Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz spyduck #46148 üzenetére
Ha már atomjaira szedjük, és megkapja az SSD-t meg a +4 GB ramot az állásában szétporladó Asus N53-asomból, akkor 3200 forintot rászánunk a CPU tuningra.
Egyébként ez az Asus életem csalódása, anno megvehettem volna 20 ezerrel olcsóbban a K szériát,
ezt az sem múlhatta volna alul, ilyen f*s kijelzőt és anyaghasználatot felvonultatni művészet... -
Karcsi1001
tag
válasz spyduck #46142 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítségedet!!
De mint írtam, nem értek a számítógéphez, ezért nem is nyúlok hozzá, nem szerelgetem.A Win10 eredeti, legális pendrive-ról ment (gond nélkül), és emlékeim szerint upgradelés óta van ez az indulási probléma. És épp emiatt nem tudok tiszta telepítés csinálni.
Pl. most reggel "(#46139) rgeorge" válasza után újraindítottam, és rendben elindult. Majd vettem a bátorságot és leállítottam. Kb egy óra elteltével bekapcsoltam, és megint működik.
Fogalmam sincs mi a baj, most rögtön leállítom megint, kíváncsi vagyok elindul-e egyből?
[ Szerkesztve ]
"Az emberek egymásért születtek. Vagy tanítsd, vagy tűrd hát őket." MARCUS AURELIUS
-
veterán
válasz spyduck #46089 üzenetére
Sok múlik az ember hozzáállásán, nagyon sok. Ha kifogsz egy barmot, ez van. Ha kifogsz egy rendeset, jobban jártál
Sajnos nincsenek rendesen megfizetve ők sem, ne várjunk maximális segítőkészséget. Az a bizonyos állatkert pedig jó nagy...
De ez nem csak a HP-nál van így, a HP szervize még az egyik - ha nem - a legjobb az országban. Csak nézzétek meg a Lenovo TMX Solution rémnevű szervizét.... ami ott megy, megérne egy külön topicot.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
kenwood
veterán
-
313313
addikt
válasz spyduck #45316 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem SSD van benne(tudom, hogy SSD-s a linkelt modell, azért azt vettem meg...), csak azt, hogy valami Samsung csoda...(Legalábbis a win telepítő Samsung típust írt ki, talán biosba is voltam és az is azt mutatta...) Majd hazamegyek és rálesek milyen típusú SSD van benne.
Most 3 napig dolgoztam, nem volt időm foglalkozni vele...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Rush77
aktív tag
válasz spyduck #42283 üzenetére
OK. Köszi akkor felveszem a kerülendők listájára ezt.
Most egyelőre még nézelődök mert az van, hogy ugye a világ gari meg a Travel Warranty carepack csak abban az esetben érvényes ha az adott országban is forgalmazzák a gépet.
Na már most szinte biztos, hogy elég sokat (1-2 év) lesz használva külföldön és ezért nem mindegy melyiket vennénk szüleimnek (ezért is akarok valami vállalatit ami árban nincs elszállva - max 220k) és itt jött képbe a probook 450 G3 ahol ugye van m2 foglalat is meg ODD is (mint már említettem nekik fontos hogy benne legyen és nem akarnak külsővel b@szakodni).Most várom a HP válaszát a célországból, hogy van e náluk egyáltalán...
Ugye S/N nélkül meg nem nagyon akarnak intézkedni és ez megnehezíti a dolgomat egy picit. Amúgy erre a Probookra gondoltam@ adika4444
Fujitsu azért nem jön szóba mert nem nagyon forgalmazzák ott ahol ez majd használva lesz -
jety91
őstag
válasz spyduck #42162 üzenetére
Fel nem viszem most pestre ezért, de hidd el nem a kezd laikusok közé tartozok Driver Updater appal rakattam fel 2. körben az összes drivert, és így is csak a 08.05-ös az intel driver amit felenged rakni. Beszélhetnél inkább a HP-val hogy rugják picsán a drivertesztelőket
-
veterán
-
veterán
válasz spyduck #42152 üzenetére
Más dologról beszélünk. Én nem a technológia miatt utálom, hanem amiatt, amit fentebb írtam. Persze sokat nem tudok tenni ellene, muszáj lesz beállni a sorba, de ettől még utálhatom
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz spyduck #42147 üzenetére
Mert parasztvakítás az egész, semmi másról nem szól, minthogy ráerőltesse a microsoft a saját érdekeit a vevőkre is. Mondjuk a windows mindig is erről szólt, de amit a 10-esnél művelnek, az tényleg egy vicc. Sajnos bedőlnek neki az emberek, mert mindig az új kell, és ingyen van, ha frissíteni akarod. Ingyen nincs semmi, aki az ellenkezőjét elhiszi, az lúzer.
-
jety91
őstag
válasz spyduck #42147 üzenetére
Win10en kismillió driver beli hibát tapasztaltam másfé hónap alatt. Amíg a kedves HP nem hajlandó kiadni 15.08.05-nél frisebb intel drivert és 15.07.16-ai hangkártya drivert amivel sistereg a hang addig cseszhetem...
Inteles és a hotkey driver is softpaq-al lett felrakva, így nem tudok mást mondani hogy mindkettő fel van rakva, újrarakom és megnézem változik-e valami, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
válasz spyduck #41717 üzenetére
Kellett egy ati driver ami a 6470-et 7000-esnek látja és jó lett, de a driver telepítés dettó olyan XXXr mint emlékeztem. Felment a driver és lekapcsolt a háttérvilágítás, lámpával kerestem a kurzort és indítottam újra. Anno ezért nem atiztam mert a driver része katasztrófa volt, hát semmi sem változott.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
törölt tag
válasz spyduck #41661 üzenetére
Hát, ha én bármilyen szinten is zenét hallgatok, inkább egy egyszerű fülhallgatós kimenet>RCA (vagy mi a fene) áralakítóval rákötöm a toronyra (vagy füles). Eszembe nem jutna kifejezetten zenét hallgatni laptop hangszóróin, bármennyire B&O vagy akármi más. De kinek hogy.
-
veterán
-
veterán
válasz spyduck #41659 üzenetére
Nem tudom, de ezek a kis méretű gépek sosem szóltak olyan szépen, mint a nagyok. Bár ha jobban belegondolok, a Sony Tap-nak volt olyan a hangja, hogy besz*rtam amikor először meghallottam. Nem tudom hogy csinálták, de jól sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
válasz spyduck #37267 üzenetére
Szia,
nálam az SSD ment a HDD helyére, egy 2,5-ös HDD optibaybe (a gyári még nincs beszerelve) az ODD helyére, így telepítettem W7-et. Gond nélkül megy.
Viszont, a bootot a W7 valami miatt a HDD-re tette, így ha azt kiveszem, akkor nem indul a gép. Szóval most újrarakom a windowst optibayes HDD nélkül, remélem úgy is megy majd minden. -
válasz spyduck #37267 üzenetére
Szia,
Én SSHD-t vettem a gépbe (Momentus XT) és beraktam ODD helyére majd klónoztam 1in1 -be és a gyári HDD helyére beraktam az SSHD-t és minden OK vele... /most gyári ODD van az ODD helyén, de gond nélkül ment a gyári HDD is ott (már eladtam) így javaslom ezt a módszert kipróbálni, bár én gyári Win8.1 Pro 64bit -el vettem a HP notit/
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Chaser
legenda
válasz spyduck #31510 üzenetére
Ez a samu szövege Meg szép és jó, de ha bebizonyosodik akkor lesznek szívesek független szakértőhöz elküldeni a gépet, nem az ottani szerviz főokos, meg fizetett "szakértő" fogja majd megállapítani, hogy meghalt az alaplap mert kivettem a dvd-t...
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Ninja Chick.
tag
válasz spyduck #31500 üzenetére
Én is csak néztem, de Lemezkezelő és Hard Disk Sentinel szerint is csak 465GB-os
Toshiba Mk5061gsynAhogy nézem 500Gb-os de, de elveszett az éterben 35GB. A lényegen mondjuk nem változtat
update: Ezt ugye azonnal kell cserélniük, és nem tarthatják benn 1 hétig ?
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
válasz spyduck #31275 üzenetére
A 2530p-s Elitebook-omat Franciao-ban, használtan, NBD-s garival vettem, és itthon meghosszabbítottam/vettem rá még 3 év ugyanolyat, mint a gyári gari.
VGA hiba miatt cserélni kellett az alaplapot, a hiba bejelentése után (központi HP szerviz) 1 napot kértek az alkatrész beszerzésére, mert nem volt raktáron, aztán jött a szerelő, kicserélte stb.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
veterán
-
dangerzone
addikt
válasz spyduck #31270 üzenetére
Akkor az mit jelent?
Mert itt a probooknál szintél el és visszaszállításos garit írnak.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz spyduck #27594 üzenetére
Nekem halk sípoló, vinnyogó, recsegő hangot hallat (miközben dolgozik), ami aztán terhelés hatására hangosabbá válik. Szerintem nem a ventillátor, félek a HDD - bár annak a halk, normális mormolása ettől függetlenül jól kivehető.
Szóval köszi a listát!
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Drughi
addikt
válasz spyduck #27563 üzenetére
SSD van a gépbe, így lassulásnak nyoma sincs. A hd sentinel jelez, hogy gond van, de már több program is jelezte.
A win-t rá tudtam telepíteni a hdd-re és el is indult róla, de ott már érződött, hogy valami nem jó.Pesten sajna nem járok, egy utazás meg majdnem annyiba kerülne, mint egy új vinyó...
Xiaomi 14T
-
Drughi
addikt
válasz spyduck #27558 üzenetére
Probook 4535s, Hitachi 500GB-os vinyóval.
Kb 4hónapos a masina.
Szeptember 9.-én még 100%os volt a hdd, majd 10.én délután mikor bekapcsoltam leesett 3%-ra.A két időpont között pedig az asztalomon csücsült, ergo nem érte fizikai behatás.
wwhy: köszi, megpróbáltam, de ő is csak a laptoppal együtt tudna segíteni, azt meg sajnálom kiadni a kezeim közül 2 hétre.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14T
-
Varoz
addikt
-
deathtania
senior tag
válasz spyduck #27049 üzenetére
a cikkben leírtak nekem világosak, csak akkor azt mondd meg, hogy akkor a renew gépemre (a cikkben 1év garit ír rá) hogy lehet a számla szerint 2 év gar, és a hp rendszerén belül is 2011. nov - 2013. nov-ig írja a garit, az akksi alatt pedig 1+1év warranty-t ír. a gépet 2012. júni elején vettem....
szal nem értem a gariját, hogy mi miért van így...
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
-
-
Thusor
őstag
válasz spyduck #24588 üzenetére
Rendben, megnézem. Persze van különbség, hogy csak netezek, szövegszerkesztek vagy megnyomom a procit egy munkaigényesebb feladattal. De akkor a monitorral is hasonló a helyzet? A 2540p jobb oldal alja és a billentyűzet jobb oldala szeret melegedni, valamint ha lecsukott állapotban használom dokkolóról akkor a monitor jobb oldala is elég langyos lesz. Ezek szerint azt mondod, hogy érdemesebb lenne kicsit felnyitnom a monitort ha huzamosabb ideig dokkolóból használom a gépet, hogy jobban szellőzzön?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
válasz spyduck #24586 üzenetére
És ha elitebook 2540p-t nagyon sokszor dokkolóról használom, akkor nem árthat neki ugyan így a meleg mind az aksinak vagy a lecsukott monitornak?
[ Szerkesztve ]
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Androidos fejegységek
- Vaku topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest