagy pluszba beépíteni)
-
-
nexwo
őstag
Nem tudom van-e megoldás, hogy tudom lassítani a laptop porosodását? (belül)
-
paavoo
aktív tag
Sziasztok!
A HP Probook 430 G2 bővíthető SSD-vel? Tehát bent szeretném hagyni az 500-as HDD és amellé egy SSD-t, ami egy Samsung 840 EVO 120 gb, az úgy működőképes lenne? -
Pferi
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Annyi volt a gondja hogy nagyon sokat és erősen ment a hűtőventilátor a notebookban. Utána elvittem kitakaríttatni egy szervizbe, azóta sokkal halkabban teszi a dolgát.
-
-
Ciccuka
veterán
Igen cserélheted. Crucial BX100 250GB-os most elég jó áron van.
#214 ezek a hűtőpadok sok esetben többet ártanak mintsem használnak.
Valami ilyesmivel jobban jársz:
-
aktív tag
450 G2 alá jó egy átlagos, 1 ventilátoros hűtőpad, vagy érdemes valami speciálisat venni hozzá? Valakinek van tapasztalata?
-
Ciccuka
veterán
Most jött a Win10 így muszáj volt driver frissítéseket kiadni.
Új BIOS van 27 júl. 2015

-
nexwo
őstag
HP ProBook 470 g2 mennyire támogatott? A drivereket naprakészen tartják, vagy van olyan amit érdemesebb máshol leszedni (intel.com, amd.com, Windows update...)?
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
8560Pbe illetve a 8460P-be lehet kijelzőt cserélni nagyobb felbontásúra?
-
-
Ciccuka
veterán
-
gulylali
csendes tag
Otthoni netezésre találtam HP Stream-13 c000nh notebook Windows 8.1 gépet.89000ft + MS Office 365 Personal 1 évre
Használható lehet ez a gép a 2gb ram-al és a 32gb-os emc-vel? -
Máté94
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kutya topik
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx