- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
Dhampir #25870 üzenetére
elte-re járok, így én etr-modulóban tudnám csak igényelni, de ott meg ezt dobja ki nekem. csak a lényeg kivonatosan:
"A korábban 2011. február 28-ig érvényben lévő Tisztaszoftver Program (Campus és School Megállapodás) 2012. március elsejéig ismét megújításra került. [...]
A bármely nyelvű Office 2010 [...] a hallgatók által történő ingyenes otthoni használata rászorultsági alapon lesz biztosított, amelynek módja őszi időszakra kerül kidolgozásra.[...]
Mindezek miatt a fenti termékek licenceinek elektronikus igénylése később válik újra elérhetővé."
szóval ezt a lehetőséget megszívtam. ezért akarok egyet venni, és akkor jóság van forever (hamarosan úgyis végzek, aztán utána már nem használhatom)
.
btw ezért is kérdeztem, hogy a termékkulcs kártyával mi a helyzet, mert ahogy elnézem az az egyik legolcsóbb megoldás, amit tudok venni...próbálok még esetleg olyat, hogy csak HP gépekre telepíthető office (Dellesből sok van, HP kb ritka, mint a fehér holló...), de azért nem adom fel. előbb vagy utóbb csak szerzek valamit.
win mellé kaptam egy előtelepített office-t is, csak termékkulcs kellene hozzá, szóval a dobozos verzió nálam nem fontos...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest