- Fórumok
- Notebookok
- HP notebook topic
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marseille199
senior tag
Sikerült felrakni a cuccokat, de a videókártyadrivert és a wifi gyorsgomb, vagy mi a fenét nem. Egyetlen gyorsgombom sem működik,
Szerk: Feltettem ezt a wifi drivert is, működött is, vagyis volt kapcsolat, ahogy be akartam állítani a böngészőválasztást viszont megint elszállt , szóval nincs kapcsolat, nincs gyorsgomb, nincs videókártya.
-
Marseille199
senior tag
-
Marseille199
senior tag
-
Marseille199
senior tag
-
BénaNyurga
aktív tag
-
BénaNyurga
aktív tag
-
proradeon
őstag
Persze, megerne, csak az e-mail-es segitsegkereshez alapbol bekeri a notebook-hoz tartozo szeriaszamot, az alapjan pedig kapasbol kiderul, hogy a garancia mar lejart, es innestol nem is enged irni semmit.

-
leslie23
tag
-
martinkahhw
csendes tag
-
martinkahhw
csendes tag
-
david9999999
tag
-
david9999999
tag
-
malwy
senior tag
Oldalra jobban bírja, de ott se az igazi. Legrégebbi lcd-m itthon egy 2004-5-ös LG 1919S talán jobb nála.
Nem annyira borzasztó ám, de azt hittem egy fél millás gépben jobb lesz, mint az összes itthoni monitorom.Akksi úgy tűnik 6 cellással kb 4 órát bír, úgy hogy win8-at + egyéb progikat telepítettem. HP Battery Check szerint 78%-os az akksi 3988mAh/5100mAh amennyiben lehet neki hinni. Nem olyan vészes.
HDD gyorsabb, mint gondoltam.Szerk.:
Képernyő neve AU Optronics B121EW09 V3
Képernyő azonosítója AUO9314
Gyártó AUO
Modell B121EW09 V3
Képernyő típusa 12.1" LCD (WXGA)
Gyártás ideje 1. hét / 2008
Sorozatszám Nincs
Maximális látható kijelző méret 26 cm x 16 cm (12.0")
Képarány 16:10
Vízszintes frekvencia 30 - 83 kHz
Függőleges frekvencia 56 - 75 Hz
Maximális felbontás 1280 x 800
Gamma 2.20
DPMS mód támogatás Nincs(#26427) sagit:
2GB -
Cartman023
aktív tag
Akkor jó, leszedem őket.
Dhampir - Hp pavilion dv5 1020eh
Formázni szeretném azt egészet, és újrarakni.
Van 2 particióm, az egyik a C, a másik pedig a Hp recovery.
Hogy kezdjem el? A Hp recoveryset le lehet formázni, vagy az fontos?Bocsi, az amatőr kérdésekért.
Szerk:
Az mindegy milyen sorrendben telepítem a drivereket? -
Daert
őstag
Jobban megnézve én is arra gondoltam,kétoldalt az érdes és a sima fekete műanyag közt mintha lenne valami pöcök,de nem merem feszegetni nehogy letörjön.
asound : A figurát nem nagyon zavarta a takarólap hiánya,még örült is neki hogy jobban meg lehet markolni a gépet.Engem zavarna.
Az Angol szöveget csak a 2. mondat közepéig értem sajnos
-
SzaboZE
addikt
-
sagit
veterán
-
F1stat
csendes tag
-
Martynis
tag
-
sagit
veterán
-
Vukmir
aktív tag
-
Vukmir
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- HP notebook topic
- (kiemelt téma)
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

remélem ide is benéz

Pyttawrx