Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz B-L-A-C-K #26765 üzenetére
Sokan azt írták itt a fórumon, hogy számlát is kérnek a szervizek, de nem mindegyik. Ha garancia papírod van akkor szerintem az is jó. Bár nekem nincs, én nem kaptam csak számlát.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz B-L-A-C-K #26767 üzenetére
Múltkor felhívtam a HP-t , az egyik kereskedés adott egy központi számot, hivatalos ügyfélszolgálat. / Elrepedt a 4530s burkolatom, és megkérdeztem gariban cserélnék-e , leejtve nem volt, meg van feszülve a készülék bal oldala/
Szóval a lényeg: beszéltem a műszaki tanácsadóval, elkérte a sorozatszámom, egyből mondta, hogy látja a gépet a rendszerükben, mondtam, hogy külföldi vásárlás, mondta a garancia idejét is.
Kérdeztem kell-e valami hozzá. Mondta, hogy ha megvan a számla, akkor azzal, de a sorozatszám alapján mivel garanciális, így nem fognak elküldeni , ha nincs nálam épp a külföldi számla
De ha esetleg további bizonyosságot szeretnél, keresd spyduck-ot, ő itt a HP guru
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Pocok256
veterán
válasz B-L-A-C-K #26857 üzenetére
Hát az volt tervben, de rájöttem, hogy feles mert ezen a gépen is minden megy szinte maxon. (el sem adnám ha 3 év gari lenne rajta alapból vagy sokkal jobb hűtése lenne és megbíznék benne, de így hogy néha 85 fokot is eléri már vészesnek titulálom élettartam szempontjábol.... na meg ez az egyik visszatartoja az y580 nak is a hőfok és élettartam....) Akkor meg minek Hp probookkot néztem most ki A10 el csak még beszerezni nem lehet :/
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Z86
őstag
válasz B-L-A-C-K #26935 üzenetére
Gondolom csak vissza kell tenned bele a HDD-t és azzal beadni a szervizbe. A többi szerintem csak tárgyalás kérdése, meg kell kérni őket, hogy pucolják ki és nézzenek rá a csuklótámaszra.
Én olyan helyre vinném, ahol ezeket egyből meg is csinálják, sima átvevőpont esetén esetleg elvésznek az extra kérések. -
Dhampir
félisten
válasz B-L-A-C-K #26966 üzenetére
Amúgy mit jelent ez az egyből megcsinálják? Pár óra vagy fél nap vagy hogy megy ez HPéknál...
Nálam úgy ment, hogy elküldött a HP ügyfélszolgálat az egyik szervizpartnerhez.
Bevittem a laptopot (megszívtam, mert korábban azt hittem, hogy Háztól-házig garanciás). Másnap hívnak telefonon, hogy át lehet venni, de nem funkcionális hibáról van szó, a garancia nem terjed ki rá.
Megvizsgálták, de úgy hagyták a gépet, ahogyan a gyárból kijött:
"Szerelési hiba nem tapasztalható, a monitor fedlapjai a helyükön vannak. Nem funkcionális hiba, a garancia nem terjed ki rá. A látható oldalvilágítás a fedlapok újbóli igazítása mellett is megmaradt."A laptop működésével egyébként semmi gond, csak ez a bevilágítós esztétikai hiba, amit véletlenül felfedeztem. Oldalról, lapos szögben nézve fedezhető fel.
Szóval ez gyorsan ment, de feleslegesen (pedig az előzetesen elküldött fényképen pontosan látták a Hp-nál, hogy mi az észlelt hiba) irányított a HP ügyfélszolgálata ehhez a javítócéghez.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #27023 üzenetére
Na közbe sikerült, ha valaki ilyen problémába ütközne a megoldás:
1: Nyissd meg a HP ProtectTools.
2: Menjen a Bios -> Biztonság -> Bios rendszergazdai jelszó, ott létre kell hozni egy jelszót, ez lehetővé teszi, hogy BIOS-ba rendszergazda ként is beléphetsz.
3: Indísd újra gépet -> Lépj be a biosba rendszergazdaként...
4: Menj a biztonsági beállításokhoz
5: Minden létező dolgot resetelj le ott.
6: Mentsd el a változásokat majd lépj ki a biosból.
7: Miközben újraindítás lesz módosításokat kell végrehajtani, értelemszerüen hogy akarod e resetelést vagy sem. Mindenre igent mondasz és kész, plusz utána eltünik a rendszergazda jelszó is, nemcsak a user jelszó. -
-
Siriusb
veterán
válasz B-L-A-C-K #27090 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ.
Én linuxon használom, de ritkán van benne az aksi és most meglepődtem, mert folyamatosan 100%-ot jelez, holott úgy emlékszem, pár héttel korábban egy idő után lement néhány százalékot, majd vissza.
Elvileg a töltő meg kellene akadályozza a túltöltést, igaz?Szerk:
Olyat én is hallottam, hogy winre a gyártók adnak szoftvert, amivel be lehet állítani a kívánt töltöttségi szintet.
Mondjuk én 50-60%-on kiveszem és félrerakom, ha tudom, hogy nem fog kelleni egy darabig. Ez a módszer volt a leginkább elfogadottabb a sok ellentmondó vélemény között.[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
-
wwhy
veterán
válasz B-L-A-C-K #27226 üzenetére
Én most (gari lejárta után kb. 1 héttel) rendeltem egy három éves teljes körű helyszíni garanciát a 2530p-hez, még a héten regisztrálásra kerül.
A HP nem veri nagydobra, de van nekik olyan, h Post Warranty Care Pack, többféle variációban... nettó 13e-től (HP 3 year Next business day Onsite Notebook Only Service) 137e (HP 5 year Travel Next Business Day Onsite w/Accidental Damage Protection and DMR Notebook Only SVC)-ig
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz B-L-A-C-K #27238 üzenetére
Sajnos mivel már lejárt a gari, csak PW csomagot vehettem, ebből az 1 éves (HP 1 year Post Warranty Next business day Onsite Notebook Service) 19514+áfa volt.
sagit: meg kell próbálni, habár a febr. elég rég volt ...
Pocok256: telefon, így nem kell sok/több kört futni.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz B-L-A-C-K #27244 üzenetére
Nem, dehogy. Úgy volt, h vehetek egy "HP 3 year Next business day Onsite Notebook Only Service"-t de mivel már nincs gari a gépen, ezért a "HP 1 year Post Warranty Next business day Onsite Notebook Service"-t tudták csak megrendelni.
Vagy van "HP 1 year Post Warranty Pickup Return Notebook Only Service" ami 13e+áfa.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz B-L-A-C-K #27248 üzenetére
Igen tudom, hogy az ellenőrző oldal csak a szállítás/gyártástól számolja a garanciát, és a tényleges garanciaidő a vásárlástól él (ami értelemszerűen valamivel tovább tart), csak sajnos számlán nincs hozzá (januárig viszont van rá bolti garancia).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
Biqci
aktív tag
-
kutga
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #27356 üzenetére
A géphez kapott oprendszer általában alaplaphoz kötött, így csak arra a gépre lehet felrakni amire kaptad.
MOD
Gutenberger
Hosszútávon mindenképp megérné, bár 32 bitessel is ugyanúgy menni fog, leszámítva a fent említett memóriakorlátot.[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #27359 üzenetére
Hmm...ezt ki fogom próbálni mert már régóta foglalkoztat, a W7 topikban mindenesetre azt mondták hogy a gép alján lévő szériaszámmal nem fogom tudni aktiválni az OEM W7-et amit a géphez kaptam DVD-n.
Gutenberger
Ha van +30k-d akkor vedd meg, egyébként szerintem akkor lesz probléma ha 4 GB-nál több memóriát akarsz a gépbe pakolni (6, 8, vagy még több ).Let the Zone take me if I am.
-
sagit
veterán
válasz B-L-A-C-K #27369 üzenetére
vinyófüggő, ha kicsit tempósabb a vinyó akkor már nem veszi észre az ember a különbséget, de ha töredezett/tele van/lassúcska akkor a programok gyorsabban indulnak azért
plusz felszabadul 3-4 gb hely is
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
sagit
veterán
válasz B-L-A-C-K #27379 üzenetére
attól még az adataidra figyelhetsz, nem az ssd-ről szól
az is igaz hogy a mai ssd-k jobban bírják már a gyepát de azért nem baj ha vigyáz rá az emberegy vinyóra is odafigyel az ember ( legalább is én) hogy ha be van kapcsolva a gép ne rángassam
bár van 3d védelem az elitebookokban de azért jobb félni
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
wwhy
veterán
válasz B-L-A-C-K #27385 üzenetére
Hát te nem érted?? :persze h érted
Tovább él/tart az SSD, ha nincs rá folyamatos írás, ezért kell kikapcsolni/áthelyezni a pagefile-t és a windows search-t, h ne birizgálja állandóan szegény SSD-t.
Az már más, h te ezt lesz@rod és ettől a felelőtlenségtől sagit megőrül[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- Asus N53J
- Hófehér HP 15,6"Intel Silver n4000(2,6Ghz),8GB RAM,SSD,jó akku,Új töltő,szép állapot
- Dell Latitude E5520 i5 8gb RAM
- Fujitsu Amilo L1300 minőségi gyűjtői veterán notebook Intel Montara- GML i852GM
- CLEVO X170KM-G DTR -asztali 10900 upto 5,2Ghz/64G HyperX/RTX 3080 16G/WQHD 240hz/1Tb SSD/Win11 eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest