Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leyo76
senior tag
felesleges, ha újra rakod a gépet, win7-el, törölhetsz mindent újra oszthatod a merevlemezt a win7 ismét csinálni fog neked egy "recovery" partíciót, akár tetszik akár nem, az ott lesz, igaz, az kisebb méretű lesz, de ott lesz (mellesleg el kellene hogy férjen ennyi...)
-
scorpy02
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a HP 4530s (A1D15EA) rendelkezik-e ujjlenyomat olvasóval?
-
Daert
őstag
válasz
Graphics #24284 üzenetére
Értem,de ha pl fél év múlva újra kell rakni a rendszert akkor a recoveryt tegyem át egy hordozható adattárolóra,ahonnan tudom telepíteni a progikat?
Erről a recoverys ghostos hogyan csináljam útmutató van valahol magyarul?Thusor: Ez nagyon jó hír,egy ilyen lemez nagyon jó lenne.
-
Graphics
Jómunkásember
A recovery azt a célt szolgálja, ha mondjuk esetleg valami történik a Win7-tel akkor onnan egy teljes friss rendszert tudsz visszaállítani / hasonlóan a Ghost-hoz/ inkább érdemes meghagyni ,ha mondjuk eladod a gépet. Mivel minden driver és segédprogram telepítve van rajta.
-
Daert
őstag
Üdv.
Vásároltam egy DV6-os gépet eredeti Win7-el telepítve.
Nekem nem felel meg a HDD particionálása,mit tudok tenni?Van egy 15GB-os Recovery partíció és a maradékon meg a rendszer.Mi ez a recovery hogy tudnék hagyományos kiosztású partíciókat létrehozni: C= rendszer D=minden más ?
Valamint a Wint hogy vagy honnan tudnám letölteni ha magam szeretném telepíteni partícionálással,amit a gép alján lévő seriallal tudom aktiválni? -
HP Connection Manager-ben a beállításokra lennék kiváncsi!
-
Sziasztok lenne nekem egy HP2530P Subnotim van benne egy HP un2400 WWAN modem
fel is raktam hozzá minden drivert ami kell be raktam a Sim kártyát hálózat is van de nem csatlakozik az internethez mit kell még beállítani rajta?ebben az ütemben raktam fel a hozzá valokat!
1. lépés:Win7 Driver
2. lépés: HP Wireless Assistant telepítése
3. lépés: Újraindítás
4. lépés:HP Connection Manager telepítése -
hunderbörd
tag
Sziasztok!
Compaq Presario CQ 61 gépünk azt hiszem az utolsó útját járja-e világon, de ha lehet, akkor azért szeretném megmenteni
A gond az, hogy legelőször nem akarta az internet kábelt magába fogadni, nem akart kapcsolatot létesíteni. Ez a gond még magától megoldódott.
Pár napra rá (ma), már be sem akar kapcsolni a gép. A bekapcsoló megnyomására egyáltalán nem reagál, pedig a töltő biztosan működik.
A kérdésem az, hogy van valami tippetek hogy mi lehet a baja?
Üdv:
HB -
qwertly
addikt
válasz
pumukli23 #24273 üzenetére
Szia!
Köszi a választ,a hálózatok között megjelent egy új eszköz a otthon-nas ha rá megyek akkor a kidob a böngészőbe 192.168.1.103 ahol a felhasználó nevet és jelszót kell megadni.Na innen nem tudok belépni mert akármilyen jelszót adok meg nem fogadja el.Sajnos nem találom a cd az mi is lehetne az alap jelszót ha valaki tudja legyen szíves írja meg -
AMD Power
titán
Ezt lehet,hogy tényleg meg kéne várnom.
-
nyufka69
tag
DV6 - 6150 SL
6770M
A ram órajelei csak szerintem nincsenek rendben?
-
zonusz
aktív tag
GPS-ről. Nekem Elitebook 8460p van, amiben van gps, de a GPS and Location csak ki-be kapcsolja, és bekapcsolva is csak azt írja ki, hogy a helyzet nem állapítható meg. (A telefonom hibátlanul látja a műholdakat). Egyébként van benne SIM kártya is. Miként lehetne munkára bírni? A Connection Managerben sem látni. Köszi.
-
qwertly
addikt
Ami dokkolót adtak hozzá ott nem tudok,hogy milyen jelszót adjak meg,amellyel beléphetnék az adminisztrációs felületbe.És lehet ezekhez külön driver letölteni mert nem ismeri fel a rá dugott billentyűt.
-
-
qwertly
addikt
Sziasztok,van egy hp 6910p notim most az asztali géphelyet használom,így valahogy szeretném a hozzá kapott dokkolót beüzemelni.De a usb portokat nem tudom beállítani és a dokkolón beállításába belépni?Esetleg van valakinek ötlete?
-
Khelben
nagyúr
válasz
Graphics #24256 üzenetére
http://www.newmodeus.com/shop/
Én már 3 gépbe vettem innen, egyikkel sem volt gond. -
gfefe
őstag
válasz
Graphics #24256 üzenetére
Én is gondolkodtam caddy-n, de végül elvetettem az ötletet.... nem ér annyit az a költség...
5000 a saddy + megint 5000 vagy ki tudja mennyi egy usb-s dvd keret....
inkább bele küldtem a vinyótz egy usb-s rack-be és csókolom..... ha kell rádugom
egyel több külső vinyó már úgy se számít.... így öszesen 2,5TB külső tárhelyem van -
leyo76
senior tag
-
zoli03
őstag
válasz
Graphics #24258 üzenetére
Köszi, de PS-sel én is meg tudom csinálni, csak gondoltam hátha van nagyobb felbontásban, csak én nem találom. Lehet látni pár HP 6910p reklámképen, úgyhogy elvileg lennie kéne nagyobb felontásban (hacsak nem arra is az 1024-es rakták rá
De közben találtam másfajtát, ami legalább annyira tetszik, és van normális felbontásban. -
zoli03
őstag
Ezt a HP háttérképet keresem legalább 1440x900-as felbontásban. Nem tud valaki linket adni (én sehol sem találtam meg)?
-
gfefe
őstag
Hibám megoldódott szar volt a teszt progi
470 írás... 485 olvasás befigyel a kis ssd-n... rendszerem hasít
Előttem szólónak hírtelen passz.... esetleges túláram nem érte az aksit?
-
gfefe
őstag
Üdv nektek.
Most vettem gépembe egy ocz vertex 3 120gb os ssd-t
Azonban valami nem okés.... 500 körüli értékeket hoz egy szinte ugyan ilyen gépben nekem 200 az olvasás 170 az írás.... mi lehet a gubanc? netán ebből a fajta dv6 ból kispórolták a sata3 vezérlőt? -
leyo76
senior tag
Üdv
Van egy HP G62 notim, ATI Mobility Radeon HD 545v -el szerelve, ami egyébként nagyon jó meg minden, viszont bizonyos licenc okok miatt vissza kellene térnem az XP-hez, odáig eljutottam hogy ráerőszakoltam az op rendszert, kvázi minden működik, de video illetsztőt sehol nem találok, sem hivatalos, sem nem hivatalosat. Tud erre valaki valami megoldást vagy kénytelen leszek az egész gépet lecserélni egy olyanra ami támogat xp-t?
Köszönettel
Leyo -
papa019
senior tag
válasz
Graphics #24243 üzenetére
Nekem olyan sok plusszt nem hozott a 6490m az i5-höz képest...
Arra van valakinek ötlete, hogy a Switchable Graphics BIOSban való kikapcsolásakor sem tudom feltelepíteni az Intel Driverét, mert errort kapok, hogy a gépem nem teljesíti a szöükséges követelményeket... :/
Probook 4330s i5 - 6490m
-
Thusor
őstag
Szerintetek mennyit árthat a 2540p monitornak az, ha állandó jelleggel lecsukott állapotban használom amikor dokkolóban van? Szerintetek kárt tehet benne az a hőmérséklet ami a billentyűzet felől érkezik? Elméletileg a HP azért tervezte úgy a dokkolóit, hogy be lehessen kapcsolni a gépet lecsukott monitorral is, hogy így használjuk. Szerintetek?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
GaborGh #24242 üzenetére
Hát nem tudom, lehet hogy az új iHD azonos szinten van, de nálam az i5-2430m-ben lévő HD3000 meg a a 6490m között érezhető a különbség...
Viszont tény, megnéztem a grafikus kártyát, 7570m nem is olyan rossz, de szerintem ezzel a DDR3-mal kicsit meglőtték a sebességét...
-
Sanyabá
senior tag
Adott egy 17colos notebook,Win 7-tel, hogyan lehet beállítani hogy a tartalom mindig teljes képernyő méretben jelenjen meg? CTRL+-al kinagyítom,de ha lapozok mindig vissza ugrik a kis méretre.
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Hp pavilion dv6 6b0eh Típusú notinál fellépő csikozás capslock villogás hibára megtaláltam a hibát,kell neki egy Bios frissítés (gyártó oldáról) illetve a windows naprakész-re hozása és megszűnik a hiba.... -
-
pumukli23
senior tag
válasz
eastsider #24229 üzenetére
Nem pont idevágó válasz.. de:
6930p után történt egy váltás, a 8440ptől már más csati van a dokkolón. Gondolom ugyanezt használják a 8460p-nél is, szóval a 2560pnél szivatás lett volna váltaniuk szerintem..
Ezeknél alul, középen van a dokkoló csatija, a 2560p-nél (és akkor a 2540pnél is?) ha jól tudom oldalt.
üdv -
spyduck
nagyúr
HP ProBook 6570b és 6470b: [link]
-
eastsider
nagyúr
Kérdés
a HP LE877AA-as dokkoló kompatibilis a 2540p-vel?itt kompatibilisnek írja, csak fura a nevében a 2560...
-
csabiks
senior tag
válasz
Intel q8200 #24227 üzenetére
a nem indul el elég tág fogalom. be sem bootol, vagy bebootol és nincs grafikus felület?
-
Intel q8200
senior tag
Valaki tapasztalt már olyat, hogy a live cd-k és dvd-k nem indulnak el?
A miniPe és a Black Track 3 nem indul el. :-((( -
Sanyabá
senior tag
válasz
Graphics #24222 üzenetére
Nem igazán, valahogy szokatlan a másik géphez. A billentyűzet is valahogy kisebb,kicsik rajta a felíratok, meg írtóan szedi a port a billentyűzetek közti részen. De más minden szuper,halk, hűvös,
a kép is tökéletes. Az akksi normál módban 4 óra 15 percet bírt.Lehet hogy szoknom kellene? Tehát nem minden áron eladó.
-
törölt tag
-
Alexsandor
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy HP Pavilion dv7 es laptopot külföldön.
A gépemen oprendszer csere volt és azota nem müködik a beépitett kameràm.
A megfelelö kamera driver fent van a gépemen legalàbb is ezt talàltam a hp oldalàn és mégis a" Nem érzékelhetö webkamera,gyözödjön meg rola,hogy az be van kapcsolva" hibaüzenettel talàlkozom mikor elindul a program.Mikor megvettem müködött a kamera.
Segitséget elörre is köszönöm kisfiam nevében is aki màr nagyon szeretne làtni mikor beszélünk.
Sziasztok. -
Balázs1986
őstag
válasz
Thusor #24218 üzenetére
Persze, egyértelmű, hogy ha eladom akkor gyári állapotában adom el. De ha utólag felhív, hogy adjam meg a win jelszót mert hátha jó a bios-hoz...na érted
Adathalászat alapjai 1
Akkor már tényleg az, hogy visszakérem addig, és szenvedek veleDuliee: Ha változtak, akkor oké, annak csak örülünk
Lehet, hogy más gépeknél is gond volt az nvidiával (tényleg nem tudom, lehet...), de itt konkrétan a G6 szériáról kérdezett, azért így írtam.AMD Power: Akkor nem szóltam...vagyis szóltam, csak esetedben nem mérvadó
-
AMD Power
titán
válasz
Balázs1986 #24217 üzenetére
Ki vesz nVidia chippel bármit is?
Én AMD&ATi pároson kívül más nem érdekel.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Balázs1986 #24217 üzenetére
Na jó ,de azóta már kicsit változhattak a dolgok, az Nvidiás chip probléma pedig nem egyedi HP hiba, ha jól tudom.
-
Thusor
őstag
válasz
Balázs1986 #24214 üzenetére
Hát ha eladok egy gépet akkor legalább annyi a minimum, hogy mindent megadok hozzá, hogy használni tudja az új tulaj. Lehet nem adnám meg neki, hanem kiütném saját magam és úgy adnám el.
-
Balázs1986
őstag
válasz
AMD Power #24216 üzenetére
Nemrég kellett felhevítenem egy G6062-esben az nVidia chip-et, hogy újra életre keljen. Egy hétig bírta, aztán meg kellett ismételni (ezúttal már hőlégfúvót kapott a pofájába, hadd szokja). Most várjuk, ezúttal meddig bírja.
Az az érdekes, hogy elvileg túlmelegedés miatt veszít kontaktot. Az első javítás után viszont folyamatosan ment a monitoring, és 55°C fölé sose ment a gpu.
És ez nem egyéni hiba, rengeteggel találkozni neten ezeknél a gépeknél. -
AMD Power
titán
Miért akar engem mindenki lebeszélni a g6 Pavilion gépekről?
-
brocki
csendes tag
van valakinek ötlete, miért szaggatnak a full HD filmek? minden DXVA beállítást megcsináltam, MPHC64.
hp ProBook 4330s
i5-2430M CPU @ 2.40GHz
8GB 1333MHz memóriaváltható grafikus rendszer: Intel HD Graphics vagy Ati Radeon 7470M
LG IPS235 @ HDMIWindows7 64bit
elvileg magától kéne váltson a videókártyák között, de nem csinálja magától (hiába állítom be az mphc-hez az Ati-t, továbbra is az Intelen futtatja), Intel-nél nincs DXVA, ha átkapcsolom Atinál van, de mind a kettőnél kissé szaggat.
ötlet?
a HD filmek lejátszása cikket ismerem, és végigmentem rajta, nem segített. az Ati honlapján nincs driver (!) ehhez a videókártyához. hp honlapról van.
köszi
-
Thusor
őstag
válasz
nicktom #24209 üzenetére
Biztos, hogy le lett jelszavazva. Nekem úgy lett beállítva a bios, hogy jelszót vagy ujjlenyomatot kér belépéskor, ezt vagy a Biosban állította be, vagy a HP ProtectionToolsban. Kérd el a windowsban használt jelszavát amit a gépen használt. Általában az szokott lenni, ha szerencséd van akkor bejön.
-
nicktom
csendes tag
Hello!
Van egy HP 2540p laptopom, de a BIOS-ba lépéshez (F10) adminisztrátori jelszót kér. Az eladó akitől vettem, állítja, hohy ő nem állított be jelszót. Mit lehet ilyenkor tenni?
Üdv.
-
nyirobeni
csendes tag
Sziasztok van egy HP G62 b50sh laptopom
adatai:
CPU #1 AMD Athlon(tm) II P340 Dual-Core Processor, 2194 MHz
Integrált: ATI Mobility Radeon HD 4200 [1002-9712] [NoDB] 256mb
4 GB DDR3 RAM
és Windows 7 64 bites verzió van rá telepítve.
3-4 óra alatt felmelegszik 50-60 fokra ha filmet nézek rajta és azt szeretném kérdezni hogy ehhez milyen hűtést érdemes venni 4000-8000ft ért és hol? -
ktommy91
addikt
válasz
Pocok256 #24197 üzenetére
Szerintem sem érdemes vitatkozni, de azért nem ártana megtanulni olvasni... Abból indul a dolog hogy nincs SSD HDD, mert a kettő teljesen mást jelent. A Seagate azt a "hibridet" SSHD-nak keresztelte, ami nem SSHDD és még véletlenül sem SSD HDD.
Ha elfogadsz egy tanácsot, csak akkor próbálj meg kijavítani valakit ha biztos vagy a dolgodban...különben beégsz. -
Pocok256
veterán
válasz
AMD Power #24194 üzenetére
Na az AMD saját honlapja szerint és a hp honlapja szerint ezt tudtam leszűrni:
HP Pavilion g6-1202eh noteszgép (A5Q01EA)
AMD Radeon HD 6520G Dual GPU van benne ami az A6 beépített gpu jának a neve. AMIHEZ NEM TARTOZIK DEDIKÁLT VGA !!HP Pavilion g6-1213eh noteszgép (A5Q03EA)
AMD Radeon HD 6540G2 Dual GPU
Ez az AMd honlapja szerint egy 6540M -es dedikált vga és az A6 6520G APU ba integrált kártya segítségével jön létre.Szóval az olcsóbban nincs dedikalt VGA csak a A6 vga ja míg a drágábba van beépítve egy dedikált bár nem sokkal erősebb mint a sima gpu, de így már lesz DG-d és a két kártya ereje összeadódik így hasra ütés szerűen simán +20% fps -t nyerhetsz a drágábbal.
darvak
Az A6 és a A8 tényleg ugyanannyit tud CPU teljesítménybe lemértük kornelkaval és teljesen ugyanolyan eredmények jöttek ki azonos MHz en.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest