- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
SyntaxeError
tag
Egy kérdésem lenne: Van egy HP G62-es notim ami mostanában elkezdett aktív használat mellett keményen melegedni, pedig meg van emelve.
Mit érdemes vele csinálni? Budapesti vagyok, van itt valaki aki szét tudja kapni kitisztítani vagy nem tom mit csinálni vele???
-
Dhampir
félisten
válasz
deathtania #25891 üzenetére
Emlékeztető szoftver.
This package contains Evernote, which makes it easy to remember things big and small from your life using your computer, phone, and the web.
-
deathtania
senior tag
mellesleg az evernote nevű kis csoda az mire jó? most láttam meg a programok ablakban...
-
Dhampir
félisten
válasz
deathtania #25889 üzenetére
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat,lehet nem egyértelműen linkeltem és kérdeztem HP 6910p notiból van olyan amelyben ATI Mobility Radeon X2300 3D gyorsító van.LightScribe driverből a legújabb van fent az 1.18.24.1 versió az író pedig Ashampoo Burning Studio 11,de próbáltam a LIGHTSCRIBE SIMPLE LABELER is írni a dvd lemezt. -
deathtania
senior tag
válasz
qwertly #25885 üzenetére
szia!
innen felraktad a win 7-es ligtscribe drivert?
nem te néztél el valamit, mert elvileg tudnia kell a lightscribe-ot. milyen íróprogramot használsz? az támogatja a lightscribe-ot?
firmware-t frissítettél az írón? a nem megfelelő fw okozhat ilyen problémát...
ati drivert nem tudom, hogy miért akarod felrakni, amikor a specifikáció szerint intel grafikus van benne, nem ati/amd, de tudtommal dvd írót nem gyártanak.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy egy HP 6910p notim és szerintem az elején volt a dvd írónál egy olyan funkciója,hogy LightScribe írás.De most nem tudom egyáltalán beállítani ezt a funkciót,letöltöttem minden driver hozzá de mégsem tölti be ezt a funkciót.Most rosszul csinálok valamit vagy én emlékezzek rá rosszul,mert aida programmal megnézve is azt kapom,hogy nincsen LightScribe funkciója a dvd írónak.De a gyári letölthető driverek között is szerepel a LightScribe driver.
Feltelepítettem az ati controlt centert és ami feltelepül rá az is 2009 évi az op windows 7 64-bit ehhez már nem tudok újabb ati drivert feltelepíteni,vagy nincsen valamilyen meg alternatív driver. -
tosa72
csendes tag
válasz
deathtania #25877 üzenetére
köszi a gyors választ,az eszközkezelőben minden müködik.A broadcom-t probáltam,és nem tudom van e külön gomb,nem látok bluetooth jelet 1 gombon sem.a jeleség az hogy ha keresek a bluetooth-al eszközt nem talál semmit és forditva a telefon sem látja gépet.a képeket szeretném igy átrakni....
.most töltöm a realtek-t azt is megprobálom.
-
Dhampir
félisten
válasz
Kalandor #25875 üzenetére
A 8440-ről írták itt ezt. Eszerint ez nem egyedi jelenség, hanem ilyen.
A felső burkolatba helyezett fehér színű lámpa fénye elég harmatos, ráadásul minden ilyen megoldásnál probléma, hogy a gyakorlatban inkább a gombokra helyezett emberi kezet világítja meg, mintsem magukat a betűket. Ezt a megoldást egyébként a HP Night Light-ként emlegeti.
A Dell Latitude vagy az új Lenovo Y580 esetében okosabban oldották meg. Ahol vetted, ott próbálj meg cserélni.
-
deathtania
senior tag
válasz
tosa72 #25876 üzenetére
Innen szedted le a drivert?
eszközkezelőben kiírja, hogy van azonosítatlan hardver (kis jel sárga felkiáltóval)?
van az oldalán/elején gomb, amibel lehet kapcsolni?
mindegyik drivert kipróbáltad? van rá Broadcom-os és Ralinkes is - mivel lehetséges, hogy többfajta bt adapterrel került forgalomba...(#25875) Kalandor: ha úgy érzékeled, hogy hibás a noti, és még garis, akkor azt mondanám, hogy felesleges házilag bütykölni-ott a hp szervíz, ami mindent megold. H-P 08:30 - 18:00 között hívd fel a 0640200629-et, ott mindenképp tudnak neked segíteni.
nekem nagyon jó tapasztalatom volt velük a héten. -
tosa72
csendes tag
sziasztok!
nem rég vettem 1 compaq cq56 100sh tipusu laptopot.A problémám hogy nem tudom a bluetooth-t bekapcsolni,állitolag van benne.Probáltam letölteni drivert hozzá /sp50180/,de telepités közben kiirja hogy kapcsoljam be.gondolom valamelyik gombbal kellene...
előre is köszi a segitséget! -
sagit
veterán
válasz
deathtania #25869 üzenetére
pü
-
deathtania
senior tag
válasz
Dhampir #25872 üzenetére
igen, itt léptem be, és itt írta ki ezeket, amiket fent másoltam ki.
amúgy közérdekű: megtelt a milyen notit vegyek topic, újat nyitottak.
-
Dhampir
félisten
válasz
deathtania #25871 üzenetére
Ezt nézted már?
-
deathtania
senior tag
válasz
Dhampir #25870 üzenetére
elte-re járok, így én etr-modulóban tudnám csak igényelni, de ott meg ezt dobja ki nekem. csak a lényeg kivonatosan:
"A korábban 2011. február 28-ig érvényben lévő Tisztaszoftver Program (Campus és School Megállapodás) 2012. március elsejéig ismét megújításra került. [...]
A bármely nyelvű Office 2010 [...] a hallgatók által történő ingyenes otthoni használata rászorultsági alapon lesz biztosított, amelynek módja őszi időszakra kerül kidolgozásra.[...]
Mindezek miatt a fenti termékek licenceinek elektronikus igénylése később válik újra elérhetővé."
szóval ezt a lehetőséget megszívtam. ezért akarok egyet venni, és akkor jóság van forever (hamarosan úgyis végzek, aztán utána már nem használhatom)
.
btw ezért is kérdeztem, hogy a termékkulcs kártyával mi a helyzet, mert ahogy elnézem az az egyik legolcsóbb megoldás, amit tudok venni...próbálok még esetleg olyat, hogy csak HP gépekre telepíthető office (Dellesből sok van, HP kb ritka, mint a fehér holló...), de azért nem adom fel. előbb vagy utóbb csak szerzek valamit.
win mellé kaptam egy előtelepített office-t is, csak termékkulcs kellene hozzá, szóval a dobozos verzió nálam nem fontos...
-
Dhampir
félisten
válasz
deathtania #25860 üzenetére
Bár folynak még róla a tárgyalások, de úgy tűnik, hogy a "Tisztaszoftver Program" licenc-kiszolgálása folyik még.
Tájékoztató a Tisztaszoftver megállapodás alá tartozó Microsoft licencek használhatóságáról
A közoktatási intézmények licenc ellátására vonatkozó megállapodás meghosszabbításáról folyó tárgyalások a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Microsoft között folyamatban vannak.
A tárgyalások lezárásáig, illetve további hivatalos értesítésig (ami előreláthatóan hamarosan megtörténik) a programban használt szoftverek licencei az intézmények számára felhasználhatóak, telepíthetőek.Tisztaszoftver Ügyfélszolgálat
-
deathtania
senior tag
magyarországon kapható drive caddy hp dv6okhoz?
azt látom, hogy az óceánon túl vannak, de kb ugyanannyiba kerül, mint a posta. van valaki aki tervezi a beszerzését?sőt: ezeknek az elejét le lehet pattintani? olyan ormótlanul néznek ki azzal, hogy olyan szögletesek...
-
ficere
aktív tag
válasz
DUNKENSTEIN #25867 üzenetére
Hivatalosan a hp honlapján található xp driver hozzá.Mindenesetre kipróbálom a Driver Genius Pro-t.
Köszi a tippet. -
ficere
aktív tag
Sziasztok!Adott egy hp mini 110-es netbook.Windows starter volt rajta,raktam rá egy xp-t.Az lenne a gondom,hogy az audio drivert sehogy sem tudom rá felvarázsolni.Elindul a telepités,és kiirja,hogy IDT nem megfelelő hardvert talált ezért a telepités leáll.Valakinek nincs valami ötlete,hogy tudnám megoldani.Már vagy 5 féle drivert próbáltam.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
csak nem jogász lesz vki szintén? :-)
-
Z86
őstag
válasz
Majd tedd be a források közé a topicot
-
válasz
DUNKENSTEIN #25859 üzenetére
Én is arról beszéltem természetese, ugyanakkor a használati jog simán átruházható, mint a memóriakártya, vagy winyó. (OEM esetén a HW-el együtt , MSDN esetén sehogy)
-
deathtania
senior tag
válasz
DUNKENSTEIN #25859 üzenetére
most adtatok egy jó ötletet, hogy miből írjak polgári jog tanszékre következő félévben évfolyamdolgozatot.
érdemes volna ezt a kérdéskört kivesézni, hogy akkor most szoftvert lehet-e adni-venni...
de nekem ettől még mindig nincs office 2010-em. amúgy a termékkulcskártya esetén ha újrahúzom a gépet akkor is felrakhatom ismét, igaz?
-
válasz
DUNKENSTEIN #25857 üzenetére
MSDN-es kulcs mióta ruházható át?
-
Honnan lehet megállapítani, hogy egy adott dock, kompatibilis-e a HP8510p-vel?
Ugye a dock oldalán van egy lista, melyik modelhez jó. Nincs egy "fordított lista"? -
válasz
deathtania #25854 üzenetére
Szia!
A hardweraprón van hirdetés.
Van olcsón MSDN-es is, az 100%-ig nem legális, de aktiválhatod, nem fognak bántani. -
deathtania
senior tag
valamelyikőtöknek van véletlenül felesleges office 2010-e, amit eladna?
szeretnék jogtiszta szoftvereket a gépemre, a libre office-t már egy kicsit unom, hogy állandóan bénázik, már pénzt is kiadnék egy jó office-ra. -
kutga
félisten
válasz
deathtania #25850 üzenetére
Jaja le lehet azt tiltani. Pár hetente feldob aztán egy-két frissítést de ennyi, az első nagy rohamot kell túlélni friss rendszerrel.
-
Dhampir
félisten
válasz
Siriusb #25851 üzenetére
A supportot kell megfizetni, utána éveken át kapod a támogatást, például az elhanyagolt Vistára még 2014-ig jönnek ki biztonsági frissítések. Rengeteg ingyenes, nyílt forráskódú programot lehet találni Windowsra, nagyon jó minőségűeket is.
Legrosszabb esetben XP AntiSpy programmal (Vistát és W7-et egyaránt támogat) kilövöd vagy legalábbis csökkented az információk elküldésének esélyét.
Linux alatt is már ugyanolyan programok vannak, például Firefox böngésző, amelyik el akarná kérni a konfigurációd, gépneved adatait, természetesen lehet rá nemet mondani.
A Google mindent tud rólunk, ilyen tekintetben rosszabb már a Microsoftnál, és ez tulajdonképpen az operációs rendszertől független, mert totális hozzáférése van a személyes adatainkhoz. Aki a Világhálón lovagol, annak ismerik a paripáját.
Mindettől függetlenül szívügyileg támogatom a Linuxot, de messze van még a könnyű használhatóságtól, amely pedig "az idő pénz" alapon gazdaságossá tenné a használatát.
Remélem nem haragszol rám, amiért egyéni véleményemet megírtam.
(#25847) Macisajt3
Kikapcsolt állapotban kifújhatod a port, egyébként meg szétszedéssel lehet alaposan kitakarítani a későbbiek folyamán.
(#25853) asound
Én mindig automatikusan frissítek, és sohasem volt gondom a rendszerüzenetekkel. El is halasztható az újraindítás.
-
Siriusb
veterán
Épp ez az előnye és egyben - amint azt te is mondod - a hátránya is.
Amennyiben egységes lenne a felület, ugyanott tartanánk, mint a MS. Gondolj bele, ha csak szürke panelházak lennének és mindenkinek abban kellene lakni. Brrrrrr. Vagy minden hölgy ugyanolyan lenne és nem találnál hozzád illőt, csak egy típust kaphatnál.
Pl. nem tetszik a KDE, a régi Gnome-t szerettem, de a gnome-shell-től elmenekültem. Most tökéletesen elégedett vagyok az openboxszal. Nem kell a csili-vili effekt, pedig eleinte én is használtam a compizt és jót mulattam a MS-on (Vista), mennyire büszke arra, hogy az ablakokat térben picit elforgatja és tudsz köztük váltani, s ez szánalmas volt a compiz mellett.
Otthagytam az Ubuntut is pár éve, mert nem olyan irányba haladt a fejlesztés, amerre én mentem volna. Kerestem más disztrót és elégedett vagyok vele.És itt a lényeg, volt választási lehetőségem!
MS-nél ilyen nincs. Vehetsz egy erősen túlárazott rendszert (szerintem az OS X árak a reálisak), ami azt sem tudod mit csinál a háttérben, de abban biztos lehetsz, hogy van benne hátsó kapu és az MS bármihez hozzáférhet. Ugyanúgy vannak hülye hibák, mint a linuxnál, amit csak szakértelemmel tudsz megoldani. Milyen gáz az is, hogy egy ekkora cég sok éven keresztül nem volt képes normális böngészőt készíteni, az IE9 az első, aminél nem kell összevissza hekkelni egy weboldalt, hogy normálisan nézzen ki, hanem mint bármelyik más normális modern böngésző megfelelően jeleníti meg a tartalmat.
Persze ha a 100 féle disztró mind egy irányba mozogna, sokkal nagyobb lehetne a fejlődés, de nem hiszem, hogy ez jót tenne hosszú távon.
-
deathtania
senior tag
válasz
Siriusb #25848 üzenetére
azt csak egyszer csinálja meg a legelején (igen, az k*rvára idegesítő, amikor 30 percen keresztül kapcsol le, mert neki 87 frissítést kell telepítenie). utána már csak jóság van, és havonta 1x egy frissítési kedd.
de ha kikapcsolod rendesen, és letiltod a windows update szolgáltatást, akkor semmit sem fog frissíteni...
-
Siriusb
veterán
válasz
deathtania #25846 üzenetére
Azt nem tagadom, hogy a win7 elég jó rendszer lett.
Viszont, az hogy suttyomban elkezd frissíteni, amikor ki van kapcsolva az automatikus frissítés és 3/4 órát kell várni, mert akkor tudod meg hogy valami történt, amikor kikapcsolod és röhögve beletolja a képedbe, hogy ki ne kapcsold, mert ő most frissít. Na, ettől elborul az agyam, szerintem joggal.Mondjuk ubuntu-t már nem tartom annyira "rendes" linuxnak, de ettől eltekintve valóban egyéni ízlés kérdése, kinek melyik rendszer és filozófia tetszik.
Én 1-2 évvel ezelőtt éppen azon lepődtem, meg, hogy lubuntu livecd-t indítva simán felismerte az usb wifi sticket és simán tudtam kapcsolódni a hálózatra.
Na, mára elég az offból.
-
Macisajt3
tag
válasz
Dhampir #25845 üzenetére
Már akartam is kérdezni: a billentyűzetét hogy érdemes takarítani?
Én egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem a 4730-as probookot, szerintem kifejezetten jó.
Nekem a vétel után pár órával már win7 futott a gépen, és nincs vele semmi bajom. Hiába, ha az ember megszokja a windows-t (speciel szerintem a 7es verzió kifejezetten jó lett), akkor nehezen tér át linuxra, főleg ha nincs ideje ismerkedni vele.
-
deathtania
senior tag
válasz
Siriusb #25843 üzenetére
ki hogy érzi.
két linuxos sztorim:
1. felraktam magamnak az ubuntut, mondom kipróbálom. szépen install, rendszer beállít, driverek faxa. 2 nap után összeomlott a rendszer, utána meg rendszeresen. win 7-el legutoljára valamikor az RC környékén omlott össze 1x a rendszerem, nem az, hogy 2 naponta bef*sik. ment is vissza a win 7 a gépre nemsokára.2. kb két hónapja történt, hogy felraktam az ubuntut sógornőmék frissen összerakott gépére. (mondom nektek facebookra ez is jó lesz), aztán legalább nincs rá vírus. ott halt meg a dolog, hogy a lakásban wifi van, mert a dolgozó szobába lett behúzva anno a net, de az már a 2. csemete szobája lett, gép a nappaliba került, így valahogy csak el kell juttatni oda a netet is. hát persze, hogy a wifi-stickre 6 óra szenvedés árán sem sikerült felraknom a linuxos broadcom divert (pedig mindent úgy csináltam, ahogy le volt írva, több driverrel is!), akkor mondtam azt, hogy nem érdekel, veszel egy win7et.
gyorsan msdn-ről feltoltam egy 30 napos próbát, és a nagyon lol az volt, hogy kb 15 seccel gyorsabban bootolt be az optimalizálatlan rendszer, mint az ubuntu kicsit húztam rajta, és már 20 sec lett a különbség.
-
Dhampir
félisten
válasz
Siriusb #25843 üzenetére
Annyiból nem árt odafigyelni, hogy nagyon jól szívja a hűtéshez szükséges levegőt, tehát nem árt tisztán tartani a billentyűzetet. Házi kedvencet pedig tilos ráengedni, különben eltömíti a légutat.
A Windows milliószorta jobb desktopra, és sok program egyáltalán nem, vagy csak nagy görcsölés árán futtatható Linux alatt.
Használni akarom a számítógépet és nem buherálni, azon a korszakon már régen túl vagyok. Még mindig nem jött el a Linux desktop korszaka. A Windows-nál nincsen könnyebben beüzemelhető rendszer, legfeljebb az OSX.
Biztonság tekintetében mára a Linux is kezd hadi lábakon állni, egy jól bekonfigurált Windows is nagyon stabilan futtatható. Sőt, Linux alatt az évek során több rendszerösszeomlásom volt, mint bármikor a Windowsokkal. Vista és Win7 évek óta kiszolgálnak, és a vállalati gépeken sem volt soha bajom a Vistákkal sem. Szóval nem véletlenül fizet az ember a jó supportért.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Van egy HP 8510W laptopom, az akksi kb 10 percet bír. Nem lehet valahogy "újraéleszteni" -
Siriusb
veterán
válasz
Dhampir #25842 üzenetére
Biztos nálam is így van a légáramlás, de nem foglalkoztam vele.
Idáig annyit csináltam, hogy arch linux működjön, SLED fent maradt fallback-nek, nincs is frissítve. Persze Archon sem megy minden, tapipad LED-je egyelőre nem működik és az intel-t használom, mert a nyílt radeon driverrel nem tudtam átkapcsolni a diszkrét kártyára. Ha lesz időm és energiám is, hamarosan megpróbálom a catalysttal.
Nem kéne erőltetni azt a windowst
Amikor néha használom, rosszul vagyok tőle, annyival kényelmesebb - számomra - a linux. No meg értelmesebb.
-
Dhampir
félisten
válasz
Siriusb #25841 üzenetére
A lélegző billentyűzet azt jelenti, hogy felülről szívja be a levegőt. A te ProBookodon nem így van?
Megérte, csak nem voltam körültekintő a Vistát illetően, mert a HP listáján szerepelt ugyan a Vista 32-bites támogatása, csak éppen egyedül az Intel driverre vonatkozóan.
Láttad már az új fényképeket a gépről?
SLED 11 futott rajta, aztán amikor a Novelltől letöltődött az AMD Video Driver frissítés, az aticonfig után akkorát kresselt a Linux, hogy újraindítás után még a Loginig sem jutottam el.
-
Siriusb
veterán
válasz
Dhampir #25840 üzenetére
Azért idáig nem azt mondtad a billentyűzetre, hogy az a legkevesebb...
És nagy levegőt vesz, vagy csak piheg? Ne rakd az asztal szélére, nagy levegővételnél le ne essen.
mióta megvan a ProBook, azóta áttértem az asztali PC-re
Ezek szerint megérte beruházni egy új laptopra -
-
Siriusb
veterán
válasz
deathtania #25838 üzenetére
Nem csak az a baja a géppel.
-
Dhampir
félisten
válasz
deathtania #25834 üzenetére
Annyira legatyásodtam, hogy egy W7 licencre már nem telik, bár a W8 Preview fél évig használható. A ProBookot is csak "külsős" támogatással tudtam megvenni.
Ez a frissítés korábban egyes felhasználóknál bekavart, de lehet, hogy a HP már javított rajta a visszajelzések alapján.
-
tomasz5
csendes tag
válasz
deathtania #25834 üzenetére
szerintem az a gyorsulásmérő szenzor drivere, én feltelepítettem.
-
deathtania
senior tag
válasz
Dhampir #25833 üzenetére
jól látom, már emiatt el is akarod adni a probookot? nem volna olcsóbb inkább egy win 7 licence?
más: a windows updade feldobott nálam egy olyat az ajánlott frissítések között, hogy "Hewlett- Packard Development Company L.P. - Other hardware - HP Mobile Data Protection Sensor". release: 2011.05.28.
kérdem én, hogy ez mi a túró? érdemes felraknom?
-
Dhampir
félisten
válasz
deathtania #25832 üzenetére
Igen, onnan is.
Az Eszközkezelőben egy sárga háromszögben elhelyezett felkiáltójeles jelzéssel mutatja, de "az eszköz illesztőprogramja naprakész".
Tényleg különös, mert nemcsak 64-bites, hanem 32-bites Vista alatt sem működött. Windows 7 és 8 alatt minden tökéletes, de nekem olyan nincsen, csak kipróbáltam.
Minden más W7-es illesztőprogram kifogástalanul működik, csak az ATI-videokártyáé nem.
Egy régebbi Catalystot innen raktam fel, de az sem volt jó.
-
deathtania
senior tag
válasz
Dhampir #25831 üzenetére
gondolom már innen is próbáltál lehúzni drivert...
sima Catalystot próbáltad (nem a Mobility-t) felrakni? ha csak szimplán lehúzol egy mobility catalystot az sem települ és ismeri fel?
eszközkezelőben jobb katt illesztő frissítése esetén nem szed le automatikusan egyet?
esetleg még talán azt tudnám javasolni, hogy egy régebbi catalystot rakj fel, az hátha. vagy ha minden kötél szakad, akkor win 7.
bár ezt eléggé érdekesnek tartom, hogy nem akarja megenni a w7 driverét....
-
Dhampir
félisten
válasz
deathtania #25829 üzenetére
A gyártó meg nem biztosít támogatást a Windows Vista Home Premium 64-bites kiadásához, így "meg van lőve" az egész.
-
Dhampir
félisten
válasz
deathtania #25829 üzenetére
Köszönöm a tippet, korábban már megtettem, de amit letölt, azzal sem működik.
-
Dhampir
félisten
válasz
tomasz5 #25826 üzenetére
Valakinek volna ötlete arra, hogyan lehetne HP ProBook 4730s alatt beüzemelni az AMD Video Drivert?
A gond az, hogy Windows Vista Home Premium x64 van nekem, és minden hardver működik a Windows 7-hez adott driverekkel, csak az ATI kártya nem.
Ebben a masinában egy AMD Radeon HD 6490M 1GB GDDR5 van, Windows 7 alatt természetesen ez működik, de nekem csak Vistám van.
-
tomasz5
csendes tag
válasz
deathtania #25825 üzenetére
azzal én is szoktam hallgatni, csak néha beakad és nem nagy a hatótáv, de azért nem rossz
-
deathtania
senior tag
válasz
tomasz5 #25824 üzenetére
na kezdem felfedezgetni a kicsikét, és a legvadabb cucc, amit találtam: bluetooth-on keresztül nem elég, hogy kihangosítónak tudom használni a Samsung Galaxy minimhez, hanem a telefonon lévő zenelejátszóról a gépen keresztül tudok zenét hallgatni úgy, hogy a telefonról megy, és mellette irányítani is tudom a lejátszót...
LOOOOLL
de a lényeg, hogy a dual graphics megy!!!
azt hiszem jó cserét csináltam...
-
tomasz5
csendes tag
válasz
deathtania #25823 üzenetére
Nekem csak 8 rossz szektor volt, de állandóan kékhalál lett tőle. Amúgy elég korrektek a hp szervizben, mert 2 hét alatt megcsinálták, aztán amikor visszakaptam észrevettem, hogy nem az én aksimat adták vissza a géppel, hanem egy picit kisebb teljesítményűt, egyből telefonáltam nekik és küldenek egy teljesen új aksit és ráadásul ezt is megtarthatom.
-
deathtania
senior tag
válasz
tomasz5 #25821 üzenetére
no igen. a toshibák már csak ilyenek, azért is ódzkodom tőlük. ahány ismimnek toshiba notija van/volt fél-1 éven belül hdd cserés lett az összes, volt szobatársam toshibájában fél éven belül 3x kellett hdd-t cserélni, mert mindegyik alkalommal 2000+ badsector lett rajta pár nap alatt. nem tudom, hogy mit csinálnak a toshibánál, de inkább hagynák abba a hdd gyártást, ha már nem megy nekik...
de a lényeg, hogy megvettem az új notit, ebben szépen megy a DG, és még bluetooth is van benne (az előzőben nem volt...)
valamint a touchpad is faxa. remélem ezzel már nem lesz gondom, mert akkor falra mászok. nojó, ha a toshiba hdd-t kicserélik seagate-re, azt nem fogom bánni.
