Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
Teljesen igazad van, egyetértek a leírtakkal. Egyébként én sem a dolgozókat hibáztatom, hanem a HP ezen hozzáállását. Arról nem is beszélve, hogy van egy köztudott szériahibája a gépemnek (eltörik a billentyűzet LED világítása) és nem hajlandók cserélni, mert fizikai sérülés. Amikor szériahiba ez mi?
Sokat lógtam régen itt a fórumon gépvásárlás előtt, fél évbe telt mire az EliteBook lett a választás. Pont a megbízhatósággal és a szervizzel győztek meg. Erre ez történik...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én is osztom a véleményedet, amiatt is lehet a gubanc, hogy nem a HP szervizeli a gépet, hanem a kereskedő, aki eladta. Ezzel tulajdonképpen nem is lenne gond, ha működne a dolog rendesen.
Ha a HP vállalja a garanciát és végzi a javítást, akkor ennek még inkább nem szabadna megtörténnie, azaz hogy több alkalommal sem tudják működőképes állapotba hozni a gépet. 1-2 esetben előfordult már nekem is, hogy olyan volt a hiba jellege amit nem biztos hogy tapasztalni lehetett a szervizben, de ekkor pl. a második javításnál (ha az első nem hoztt eredményt) már szó nélkül cserélték az egész alaplapot, esetleg procival együtt. Ez mondjuk küföldi szervizben történt. Az itthoniban az is előfordult, hogy egy 500-as HDD-t 5 hét alatt cseréltek ki az ügyfélnek, ami felháborító, mert a hiba konstans volt, és 5 perc lett volna a csere, image felírással is legfeljebb 15. Az 500-as HDD-k meg ott kellene hogy álljanak halomban a szerviz raktárában, elég sok gépben van ilyen. Ellenpélda is van, amikor a hazai szerviz 1 héten belül cserélt alaplapot, szállítással együtt!
Szóval reméljük, tényleg csak egyedi esetek voltak.
ui: általam eladott EliteBookot legutóbb (tavaly nyáron, akkor hibásodott meg egy egérgomb) 3 napon belül a felhasználó irodájában, a helyszínen javították a HP szervizesei (topcase cserével).
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Bobyjack
senior tag
A tetves életbe, hogy nem lehet megcsinálni normálisan egy drivert, egy ennyire komoly gépen. És tényleg, amikor még Vistán használtam, akkor biztos levette a frekvenciát, utána nem foglalkoztam vele. Akkor úgy tűnik ezért nem nőtt az elérhető akkus üzemidő amikor Win7-re váltottam.
Mellesleg ez a ventillátor sebesség csökkentés sem volt egy egyszerű dolog. A HP-be nem lehet könnyen belekontárkodni. Most valakinek sikerült az Elite szériás gépeknél rájönnie hogy kell állítani, mert azokban egy dedikált ventillátoszabályozó áramkör van.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Így van, a nagyobb méretű gépek hűvösebbek és halkabbak. Tisztelet a kivételnek (Envy 17).
Nos, a linkelt oldalon német gépeket árulnak, az eg, sg, stb. végződés német lokalizációra utal.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
cellpeti
nagyúr
Na igen, de a 13,3"; 14,1" és a 15" gépeket meg könnyebb cipelni, persze mindenkinek más a fontos. Lehet valakinek kell a 17" és az is kell, hogy "hordozható" legyen, habár az már nem hiszem, hogy abba a kategóriába tartozna. Vagy tévednék?
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
-
buherton
őstag
Akkor baj van, mert töltőn csinálja ezt.
Úgy tűnik az akksi véglegesen megadta magát .
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
rybank
senior tag
jaja a partíció 10 gigás, nem lehet fat32, de erre nem gondol a hp?
Más: a hardveres virtualizációt nem tudom be kapcsolni( amd compare: a cpu tudja) és kellene, google nem segített, ha valaki tud valamit írjon: cq56 150shVan rá frissítés szerencsére, hogy a virtual pc ne követelje meg a hardveres virtualizációt, de az lassabb, így éppen működik, és jobb híján jó is
Viszont (HP_RECOVERY) partícióm nincs, gonolom rejtett, vagy egybe van a hp_tool-al
és kizárt, hogy csak diagnosztikára van fenntartva, mert olyan 7 gigát foglal, és a géphez kaptam egy előtelepített suse linu x enterprise.ot[ Szerkesztve ]
-
zolafka
csendes tag
15-20 mp.játék után esik le a teljesítmény,ez a túlmelegedéshez kevés idő nem?Everestel nézem a hőfokokat csak 1-2 fok a változás..lehet hogy elveszi valami a proci teljesítményét?olyan mintha valami direkt visszafogná a gépet...bár még nem láttam ilyet.ja és csak ezzel a játékkal játszom időnként.
-
adnoctum18
senior tag
Újként lett eladva, előttem bontotta ki az eladó a dobozból, fóliás volt még.
MIndemellett azt is állították, hogy új.Úgy fogalmazott az eladó, hogy "külföldi raktárkészletből származik". Ez oké, csak úgy tudtam, hogy a garancia az eladás napjától kezdődik. Akkor ezt a gépet egyszer már eladták?
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
spyduck
nagyúr
Ugyan úgy működik a garancia a renew és az új gépek esetén is! Csupán egyes renew termékekere kevesebb a garancia mivel a világon egyedülálló módon Mo.-n inkább több garit adnak rá mint kevesebbet.
Pl.: Pavilion - Csak Magyarországon rendelkezik 2év garanciával így a renew model csak 1év garos mivel az külfödről származik.
szerk: Az összes új és renew vagy bármilyen EliteBook 3év garanciával rendelkezik!
[ Szerkesztve ]
-
eagle-sas
csendes tag
Én ezekhez a dolgokhoz nem értek.
Annyit tudok, hogy PC módban azért vannak letiltva a képjavítási lehetőségek, mert azt rendszerint játékra használják, és az input lag-ot akarják csökkenteni.
A videójel frekvenciája más, mint abban az esetben, ha közönséges filmet játszanak le. Láttam valahol, hogy illesztőprogrammal vagy beállítással lehet szabályozni, hogy milyen jelet adjon le a VGA kártya. (Én a tévé kalibrálására szeretném használni a PC-t.)
Tehát lényegében azt szeretném elérni, hogy a tévé azt higgye, hogy egy DVD vagy multimédia lejátszóról, vagy műholdas beltériről kapja a jelet, ne vegye észre, hogy PC-ről.
eagle-sas
-
eagle-sas
csendes tag
A G62-ben - ha jól tudom - nincs külön videókártya, hanem az alaplapra van integrálva. Az illesztőprogram: Intel (R) HD Graphics. Azonban Windows-ban semmilyen driver beállítási lehetőséget nem láttam.
Ezekről a kérdésekről itt olvastam (azonban ez nem pontosan én esetemre vonatkozik):
eagle-sas
-
veterán
20,1" dupla neonos kijelző, T9300, 4GB, 2x500GB 7200rpm, GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - HP Sárkány kb. 2 órát megy, akksi 83WH-s
Egy ekkora gépnél ez szerintem jó eredmény, mert ez asztali laptop, a maga 7,5 kilójával és 20-as méretével.
-
Drughi
addikt
Minden rendbe van.
Korábbi gépemen (studio xps) kissebb procival, gyengébb vga-val nem volt gondom.
F1 2010, Mafia 2 konkrétan a két játék.
Gond nélkül megy 3-5 percig, majd akkor elkezd szaggatni. Ekkor éri el a 80-85 fokot a proci és a 65öt a gpu.
Korábbi gépemnél, fullhd kijelzőn szebben ment ez a két játék.
legfrissebb driver van fent de próbáltam régebbit is.
A melegedéssel lesz a gond
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest