- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalis
senior tag
Megjelent egy TESZT a legerősebb DV6-ról. (Ati 4650 1GB GDDR3). Mindenesetre érdekes...Kezd beigazolódni a sok kamu, akik csak önigazolásként ámítják a fórumokat és saját magukat is becsapva, hogy nem tettek rossz lóra egy valag pénzt. Bízva a "gamer" laptopjukban...
-
Skyer
senior tag
Még hűtőpad alatt is felment 83 fokra játék alatt, alátettem ezt a szart de kb semmit sem javitott a helyzeten. És most?
-
xcbiker
addikt
Meg tudja nekem valaki mondani mely Pavilion modelekre sikerült eddig XP-t telepíteni?
Mostanában szívtam egy dv6-1190eh-val. mindenféle driver integrálás után sem sikerült feltelepítenem.
-
sakeee82
aktív tag
válasz
FullGas #8087 üzenetére
Igen. A CPU huzamosabb játék, kódolás stb alatt 79-80 fok környékén lavírozik, a vga 3d-s játéknál 50 alatt marad, (az enyémben Hd 3450 van) azzal nincs is baj. De a CPU megfőzi a környékén lévő alkatrészeket
Jah meg ugye a vinyó is 50 fokos néha, ami szintén egészségtelen.
Akkor lehet nekem is be kell szereznem egy padot előbb-utóbb, ha tényleg ilyen hatásfoka van. -
FullGas
aktív tag
-
FullGas
aktív tag
Hello!
Köszi a választ
Igazából nem vágom ezt a vga stutter-t én annyít látam hogy egy picit akadozik meg nem valami szép a kép
De ha ez segít: nálam 1280X800 az első három very high a többi high beállítással akadás mentesen , zsírul fut egyszer-egyszer megrezzent a kép amikor motorral nyélen zúztam a hegyekbe, de egyébként télleg simán fut, ja ez a bournout paradise -
Marty8
tag
Sziasztok!
kellene nekem valami infó, kinek hogy megy a pavilionokba épített dvb-t!Matyi
-
Mania
senior tag
Nem akarom az ördögöt a falra festeni de nem lehet hogy hibás nV GPU csücsül a gépedben?
-
Skyer
senior tag
válasz
FullGas #8069 üzenetére
Szia Gas. igen az eredmény megfelel a VGA teljesitményének, nekem volt már DDR3 as gépem is 9600m GT be az kicsit meghuzva 7000 ig is elment. Nézd már meg hogy neked is laggol e a gép, illetve a játékoknál van e egy két VGA stuttering, erről beszélek:VGA stutter. Az elejét nézd a videonak nem a végén az akadozást az nem az miatt van.Ez fontos. hiába 1000000 pont ha laggol az egész mert valami nem birja...Burnout paradise-t küldd rá..az jól megmondja majd, érdekelne mert ennek fügvénéybe adom be szervizbe a HP mat.
nem elég. az olyan gyors mint az 533as vagy a ddr400 as. 800 ast vegyél mindenképp hamár veszel.
Én ma csetteltem a HP val online angolul de kb semmivel sem okosabbak az ottani emberek mint én..:S ez lehangolo, drivert sem tudnak xp hez küldeni egy jó hosszú históra na mind1.
Erre a VGA szarra se tudott mit mondani a diszpécser aki irt, ugyhogy marad a találgatás!
-
adalbert1
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #8060 üzenetére
Mondjuk ilyen 5xx minőség?
Vagy mennyire van pl. egy nx6110-től minőségben (melóban azt tudom jobban szemügyre venni), vagy egy nc7400-tól (azt meg haveromnál tudnám jobban vizslatni).
A T4200 még 65 nm-en készül?Mondjuk az szubjektív, de ez a lekerekített design eléggé sucks, a régebbi szögletes design sokkal jobb.
szerk.:
xcbiker : egyelőre még csak gondolkozok, infókat gyűjtök... + vívódom. Kellene valami hordozható gép, gondolkoztam netbookokon is (az áruk jó, viszont félek hogy kevés lesz a teljesítmény és csak akkor jövök rá mikor már megvettem
), + 12"-es notikon... De a jobbakat eléggé embertelen áron adják. Így hirtelen a notebookstoret néztem renew és asis gépek ügyében, de 240-290k környékén vannak (a 2230s-ből meg lenne új 17xk-ért - persze ha még hozzá veszem a gari kiterjesztést és a nagyobb aksit, kb. ott vagyok mint egy renew 2510p-nél). Esetleg még valami 13,x-es lenne jó, az a felettieket már nem lenne kedvem cipelni.
Gondolom renew nc2400-at már eléggé esélytelen beszerezni (vagy 4400-at), nem? -
FullGas
aktív tag
Akkor megnyugodtam azt hittem az enyémmel van gond
-
FullGas
aktív tag
Hali nektek mennyire melegszik a HP pavilionotok játék közben
Mert nekem elég komolyan főleg az alja de még a touchpad is átmelegszik!
Bár most vettem egy coolermaster notepal infinity hűtőpadot amivel azért sokat javult a helyzet
De azért kiváncsi vagyok másnak is melegszik-e? -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
adalbert1 #8057 üzenetére
Igen, a házikó elég alap, sokkal jobban érződik rajta, hogy műanyag, mint a többin. Leginkább egy olcsóbb 15,4-es HP-hez tudnám hasonlítani. Consumer 12-es gondolom a dv2-es Pavilion, de egyébként passzolom a kérdést
Szétnyitni olyan 135 fokos szögig lehet, az öledben még éppen használható így. T4200-as proci belépő szintű Pentium Dual Core (2 GHz, 800 MHz FSB, viszont csak 1 MB L2 cache, asszem 31W TDP), a cache kevés lehet, többi nem gáz. Én szubnotit inkább ULV vagy P szériás procival néznék, ha teheted.
-
vamosip
tag
Sziasztok!
Még mindig nem sikerült megoldani a következő problémát:
HP530, Celeron1,6 2GB RAM, Vista Home Basic, minden driver, progi a legfrisebb. Vista szolgáltatásai alapbeállításon (előtöltés, indexelés stb. fut)
Ha alvó módba van téve (pl. lecsukom a tetejét), felébredéskor valamiért az explorer.exe tekeri a procit. MInél többször ismétlődik a mechanizmus (alvó mód/felébresztés) annál lassabb a gép. Főleg a mappákban való mászkáláskor lehet észrevenni de a programok indulása is érezhetően lasabb. Én valamelyik driverre gondolok, de mégis melyik csinálhat ilyet? VGA?
Ja, amit a HP-től le lehet tölteni VGA driver: ha visszatér sleep módból villog hármat-négyet a kép. Ha a windows által feltett VGA drivert használom (ami régebbi, de HP) akkor nincs villogás.
Másik a touchpad: ugye ha a görgetősávon gyorsan elhúzom az ujjam, akkor elejére vagy a végére görgeti a dokumentumot ez jól is működött régebben, legutóbbi synaptich driverrel viszont pont fordítva működik: felfelé húzva az aljára megy ill. fordítva a tetejére
Újratelepítés többször volt, nem változott semmi. Arra nem emlékszem, hogy a gyári előtelepített vista csinált-e ilyet, mert az nem sokáig volt fent. HP-től kértem Vista+driver lemezt, az van fent.
Köszi: Péter
-
Napfénysüti
nagyúr
Nagyon köszönöm a választ
Valóban csak az első fér bele a keretbe de az is bőven elég lenne. Várni nem igazán tudok mert kellene vizsgaidőszakban gép, meg az áfaemelést se akarom megvárni.
Amúgy most ahogy néztem kicsit mérséklődtek az új gépek árai. Csak attól tartok az áfa emelésével pont ugyanoda mennek vissza
Meg aztán mindjárt itt a születésnapom és meg akarom magamat lepni. -
adalbert1
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #8055 üzenetére
Kösz!
Észrevételek:
-Házról nem igazán írtál, gondolom a legalapabb. Mennyire tűnt gyengének?
-Ill. a külföldi tesztben small businessnek aposztrofálják (legalábbis hogy a hp annak akarja beállítani), akkor melyik a consumer kategóriás 12"-esük?
- Mennyire lehetett szétnyitni (gondolom a 180 fok eléggé álom szint)?-Ill T4200-as prociról tudsz valamit? Ha jól tudom azzal is szerelik, lényegesen olcsóbban (úgy 50k-val), viszont az intel processor finder-e nem akarja megtalálni.
A commentelő meg no comment...
-
xcbiker
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #8055 üzenetére
tiszteletem az idióta hozzászólónak! Ennyire futotta neki...
Feltételezem a következő hozzászólásában már az lesz hogy sok 200eft-os gépben mán ojjan vga van ami megy a fárkráj is. -vázzeee
Miért nem képesek felfogni az emberek hogy a legtöbb noti nem játékgép. Főleg nem az ilyen pici gépek. Egy 12"-os noti célközönsége nem az idióta fps mániások.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
yorka
tag
válasz
Napfénysüti #7805 üzenetére
Szerintem amihez nincs OS az ASIS. Én is érdeklődtem korábban, és renew csak két féle volt (egy hete).
HPQ 6930p RENEWGB999ET
14.1" WXGA Antiglare
Intel GMA-x4500
Intel Core2Duo P8400 (2.26/3/1066)
2048MB
160GB
DVD-RW
WiFi / Bluetooth
Windows Vista Business
ára: nettó 199 992.-Ft / bruttó: 239 990.- Ft
GB982ET14.1" WXGA Antiglare
Intel GMA-x4500
Intel Core2Duo P8600 (2.4/3/1066)
2048MB
160GB
DVD-RW
WiFi / Bluetooth
Windows Vista Business
ára: nettó 216 600.-Ft / bruttó: 259 920.- FtEbből viszont csak az 1-es versenyző fér bele a keretedbe. Ha tudsz, várj még. A forint erősödéde miatt az újabb szállítmányoknak olcsóbbnak kell lenniük. (De ha sokat vársz, az ÁFA emelése elviszi a nyereséget.)
-
yorka
tag
Két hét szünet után újra beléptem a HP tulajok táborába. Vetten egy HP 6910p-t az alábbi paraméterekkel.
14" WXGA+ (1440x900)
T9300 (2.5GHz 6 MB cache, 45nm)
4GB 800Mhz RAM
160GB 7200RPM HDD (Seagate Momentus 7200.2)
Ati x2300
6 cellás aksi
Vista Business (64 bit)Utolsó renew 6910p volt a Notebookstore-nál. 210.000 volt 3 év garival.
A döntő érv az volt mellette, hogy a 6930p, a DELL 6400 vagy a T400 sokkal drágább lett volna hasonló kiépítésben. Ennyiért inkább lemondtam a webkameráról.Hát mit mondhatnék: brutális ez a processzor.
A kijelző is sokkal jobb, mint a wsxga+-os 8510w-é: 2/3 fényerőn olyan fényes, mint az volt maximumon.
Könnyű.
További tapasztalatok később... -
Skyer
senior tag
Na közben megtaláltam a youtube rendeszerébe a grafikai hibámat: Az összes játék ilyen. Nos láthato a gond, várom a véleményeket.
-
Scrym
tag
válasz
xcbiker #7980 üzenetére
Köszönöm segítőkészségedet!
Az a baj, hogy Pécsi vagyok, és így nem tudok csak úgy beugrani hozzád.
Akkor maga az a megoldás, hogy én telepítgethesek szabadon bármilyen op.rendszert az felejtős HP-nál. Csak is olyan CD/DVD-vel próbálkozhatok, amit a HP adott ki?!
Vagy buherálni kell egy ilyen lemezt, amibe bele vannak integrálva a driverek.
Köszi mégegyszer! -
adalbert1
veterán
HP 2230s-sel van valakinek tapasztalata? Hirtelen ezt a review-t találtam csak róla.
Gondolom anyagminőségben gyengébb mint a régebbi nc 4xxx/2xxx modellek. -
Jégkokó
veterán
Döntsd el , hogy laggol a játék vagy akadozva fut.
Mert a kettő baromira nem ugyan az, lagolni akkor szokott ha lassú a netkapcsolatod vagy éppen tulterhelt az adott időben a szerver és néha beakadsz egy pár mp re, a szaggatás pedig az amikor a játék egy bizonyos beállítás mellet nem fut tökééletesen, hanem akad főleg akkor ha egyszerre sok mindent kell megjeleníteni. Ajánlom vedd mediumra a beállításokat és a felbontást 1024x768 ra állítsd és sokkal jobban fognak futni a játékok
-
törölt tag
jaja megy ahogy kell neki.
100 fölött? jolvan alapjáratok 40-50 között megy, játék közben 72 körül,
-
törölt tag
Ujratelepítés hatott
most repülök a boldogságtól
Még egy kérdés: CPU hőmérséklet mennyi fölött veszélyes? Intel P8400-asom van
-
törölt tag
-
Skyer
senior tag
válasz
#56302464 #8041 üzenetére
:Érdekesség képpen én is irok valamit. Nekem Hp pavilion DV7 1130 van és van rajta mindenféle csodamicsoda kivül belül is ám akárhány játékot játszom azok válogatás nélkül laggolnak. Most nemtudom ez hardveres vagy szoftveres hiba, hiszen már temérdek reinstallt csináltam és probálgattam több illesztőt is. Egyedül a win7 alatt bizonyult valami javulás mikor feltettem a dox drivert de még akkor sem volt az igazi. paramétereit tekintve bőven elég kéne hogy legyen hogy tolja a játékokat közepes beállitáson egyedül még talán azt nemtudom hogy a 5400 es winyo visszafoghatja e a teljesitményét a grafikának, mint egy 7200 es. nemtudom, valamiért a játékra szánt noteszekbe 7200 es van, passz miért. A gép nálam is melegszik ami kb 82-90 fokra tehető cpu és gpu nál. Gondolkodom hűtőpad vételén deha nem oldja meg az akadozást akkor nem dobok ki érte feleslegesen pénzt. Csakha tesz is valami érdemlegeset, akinek tippje van szivesen várom mit tegyek és mit tehetnék!
Hectai: ha van jelölve akkor a zöldbe dugd a jack et ha nincs akkor nézd meg nem e csuszott ki a kábeled a mélynyomobol.
-
törölt tag
Sziasztok!
Most vettem egy HP Pavilion dv5 1190eh gépet, mondhatni álom =) csak ajánlani tudom 64 bites oprendszerrel.
Ami miatt írok: van egy Technika 2.1-es hangfalam, viszont a géphez csatlakoztatva a subwoofer nem akarodzik megszólalni. Lehet, hogy a hangfal minősége nem a legjobb, nincs rajta Bass szabályzó, se semmi, de PC-n azért nyomta amit tudott.
Ha valakinek van ötlete hogyan oldhatom meg azt szívesen várom
Üdv!
-
Studiossrác
aktív tag
-
Mania
senior tag
válasz
Studiossrác #8035 üzenetére
Próbáld meg moddolt asztali driverrel.
Folyamat:
-Mobility Modder letölt
-Catalyst letölt
-Mobility driver uninstall, a C:/ATI mappát manuálisan töröld
-MM telepit
-Catalyst telepit de miután kitömöritette a fájlokat, lödd ki a telepitöt
-MM elindit
-Kitömöritett driver betallóz(alapértelmezett hely: C:/ATI)
-Miután az MM elvégezte a dolgát,a C:/ATI mappában lévö setup.exe elinditEzután már minden megy a hagyományos módon.
Ha kell a driver késöbbre akkor a C:ATI mappát mentsd el.
-
Jeromoss
csendes tag
válasz
lacibacsi #8022 üzenetére
Igazán nincsmit! Igazából én kb 2hónapot töltöttem laptopkutatással fórumok tömkelege, gyártói oldalak, tesztek, stb.... és arra jutotam hogy ennyi pénzért ez a legjobb választás(160k) ebben az árkategóriában megvizslattam az összes gyártó notiát és mindegyikben volt valami szépséghiba, pl hogy az Asusokban hiába van 2mb L2-es proci meg nagyobb ram meg jobb vidkari..amikor a lapkakészlete a leggagyibb SIS meg VIA..Most lehet hogy ez sok embert nem érdekli de ha én notit veszek az legyen minőségi kívül belül..Ugyhogy ezért a pénzért sztm ez a legmegfelelöbb noti.. persze ennek is van széséghibája, hát miért is ne lenne..a kijelző tükröződik de nem zavaró egyáltalán, gondolom ugyse a napnak háttal akarsz ügyködni
és melegedésről annyit hogy igen eléggé melegszik, huzamosabb játék után 84 fokos volt a proci, és alapjáraton is néha felkúszik 60-64re de őszinén szolva engem ez nem nagyon érdekel, nem fogom babusgatni, hiszen ez egy "munkagép" nyúzom ahogy lehet.. ha ez nagyon veszélyes lenne az AMD-s gépek mellé adhattak volna egy külön kézikönyvet hogy mi a teendő akkor ha a noti le akar folyni az asztalról címmel
.. meg egy poroltót. Egyébként ha bővíted a ramot 2gigáról 4gigára plussz 64 bites vista, elég sokat dob ám rajta..Nemsoká érkezik a Half Life2, ha érdekell megírhatom hogy hogy ment, állítólag a HL2 grafikus motort nagyon jól kezeli a gép..Üdv!
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
lacibacsi #8026 üzenetére
Hp Compaq 6730S
(Intel Pentium Dual Cpu T3400[2,16ghz,2.16ghz], 2gb Ram, Ati Mobility Radeon HD 3430, 350 gb-os vinyó)Szerintem nagyon korrekt gép. Egyszer már leírtam a problémámat, de most feldobom: adott ez a laptop amin szeretném futtatni a kedvenc játékomat.(Pro Evolution Soccer 2009). Nem sok játékot imádok, de ezt egyszerűen nem tudom megunni. Olvastam, hogy mások hordozható gépeinél is hasonló gondja van. Nem akad a játék, hanem egyszerűen lassú. Sejtem az okát: majdnem biztos vagyok benne, hogy visszaveszi a proci órajelét....Hiába kapcsolom ki az energiagazdálkodást semmi eredménye(se akksiról, se tápról nem jó). Mint a nevében is látszik ez a focis játék(gondolom nem mindenki ismeri). Fifa nagyobb gépigényű mégis teljesen max grafikán hibátlanul elfut(szűrőket hirtelen nemtudom, hogy anno beállítottam-e neki) Nem csak hp gépeknél hallottam erről a hibáról, úgyhogy ez valószínűleg 1 bug..... Nemhiszem, hogy bárki tud erre valami okosat mondani, de hátha. Szerintetek mitől lehet ez? Hogyan lehetne kiküszöbölni.
Játéknak a setting menüjébe(ez még win alatt van), van 1 hardverellenőrző opciója. Ott minden alkatrészem optimális, sőt még jobb is annál.(úgyhogy high grafikába kéne futnia, ehelyett......)
Megjegyzem: 2300-as sempron, X1650pro, 768 ram elviszi a játékot simán(régebbi gépem, tapasztalatból mondom)....úgyhogy tényleg nem a géppel van a gond.
Ötlete esetleg van valakinek?
-
sakeee82
aktív tag
válasz
Csabee. #8032 üzenetére
2 évente kiadni 160-200 ezret nem célom
Persze lehet addigra olyan jól megy, hogy 2 laptop lesz az asztalomon.
Ha lesz rá lehetőségem meghosszabbítom a garanciát legalább 1 évvel, azzal is elodázom egy másik gép vásárlását.
Amire jelenleg használom arra 1,5 év múlva is elég lesz. -
sakeee82
aktív tag
válasz
Napfénysüti #8030 üzenetére
Persze én sem arra várok, csak ha pont a gari lejárta után lesz vmi baja, akkor azért pl egy alaplap csere 50-70 ezer forint ami nagyon kellemetlen.
-
sakeee82
aktív tag
válasz
Napfénysüti #8028 üzenetére
Csökkentse, de 2 éven belül haljon meg akkor és no problem
-
lacibacsi
addikt
válasz
Studiossrác #8001 üzenetére
Pontosan melyik típus van neked?
-
lacibacsi
addikt
válasz
sakeee82 #7989 üzenetére
"De a 79 fokos proci hőmérséklet hosszútávon nem biztos, hogy jót tenne a gépnek..."
Gondolod, hogy a melegedést nem tesztelték a gyártás előtt? Az asztali gépemben is AMD szív dobog. Gyakran vágok videót, ami közel 100%-ban fogja a procit, gyakran egész éjjeleken át tartó renderelés során. Nem mondom, hogy nem meleg, mert az, de 3 éve nyúzom és amúgy kutya baja...
Nem hiszem, hogy a laptopokba szerelt AMD processzoroknak olyan ártalmas lenne a melegedés (vagy nem ártalmasabb, mint másnak...) -
sakeee82
aktív tag
válasz
lacibacsi #8022 üzenetére
A kijelző eléggé tükröződő, de sztem elfogadható.
A teljesítményét valóban kissé lehúztam...A videódriver csere kb 100%-al tette gyorsabbá a játékokat, biztos vagyok benne, hogy menni fog a Kotor 1-2, a COD4 pedig nem sokkal korábban lett leírva, hogy babán játszható. -
lacibacsi
addikt
válasz
Jeromoss #7983 üzenetére
Az a baj, hogy sokan lehúznak dolgokat csak azért, mert azt halloták róla, hogy... bla-bla-bla.
Nehezen hiszem én is, hogy annyira rossz lenne ez a gép. és pont ezért fontos, hogy olyanok szóljanak hozzá, mint te is, aki ténylegesen használ valamit, amiről véleményt mond.
Köszönöm a válaszod!És még egy konkrét kérdés: a kijelző tükröződése mennyire zavaró? Ablaknak háttal lehet dolgozni, vagy az azért túlzás?
-
Napfénysüti
nagyúr
A melegedést én is tapasztaltam. Öcsémnek MSI-je van 8400m G-vel. Csoda hogy nem sül meg a gép. Volt hogy a proci 85 fokon ment
De hát ezért nem valók játékra a notebookok...
Konzumer gépeknél meg pláne előfordul ez a melegedés, ott a tervezésnél nem igazán szempont a hűtés... -
sakeee82
aktív tag
válasz
Napfénysüti #8016 üzenetére
A proci az vmi kegyetlenül melegszik, főleg ha van ami 100%-on hajtsa.
Ha vmi gebasz lesz, jöhetnek szervizelni, nem mi tehetek róla hogy forrófejű procit pakoltak bele. -
Mania
senior tag
válasz
Napfénysüti #8016 üzenetére
Sajnos tapasztalat, hogy a mai notebookok többsége amiben különálló VGA van eléggé tud melegedni.Pláne ha Vista fut rajta.
-
sakeee82
aktív tag
válasz
Studiossrác #8008 üzenetére
A 6730ban is hd3450 van vagy 4500mhd? Mert ha 4500mhd akkor az nagyon érdekes lehet, mert még a Doom3 at sem képes értelmes sebbeséggel futtatni 800x600ban a tesztek alapján.
-
Mania
senior tag
válasz
Studiossrác #8008 üzenetére
Akkor ott valami nagyon nincs rendben.
Az asztali gépemben HD3650 GDDR3 volt aminél erősebb a GTS.Szal tudom mi a különbség.sakeee82: Mondjuk nekem innen lesz,valószínű ma meg is érkezik.
-
Studiossrác
aktív tag
Pedig igaz...nem vagyok nagy gémer, 2 játék van fent nálam: Crysis 2, és Cs: Source. Mindkettőbe jobb a 6730s. Cs alatt a tesztelő több fps-t hoz le...Crysis2-be meg szebb grafba nem szaggatok.
Nincs előttem a gépe, de a proci, memória közel hasonló. Ill proci lehet neki amd-s, de közel azonos tényleges órajalet produkál emlékeim szerint....de amint tudom leírom konkrétan számszerűen az adatokat -
Mania
senior tag
válasz
sakeee82 #8005 üzenetére
Olyant kell választani ami az egész alját hűti a notinak,mivel minden gyártó máshogy tervezi a szellőzést.Meg persze az is számít hogy mennyi szellőzési hely van kialakítva.
Pl: NotePal Infinite -
sakeee82
aktív tag
válasz
Studiossrác #8001 üzenetére
A 6730s is egy jó választás lehet.
Amint feltettem a moddolt ati drivert a Dv 1120eh-ra, kb 180 fokos fordulat következett be a teljesítményben játékok alatt. Eddig akármit tettem fel, minden egészen jól futott. Kellemesen csalódtam a gépben, pedig már gondolkodtam rajta, hogy rossz választás volt részemről a gyenge grafikus teljesítmény miatt. -
Studiossrác
aktív tag
válasz
lacibacsi #7955 üzenetére
Vegyél egy 6730s-t. Jó, tudom s széria...de nekem nagyon bejött. Játékok nagyon jól futnak..Ominózus Crysis 2, 1024X768-ban simán elfut.....halk a gép, megbízható(eddig 3 hónapot szúrkolt le mellettem és nem hibázott még). Egyetlen hátránya nálam: kijelző nem olyan stalib. Ezt úgy ércsd, hogy hátulról meg lehet hajlítani. De én ezt a gépet hordozom, lökték már meg buszon, nyomták szinte össze és semmi baja. Ha leejteném nyitva abból lehet komoly problémája lenne(ez az egyetlen hátránya nálam). 1 notebookot meg ne ejtsen le az ember...ennyi.
Nagyon nagyot fejlődött az S széria,bátran ajánlom figyelmedbe(árfekvésednek megfelel, és mennek a játékok is)Szerk: textúrák nem alapon vannak, sőőt...ha lejjebb veszem a textúrákat képes szebb felbontásra is szaggatás nélkül. Szerintem meg kifejezetten jó ez a videókártya. Öcsém asus 8600GTS-ét kenterbe verte. Jó tudom nem mai kártya az, de csak azzal tudtam otthon összehasonlítani.....(nem volt otthon más kéznél). Másik gép természetesen asztali
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Star Trek
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mini PC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8550U I 8GB I 128SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest