- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mario11
tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne.Egy Hp compaq NX5000-em van.64 mb vga az alaplapi.Tudok hozzá rendelni a ramból esetleg?
Köszi -
andreijj
tag
Sziasztok!
Beszálltam egy HP 625 XN850ea-val a HP-sek klubjába
Pár kérdés:
-RAM bővítést hol érdemes intézni? (2G-ről 4G-re szeretném előbb-utóbb)
-Tud a hd4200 +1 monitort kezelni? Van egy 19-es wide-om, amin mondjuk menne vmi film, sorozat, a noti kijelzőjén meg lehetne netezni. Ha igen, hogyan kezdjek neki?
-DVI-DSUB kábellel kössem a monitort a notihoz, vagy HDMI-DVI kábellel? Melyik a költséghatékonyabb?Ezer kösz
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #20093 üzenetére
A masik dvdrol pedig be se bootol, de nem is hinnem hogy kene neki.
Az C meghajtora meg formazas utan sem engedi telepiteni a 64bites rendszert. Teljesen tanacstalan vagyok, ennek szerintem nem igy kellene mukodnie.
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
van esetleg valakinek már 4330s notija? Nagyon megtetszett, elég jó konfiguráció, és olcsó ár
Pár héten belül tervezek venni egyet, viszont egy kis gondom van. Nem igazán találok egyenlőre hozzá való Ultrabay-t, pedig mindenképpen kéne.
Az akku időt mennyire csökkenti egy második HDD?
Esetleg valaki jár hasonló cipőben?
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #20092 üzenetére
1. Insert the recovery disc in the optical disc drive and start the computer.
2. If the computer is running, insert the recovery disc and immediately click Start and select Restart to force the computer to start from the recovery disc.
3. When prompted, Press any key to boot from CD or DVD, press any key on the keyboard.
4. Allow the recovery disc to start and load the required files while the Microsoft loading screen is displayed. It may take several minutes to load the required files.
5. When the HP Recovery Manager window displays, click System recovery .
...
Nos ennel a lepesnel nalam egy standard Windows 7 telepito jon fel, nem a Recovery Manager. Mit csinalok rosszul? -
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18 #20091 üzenetére
Raadasul a C-re nem is tudom telepiteni a Wint, mert "a lemez MBR particios tablat tartalmaz".
Oke oke formazzam le de ezzel egyszer mar szivtam par kort.Miert nem lehetett ezt egyszerubben megoldani baszki?! Kb ugy mint a Lenovo: Lemez berak-boot-Hello en egy recovery set vagyok, miben allhatok szolgalatodra?-A rendszer gyari allapotra valo visszaallitasat kerem-hatradoles, malmozas amig keszul-orules a kiraly uj Preloadnak es rendszernek. Hat igy. Ennyi kene a boldogsagomhoz.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
SeniorTilla #20089 üzenetére
Igen a HPs lemezzel csinálnám.
Lehet, hogy nincs külön felülete ennek, hanem akkor hozza létre amikor már felraktam a win7et és lefuttatom a driveres lemezt is?
-
válasz
adnoctum18 #20088 üzenetére
Próbáld meg a driver lemezt is feltenni, lehet, hogy az csinálja meg. Gondolom te nem a géppel kiírt recovery lemezekkel csináltad, hanem amit a HP-tól rendeltél.
Amit a gépről írsz ki a recovery managerrel, az feltesz minden partíciót, a recovert is.
-
adnoctum18
senior tag
A recovery lemezek a recovery particiót is felrakják?
Mert nekem alapban 32 bites van a partición, és 64 bitesek a lemezek, de amikor betettem az egyiket a meghajtóba akkor egy alap win7 telepítőt dobott ki.
A ThinkPadnél anno a recovery az egész Preloadot visszaállította, itt nincs így?
-
-
NEMO1968
őstag
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion DV6 laptop,rákötve USB-vel egy 40GB(szal nem túl nagy)vinyó.
A gondom az,hogy nagyon lassan tölti be a képen látható ikonokat,közben folyamatosan villog rajta a led.
Mikor megnyitom a mappát,csak pár ikon látszik rendesen,és sokszor 5-10 másodperc is eltelik,mire mindet kirajzolja.
Bármilyen más mappát nyitok meg,amikben képek,zenék,stb.van,szélvészgyors a gép,szal nem a vinyóval és az USB-vel van gond.
Ja,a vinyó egy külső tápos elosztóval van csatlakoztatva.
Mi okozza ezt?
Normális dolog? -
Satis
tag
Üdv!
Van valakinek tapasztalata arról, hogy a HP Envy 17-es széria mennyire melegszik? Elég sok fórumon abba botlottam, hogy kb. elviselhetetlen állapotok vannak és a túl nagy hőtől állandóan leáll a gép.
Előre is köszi a válaszokat!
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Kéne a notimba valami izmosabb akku. Compaq cq61-es notiról van szó és ezekről az akkukról. 3 év garis utángyártott akku olyan szar lehet? 60 nap pénzvisszafizetéssel. -
Kortes
csendes tag
Van egy HP620-as laptopom és nem nagyon bírja a játékokat, tudom hogy nem erre való egy ilyen gép, de azért néha eljátszogatnék rajta. Egy elég durvának látszó játék (Cities XL) egész jól ment rajta de egy idő után nagyon belassul és gyakran fagy. Próbáltam egyszerűbb játékot is de egy GTA3 is kifog rajta, egy ideig jól megy aztán beakad, elsötétül a kép és csak feladatkezelővel tudok kilépni. Megnéztem a dolgokat feladatkezelőben, a CPU-t mindkettő kb. 50%-ig nyúzza, meg a memóriát is kb. 1 GB-ig a 2-ből, ennek még nem kéne gondot okoznia nem? Mi lehet a baj?
-
jatekos22
csendes tag
válasz
fkenny #20069 üzenetére
Kösz szépen!
Szóval egy hp dv6700 laptopról van szó, kb 2.5 fél éve vettem újonnan. Egy T5750-es 2ghz-es proci fut benne, 2 giga memória és egy 240gb-os merevlemez mellett.
Kifogástalanul működik a gép, az egyetlen gyenge pontja az akkuja, az viszont valószínűleg cserére szorul, ha valaki nem csak otthon akarja használni. Konkrétan 30-35 percet bír töltés nélkül, sajnos ez az első laptopom, és nem tudtam még az elején, hogy mi az, amire egy ilyen gépnél figyelni kell.
A winchestere most télen lett kicserélve, mert sajnos az első benyújtotta decemberben a felmondását, úgyhogy közös megegyezéssel elváltak az útjaink. Azóta ezzel semmi gondom nincs, tökéletesen funkcionál az új.
Nagyjából elsőre ennyi jut az eszembe, ha esetleg kihagytam volna valamit, akkor szólj, és akkor utánanézek és beírom.
-
jatekos22
csendes tag
Helló!
Szeretném eladni a 2.5 éves, hp laptopomat, de előtte tájékozódnék arról, hogy nagyjából mennyi pénzre számíthatok. Nem tudja valaki véletlenül, hogy ennek hol tudok utánanézni?
Esetleg ha beírom ide a paramétereit, akkor valaki meg tudná mondani, hogy mennyit is érhet?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
BigBlackDog
veterán
-
Kobe
veterán
valaki konfilmálja már le nekem ha tudja: 4330s-ben tényleg csak USB 2.0 van és nincs USB 3.0 ? ha ez ténylg így van, az elég blama, mert egy vadonatúj üzleti széria...
-
Khelben
nagyúr
válasz
prezson #20062 üzenetére
Pont ugyanolyan. Nem tudom, mitől lehet a melegedés, én ilyet nem tapasztaltam. Ha azt látom, hogy a proci 100%-os terhelésnél 75-80 fokos, akkor tudom, hogy pucolni kell, mert normál esetben nem megy 65 fölé.
Mindenképp megéri ssd-re váltani. Nekem egy 64 gigás van benne, a dvd-t meg lecseréltem egy 500 gigás hdd-re. Én még 30ért vettem, de már lehet kapni 24 körül is, annyit bőven megér.
-
prezson
tag
válasz
Khelben #20060 üzenetére
Mármint pont ilyen laptopod? Pucoltam a hűtőt, amennyire hozzáfértem, átfújtam, nagy kosz nincs rajta csak nagyon pici por a ventilátor lapátjaira ragadva.
Te mit ajánlasz, érdemes SSD-re váltani? A hőmérséklet ezek szerint nem változik túlságosan, viszont mennyire gyorsul a rendszer, megéri a befektetett pénzt vagy nem különös? játékokat nem használok.
-
Vardar
tag
Üdv!
Szeretnék venni egy Pavilion g6-1006sh-t. Nem tudja valaki, hogy Miskolcon melyik boltban lehetne kipróbálni? Illetve van itt valakinek felhasználói tapasztalata, véleménye a géppel kapcsolatban? -
prezson
tag
Sziasztok! Van egy hp 6730 b-s laptopom. Egész jó darab, viszont nagyon melegszik - lehet, hogy jobban, mint régebben, de az is lehet, hogy most jobban zavar
Egy biztos, kurva forró. Jelöltem egy fotón, hogy hol a legmelegebb. Mi okozhatja ezt?
http://kepfeltoltes.hu/110723/344282940V_g_lap01_www.kepfeltoltes.hu_.jpgÉrdekes, hogy a vinyó felett egyáltalán nem meleg - ez a jó szigetelés miatt van ott így, vagy nem a vinyó okozza? Akkor mi melegszik ennyire? Azért is kérdezem, mert SSD-re cserélném a winchesterem, ha annak használatával nagyon hűlne a laptopom
Kérdés, hogy ssd-vel mennyire melegedne a többi cucc, intergált videokártya, proci stb... Új telepítés van a gépen, nincs vírus, karban van tartva, nem játszom rajta
Köszi a segítséget!
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Hp notebookot szeretnék vásárolni, azonban lenne némi problémám. A kiszemelt típus; Hp Probook 4530s XX975EA. A hivatalos oldalon említik, hogy egyes modellekbe előfordulhat ujjlenyomat olvasó és e-sata port is (többek között). Eddig sajnos Budapesten csak olyan helyeket találtam, ahol ezek nélküli verzióból tudnak rendelni (többek között még a hp shopban is). Ha bemennék személyesen Hp shopba, akkor tudnék rendelni olyan egyedet, ami rendelkezik a felsorolt dolgokkal, vagy esélytelen az ilyen "egyéni igények szerinti rendelés"?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Nincs valakinek rossz vagy felesleges Pavilion dv6-os akksija? Olyan kellene, ami a fekete színű, gyűrűmintás előző szériába, a dv6-1000 vagy dv6-2000-be való. Állapota teljesen mindegy, csak ne legyen eltörve.
-
And01
aktív tag
válasz
adnoctum18 #20051 üzenetére
Hívd fel őket!
Én megrendeltem, azt mondták postán jön, két hétre rá újra hívtam őket.
Azonnal küldték futárral. -
golyani
őstag
aláírásomban szereplő noti. nyaraláskor akku ~ 20%-nál gép kikapcsol, egész napi töltés után sem ment 89% fölé. Aida64 szerint elhasználódás 41%. hp battery check mennyire megbízható, mert aszerint cserélendő az akksi, habár ezt én is gyanítottam...
-
adnoctum18
senior tag
Két hete igényeltem a HP recovery 64bites packot, és tegnap jött a mail hogy case closed, de nem kaptam meg a csomagot.
Ilyenkor mi van? Az előzőnél akkor jött a case closed mail mikor már nálam volt a küldemény.
-
Z86
őstag
válasz
^Clown #20048 üzenetére
A TP-set nem ismerem, de a HP-nál van egy Support Assistant nevű program, valószínűleg a kettő valami hasonló dolgot takar.
-
^Clown
addikt
Sziasztok!
Most fogok újrarakni egy nc6400-as notit (Win 7 lesz rá), és szeretném megkérdezni, hogy milyen HP programokat érdemes feltenni (a drivereken kívül
), illetve hogy létezik-e valami olyasmi a HP-nál, mint a TP-knél a System Update.
Köszi szépen! -
A 110-est ajánlom inkább, mert nagyobb és szebb képű kijelzője van, valamint egy generációval újabb modell, mint a régi aluházas (nem ezüst színű, hanem alumínium) 2133-as. Az a 9"-os kijelző nem igazán nyerő...és szerintem 2 évesen drágán adják, én anno a legutolsót 65-ért adtam el újonnan.
A 110-es egyébként full műanyag.
-
Mawyx
őstag
Sziasztok!
Hp minik felől érdeklődnék. Nézegetem a hardver aprót, találtam is:
[link1]
[link2]
Az elsőnál oda van írva, hogy alumínium házas, a másodikhoz meg hogy fekete színű. Kérdés, hogy a fekete is alu házas vagy az alu alu színű és azt csak ezüstben találok? Van-e jelentősége? (Ezüst nem kell, feketét szeretnék, de jó lenne ha strapabíró lenne.)Amire kellene:
Az irodában van egy nagy asztali pc-m, de eléggé vacak, megnyitok 2programot és kifekszik, gondoltam ezen állandó jelleggel meg lenne nyitva nekem a net, hogy ha kell valami használati útmutatót keresnem (meg ha fórumozni akarok ugye), akkor ne kelljen a nagy géppel szenvedni, egy helyes kisképernyős notit beállítanék a sarokba.
Hordozható legyen, azaz kicsi helyen elférjen, súlyban könnyű legyen,
csak netre kell, msn,
utazásnál pár film (felbontás mindegy, amit visznek manapság a gépek, az nekem jó)
és kell beépített webkamera, hogy ne kelljen külön rácsíptetni,
wifi, vezeték nélküli hálóra tudjon kapcsolódni.
Minél több usb, annál jobb, a külső winyóm eleve kér kettőt, egér elfoglal még egyet.Alternatíva:
Asus EEE Pc 4G Na, ez árban a fele a hp-nek, nem tudom a hp megéri-e a dupla árat és ha megéri, akkor melyik mini éri meg, mert többféle van belőle. -
-
eastsider
nagyúr
6930p.
LED-ekkel nem lehet csinálni valamit?
-
icons
addikt
válasz
ktommy91 #20029 üzenetére
Designed capacity: 11 mWh (és annyira is van feltöltve, és annyi a full-ja is).
Elvileg 55Whs az akksi. Ez 11 milliwattóra, ami az ötezrede az eredetinek
. Nekem ezzel még az 5perc is soknak tűnik
.
Van valami tipp, hogy mégis mi a fene lehet ez? :S (ismerőstől vettem, nekik több is volt, és a többi mind jó, elvileg (ráírás szeritn) ez is 55 Whs...)
-
psg5
veterán
Pavilion G6 1017sh notit kötném rá a tv-re.De...
Régi trinitron tv-ről van szó vagyis hdmi meg ilyesmi felejtve.
Hátul scart, elől pedig 3 színű s-video. Idáig régi asus-t simán rá tudtam kötni: hang noti fülhallgatós kimenetéből piros és fehér tv bemenetbe ,kép pedig a noti kör alaku külső megjelenítő csatitól egy átalakítóval a tv sárga (s-video?) bemenetbe.
Bocs hogy nem szakszerű...
Azonban HP-n a hdmi-n kívűl csak egy olyan output van,mint az asztali vga-k on vagyis egy d-sub-nak tűnő...Mit lehet tenne? Hdmi átalakító a régi tv-hez vagy esteleg van egy t-h-os set-top-box azon keresztűl hdmi-vel meg lehet oldani vagy azon is csak kifele megy a jel? -
icons
addikt
Üdv!
Egy HP nc6220 laptopom van. A gond az, hogy elvileg az akksi 100%on van XP / Power Options / Power Meter. Ahogy lehúzom a hálózatról, hibernálja magát. Visszakapcsolom (mindeközben az akksi bent marad persze). Kiírja, hogy Low Battery, és hogy gyorsan cseréljem ki atz akksit, vagy váltsak át hálózati töltésre. Ezután kb 5percig húzza (ha az Asztalt nézem), majd kikapcsol.
Ötlet?
Thx!
-
spyduck
nagyúr
Ma kaptunk HP Probook 4530s-t. Huh...
Baromi jók, semmi kivetni valót nem találtam. Billentyűzet és touchpad jó minőségű és kénylmes. A dizájn gyönyörű élőben, baromi masszív az egész szerkezet stb..... Nagyon tetszik!
Este picit letesztelem -
Khelben
nagyúr
válasz
Kalandor #20018 üzenetére
Sok ötletem már nincs
Pendrive-ról próbáltad már indítani?
Valami rémlik nekem is, hogy amikor ilyen fiókot tettem bele, szenvedtem a bootolással és még talán win újratelepítés is kellett, mert rossz helyen volt a boot partíció. Akkor én szűz vinyót tettem a keretbe, és az is megkeverte. -
szmoli
csendes tag
Köszönöm
-
SLYM
veterán
sziasztok. HP g62 b50sh laptopom van. szeretném beüzelemni rajta a wifi-t, de ez egyszerűen nem megy. találtam drivereket hozzá: [link] , de ha letöltöm ezeket és megpróbálom feltenni, akkor valami kompatibilitási problámák lépnek fel. 64 bites Win7-em van és nyilván olyan drivereket is töltök le. teljesen tanácstalan vagyok. ha valaki tud segíteni annak köszönöm.
-
szmoli
csendes tag
Sziasztok!
Van egy DV2104eu laptopom és az lenne a problámám, hogy a gyári broadcom wifi antenna csatlakozója letört. Vettem egy Intel 4965 ag-t(hp-ba való) de sajnos ezzel a kártyával nem indul el.
Kérdésem az lenne, hogy a biost lehetne-e módositani hogy elinduljon ezzel a kártyával vagy hol tudnám megnézni hogy milyen kártya való bele? -
Tyren
aktív tag
A számla kell (fénymásolat is jó), meg elméletileg kellett, hogy kapjál külön garancialevelet, de mondjuk én anno egy Renew gépet vettem és ahhoz nem adtak. De miután eleget vertem a szervízben az asztalt, így is bevették. Nem tudom, hogy miért hisztiznek folyton, úgyis online rendszerben vannak a gépek garis adatai.
Z86-nak pedig köszönöm a választ a memóriás kérdésemre.
-
Kobe
veterán
hp-éknél a garancia hogy megy pontosan ? pick and carry tíusúra gondolok, mi kell hozzá. Számlamásolat elég, vagy originál számla kell, esetleg van valami külön garancialap, service tag mint dellnél ?
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Van egy HP DV6 hoz tartozó USB-s TV tunerem és egy ehhez a géphez tartozó HP távirányítóm.
Ilyesmi érdekel valakit? Én nem használom. -
skyline1982
csendes tag
SZiasztok megint...
senkitol nem kaptam valaszt kerlek segitsetek mi lehet a problema...
tehat hp dv6000 1210 sa notim nem kapcsol be...1ik pillanatrol a masikra tortent...a bill felett ahol van a hangerogomb meg a wifi lebe azok bevillannak 1 pillanatra es ennyi...semmi...nem indul el a gep...mi lehet a problema...
koszonom -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Jövedelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest