- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Koszonom Nektek
-
Magnum_
nagyúr
Sziasztok!
A 8460p-be valo akku jo a 8470p-be?
Koszonom!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
deathtania #25944 üzenetére
az én bátyám is 10évvel idősebb hasonló forgatókönyv.
nem ügyvédi irodában vagyok (az ügyvédjelöltek manapság megélnek? csajom is az, tudom...) persze, keresünk gyakornokokat, vagy egy utánpótlás programunk.
az angolt meg muszáj is fejleszteni, itt is, meg elözö munkahelyemen is munkanyelv...
akár még 3 hónapra is érdemes nekikezdeni, legalább van mit írnod a Cv-be...
ha bármi érdekel, privátban tudsz írni.az nem baj, ha most nem tudsz semmit, én is így kezdtem 3 éve, most meg már... :-) de nem offolok többet, sorry.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
deathtania #25937 üzenetére
én meg még tanuló vagyok, de voltak igényeim, elmentem lassan 3 éve (22 évesen) dolgozni, elég jól lépkedek a ranglétrán, tehát már elsősorban munkavállaló vagyok.
és én is jogász leszek és ha minden jól megy, meg is fogok élni, a szakmai tapasztalatomnak köszönhetően.. tehát - bár nem kérted - de csak javasolni tudom, hogy a jogi egyetem mellett kezdj el dolgozni, mert rengeteg miaszna jogász van és most váltottam pár hete munkahelyet, és persze jogászt kerestek, de felvettek, mert kb 1-1,5 év mulva végzem, de többet érek, mint egy friss diplomás pályakezdő (a fizetésem meg a minimálbér sokszorosa már)
szóval ez a "nem a szülei finanszíroznak, de tanuló vagyok" mártír szöveg jó, de ha van lehetőség, akkor tenni kell érte, mert lehet, hogy gépet vetted magadnak a korábbi árán, de attól még eltartott vagy. amivel semmi, de semmi gond, sokszor eszembe jut, hogy az én évf.társaimnak mennyire jó dolga van, hogy van nyaruk... -
Magnum_
nagyúr
válasz
deathtania #25860 üzenetére
csak nem jogász lesz vki szintén? :-)
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Srácok!
mi az a kis pöcök pontosan és hol lehet venni, ami becsatlakozik kábel a billről az alaplapra, egy kis pöcök tartja a helyén..
köszi! -
Magnum_
nagyúr
érdekelne vkit egy HP 2GB-os DDR3 (1333mhz) ram olcsón? mondjuk adnék rá egy év pénzvisszafizetési garit.
csaka azért adnám el, mert ha felbővítem 8gb-ra a gépet, akkor nem tudnám másik gépben hasznosítani (csajomé ddr2-es) -
Magnum_
nagyúr
válasz
ro_bert17 #25237 üzenetére
igen, pont abban, nehéz bezárni és magától kinyílik. Nekem egy alsó burkolat csere utána a javított zárszerkezet nem működött és valamit reszeltek a kis gombocskákon, amik a monitor káváján vannak, tudod, amik beakadnak. Tehát nagy összeg a reszelés nem lehet, ha maga a zárszerkezet marad érintetlenül.
-
Magnum_
nagyúr
leszedtem most a bill, hogy kitakarítsam alatta is a gépemet.. megértem visszadugni a kábeleket... :-)
valaki nem akar cserélni ramot? az alap 2GB-s DDR3 (1333mhz) ramomra ráfizetnék, valakinek volna ilyen cserére 4GB-s DDR3 (1333mhz).
-
Magnum_
nagyúr
nagyon kell az odd neked? mert ha nem, akkor tolj be az odd helyére egy ssd-t.esetleg ez...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DigitalAngel #23869 üzenetére
Az en renew gepem 3 ev garis 2013 juliusig az ellenorzo alapjan. De szamlammal 2013 szeptemberig
-
Magnum_
nagyúr
Merjek felpattintani win8-at a 8440p-re?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DigitalAngel #23452 üzenetére
hű, itt van 12 cellás akksi 16510Ft-ért és a munkahelyemtől 4percre van.. lehet, hogy benézek..
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ExtremeClock #23375 üzenetére
akkor tényleg jó vétel volt
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ExtremeClock #23200 üzenetére
??????
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ExtremeClock #23186 üzenetére
ahogy írták: bemész a szervízbe, csekkolják P/N alapján és mehet a szerelés.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ExtremeClock #23182 üzenetére
Jo vetel volt
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ExtremeClock #23128 üzenetére
a merevlemezek kb. többe fognak akkor kerülni, mint maga a noteszgép
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ExtremeClock #23125 üzenetére
3órát.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ExtremeClock #23122 üzenetére
mérne tetszene? nekem volt, kurvajó gép
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ExtremeClock #23120 üzenetére
Ha szamit ekkora osszegnel 5k, akkor alkudozz
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ExtremeClock #23113 üzenetére
Nem kicsit, ellenben nagyon.
-
Magnum_
nagyúr
kell valakinek egy ilyen? PCMCIA, hibátlannak tűnik, de még kipróbálni se tudom, mert nincs picimacim.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Thunderzolee #22268 üzenetére
megvan az átalakító + hdmi kábel, amit leírtál, azt követtem, hang egyből megy, tökéletes!!!
köszönöm mindenkinek a tippeket és a segítséget
-
Magnum_
nagyúr
Ipon irt, hogy atveheto ma a hP disp.port atalakito ugyhogy delutan/este izzitom es megirom, hogy franko e
-
Magnum_
nagyúr
valaki kötött már ki lapost tévére? nekem display port csatlakozóm van, a tévén hdmi. vennék holnap egy display port-hdmi kábel, összekötöm, aztán mi fog történni? kell valami beállítanom? W7 az Os... köszi!
-
Magnum_
nagyúr
nem. ha garanciális problémád lenne, akkor mielött beviszed a szervizbe, esetleg visszateszed az ODD-t. mondjuk én vissza se tenném.
tehát ezeknél a HP gépeknél (konzumernél ne tudom) nincs garancia vesztés ram-hdd cserénél, ill hdd caddy berakásánál.
asszem
én a kiszedett ODD-t egy lezárt zacskóban és dobozban tartom, hogy ne porosodjon, utoljára akkor használtam, amikor winfost telepítettem.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
pumukli23 #22207 üzenetére
én alapvetően nem.
nem a bivaly hw miatt vannak évek óta prémium notebookjaim (persze szigorúan renew
) és nem tartom magam sznobnak sem, hogy 200.000Ft felett volt a laptopom ára.
iphone 4S-em is van és nem Angry Birdsre...
a telefonom munkaeszköz és kiváltott az iphone egy E71-E72-t
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Camper2006 #22129 üzenetére
nem hulladék van
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged