- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tejeskifly
aktív tag
Sziasztok!
hp pavilion g6 1206eh notiba, ssd-ből valami vékonyabb példány kell? Pl samsung 830 csak 7mm. Vagy jó bele mondjuk, egy agility 3?
Illetve próbáltam keresni, de nemtalálom, hogy sata 2 vagy 3 van-e benne? -
kutga
félisten
válasz
janos666 #26597 üzenetére
Nem tudom, én eddig csak ingyenes Linuxról hallottam, ami nem jelenti hogy ne lenne belőle fizetős-aktiválós verzió.
Mindenesetre én win only módban működöm, úgyhogy nálam a Linux nem játszik. A gari a gép alján lévő termékkód alapján megy, nincs köze ahhoz hogy mi van a merevlemezen. Ha legyalulod, max a gyári rejtett partíciókat veszíted, amivel a gyári állapotot állíthatod vissza, ez nálam megint csak nem játszik mert sajna a HP rendszerépítői minden vacakkal telepakolják az OS-t, így inkább tiszta installt csinálok minden alkalommal a kapott OEM win DVD-ről, ami minden sallangtól mentes.
Memória miatt sem kell aggódni, ha gariztatni kell esetleg a gépet visszarakod a gyári modult. Ha nagyon szakszerűen akarsz eljárni akkor meg felhívod a HP-t és bediktálják pontosan hogy milyen modul megy a gépedbe. Addig nincs baj amíg HP kompatibilis cuccokat pakolsz a gépbe.
-
janos666
nagyúr
Ez az Enterprise kidás is? Mert itt 60 napos trial-t emleget, és első induláskor netre akart csatlakozni a licens aktiváláshoz.
Nekem nem fontos. Windows mindenképp kell rá, de ha dual-boot lesz, akkor inkább Ubuntu (nightly build, mert úgyis experimental jelleggel használom a Linuxot bármikor is
), mint SUSE Enterprise.
Csak nem ilyeneken akarom elbukni azt a 3 év garanciát.
Főleg hogy SSD-re cserélem majd a HDD-t és 1x4Gb helyett 2x4 lesz benne...
-> Na, ez meginc cumi kérdés. Mert 1600-as kit-et rendeltem, de most jobban belegondolva talán mégis többet ért volna egy szem 4Gb-os 1333-ast betenni az eredeti mellé, ha azt úgysem adhatom el.
Vagy ragasszam át a sorozatszámos matricát és senkinek nem fog feltűnni, hogy Hynix ment a Samsung RAM helyére? -
janos666
nagyúr
válasz
sisi900 #26594 üzenetére
4535s-en már belebotlottam véletlenül egy olyn opcióba (az EFI configban, ami indítás után ESC nyomkodásra jön elő), hogy "BIOS roll back". Ez talán egy fail-safe ROM-ot állít vissza, de utána arra frissítesz, amire aarsz, ha a Widwos-os tool nem enged downgrade-elni. (Persze ha nálad is van ilyen, csak tippnek írom, mert épp most mentem el mellette.)
-
BangoSkank
tag
válasz
Seraph 16 #26590 üzenetére
Szia!
Ebben a tesztben nagyjából leírják, hogy mire számíthatsz teljesítményben és minőségben.
Comtech.de-ről rendeltem egy hasonló gépet, csak 17 colosat. Az EU garancia elvileg nálunk is érvényes, itteni szervizekben is fogadniuk kell a gépet.
Hp oldalán win7 64 bites driverek vannak fönn, de lehet működnek win8 alatt is, ezt nem tudom.. -
sisi900
tag
Egy újabb segítséget kérnék
Felraktam a leg frissebb BIOS F20 a HP 6710b laptopomra,de találtam egy F16 BIOS-t amit fel szeretnék rakni de nem engedi semmi se visszafele frissíteni
Ilyenkor mi a teendő? -
janos666
nagyúr
Most bontottam ki a 4535s-t.
Kell valamit backupolnom, mielőtt felhúzok rá egy Windows 8 RP-t?
Fizetős ez a SUSE Linux Enterpise 11? Van valahol kulcsom hozzá papíron is, vagy csak "beégetve"? -
Sziasztok kedves tulajok!
A DV6-os szériáról szeretnék érdeklődni, hogy mennyire megbízható, jó gép pro-contra.
Igazából egy csomó kérdésem lenne:
az AMD Vision A6-3410MX proc mire elég? Időnként videóvágásra is használnám a gépet, meg gyakran hang és videófájlok konvertálására.
A hdmi-je viszi az 1.4-et?
Win8 kompatibilis? Mármint a driverek megvannak hozzá? Próbálta már valaki?És a második kérdéscsoport a témával kapcsolatban:
Rendelt már valaki külföldről? Cyberportról vagy Computeruniverse -t néztem.
Minden rendben ment?
Garancia hogy működik, ugye nem kell visszaküldeni, ha vmi nem oks. Globális hp garanciát adnak, vagy lehet valahonnan szerezni rá? Pixelhibával mi a helyzet?Köszi előre is!
-
rizso
addikt
válasz
deathtania #26585 üzenetére
Köszönöm a tippet, de nem oldotta meg a problémám. Meg nem tudom mit csinálna ez a kis program, de semmi látszatja nincs (mármint megnyitnám, de nem csinál semmit).
-
deathtania
senior tag
válasz
janos666 #26558 üzenetére
mivel a gyártó egy bizonyos konfigra vállalja a garit, így a az eredeti állapotra kell visszaállítani a notit, ha gariztatni kell. a szervízesek így mondták nekem.
rizso:
connection managert + hp osd display-t tedd fel. pár hete eg srácnál is ez volt, és így működött.Bela52
én egy cm notepal u2-t használok. a ventijei pakolhatók, így pont a légbeömlőkhöz tettem. játék alatt -4-6fok, idleben -8-10 fokot értem el vele a gyári hőmérséklethez képest.
Drughi :
hp-nál a pavilionokhoz is van hdd caddy, nem csak az üzleti szériához. más gyártóknál nem tudom hogy van. -
rizso
addikt
Szerintetek az lehetséges, hogy a 2530p érintőgombjai közül csak egyetlen egy hibásodik meg? Már a wint is újraraktam, de a wifi/bt gomb semmire sem reagál - a többi viszont hibátlanul megy.
-
kutga
félisten
válasz
sisi900 #26572 üzenetére
Ez sajna nem fog menni.
Vásárlás előtt hívd fel a HP-t és a gép alján lévő termékkód alapján megmondják neked hogy PONTOSAN melyik modulok kompatibilisek a gépeddel.
Sajna már én is jártam így, akkor egy nem HP gépből való 3G kártyát próbáltam installálni, ugyanez a hibaüzenet fogadott.
-
Drughi
addikt
válasz
daneel92 #26573 üzenetére
Egy keret amibe egy merevlemezt / ssd-t tudsz belehelyezni és ezt a kerettel együtt az optikai meghajtó (odd=dvd író) helyére be tudod tenni.
Így egy átlag gépben 2db merevlemez lehet behelyezni.Viszont ez nem minden gép típushoz elérhető, többnyire csak az üzleti gépek kiváltsága. (HP -nál a probook, elitebook kategóriára jellemző)
-
sisi900
tag
Sziasztok mindenkinek!!!
Segítséget szeretnék kérni WIFI ügyben
Van egy HP Compaq 6710b laptopom,vásároltam bele egy ilyen típusú Wifit
model: 112BNHMW
Intel Wifi Link 1000
sps: 593530-001
rev: 1.00A régi BIOST lefrissítettem és ennek ellenére sem működik
Ezt a hiba üzenetet kapom bekapcsoláskorMindenféle segítséget elfogadok
Előre is köszönöm -
dosailord
tag
Sziasztok!
Egy HP Compaq 6730s KU354ET (15.4", C2D T5670 1,8Ghz, 4GB RAM, 4500MHD, 3,5 éves) noti LCD kijelzőjével kapcsolatban lenne kérdésem. Ha leveszem akksira, akkor a kontraszt kicsit csökken az LCD-n, először szinte észrevehetetlen, de pár perc után jobban kijön, hogy fakóbbak a színek, jobban összemosódnak a közeli árnyalatok. Ha visszarakom hálózatra, rendes, jó a képe.
A másik hiba, hogy ha állítom a fényerőt, akkor ritkán leugrik 0-ra (aktuális állástól függetlenül), de olyan szinten, mintha kikapcsolt volna a háttérvilágítás, a kép nagyon halványan látszik a nagy feketeségben. Újraindítás után megjavul. Általában aksiról jön elő, de néha megjátssza hálózatról is.Mi lehet a baj? Inverter, fénycső?
Még annyi baja van a gépnek, ami talán befolyásolhatja, hogy alapjáraton 10-15 fokkal melegebb a szokásosnál (nyáron is), terhelésen ez 20-25-re is megnő, továbbá az akksija is haldoklik, minimális terhelésen bírja 1 órát, de nagy terhelésen rögtön leugrik a feszültség, 5-10 percet ha megy.
-
Drughi
addikt
válasz
Nekem így néz ki a "gagyi kínai" odd caddy. Kemény 3000 ft-ot szerintem megért.
Egy probook 4535s-be tettem be egy ssd-t, a caddybe meg ment a gyári hdd. A gyári odd-ről leszedtem az előlapot és azt pattintottam rá a caddy-re. A végeredmény pedig, mintha gyárilag is így jött volna: -
rizso
addikt
Hát srácok, nem tudom miért, de nem akar működni az a fránya kapcsoló. Az összes többi gond nélkül megy, de ez nem. Tuti, hogy az elején valami bekavart. Volt is egy figyelmeztető kis szövegbuborék, csak nem olvastam el rendesen. Mintha valami olyasmi lett volna, hogy a ki/bekapcsolás hozzárendelve az adott programhoz, de később bármikor vissza tudom állítani, hogy windowson belül is tudjam kapcsolni.
-
-
Laybee
őstag
Azok az érintőgombok úgymond fizikai gombok, az hogy win nem tudja követni az más tészta. Annak ki és be kell kapcsolni ha megérinted. Piros ki van, kék ha be van kapcsolva.
Bár érdekes Linuxon a wifi ledje felváltva villog gyorsan ha megy a wifi.50fok jó, én ebbe a nyári melegben a win7ben visszavettem a maximális prociteljesítményt 65%-ra, így 45 fok. Ha töltőn van akkor mindig megy a venti, ha nincs akkor néha néha.
-
Bela52
tag
Helló mindenkinek.Most vettem egy HP 8510P laptopot. Gyakran túl melegszik. Gondoltam hogy veszek alá,egy laptop hűtőt,esetleg tudnátok ajánlani,milyent vegyek?
-
kutga
félisten
válasz
Üdv!
Én a caddyre szavazok, pár ezer forintért tudsz venni az ebayen olyat ami illik a gépedhez. A gyári ODD előlapot fel lehet rá pattintani így nem üt el a háztól.
Gari miatt szerintem ne aggódj, max ha gariztatnod kell a gépet visszateszel mindent a gyári helyére.
Az én caddymben 7200-es vinyó van, adattárolásra szerintem nem rossz az 5400-as, a 7200-es azért megrezegteti a házat az ujjaim alatt.
rizso
Én csak a Connection Manager nevűt raktam fel, igaz a wifi gombhoz ha jól emlékszem nem kellett külön driver. -
rizso
addikt
Illetve még valami: egy olyan ~25°C-os szobában mennyire normális ennek az SL9400-as procinak az 50°C körüli/feletti hőmérséklet?
Meg ami még furcsa számomra az az, hogy van egyfajta alapzaja/búgása a gépnek, sohasem "kussol". 8530p-nél is volt, de itt a gyengébb, energiatakarékos proci miatt azt vártam volna, hogy egy hűvös, halk lesz a 2530p.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Ma vettem egy 2530p-t. Az érintőgombok a vezeték nélküli kapcsolatok kapcsolóját kivéve gond nélkül működnek. Gondolom az is működik, csak felraktam mindenféle wireless segédprogramot, ami a HP oldalán volt, aztán szerintem valami bekavar neki. Melyiket hagyjam, illetve melyiket töröljem, hogy az is gond nélkül működjön?
-
janos666
nagyúr
(#26555) pethYeti és (#26556) asound
Ja, hogy a díszpanel lepattan és feltehető a rack-re is. Ok.
Akkor először elkezdem használni szingli 160Gb-os SSD-vel, és ha nem férek el rajta, majd kitalálom, hogy egy kis külső USB3-as mobil házat vagy ilyet ODD caddy-t vegyek a winyónak.
Van már valakinek tapasztalata erről, hogy HDD csere miatt kötözködik-e a szerviz, ha egyéb hardware-es hiba miatt köt ki náluk a gép (például elhasal az alaplap, vagy CPU...)?
Mert nem rajongok azért az 5400RPM-em winyóért, ami ebből kijön. Abban a verzióban, amiben külső hordozható házba teszem, abban is szívesebben elcserélném először egy 7200RPM-esre. (Mondjuk fogyasztás miatt jobb az 5400RPM-es, mert azt tápolhatja az USB is, míg 7200-esnél már nem biztos, max a 3.0-ás, de akkor csak olyanba lehet majd dugni.)
Legjobb lenne egy olyan megoldás, hogy beépül a notiba egy keret, amiből ki-be csúsztatható a HDD, mint egy lemez. De maga a HDD is benne van már egy vékony keretben, amin van egy USB3-as csati is. Tehát nyugodtan ellenne a gépben, de igény szerint előállna, mint hordozható winyó.
-
Roley_05
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne:
Ma hazaérkezve bekapcsolva a leptopomat lent a jobb sarokban az akku ikonjánál a következpt látom: kis piros iksz és kiírja, hogy x% rendelkezésre áll (csatlakoztatva, nem töltődik) javasolt telepcsereEz pontosan mit jelent?
Lakiusént csak arra tudok gondolni, hogy meghalt az akku, és vehetek újat, ha laptopként szeretném használni a gépemet.
üdv,
R -
janos666
nagyúr
HP ProBook 4535s-hez van olyan ODD helyére csusszanú rekesz, ami nem olcsó műanyag, hanem megtévesztésig imitálja az eredeti ODD külső fedelét?
Úgy megtetszett ez a gép, hogy nem akarom orrbavágni egy fekete máanyag vacakkal. Akkor inkább 120/160Gb-os SSD-t veszek és külső winyót csinálok az eredetiből, nem 60Gb-ost SSD-t tolok a 750Gb-os HDD mellé.
-
TheBomberman
tag
Sziasztok!
HP G62 notimban szeretném az optikai meghajtót SSDre cserélni, az írót pedig tovább külső íróként használni. Úgy képzeltem el, hogy a rendszer az SSD-ről futna, a gyári merevlemez (500GB, 7200rpm) pedig maradna adattárolásra! Milyen megoldást illetve SSD-t ajánlotok (gondolom erre a célra jó egy "belépő szintű" is), és hogy tudnám megcsinálni a külső írót?
Tegyük fel, hogy erre az egészre szánnék 30.000 ft-ot.Előre is köszi,
Gabesz -
F1stat
csendes tag
válasz
martinkahhw #26550 üzenetére
Tudom ez alap kérdés, de be van kapcsolva a gépen manuálisan a Wifi?
-
F1stat
csendes tag
válasz
martinkahhw #26548 üzenetére
Elvileg az Atheros lesz a kompatibilis hozzá.
-
Siriusb
veterán
válasz
martinkahhw #26546 üzenetére
Ahhoz tudni kellene, mi van a gépedben, Atheros, Ralink vagy Broadcom, ugyanis az ahhoz szükséges drivert kell feltenni.
Valószínűleg a bluetooth-hoz sem ártana a megfelelőt telepíteni, már ha használni akarod. -
Siriusb
veterán
válasz
martinkahhw #26544 üzenetére
[link]
Ha ezt felrakod, kábellel mennie kell. -
Siriusb
veterán
válasz
martinkahhw #26542 üzenetére
Ha azt látod az Eszközkezelőben, hogy nem ismeri fel, akkor a drivert fel kellene telepíteni.
-
Siriusb
veterán
válasz
martinkahhw #26540 üzenetére
Milyen netről beszélünk? Kábel be van dugva? Ha ADSL, kapcsolat létre van hozva?
Eszközkezelőben helyesen fel van ismerve a hálókártya? -
membrandj
nagyúr
Üdv! http://hardverapro.hu/apro/hp_compaq_6910p_uzleti_laptop_szep_allapotban_6_ho_13/hsz_1-50.html erről mi lenne a véleményetek? Főként farmvillere lenne használva.
-
nepszter1
addikt
egy
Acer Aspire 5349 laptopra milyen op rendszer ajánlott? -
pethYeti
addikt
Nem próbálta valaki HP dv6 6b08eh-n a Win8 RP-t? Az érdekelne igazából csak hogy a driverek működnek-e frankón, azok közül is leginkább a vga driver érdekelne.
-
rockyg
csendes tag
CPU név Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7700 @ 2.40GHz
Alaplap neve FUJITSU SIEMENS AMILO Li3710
memoria2x1gb)2gb ddr2 800mhz
videokártya:Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family 256mb
hddUJITSU MHZ2160BH G2 (K62KT8A2B4GA) 152gb
wifi van
képernyő méret 16colos
megyar billentyü
dvd iró:HL-DT-ST DVDRAM GT20Lmit tegyek vele hogy játéknál job teljesitménye legyen?
-
rockyg
csendes tag
CPU név Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7700 @ 2.40GHz
Alaplap neve FUJITSU SIEMENS AMILO Li3710
memoria2x1gb)2gb ddr2 800mhz
videokártya:Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family 256mb
hddUJITSU MHZ2160BH G2 (K62KT8A2B4GA) 152gb
wifi van
képernyő méret 16colos
megyar billentyü
dvd iró:HL-DT-ST DVDRAM GT20Lmit lehetne vele tenni hogy játékba job teljesitménye legyen?
-
6910p-nél mitől lehet, hogy a sleep módból nagyon lassan jön vissza?
nulláról hamarabb bootol be.T7700
Hitachi Travelstar 5K160 -
BMWFan
senior tag
válasz
deathtania #26508 üzenetére
Letöröltem a drivert, jelenleg az eszközkezelő nem látja a 7450-et,csak az intelt. Felraktam amit mondtál, és semmi.
-
sarkan
aktív tag
sziasztok!
ezt a laptopot néztem ki magamnak:
HP Pavilion G6-1315SH.
Valakinek van tapasztalata róla?Tartósság, stabilitás, üzemidő akkuról, stb.....
-
Drughi
addikt
válasz
deathtania #26514 üzenetére
AMD overdrive-val is lehet.
Én legalább is azzal szoktam. -
szmoli
csendes tag
válasz
deathtania #26514 üzenetére
K10STAT nevű programmal lehet tuningolni és/vagy alulfeszelni.
-
deathtania
senior tag
válasz
Dhampir #26513 üzenetére
ez egy dv6 pavilion.
azt hol feszelem alul?
biosban semmit sem tudok moddolni, esetleg a catalystban tudom egy kicsit állítgatni a cuccost, de azon kívül semmi. esetleg AMD Overdrive-ban lehet, hogy tudom, de mivel a biosban nincsenek beállítási lehetőségek, így szerintem bukó a dolog.
no majd a héten lehet, hogy kipróbálom. egyelőre úgysem kell a kraft. -
Dhampir
félisten
válasz
deathtania #26511 üzenetére
Alulfeszeléssel még tovább csökkentheted, az AMD-t könnyű tuningolni mínuszban is.
-
deathtania
senior tag
válasz
Dhampir #26509 üzenetére
nekem van egy 65Wh-s akksim, ami kb 4-4,5 órát bír normál használat mellett (HP energiaprofillal kicsi böngészés flash nélkül, szövegszerkesztés, olvasgatás), ha energiatakarékosra állítom, akkor 4,5-5órát is. így ha leosztom 65Wh/4,5h, akkor ~15W körüli max fogyasztásra jön ki a gép, amiből a hdd jelent kb 2,5Wot, többi alkatrész kb 3-4Wot (lap, ram stb), így a 45W TDP-s procc kb 10Wot eszik grafikussal és a monitorral együtt, (mivel azt nem tudom külön mérni), így az A8 3510MX fogyasztása akár még alatta is lehet a 10Wnak.
-
pitkon
csendes tag
Hello!
A HP EliteBook 8460p laptoppal rendelkezőket kérdezném elsősorban, hogy pontosan mennyit nyom egy ilyen gép? A leírásokban olvastam, hogy 2,07 kg-tól indul de kíváncsi lennék, hogy akkor pontosan mennyi is az annyi.
Segítségeteket köszönöm.
-
Dhampir
félisten
A 45 Wattos érték a maximumot jelenti.
Alacsony terhelésnél a fejlett energiagazdálkodási technológiának köszönhetően lényegesen csökken a fogyasztása. Amennyiben információim pontosak, akkor terheléstől mentes időszakban 2,5 Wattal is beéri, a tipikus fogyasztása pedig 10-15 Watt körül alakul.(#26507) BMWFan
Nálam is ez volt ProBook 4730s alatt, kizárólag a HP által támogatott illesztőprogrammal volt hajlandó működni - azzal viszont remekül -, pedig az "archív" illesztőprogramok közül is próbálgattam.
-
BMWFan
senior tag
válasz
deathtania #26506 üzenetére
Ezt az üzenetet kapom.
Pedig az összes driver fent van,hivatalos oldalról szedtem őket.
-
deathtania
senior tag
válasz
BMWFan #26501 üzenetére
innen töltsd le ezt, futtasd, és automatikusan leszedi, ami kell neked.
és szerintem is i5el ilyen programok mellé jobban jársz. ha játékra, vagy ilyesmire kellene a dolog, akkor inkább egy dv6 6b08eh-t ajánlanék A8 3510mx+6750m-el crossfire-be (ma már dual graphicsnak nevezve) kötve. de az i5ös jóval erősebb, mint akár az A8 3510mx-e is, ami kb az i3 2310m-hez van közelebb teljesítményben. photoshophoz meg tervezéshez pedig inkább procc kell. főleg, hogy az adobe cuccai Intel proccokra vannak optimalizálva.
(#26505) asound: igen, 45Wos mindkét procc.
mellesleg jelentem, hogy vettem innen egy laptoptartó válltáskát a notinak, de persze hogy csak 15"os példányokhoz jó a rekesze (a rekesz elé meg úgy befér, hogy még 5-5 centi is marad kétoldalt), ezért még meg fogom fejelni egy laptoptartó mappával is. elég nagy a táska, így szépen minden bele fog férni.
-
BMWFan
senior tag
válasz
david9999999 #26500 üzenetére
Köszi,de azon belül? Én egyszerűen nem találtam a downloads menüpont alatt sem,csak a catalyst control centert.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest