Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z86
őstag
válasz
Richard! #24799 üzenetére
Hát szerintem a win XP felett már nagyon eljárt az idő, talán már meg is szűnt a támogatása, bár a gépigénye nyilván kisebb. Amúgy nővérem gépében gyengébb proci és
kevesebb RAMugyan ennyi a RAM, mégis remekül fut a win7.
De ilyen vonalon elindulva lehet hogy csak valami háttérben futó nyavalya lassítja a gépet (nem az op.rendszer), amit egy alapos legyalulás elintézne.
-
Z86
őstag
válasz
Sanyabá #24795 üzenetére
Szerintem neked is úgy lenne érdemes csinálni, ahogy én is meg a többiek is ajánlották, ezzel a caddys módszerrel. Így az adattárolás nem lenne probléma.
A caddy esetleges ebayről való megrendelésére (ha nincs paypalod) itt a fórumon is találsz segítséget.(#24797) richie900812:
Szintén SSD -
Richard!
addikt
Üdv!
Van egy HP nx7300 laptopom,intel core 2 duo t5500 procival,1gb ddr2 rammal,win vista home premium 32bit-es eredeti op rendszerrel/service pack 2/.nos és hát az a gondom,h bazi lassú a gép.
Van valami ötletetek,h gyorsabb legyen? -
Z86
őstag
válasz
Sanyabá #24791 üzenetére
A HDD helyére tudod betenni, annak a keretébe. Egy pici fejű csillagcsavarhúzó (akkora mint ami a HDD fedél csavarjaihoz is való) kell csak hozzá, házilag is minden nehézség nélkül megoldható.
Én a HDD-t az ODD helyére tettem, egy ilyen caddyben. Ehhez adnak csavarokat is, csak bele kellett tenni a winyót. -
AMD Power
titán
Érkeznek a HP Pavilion sorozatának legújabb tagjai
Már alig várom őket.
-
Sanyabá
senior tag
Sikerült egy Elitebook 8530p-t vennem,egy év garancia van még rajta. Érdemes-e venni még rá egy évet,és hogy hol? Semmi féle papírja nincs meg.
Meg szeretnék bele egy SSD-t. Milyent érdemes,és milyen kell bele? -
Joci13
csendes tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy HP 635-nél cpu hőmérsékletnek terhelve everest által mutatott 73 fok az nagyon sok? -
D013
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy most húztam vissza barátnőm gépét recoveryből,és előtte néhány fájlt átmásoltam a recovery partícióra, amikre szüksége lehet még. Az újratelepítés után viszont elérhetetlenné váltak ezek a fájlok, de ugyanúgy foglalják a helyet a D: recoveryn. Nem lettek rejtettek se, hogyan lehetne ezeket újra elővarázsolni? -
cigam
titán
Ez most komoly????
-
cellpeti
nagyúr
HP NC8430 notiba melyik másik HP billentyűzet illik bele még?
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Egy 2530p billentyűzete kompatibilis más készülékével? -
karesz501
senior tag
Üdv,
Rég jártam erre (nagyon), de kellene most egy kis segítség. Le kell cseréljem a billentyűzetem egy HP 8510w -n, és most akkor magyart vennék. Na de hol? Tud valaki segíteni vagy útbaigazítani?
Minden megoldás érdekel,
Kösz,Karesz
-
gabe_
őstag
Tegnap vettem egy Presario G56-130sa laptopot, üdv a klubban!
-
Baroc
tag
válasz
pethYeti #24744 üzenetére
Szia!
Nekem ez a 3 beállításom van: az első az a gyári órajelek, alacsonyabb feszültségen, a második egy filmnézős otthoni, a harmadik pedig egy utazós munkás-filmnézős profil. Arra azonban figyelj, hogy minden proci másképp viselkedik, ezért tapasztald ki a sajátodon, hogy mit bír el. Lehet, hogy ezeket az értékeket elbírja, de az is lehet hogy nem!
-
szbalogh
addikt
válasz
cellpeti #24760 üzenetére
Én Kisember-től vettem egy 6910p-t amivel teljesen elégedett vagyok. Csak a port kellett kifújnom a hűtőbordák közül mert leállt néha. Így meg fel sem pörög a ventilátor.
t8300-as procival pedig még kellemesebb lehet.
Szövegszerkeszteni, előadni és netezni használom, rengeteg ablakot megnyitva is teljesen gördülékeny a használata. -
Gigabyga
aktív tag
válasz
theooracy #24752 üzenetére
Szia!
Nekem is hasonló probléma volt a vadi új dv6-ommal Nálam játéknál befagyot becsikozott vagy egyszerűen fekete háttért adott..Először vidire gyanakodtam,de aztán rájöttem mi a hiba,a windowst teljes mértékben naprakészre kell hozni,illetve Hp oldalán van bios frissítés azt szedd le és végezd el.
Nekem megoldotta a hibát nem a vidi driver a hiba. -
theooracy
aktív tag
Üdv!
Egy kis segítség kellene a következő dologban:
HP ProBook 4525s-em van és az alábbi dolgot csinálja rendszeresen:
Működés közben egy pár másodpercig "megáll" minden, mintha valamit töltene a gép, majd elsötétedik a képernyő ugyan csak pár másodpercig, aztán visszajön a kép és alul kiírja a következő hibaüzenetet: "képernyő illesztő nem válaszolt, majd helyreállt" . A hűtő venti meg pörög mint az állat...
Ez még nem is lenne nagy probléma, de utána ha valamilyen videó lejátszást megnyitok, pl. youtube, csontra lefagy a gép annyira, hogy semmire nem reagál.
Ezt a jelenséget van mikor napokig nem csinálja, van amikor naponta kétszer is, de már elég régóta...
Radeon HD 5470-es videokártya van a gépben.Van valami ötlete valakinek?
-
pumukli23
senior tag
Saját tapasztalatom nincs, de egyik kollegának 2 hét alatt 2 univerzális tápja füstölt el. Az egyik 4k körül volt, a másik 7k körül. Egy új HP töltő is e körül van, garanciával.
Persze ha különböző gyártótól származó gépekhez akarod ugyanazt a töltőt használni, akkor lehet filózni univerzális töltőn is. -
cigam
titán
Az elképzelhető, hogy az univerzális tápok (amiknek cserélhető a csatlakozója) között akad olyan aminek nincs "HP" méretü csatlakozója?
Esetleg tapasztalat bevált modelekkel?
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
HP pavilion g6 1201eh típusú notebookról szeretnék érdeklődni!
Szeretem a Hp márkát, barátomnak is az van és nem csalódtunk még benne. Az előző toshiba volt előtte pedig packard bell. A toshiba-val minden rendben volt, imádtam a kis gépet, viszont a packard bell-el nagyon sok problémám volt (rendszer, videó kártya, alaplap stb).
Most szerettem volna egy kategóriával nagyobb teljesítményűt mint az előző kettő mert rászoktam a játékra.
Azzal kapcsolatban lenne a kérdés is. Játszani mennyire tudok vele? Hangszórója milyen? Elviselhető vagy inkább kössek rá hangfalakat?
Képe milyen? Mert az előző kettő beállítás után is azért hagyott kívánni valót maga után.
Akinek van tapasztalata velük kapcsolatban írjon! Rosszakat is váromKöszi
-
Baroc
tag
válasz
pethYeti #24728 üzenetére
Igen, kb annyi. Van róla egy jó kis guide itt, én az alapján csináltam meg, jól működik
-
Z86
őstag
válasz
gabolino18 #24706 üzenetére
Válaszd ki azt a típust, ami neked van, aztán az operációs rendszert (nem mindegy, hogy 32 vagy 64 bites), és szerintem tedd fel mindhárom a Graphics címszó alatt szereplő drivert. A pontos típus azért fontos, mert elképzelhető, hogy egyikbe csak intel, másikba meg nvidia VGA is van. Elvileg működnie kellene.
-
kukinyo
addikt
-
RA541
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy hp pavilion g6 1213-eh laptopba a meglévő 4 gb ram mellé be lehet e tenni még 4 gb-ot. Csak azért kérdezem mert a hp oldalán csak max 6gb-ot ír.
A választ előre is köszönöm. -
Baroc
tag
válasz
Speedy86 #24725 üzenetére
Én nem húztam a procit, hanem alulfeszeltem (maradtak a gyári sebességek), így játék alatt 75 fokra mászik fel maximum, ennél még nem láttam magasabbat néhány óra játék után sem.
Amiket néztem: most Diablo3 beta max grafika: 30-50 fps, de itt volt hogy belassult a játék amikor 2en játszottunk egy wizarddal, és megjelent 50 mob az egyik harcban...
Grid:high graf, teljesen folyamatos, akadásmentes
Portal 1: minden akadásmentes -
Speedy86
aktív tag
-
Attix82
addikt
Hali!
Kérdésem lenne: Adott ez a laptop: HP Pavilion g6-1209eh
Milyen dokkolókat ajánlotok rá?
-
Speedy86
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy tapasztalatok alapján, melyik éri meg jobban az A8-as AMD-vel szerelt DV6 vagy az i5-el kiadott? Igazából főleg játékra lenne a gép így fontos lenne melyik vga jobb, illetve melyik proci melegszik jobban. Ilyenekre gondolok. Köszi
-
AMD Power
titán
Itt a topicban mik a tapasztalatok a HP G6 szériájával? Nem túl jó a megítélése se a tesztekben sem itt a fúrómon.
-
-
amol
addikt
Ha kapsz csereigazolást akkor lemondasz a gépedről és beballaghatsz a kereskedőhöz egy újért, vagy ha nem tudnak azonos típust biztosítani akkor levásárolhatod az árát (ezért írtam hogy nem vagy vele sokkal előrébb). Kereskedőtől függ, de van esély arra is hogy kiharcold a vételár visszatérítését mondván nem tudnak neked megfelelő készüléket adni. A gyártó jóváírja neki.
Probookom nem volt, de ezek szerint annak sem bontják a tetejét. Igen, az inverter is benne van. Melyik szervizről van szó? -
Tyren
aktív tag
A csereigazolás az mit jelent?
Nem tudom, hogy inverterrel együtt cserélték-e, de a HP kompletten küldte a noti felső részét, azt az egészet cserélték. Tippre azt mondanám, hogy igen, mert azt mondták, hogy mást már nemigen tudnak cserélni és ezért vannak bajban. De biztosan nem tudom. Érdemes rákérdezni?
Annyi, hogy ennek a típusnak szinte minden az alaplapra van forrasztva (még a proci is) és mivel az cserélve lett, így kb minden. Még a töltésvezérlő van hátra, de ha azt kiiktatják, akkor sem jó. -
amol
addikt
válasz
ratkaics #24702 üzenetére
Atheros, Ralink, Intel vagy Realtek van benne gyárilag de ha a nem kimondottan HP-s nem biztos hogy elfogadja. Én Intelre szavazok, bár régen az Atherossal sem volt gondom. Az antennacsatlakozók jól rá vannak kötve? Árnyékolhat a fém fedlap is.
Tyren! Ha 30 napon belül nem tudják meggyógyítani (ugye 15 napra kell törekedniük) akkor kérhetsz csereigazolást, de azzal valóban nem biztos hogy előrébb vagy. Kijelzőt inverterrel együtt cserélték?
-
amol
addikt
Befele semmiképpen. A legjobb ha leveszed a hátlapot, kiveszed a ventilátort (ha hozzáférhető) és külön kifújod a gépet és a ventit is.
jorden06! Az enyémben 830-as van, gond nélkül működik. Ocz-t néztem még de a Samsung megbízhatóbb. Nem nagyon teszteltem, sajnos az élményindex a SATA2 miatt "csak" 7.7
Kb. 15 másodperc alatt bebootol (W7 Pro64).Szomy! Például ilyet
-
dh66e
veterán
A HP-val nincs a notim hibátlanul üzemel,de én tv-t cseréltettem egy olyan hiba miatt amit nem tudtak orvosolni,2hétbe tellett mire megértették hogy úgy is én nyerek pedig minden lehetőségre nyitott voltam,de egy pofátlan ajánlat a részükről és már nem voltam olyan rugalmas és már a pénz visszafizetést is megpendítettem ekkor. Kértem egy újat és kaptam is.
Semmi veszteni valód nincs, a szerviz sokadik nekifutásra sem tudja megjavítani, a garancia él ilyen esetben tehát cserekészülék vagy a pénzvisszafizetés marad.Sok sikert. -
Tyren
aktív tag
És erre van esély, hogy a HP lépéseket tegyen az ügyben? Valakinek tapasztalat?
A szervízben próbálkoztam, de ők ugyebár csak szerződéses partnerek és hát tőlük ennyi telik. Az adott helyzethez képest még rugalmasak is, mert eddig mindig összerakták nekem a gépet, amíg vártunk az alkatrészre, hogy tudjak rajta dolgozni addig. -
Z86
őstag
válasz
gabolino18 #24703 üzenetére
A legbiztosabb ha egyenesen a hp-tól töltöd le, azzal biztosan működik.
-
gabolino18
csendes tag
SZIASZTOK!
Compaq cq61-es laptopom van, valaki legyen olyan kedves és mondja el nekem hogy hol találom meg rá a vga-driver-t lehetőleg a legújabb frissítést! Én találtam de egyik sem volt jó nem vagyok valami nagy guru sajnos.A segítséget előre is nagyon köszönöm!!!
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok Urak!
Van egy ProBook 4730s típusú notim, amiben ehy Atheros AR9285 802.11b/g/n WiFi adapter van. Nem vagyok vele megelégedve. Rosszabb a vételi képessége mint az előző laptopomnak (Dell Inspiron 9400). Azon gondolkodtam, hogy ha lenne olyan Wifi adapter, aminek kimondottan jók a "vételi képességei" és be lehet tenni a jelenlegi helyére, akkor lehet, hogy beruháznék rá.
Van valakinek valamilyen ötlete ezzel kapcsolatban?
-
dh66e
veterán
Egyértelmű a helyzet ilyenkor.Írsz egy mailt a Hp-nak megírod mi a helyzet és hogy azonnal kérsz egy csere készüléket mert nem tudfsz dolgozni hónapok óta,ha nincs ebből a típusból akkor egy olyan újat ami neked megfelel abban az árban ami a tiéd volt amikor megvetted.
Lehet hogy kekeckednek,de ne hagyd magad mert nálad a pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Opel topik
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest