Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ez így igaz, de a max. méret, amit "elviselek", az a 14-es. Volt már sok Elitebookom, G9 volt az utolsó, azokkal teljesen elégedett voltam, ami a hangot illeti. Zbookot még csak képen láttam, de lényegében egy turbós Elite-nek tűnik

-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm.
Mit tanácsolnál Elitebook vs. Zbookkal kapcsoltban?
Az alapkonfig (CPU, RAM, SSD) ugyanaz, de a Zbook kijelzője magasabb kategória (14" diagonal, WQXGA (2560 x 1600), IPS, anti-glare, micro-edge, 500 nits, 100% DCI-P3, HP DreamColor [11,33,37])
Nekem a halk működés a legfontosabb, erőgépre igazából nincs szükségem (fullos irodai munka, néha képszerkesztés). A Z-t kb. 20%-al drágábban kapnám meg - megéri

-
wwhy
veterán
Sziasztok, mit jelent a
Coverage type: Bundled warranty?
Service type: HWM OnsiteEzzel a garitípussal még nem találkoztam.
Illetve van valakinek tapasztalata a HP ZBook Firefly 14 inch G10 -el

840 G10 vs. HP ZBook Firefly 14 inch G10 kell döntenem sürgősen. -
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Csöbörből vödörbe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ON kérdés: Elitebook 830/840 G8 (i5-1135G7) szabad venni, tartós irodai munkára
Vagy maradjak a jólbeváltadellnemkellmás vonalon? 
-
wwhy
veterán
Valakinél nem kallódik egy ilyen cucc?
-
wwhy
veterán
Köszönöm a segítő szándékot mindenkinek. A gépezet elindult, magától, ugyanazokkal az alkatrészekkel/táppal, stb.
-
wwhy
veterán
A 90W-os töltő 4,74A . Ez okozhat gondot? (a talán hibás 64W/3, 33A)
-
wwhy
veterán
Én is, de most éppen a világvégén vagyok túl, egy lépéssel, örülök, ha egy univerzálist találok.
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
65W-os gyári, ezzel megy kb. 1,5 éve. Kiszívta a covid a wattokat?
Estére szerzek egy univerzális tápot, megpróbálom. Ha lehúzom a ventit, ugyanúgy sípol.19V (az univerzálisokon tipikusan ennyi van) 19,5 helyett (sokat) számít?
-
wwhy
veterán
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Természetesen "kibeleztem", a CPU kivételével.
RAM-ok, SSD, alaplapi elem, de nem indul. Valamikor volt még volt egy ilyen figruája, akkor azt írta, ha nem tévedek, hogy power fan not detected, de aztán XX-edik indításra beröffent. Most bármit veszek ki belőle, ugyanezt a hibakódsort villogtatja. -
wwhy
veterán
Ugyan nem notebook, de hátha van hápé szaki, aki tudna segíteni: Elitedesk 800 G5 kicsi asztali mindenes ma reggel nem hajlandó elindulni, felpörög a venti maxra, aztán le is áll azonnal. 3 piros 4 fehér bíp LED. Ahogy lenni szokott. tegnap még tökéletesen tette a dolgát

természetesen ma/már 1000el kellene dolgozni, és nem és nem indul
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Akkor sajnos hiába szép , és hiába a WWAN, nem sokra megyek vele

Marad a Dell 7300 + EliteDesk 705 G5 Desktop Mini PC -
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ezen van már SD/microSD foglalat
Amióta az Elitebookról eltűnt, kénytelen voltam dellesedni ... -
wwhy
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Valóban túl egyszerű lenne
Semmi hatása, sajnos. -
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
update ébreszti fel a gépet és hagyja ébren?
Nem. A CPU nem megy el aludni, legalábbis a netes leírások alapján. A Dell-nél is előfordul, a notebookcheck is csinált tesztet anno. -
wwhy
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Volt regisztribuhera, de már nem működik

-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Is-is hiba. Az olvasottak szerint az S3-at váltó Modern Standby + a gyártó által ezirányban nem frissített BIOS a hunyó. Alvó módban gyakorlatilag a CPU tovább kapja a feszt, míg a venti le van állva. Nálam nem ébred fel, de szinte izzik a teteje
-
wwhy
veterán
Sziasztok, van egy zsírúj HP EliteBook 735 G6 r AMD Ryzen 5 3500U, és gyári W10, v.2004. Minden driver, BIOS frissítve, de alvó módban tojást lehetne sütni a tetején
Feltúrtam a netet, a jelenség valós, megoldás igazából semmi --> ne használja az alvó módot. Esetleg valaki futott bele ebbe a hibába és talált rá megoldást? -
wwhy
veterán
válasz
nemethchek19
üzenetére
Nem, dehogy Ragaszd bele kétkomponensű Bisonnal.
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Értem én

A HP 830 G5-nek tényleg nincs SD vagy microSD portja? -
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
HP Envy (nem x360) esetében létezik egyáltalán EU/UK/DE kiosztású bill.? Mindenhol csak US vagy francia van.
-
wwhy
veterán
A 10xx masinák mennyire bizniszebbek (ha egyáltalán) a 8xx sorozathoz viszonyítva
Értem ezalatt, hogy felsőbb kategória? (anyaghasználat, és főleg: kijelző minősége + ventizaj).Illetve hol helyezkedik el a listában Spektre és a Zbook

-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
1.
Nem kell ezt erőltetni. NEM biztos. Pl. céges laptopot X év után megkapok/megvehetek/'selejtezi' nekem a külföldi cég, ahol dolgozom, akkor loptam? Ugyanez baráti viszonylatban: 10-12 ember kap 1-2 éves laptopokat, business kategória, fényképezőgépeket, megveszem tőlük, utána lopottakat adok el? Írok adásvételit, amit kér a vásárló, de számla nincs, X év után a multi nem fogja kiásni/átadni nekem. -
wwhy
veterán
Ventizajra visszatérve 830 esetében: ha nem is G5, más G esetében van valakinek tapasztalata.
-
wwhy
veterán
Van valakinek esetleg 830 G5? A ventizajra lennék kíváncsi illetve hogy office és net terheléssel mennyire zajong. A mostani Dellem meg se nyikkan (= passzív) Word és 4-5 tab Firefoxszal, ehhez viszonyítok. Anno volt 820G1-em borzasztó gyorsan adtam el a ventizaj miatt. Köszönöm.
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Áhá. Köszi. A kritikus töltöttségi szintet nem tudom 5% alá vinni, mert akármennyire állítom, visszaáll 5%-ra

-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Keresem ezt az 5%-ot, de nem találom
W8.1 alatt hol találom 
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi, ki is fogom próbálni.
A HP akkutesztelője is kinyiffantnak minősítette az aksit, mondván, h teljes töltöttség mellett 12-15% a kapacitása. -
wwhy
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Kipurcan. Nekem 318 ciklusig cirka 3,5 órás volt az aksi, már azt hittem, örök élet, de nem. Utána már csak fél óra - 50 perc, de a legrosszabb, hogy random kikapcsolt, holott aksi szerint meg volt 40-50%. 2530p. Most vettem egy gyári újat, 10e-ért, remélem még egy darabig nem kell aksival bajlódni.
-
wwhy
veterán
válasz
inyuska
üzenetére
Persze. Új alkatrészt a b.életben nem fogsz kapni, csak refurbishedet
Nekem 5x nyiffant ki a Toshiba 1.8"-as HDD a 2530p-ben, mindannyiszor használt cuccot küldtek/hozott a szerelő, akinek többször a szeme láttára sentineleztem le az "új" HDD-t, amelyekből az extrém eset 19%-os volt. De mint tudjuk, a Sentinel nem jelent semmit a HP-nek, mint ahogy az sem, hogy adatmentésért mennyit kellett fizetnem első alkalommal
-
wwhy
veterán
Srácok, F2 Syst. Diag miért nem indul? Sem bootoláskor, ilyenkor csak villog a fekete képernyő, sem BIOS - bol, ilyenkor meg lefagy a gép... 2530p. Aksit kalibrálnám, mert szegény már 6 éves, és random esik 0-ra a töltöttsége, gép kikapcs, azaz használhatatlan... Esetleg van vkinek eladó aksija? Ebay ismerős, azt kérem nem javasolni. BIOS a legfrisebb.
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ugyanígy nem jön le az új 820 EliteBookról sem

-
wwhy
veterán
válasz
barnajoc01
üzenetére
Sztem hívd fel a HP szervizt, ilyen hibaüzire még a gugli sem tudja a választ

-
wwhy
veterán
válasz
korpicschess
üzenetére
A felhasználó hibája, tehát nem. Hacsak be nem bizonyítod, hogy anyaghiba miatt történt.
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hááát ... Lehet, h a HP annak nevezi/tekinti, de lassan még az EB sem nyújt üzleti fílinget, főként a régi vagy a konkurrens modellekhez viszonyítva. Volt 430-as PB-om, eladtam, mert a 2530p-t még mindig "jobb"-nak érzem.
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Haaaat... nekem most döglött be a nyáron cserélt HDD (refurb volt, Sentinel szerint 3*** óra működés, 65%) a 2530p-be, akkor a futárnak kellett átadni a régit, most pedig a DHL-el kell saját magam visszaküldjem, a HP költségére, de nekem kell csomagolni és futárt hívni.
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
ééértem; böngészni nem is próbáltam

-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
De csak a 450-en?430-on simán ment a fajlkuldes, W8.1 alatt.
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem ő az egyetlen
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hát nem értem... A 430-ra simán csúszott fel a W8.1...
a 450 sem lehet annyival bonyolultabb... -
wwhy
veterán
válasz
Gedeon31
üzenetére
A próféta szóljon belőled .... megcsináltad már?
Itt nem az a gond, hogy számla vs.központi beregisztrált időpont közötti 1-2 hó közötti különbség, hanem az, hogy az alapgari 1 év vagy 3 év.
Rendes a HP support ... de érdemes ennek utánajárni.
Volt rá már példa, h XYZ üzlet 3 év garisként adott el 1 év garis HP notikat - én is kaptam belőle, igaz, 2 éve. -
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Inkább mondjuk, h az _egyik_legjobb .... + Avira, AVG, Bitdefender
-
wwhy
veterán
válasz
fkenny
üzenetére
Kérdezd meg a Smartservice-t.
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem hiszem, hogy promóció ... cégnél van több, különböző időpontban vásárolt (fél-1 év különbséggel) 820-as, ugyanígy 3 év.
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Majd befotózom neked...EB 820G1.
-
wwhy
veterán
Pedig ott vannak azok
-
wwhy
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Egyértelmű ... neked csak kamera van.
-
wwhy
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
Nem is a bill. világít, hanem egy LED, ami a villanykörte mellett van, és ha benyomod a villanykörtét, akkor a mellette lévő kis fekete négyzet kipattan, és lőn világosság, mert a LED lefelé megvilágítja az alatta levő területet.
A másik a kamera. -
wwhy
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
A kijelző tetején lesz az, a villanykörte

-
wwhy
veterán
-
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
És ha rád lép a ló?

-
wwhy
veterán
válasz
Ice&Lime
üzenetére
Az üfsz szerint újat kellett volna kapnom, de nyilván refurb volt: az antisztatikus zacsi fel volt bontva. 348+ nap használat stb. Kizárt, h kerítsenek egy új 120 GB-os Toshiba 1,80-as HDD-t.
jakos73: persze, ez selejt, valahonnan előkaparták, és ennyi. Holnap majd megírom, h mi az újabb küldemény. Amúgy meg az üfsz szerint nem mérvadó-egyáltalán nem számít a HD Sentinel vagy más sw, csak a gép BIOS-ában levő HDD diagnosztika ...
-
wwhy
veterán
Elkezdődött ... 2530p Elitbookom HDD-jének kondíciója 32%-os lett, a W is panaszkodott, h illene menteni az adatokat stb. Mivel van rá NBD gari, nem is volt probléma a hiba bejelentése, tegnap hozta is a futár a ... 23%-os "vadiúj" HDD-t. Mai ismételt panaszom után holnap jön a következő csere, kíváncsi vagyok, hányadik lesz jó?
Anno a monitorom esetében a 7. refurbished volt jó ...Sztem 1,8-as vadiúj HDD-t keresve sem fognak találni

-
wwhy
veterán
A bluetooth modulok kompatibilisek? azaz egy 2530p-s modul vajon betehető egy 820 G1-be

-
wwhy
veterán
válasz
Victoryus94
üzenetére
Köszi, ezeket már végigzongoráztam, eredmény nélkül

-
wwhy
veterán
Tud vki értelmes magyarázatot arra, hogy HP 820 notinál ha bekapcsolom BIOS-ban a BT-t, akkor a wifi sebessége mi a francért esik harmadára? Azaz a 30 Mbps-ből lesz 8-10 Mbps
egy BT egeret használnék, de így gáz. Ugyanakkor a feltöltési sebesség tökéletes. -
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én meg Toshittet soha
Már a 3. noti HDD döglik be egyik napról a másikra, sentinel szerint 0-9%-osak 
Kb. 3 éves 250GB-os HDD-kről van szó, Toshiba NBD-550 gépekben. -
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Minimális működési idő, de mindig 100/100 stb.
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem tudom, h mit cserélnek, de teljes gyári garival jönnek, és tényleg régóta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az alaplapon van egy kis zöld led, az világít, és a venti is felpörög, tehát kap áramot.
Feltúrtam a netet, a jelenség valós, megoldás igazából semmi --> ne használja az alvó módot. Esetleg valaki futott bele ebbe a hibába és talált rá megoldást?