Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deathtania

senior tag

válasz Dhampir #25870 üzenetére

elte-re járok, így én etr-modulóban tudnám csak igényelni, de ott meg ezt dobja ki nekem. csak a lényeg kivonatosan:

"A korábban 2011. február 28-ig érvényben lévő Tisztaszoftver Program (Campus és School Megállapodás) 2012. március elsejéig ismét megújításra került. [...]

A bármely nyelvű Office 2010 [...] a hallgatók által történő ingyenes otthoni használata rászorultsági alapon lesz biztosított, amelynek módja őszi időszakra kerül kidolgozásra.[...]

Mindezek miatt a fenti termékek licenceinek elektronikus igénylése később válik újra elérhetővé."

szóval ezt a lehetőséget megszívtam. ezért akarok egyet venni, és akkor jóság van forever (hamarosan úgyis végzek, aztán utána már nem használhatom)
    .
    btw ezért is kérdeztem, hogy a termékkulcs kártyával mi a helyzet, mert ahogy elnézem az az egyik legolcsóbb megoldás, amit tudok venni... :F

próbálok még esetleg olyat, hogy csak HP gépekre telepíthető office (Dellesből sok van, HP kb ritka, mint a fehér holló...), de azért nem adom fel. előbb vagy utóbb csak szerzek valamit.

win mellé kaptam egy előtelepített office-t is, csak termékkulcs kellene hozzá, szóval a dobozos verzió nálam nem fontos... :N

Új hozzászólás Aktív témák