-
válasz
pumukli23 #25820 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Tény eddig XP-t használtam egy SSD miatt váltottam
Az a szívás, hogy átállítottam, de akkor sem észlel jelet, na majd próbálom a mikrofont letiltani(először a macbookal is szívtam, mert a korábbin amit elloptak még külön jack volta ab és a a kimenetnek, itt meg kombi, és nem akarta bementenek érzékelni, szerencsére az OSX alatt tudtam váltani)
-
tomasz5
csendes tag
válasz
deathtania #25796 üzenetére
Nekem is ilyen gépem van, toshiba volt benne, csak az enyém elromlott kb. 2 hónap után és egy seagate-t tettek bele.
-
pumukli23
senior tag
válasz
kenand #25818 üzenetére
Ez csak a win7 kedvessége. A vezérlőpult/hangok/felvétel fülön a vonalbemenet legyen az alapértelmezett. (Bár egyszer agy asus szivatott ilyesmivel, ott hiába állítottam be, csak akkor működött, ha addig letiltottam a mikrofont.. pedig beépített mikrofon abban nem volt, csak a jack csatlakozó...)
-
Pecc
őstag
Üdv.
HP 630 fényerőállító és hasonló gombjait, hogy lehet feléleszteni? (fn+F2 stb.)
Melyik drivernek kell fent lenni hozzá?Köszi a választ
-
-
kutga
félisten
válasz
kenand #25816 üzenetére
Eszközkezelőben és a hangoknál van felismert eszköz?
Javaslom itt érdeklődj, jobb ötletem sajnos nincs:
TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
-
Sziasztok!
HP 2530p-s notival szerettem volna a TV hangját lin-in bemeneten felvenni.
De Win 7-ben hiba állítom line-in re nem érzékel jelet.
(macbookommal ment, szóval hang megy a TV-ből)Valakinek ötlete?
-
Macisajt3
tag
Sziasztok!
Probookon (4730) van lehetőség arra, hogy az usb kikapcsolt állapotban is kapjon áramot? Kindlet tölteni jó lenne
-
deathtania
senior tag
válasz
DUNKENSTEIN #25812 üzenetére
ez már csak ilyen.
esetleg próbálj meg vmi segédprogit keresni a neten, amivel lehet külön állítani az egeret és tapipadot. -
DUNKENSTEIN
tag
válasz
deathtania #25809 üzenetére
Feltettem egy régebbi drivert ezzel megy, csak éppen itt meg nem tudom kikapcsolni a tapi padot
-
sagit
veterán
nincs valakinek eladó 2,5"-os noti hdd-je? (sata)
80-160-as kellene
-
deathtania
senior tag
válasz
DUNKENSTEIN #25808 üzenetére
az egérnél a synaptics-os fülön sem tudod megnyitni?
-
DUNKENSTEIN
tag
Érdekes, fel van telepítve a tapipad drivere, de egyszerűen nem tudom előcsalogatni sehogyan sem a synaptics programját
-
deathtania
senior tag
ez így van, de sajnos most pakolgatnom is kell a gépet (külföldi tanulás, ilyenek). amúgy csak asztalin gémelnék. azt is cseréltem most le erre a notira. nem szoktam sokat játszani, esetleg csak alkalmi jelleggel, de azért azt sem akarom, hogy az Empire Total War diavetítés legyen...
-
kutga
félisten
válasz
deathtania #25803 üzenetére
Játékra PC való akárki akármit mond.
Egy éve váltottam laptopra de szinte csak őskövületekkel nyomulok, többet nem is bír a masina. Mondjuk játék miatt nem hiszem hogy valaha is építenék gépet, de ez csak a saját véleményem.
-
deathtania
senior tag
igen, láttam ezeket is. a 6490M egy elég "harmat" videókari a 6750Mhez képest. mit csinálok én az i5ös erejével, ha játékok alatt nem tudom kihajtani a vga miatt? így igaz gyengébb 4 magos proccom van, de legalább egy becsületes videókártyával...
facebookozáshoz meg office-hoz nem kell nagy kraft.
-
kutga
félisten
válasz
pumukli23 #25801 üzenetére
Persze, eddig ebayen néztem egyet jó áron de elvitték előlem. Most leginkább iponnál nézelődök de kicsit sokallom az árát a 90W-osnak (a 120-asban feleslegesen csücsül az upgrade bay így a kisebbet venném), meg próbálok felhajtani egy használtat rendszergazda ismerősöknél. Ki tudja még mi lesz.
Ha esetleg neked is van jó ötleted szívesen veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged