Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerlinBoy632
csendes tag
válasz
BerlinBoy632
üzenetére
Valami ötlet esetleg?
-
Roley_05
csendes tag
Sziasztok!
Hp probook 4535s notebookról szeretném kikérni a véleményeteket. Egyik ismerősöm ilyet nézett ki magának, viszont mielőtt megvenné, hogy mi az általános vélemény róla. Nem melegszik-e esetleg túl vagy van e vele vmi probléma, ami gyakrabban előjön.
további paraméterek:
CPU: A4-3305M DC, 19 GHz
4 GB RAM
VGA: AMD HD6510G2
750GB HDDkösz a segítséget!
R
-
Thusor
őstag
Garancia-kiterjesztés ügyében egy kicsit elvesztem a dolgokban a HP oldalán
. Jelenleg 3 év alap garancia van a gépemen másnapi helyszíni szervizeléssel. Ha azt szeretném, hogy a 3 év alap garancián felül még 2 év garanciám legyen (összesen 5 év) akkor ezt kell vennem: HP 5 year Return to Depot Notebook Only Service? Vagy ez azt jelenti, hogy még 5 év garanciám lesz a 3-on kívül? Ez mit jelent a HP-nál: HP 5year Next Business Day Onsite Notebook Only HW Support? -
ladlac
tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Ennél tovább nem nagyon tudok menni, főleg, mert elvileg garanciális még. Néha nem kapcsolt vissza a kijelző alvó mód után, de az lehet talán windows hiba is. Lcd-n nem vettem észre semmilyen problémát.
Talán annyi, hogy bal oldalon, alul, ahol a videokártya is van, meg van repedve a burkolat. A kijelző fel- lehajtogatása közben régebben minta szorult volna ott a zsanér mellett. Aztán ez megszűnt, utána vettem észre, hogy a zsanértól keresztbe a rácsos részig végigrepedt. De a hűtéssel nem tapasztaltam problémát.
-
norbit808
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem,hogy nekem van egy Hp550 laptopom van,van benne egy cor2duo T5670 proci esetleg,elbírna egy nagyon procit,és érdemes ezt kicserélni? Mekkora a legnagyobb proci amit még szépen elbír?
-
BerlinBoy632
csendes tag
H all!
Vettem egy Pavillion g6-2018sh laptopot,A10-4600-as trinity APU-val, 4gb rammal meg 7670m-es GPUval játékra és mindenre jó,de arra meg pont nem...
Tesóm játszik vmi gagyi Metinnel,azt mondta 2 perc után kifagyott neki.Kapott az egész kép egy zöldes árnyalatot és szevasz.Hogy hogy indította/indult újra fogalma sincs..
Aztán gondoltam felteszem a Torchlight 2-t.
Csinálom a karaktert,tehát még menüben vagyok,beállítom a képét,írnám a nevét,puff elszáll az egész..Na jó,alt+tab?Semmi,Crtl+alt+del?Semmi.Kattingatás?Semmi.Caps lock?Semmi.
A monitor is kikapcsolt a vérbe,mert szép fekete volt.Ha ment volna,akkor szürkés lett volna.De nem ment.Power gombot nyomva tartva lekapcsoltam,aztán később fel.Na mondom,akkor megint.Eljutottam a játékig,mert gyorsan végigkattingattam a karakterlapot,jött egy átvezető,bekerültem a játékba,akadt.Na nézzünk egy settingset.AA be volt kapcsolva,na kapcsoljuk csak ki.Azt mondta,h újra kell indulnia a játéknak,hogy kikapcsoljon.Na jól van,indulj akkor újra.Újraindult,léptem kettőt,puff elszállt megint..Most kivételesen magától újraindult..Aztán megnéztem harmadjára is.Játékba bejutottam,mert a karakter ugye már megvolt,megint vagy 2 percet volt elindulva a játék,aztán megint merevre fagyott az egész,a kép megint elszállt.
-
zsolthee
senior tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Hogy is van ez?

"Tölteni nem sem tölti a gépet , de ha a gépbe dugom akkor már igen."Korábbiakkal is az a tapasztalat, hogy hiába több típusú dokkoló és notebook, amíg a csatlakozójuk stimmelnek, addig gond nélkül megy egyik a másikkal.
Szóval szerintem annak mennie kell. Ha nem, hát akkor vidd vissza és csere -
válasz
zsolthee
üzenetére
A tápegység nem lehet rossz vagy nem hozzávaló?
A típus ami az alján szerepel: VB044AV
Érdekes modellszám, én is próbáltam utánanézni, de sehol nem találtam érdemleges infót róla, illetve kompatibilitási listát.
A dokkolóba a gép beleül simán.Tölteni nem sem tölti a gépet
, de ha a gépbe dugom akkor már igen. Illetve a gépem tápjával sem megy a doki. -
zsolthee
senior tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Igen, az az eject ami nem jól viselkedik. Ha ráteszed a gépet a dokkolóra akkor annak folyamatosan kéne égnie. Ha bekapcsolod utána a power is világít. Közvetlenül a dokkoló tápjáról tudod tölteni a laptopot? Csak hogy tudjuk, az jó vagy sem.
Dokkolóból - a gyári leírás szerint - két fajta van ehhez a típushoz (nem DVD-s)
P/N: A7E34UT
P/N: LZ844AA
Ez is stimmel? -
Szerintem ha nincs rajta sok adat vagy fontos cumók, akkor egy újratelepítéssel kéne próbálkozni, vagy WIN7 helyreállítással.
-
Fiddy
tag
Sziasztok!. Olyan problémám lenne, hogy tesómnak van egy Lenovo z580 típusú laptopja és valami gond volt a videókártya driver-ével és miután leszedtem újraindítottam azóta nincs kép, a windows 7 töltésénél nem megy tovább a kép, de a rendszer betölti a háttérben a dolgokat, csökkentett módban sem hajlandó elindulni a gép
Valami ötlet esetleg? -
zsolthee
senior tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Ha szépen beleilleszkedik a dokkoló csatlakozójába, akkor az hozzá való.
A normál - nem a DVD meghajtóval ellátott - dokkolók mennek driver nélkül. USB hub-ként ismeri fel az op.rendszer, nem kell telepíteni semmit. Nézd meg az eszközkezelőt, van-e ott valami ismeretlen eszköz.
Amikor a gép rajta van a dokkolón a power és az eject gombok világítanak rajta, ugye? -
Sziasztok,
Vettem egy dokkolót a HP 8460p-hoz. Áram kábel bedugva, viszont nem tölti a masina akksiját. Egy egeret is ráraktam a dokkolóra, de nem működik a laptoppal.
Viszont az az érdekes ha a dokkolón lévő On-Off gombot megynomom akkor ki be kapcsolja alvó állapotba a gépet.
Kell valami driver a dokkoló használatához vagy egyszerűen nem ehhez a géphez való? Sosem használtam ilyet elkélne a segítség. -
Dell XPS
veterán
válasz
ocsifiaro
üzenetére
Mivel egyidőben nincs benne a mindkettő RAM, így kizárhatjuk hogy nem bírják egymást. Amennyiben a RAM mozgatásra az "alsó slot-ban" hol működik hol nem (1db RAM estén), így valószínűleg érintkezési problémád lesz. alexan már említette: "sűrített levegővel" vagy egyéb rendelkezésedre álló eszközzel próbáld a kontakt hibát helyrehozni az alsó slot-ban....
-
somasz
addikt
Üdv!
Van egy 6910p-m, ami azt csinálja, egyelőre úgy tűnik, random módon, hogy a lehajtott kijelzőt felhajtva, bekapcsolva/felébresztve, elkezdi a ventit pörgetni, semmi egyebet nem csinál, csak pörög. Akksi ki-be megoldja a dolgot. Nem sikerült rájönnöm, hogy csak kikapcsolás után csinálja, vagy akkor is, ha bekapcsolva lehajtom a kijelzőt. Ötlet?
-
ladlac
tag
Pavilion dv6 3070 gép, lehajtottam a kijelzőjét, majd amikor később fel akartam ébreszteni, már nem sikerült. Bekapcsológombbal ki, be, semmi. Ventillátor pörög, a kijelző viszont nem kapcsol be. Caps log villog, illetve a wifi narancs, vagyis nem aktív. Mi történhetett?
-
deathtania
senior tag
válasz
.Benett
üzenetére
ez most printscreen vagy fénykép? én nem tudom eldönteni...

mert ha printscreen, akkor ott a vga-val lesz valami bibi, nem a kijelzővel...

(#27664) ocsifiaro: próbáld meg, hogy kiveszed a ramokat, és külön-külön próbálod ki őket, hogy működnek -e mindkét slotban.
(én már jártam úgy, hogy az egyik időzítése eltért a gyári ramnak a gépben lévőtől, és emiatt kékhalálozott. ha kivettem jó volt, külön külön is ment, csak együtt nem...)
vagy próbáld még meg egy mezei radírral az érintkezőket kicsit "leradírozni" óvatosan, hogy a kosz lemenjen róluk, és a slotokat is kifújni sűrített levegővel. lehet, hogy nem érintkeznek rendesen.
-
ocsifiaro
csendes tag
Az alsó slot-nál lesz a hiba.Egyszer működik,egyszer nem.Lehet javítani rajta?Valószínüleg vmi érintkezési bibije van.Hogy gyógyítható?
-
M3xx
tag
válasz
deathtania
üzenetére
Háháá legyalázom a HP-kat!
Igenis, tanács megfogadva! -
deathtania
senior tag
nekem helyből volt telepítve ilyen, és most frissítettem a legújabbra (5.4): HP Simple Pass innen elérhető.
van benne egy plugin, ami a böngészőkbe automatikusan települ, és ott is tudod használni.
-
Dell XPS
veterán
válasz
ocsifiaro
üzenetére
És mindig ugyanarról a helyről kell kivennem a ramot..
Ezek szerint adott 2db teljesen egyforma RAM, majd felcserélve is kipróbálva, nem működik az egyik slot-ban. (másodikban) Meg kellene nézni a "második slot" érintkezését, és ha csak abban slot- ban van RAM, akkor mi történik....
-
Mágika68
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP 530 laptopom, és gondjaim vannak a töltésével. Többször volt javítva a töltője, most vettem hozzá egy univerzális töltőt, és direktre forrasztották a csatlakozóját.A Gondom az miért csak kikapcsolt állapotban tölti a gépet, ha használva van lassan ugyan de lemerül. Nem működik hálózatról sem, ha kiveszem az akkut. Előre is köszi a válaszokat! Remélem jó helyre írtam
-
ocsifiaro
csendes tag
És mindig ugyanarról a helyről kell kivennem a ramot.Ha kiveszem,akkor tökéletesen üzemel a gép.
-
sagit
veterán
nincs valami app amivel a jelszavaim helyett tudnám az újlenyomatomat használni?
-
ocsifiaro
csendes tag
Hello!Van egy problémám.XT1000 Hp Omnibook gépről van szó.2 slot hely van a Ramnak.Gyári ramot vettem a gépbe,ha beleteszem a másodokat,akkor pár percig tökéletesen megy,majd kikapcsol.Ha megcserélem a kettőt,akkor is.Tesztelt ramok.Mi lehet a baj?Köszi a segítséget!!!
-
szata.68
senior tag
Helló
8440p-met kötném TV-re. Ehhez DP-HDMI átalakító/kábel kellene.
Olvasgattam,láttam,hogy volt már téma,de soknak nem ment át a hang.Ezen kívül van működő,olcsóbb megoldás?
Előre is köszi,ha valaki válaszol!
Üdv.
-
middleaged
tag
Üdv!
Egy HP-Compaq Pavilion g6-1306sh notim van, eddig még nem láttam okát, de most szerettem volna aktiválni a CrossFireX módot, de nem sikerült:a Catalyst menüjében ha kijelölöm a dual grapics módot,az alkalmaz menüpont nem mükődik,az op. Win8,a Catalyst driver a legújabb, Win8 kompatibilis.Az eszközkezelő szerint mindkét eszköz megfelelően működik, a speccy szerint "crossfire letíltva". Kérem aki tudja, árulja el hogyan tudnám engedélyezni. -
Forestjo
senior tag
válasz
blueMerle
üzenetére
Szia! Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre én is. Nekem is ilyen notim van. Majd a sebesség különbségre lennék kíváncsi, ha működik. Azt mondták ma nekem, hogy külön ezért nem érdemes n-s wifit bele venni, olyan nagy különbség nincs.
Tudnál erről a gépről szóló hasznos oldalak linkjeit küldeni? -
somasz
addikt
Üdv!
Elérhető itt a fórumon olyan segítőkész HP szervizes, mint a Dellnél SzaboZE? -
PLackó16
csendes tag
Helló!
Adott egy HP Pavilion DV6 noti, benne C2D T6400-as (2Ghz) intel proci.
A kérdésem az lenne, hogy gond nélkül lecserélhetem-e például egy P8700-as erősségüre (2.5 Ghz), sőt akár egy négymagosra is (Q9100)?
Leginkább hűtés szempontjából kérdezném. számottevően jobban melegszik a +fél ghz miatt? Mivel azonos socket gondolom nem lesz gond, de bios is fel fogja ismerni?
A P8700 még 10W-al kevesebbet is fogyaszt ahogy látom (25W),viszont a négymagos 10W-al többet (45W).
Noti hűtő van egyébként a lapos alatt.
Előre is köszi -
blueMerle
veterán
Mesterek, egy kérdésem lenne:
Van egy 8510p laptopom, ebbe szeretném a wlan kártyát kicserélni egy n-esre. Van itthon egy valamilyen asusból származó n-es wifi kártya, de fogalmam sincs hogy ez működne-e a 8510p-ben? Van rá esély hogy működjön? Illetve nem okozok kárt a laptopban ha kipróbálom és esetleg nem lesz jó?
Hatalmas
előre is -
KISDUCK
addikt
Értem, köszönöm a válaszokat.
-
deathtania
senior tag
válasz
KISDUCK
üzenetére
egész pontosan: garanciavesztést nem okoz, DE ha bármi gond van a géppel, és garanciáztatni kell, akkor az eredeti konfigurációt kell visszaállítanod, mivel a HP arra vállal garanciát, hogy az fog működni neked. szóval annyi, hogy az odd-t vissza kell raknod ilyen esetben.

-
Drughi
addikt
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Én a hdd helyén használom az ssd-t, mert így sata3 csatlakozóba lesz és gyorsabb, mintha az odd-be tenném, mert az maximum csak sata2-es.
-
KISDUCK
addikt
Van egy HP Pavilion G6 laposom és azt szeretném kérdezni, hogy ha az ODD-t kicserélem SSD-re az okoz-e garancia vesztést?
-
Forestjo
senior tag
válasz
Thusor
üzenetére
Igen, láttam képet róla, de itt semmi foglalat nincs, és azt sem tudom, hogy hol férne el. Ha kívülről kell beépiteni, nem tudom hová, vagy belülre?
Igen, Mézeskalács van a telón, van benne megosztó funkció (X8). De még nem tudtam összehozni, lehet, hogy valami driver miatt, mivel most vettem, és. csak a Win7 van rajta egyedül. Vidéken vagyok, azért kellemetlen ez a net dolog. -
-
Forestjo
senior tag
Helló, a 8510p 3g-ről tudtok valamit? Van benne egyáltalán?
-
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
Nincs valakinek elado 120w-os hp centerpines töltője? -
vallas
őstag
Hi!
HP 8470p hez tudtok olyan segéd progit mondani, ami automatán tudja állítani az energiabeállításokat?
úgy, ha a gép 220-ról megy, akkor teljesítmény centrikus módra vált, ha meg akksiról, akkor energiatakarékosra, és mind ezt magától?
előre is thnx!
-
Joci13
csendes tag
Sziasztok
Adott egy HP 635-ös lapos.
A gépben 8GB memória van a gyári 4 helyett, egyik sarka kopva, de azonkívül teljesen hibátlan állapotba.
Ha elszeretném adni mi az az ár szerintetek amivel se magam nem csapom be, se másokat se akarnék átvágni? -
Forestjo
senior tag
Sziasztok! A 8510p-ben hova kell rakni a 3g modult, amibe SIM-kártyát rakok, és amivel netezni lehetne? Az. aksi alatt nincs helyet.
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Van nálam egy compaq nc8430-as noti, és nem működik a fényerőállítás az Fn+f9-f10 gombokkal. Win7 van a gépen. Mit kellene hozá letölteni, hogy működjön? A vistás hp quick launch-t próbáltam, de arra azt írja, hogy a program ismert kompatibilitási problémákkal rendelkezik.

-
B-L-A-C-K
titán
Azóta nem kaptam még vissza az Elitebookomat garanciából...(5.-én adtam le)

-
Vigneau
félisten
Driverekről jut eszembe: Ti honnan szeditek le, ha manuálisan telepítitek a dv6/7 notebook-otokat? Én anno a gyári oldalról szedtem le a gyűjteményem, de ez az oldal is egész jónak tűnik:
-
zsolthee
senior tag
válasz
perempe
üzenetére
TC -> fényes az LCD panel
HP ProBook 4530s B0X69EA
HP ProBook 4530s B0X69EA_TC...és 10 dekával nehezebb

-
perempe
veterán
ProBook B0X69EA-ból van sima és TC-s is (B0X69EA_TC), ami drágább pár ezer forinttal. mi ez a TC?
különben LY485EA_TC érdekelne.
-
zsolthee
senior tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Legfrissebb VGA driver van fent? Nem hinném, hogy az akkunak köze lenne hozzá...
A dokkolók között az a különbség, hogy az első 2 az standard, az utolsó 2 pedig bővített. Ez azt jelenti, hogy optikai meghajtó is van benne. A Watt pedig a hozzáadott tápegység teljesítményét mutatja. Nagyobbról pl. hamarabb feltölti az akksit. Szerintem 90-120W bőven elég.
-
Frankó
. 
Másik kérdés:
Akárhányszor elindítom a gépet, a megjelenítés mindig visszavált 49Hz-re.
Látom a kép "remegését" ezért mindig felrakom 60-ra ott megszűnik.
Nem tudjátok miért lehet ez hogy kikapcsolás után elfelejti?Nem csak a windows alatt próbáltam, hanem a speciális kezelőprogiban is, ami a tálcánál az óra melletti futó ikonok között szerepel (képernyő tulajdonságok vagy grafikai tulajdonságok). Létrehoztam saját profilt ami 60hz-re van állítva de mindig visszaáll alapba ha újraindítom a gépet. Lehet azért mert az akkut ki-be rakosgatom???
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Jelenleg 3 év alap garancia van a gépemen másnapi helyszíni szervizeléssel. Ha azt szeretném, hogy a 3 év alap garancián felül még 2 év garanciám legyen (összesen 5 év) akkor ezt kell vennem: HP 5 year Return to Depot Notebook Only Service? Vagy ez azt jelenti, hogy még 5 év garanciám lesz a 3-on kívül? Ez mit jelent a HP-nál: HP 5year Next Business Day Onsite Notebook Only HW Support?

Valami ötlet esetleg?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csifigaro

előre is

Pyttawrx