- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Laybee #29153 üzenetére
Áttol függ hogy nézzük, mert 85%-a cserélve lett új alkatrészekre, amúgy memória, billentyűzet, és az alsó burkolat nem új (ezektől eltekintve minden cserélve lett benne.), de ezek is hibátlan állapotban vannak mert vigyáztam rá, szóval ha valakinek azt mondanám hogy új nem is kételkedne.
-
ludus
aktív tag
válasz
Laybee #28611 üzenetére
Laybee:
Adatlapokon utánanézve tényleg nem feltétlenül dupla chipek száma mert attól függ hogy mekkora chipekből építik fel a modult. Viszont szerintem nem fogyaszthatnak ugyanannyit mert 2x annyi adatot kell mozgatniuk. Sajnos a tápfeszen kívül más értéket nem tartalmaznak az adatlapok úgyhogy csak találgatni tudunk...sagit:
Köszi utánanézek! -
-
válasz
Laybee #28158 üzenetére
Hűtőpadot én is tervezek, de előbb inkább megnézetném.
(#28159) sagit
Ez jó hír, én is szívesen megcsinálnám (van is otthon CM-pasztám), de asztali gépen csináltam csak eddig, notinál még soha, úgyhogy rizikósnak érzem...(#28160) Thusor
Köszi a tapasztalatot! AIDA stresstest nekem is ugyanezt hozza, de a L4D2 is.Asszem szervíz lesz belőle, de most máshová viszem, mint eddig...
-
wwhy
veterán
válasz
Laybee #27734 üzenetére
Ha azt írja, h OK az akku, akkor ne foglalkozz vele. tele van a net ezzel a problémával, van akinek az 1-es cella = 0, sokaknak meg a 4-es. A HP szerint az akkuprogram rosszul olvassa ki az adott cella értékét.
Gariban valóban nem foglalkoznak aksival, csak 1 év a gari rá. -
malwy
senior tag
-
sagit
veterán
válasz
Laybee #26091 üzenetére
pár kép:
tőle vettem ebay-en, ha kell valakinek szívesen hozatok neki ( ha nincs ebay acc-ja, extra dollárokat nem teszek rá, nem a haszon miatt csinálom... kéretik a moderátor uraknak ezért ezt nem üzletelésnek venni)
úgy döntöttem nem adom el az 1,8"-as vinyóm... úgysem kapok érte annyit mint amennyit ér
inkább megtartom és használgatom, és megválok a 2530p-től visszarakom bele
-
sagit
veterán
válasz
Laybee #25539 üzenetére
ott a telefonom, usb-vel vagy wifivel simán osztom rá a netet
Tikakukac:másik kijelző ebbe is mehet de nem ér annyi szvsz
8 gb ram is mehetne 4 helyett de az is veszett drága ( ddr2)
az enyémben nincs webcam, azt is lehetne de nem hiányzik
illetve wwan modemet de az is felesleges nekemmást nagyon nem lehet vele csinálni, a BIOS chip-et fogom leforrasztani és újat felforrasztani talán a tuning kedvéért
-
Thusor
őstag
válasz
Laybee #25416 üzenetére
Ja, nekem is 2540p-ben teljesen szét kell szedni a gépet ahhoz, hogy ki tudd cserélni a ventit. Szerencsére a venti lapátjait teljes szétszedés nélkül is tudom pucolni, de a hűtés kimeneti nyílását már nem tudom tisztítani ilyen egyszerűen. A teljes memória csere is billentyűzet kiszedéshez vezet, szóval annyira nem egyszerű ennek a gépnek a karbantartása.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Laybee #25313 üzenetére
Próbáltad már, hogy kikapcsolod a VT-t esetleg?
Itt csak egy pöcök van. Gondolom ezzel csak tud üzemelni, és a konstrukciós hibáról se nagyon lehetett olvasni.
Nálam is változgat. Hiába a kikapcsolt fényérzékelő, akkuról vagy töltőről, új driver, stb. Használat közben meg vagy hozzá szokott szokni a szemem, vagy elmúlik. Mindenesetre mi amúgy is monitorra lógatva használjuk a legtöbbször.Szerk:
(#25320) KisPáwa:
Itt jártál már? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I RTX4000 8GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest