Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szata.68
senior tag
Helló
Ha egy ilyen kábellel összekötöm a gépem (8440p) a TV-vel,akkor a hang is át fog menni,mintha hdmi-hdmi kapcsolat lenne?
-
Dhampir
félisten
Első esetben gondolom, hogy helyreállításra, telepítésre előkészíti a rendszert.
Helyreállítás esetén kijavítja az esetleges hibákat, újratelepítéskor pedig teljesen újratelepíti a rendszert.
Újratelepítéssel szűz rendszered lesz, mindent törölni fog.
Próbáld ki, nem veszítesz vele semmit.
[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Helyreállítás inicializálás és helyreállítás vagy újratelepítés között mi a különbség?
(#25194) Dhampir: köszi, de odáig eljutottam, hogy F11-el elő lehet hívni ezt a helyreállítót, de ez a helyreállítás inicializálását végzi a használati szerint. Én teljesen szűz gépet szeretnék, nem tudom ha "helyreállítok", jobban mondva előtti azt inicializálom, azzal elérem-e a célom?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
Dhampir
félisten
ProBooknál a gyárilag támogatott rendszer (SUSE Linux Enterprise Desktop 11 SP1) menüjében volt olyan lehetőség, hogy HP gyári lemezkép-visszaállítási DVD létrehozása. Ezt elindítva az adott lemezíró programmal kiírtam egy másolatot, amivel bármikor visszatelepíthetem a rendszert. Ez a recovery partíciót is visszaállítja.
[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Üdv!
Adott egy hp compaq nx6325 notebook, melyen van egy HP_recovery partíció.
Hogyan tudom újratelepíteni ennek a segítségével az op rendszert, ha bátran le lehet mindent törölni a gépről?
Nem szeretném, ha bármi is maradna fennt, teljesen "szűz" gépet szeretnék újra.
Vagy ilyenkor inkább érdemes "bármilyen" a fennt lévő op-al megegyező lemezről bootolva telepíteni?
Jogtiszta, alján matricás op.val ellátott laptop csak lemez nem járt hozzá csak a recovery partíció.F.K.T.
-
trikko
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene!
Van egy HP 6730s laptop rajta Win 7.
Eddig tökéletesen ment,viszont két napja kuka!
Ugy értem hogy bekapcsolás után kb 10-15 perc mire bejüna Win7 "Win inditás" üzenet ismét 10 perc mire bejön az "üdv" aztán megint 10 perc mire bejón a cucc!
Ujrainditásnál kiirja hogy a Win nem tud elindulni valami problémája van két lehetőséget ajánl fel a normál inditást és a javitást!
Javitásra mentem kb 2,5-3 óra várakozás után meguntam addig csak keresett de semmi!
Normál inditásnál ez elöbb leirtak történik!
Gondoltam újrarakom a gépet.
Lemez be Boot lemezről erre kb ugyan az mint az inditásnál!
Kb 5 perc mire megjelenik a HP menüje,ott F9 majd némileg gyorsulva kb 1 perc után bott lemezről.
Elindul a telepitő,win fájlokat másol ez eltart kb 30 percig aztán bejön a kék háterü telepitőmenü,klikk a telepitásre aztán 2 óra várakozás után meguntam hogy csak a "telepitő indul" felirat van!Van valakinek ötlete mi lehet?
Azt még hozzáteszem pár hónapja az akku kuka igy csak hálozatrol megy!
Előre is köszi!
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Chosen1
csendes tag
-
csabiks
senior tag
válasz Chosen1 #25186 üzenetére
szólnia kell, állítsd hangosra és tedd a füleid közvetlen a hangszórókra, - ha jó - akkor hallanod kell (ami a minőséget illeti, filmnézésre nekem nem kell ennél több, azok maximálisan élvezhetők rajta, zenehallgatásra meg ott a 2.1). a tálca nekem is nehezen nyílik ki, körömmel kell benyomni és csak akkor világít ha olvas, am nem. üdv
[ Szerkesztve ]
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
rizso
addikt
válasz Chosen1 #25186 üzenetére
Nem tudom nálad hogyan szól, hallani kellene, de sokat ne várj tőlük, főleg ne basszust. Emlékeim szerint viszont ugyanúgy szóltak, vagy talán még jobban is, mint a billentyűzet felettiek. A prémium kifejezést meg el lehet felejteni. A "prémiumságot" a piros beats logó adja, meg az, hogy a mellékelt hangbeállítás szoftver is beats audio nevet kapott, és hozzá illő skint.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Chosen1
csendes tag
válasz SzaboZE #25185 üzenetére
Sziasztok!
Ma vettem egy új HP Pavilion dv6-ot ( i5 2430; 6770) és olyan gondom van hogy a DVD meghajtó csak akkor nyílik ha a sajátgépbe megpróbálom megnyitni a DVD-t! Gombbal az istenért sem nyílik, sőt nem is világít fehéren a kis pötty! Az eszközkezelőben viszont azt írja hogy megfelelően működik! Egyébként fel is pörög a CD benne, de ilyenkor is csak többszöri erős nyomás hatására nyílik ki a meghajtó! Ez normális? A másik ami fura nekem, hogy ebben elvileg prémium minőségű beats audio hangszórók vannak, mégis olyan mintha csak a felső sávból jönne hang, de ha nagyon fülelek akkor valami zaj jön az alsó hangszórókból is, de fura! Olyan mintha csak a térhatás jönne belőle, semmi basszus vagy magashang! Ennek így kell szólnia??
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Üdvözlettel: Norbert
-
SzaboZE
addikt
Google fordítóval nagyjából két dolgot silabizáltam ki. Az egyik, hogy bootolás közben meg kell nyomni a bal egérgombot vagy a touchpadot bal felül. A másik valami forrasztgatásról mesél, hogy kiiktatta a szoftver az áramkört és vissza kell kapcsolni hardveresen.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
Hát lehet, hogy szerviz fog kelleni, ugyanis itt pl BIOS downgrade során jött elő a hiba:
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
leroy_768
csendes tag
sziasztok!
segítséget kérnék, nem tudom jó helyre írok e... Van egy HP 610 notim, bekapcsolás után se kép se hang. visszajelző ledek égnek, de nem látni semmit a kijelzőn és a hardver teszt csippanást se hallom. alaplapos lehet?
segítségeket előre is köszönöm! -
AMD Power
titán
-
tj1
csendes tag
Sziasztok, szereztem egy nc6310-es laptopot. Azt írja bekapcsoláskor :
"Smart card authentication is enabled but a supported smart card reader was not detected, to start the system a supported smart card reader must be properly configured"Ha kiveszem az elemet sötét a kép, semmi szöveg. Nem lehet belépni e miatt a biosba sem.
.
Valakinek ötlete, hogy lehet ezen átlépni? köszönöm -
SzaboZE
addikt
-
Roku
csendes tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy ha bedugom a fejhallgatót a notimba (2 fejhallgató bemenetem van), akkor miért nem vált át minden hangot a fejhallgatóra? Jelenleg azt csinálja, hogy mondjuk a TeamSpeak fejhallgatón megy, de ha mondjuk egy youtube videót akarok meghallgatni, akkor azt a notebook hangszóróin adja... Felhasználói kézikönyvben azt írta, hogy ha csatlakoztatok egy fejhallgatót, akkor automatikusan átvált arra... Tud valaki ebben segíteni?
Előre is köszönöm
-
sagit
veterán
Ilyen EEPROM másoló kütyüje nincs véletlen valakinek?
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
kahva
tag
Sziasztok, van egy Pavilion DV6 -osom és abban szeretnék segítséget kéni hogy nektek a a színkezelés milyen értékekre vannak állítva ?
Nekem valahogy ÍGY néz ki.
Sajnos se hogysem sikerül normális képet összehozni. -
Thusor
őstag
válasz csabiks #25171 üzenetére
Találtam egy ehhez hasonlót az Intel grafikus kártya beállításai között. Kivettem előle a pipát. Remélem most már nem lesz gond.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
csabiks
senior tag
válasz Thusor #25170 üzenetére
az inteles videókártya beállításoknál ki lehet ezt kapcsolni. (most hirtelen passz, nem ülök inteles gép előtt, de tudom hogy ki lehet mert engem is zavart ez és kiszedtem a pipát az automatikus fényerő nemtom mi előtt) energiagazdálkodás vagy valami ilyesmit keress. (asztal jobklikk grafikus tulajdonságok)
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Thusor
őstag
válasz pethYeti #25165 üzenetére
Úgy figyeltem, hogy aksiról és amikor energiatakarékos üzemmódban megy. Intergrált Intel videokártya van benne. i5-540m proci van benne.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
sagit
veterán
válasz F1stat #25162 üzenetére
nem merült le, képtelenség ~40 perc alatt. Hazaértem, bedugtam és hopp az akku 86% körül volt. Azóta se bugos. Az alulfeszelés lehet esetleg a ludas, most a gyári értékeken használom, és azon is fogom pár napig még tuti.
Am kicsit lassan ébred, 20 mp is van néha. Van amikor meg rögtön
-
kutga
nagyúr
válasz Thusor #25164 üzenetére
Nekem is ezt csinálja, a BIOSban nincs fényérzékelő szenzor állítás, a fényerőt tudom állítani manuálisan, mégis amikor megnyitok egy böngészőablakot pl. fel-felvillan a képernyő.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Thusor
őstag
Ma megint tapasztaltam 2540p notimon, hogy hiába kapcsoltam ki í fényérzékelőt akkor is ingadozott a monitor fényerőssége. Ez miről lehet? Mit kellene beállítanom, hogy ez megszűnjön?
-
F1stat
csendes tag
egy pár HP-nál már tapasztaltam hogy eltettem alvóba, majd egy idő után visszakapcsolt a gép. Lehet itt is az történt, és lehúzta teljesen az akkut, azért nem kapcsolt vissza. Ez nem tudom hogy oprendszer hiba lehet e vagy mitől kapcsol vissza. Viszont elég rendesen be tud sülni a táskába a szellőzés hiánya miatt...
*Magánéleti gondok miatt, mától vagyok ismét elérhető! A leadott rendelések kiszallitasa folyamatban, illetve akik elalltak a rendelesektol, a penzvisszafizetes is a het elején megtörténik.
-
theboobaq
aktív tag
probook 4535s-nél tud valaki valami beállítást hogy sokkal élénkebb szinek legyenek és ne legyen ilyen "halvány"? Lehet nekem furcsa IPS panel után ez de akkor is szerintem lehetne sokkal jobbAK A színek.
-
hobbi 53
csendes tag
válasz ha8alpista #25141 üzenetére
Ugynézki a citromailra elment!
-
sagit
veterán
válasz ro_bert17 #25156 üzenetére
nem merült le, itthon bedugtam és 85% körül volt az akkum, no meg iddle vagy 8 órát elmegy a gép ha nem többet
ami közben eszembe jutott hogy a proci alul van feszelve, lehet ő a ludas
most tesztelem 1-2 hétig gyári értékekkel
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Szeretném a segítségeteket kérni.
Faternak kellene egy laptop, ami 15" körüli méretben van, van rajta wifi, kamera.
Legfőképp netezni kellene, max 1-2 filmet megnézni rajta.
Légyszi adjatok pár tippet, vagy linkeljetek pár ajánlható vételt 80k körül, amire azt mondjátok, hogy megvehető.
Köszi."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Gabesz87
veterán
Üdv!
Véleményeteket kérném, hogy erről a notiról mi a véleményetek? Esetleg személyes tapasztalatok? [link]Aksija mennyit bír?
Köszi előre is! -
sagit
veterán
ma csinált egy furcsát a 2530p
buszon tanultam róla, aztán lecsuktam és elment aludni, bedobtam a táskába és leszálltam
fent az egyetemen kapcsolnám be ám nem reagál a gomb, akku ki-be sem segített
itthon bedugtam a töltőt és egyből beéledtmi lehetett ez vajon
-
hobbi 53
csendes tag
Visszadobta a szerver,végrehajtó fájlt nemenged átküldeni!
-
hobbi 53
csendes tag
Elment gmail.com
F.34 és F.38 biztos vanhozzá! az mértnemjó? -
hobbi 53
csendes tag
válasz ha8alpista #25133 üzenetére
Erre a cimre nemmegyel semmi! Ismeretlen nemlétezö!
-
szata.68
senior tag
Helló
Van egy Elitebook 8440p-m ujjlenyomat-olvasóval. Ki szeretném jobban használni ezt a plusz dolgot,méghozzá úgy,hogy ha a sajátgépbe lépek,és lehúzom az ujjam,akkor megjelenjen egy addig rejtve lévő wincseszter partíció. Létezik erre program,vagy keressek meg egy programozót ezzel?
Üdv.
Tomi
-
Z86
őstag
válasz SentryGun #25135 üzenetére
A boot sorrend hp notiknál általában beállítható, gondolom egy ilyen masinánál is. Érdemes lenne átnézni a BIOS-át.
Clean install sorrendről itt még nem olvastam, szerintem csak felrakod a rendszert, és ha valamit nem talál meg magától, akkor azokat külön telepítgeted.
A recoveryről érdemes csinálni mentést, de ha nem akarod törölni, akkor szerintem felesleges. -
sagit
veterán
válasz systemseven #25136 üzenetére
magától szabályozza az intel drivere
a legújabbat azért felrakhatod innen : [link]
-
systemseven
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Segítséget kérnék valakitől egy problémával kapcsolatban:
Van egy Elitebook 2530p gyöngyszemem, minden szép és jó, egy gondom van;
A videó memóriát hogy lehet állítani rajta feljebb?
Néztem bios-ban ott nem találtam semmit, a feltelepített Intel GMA driver kezelő felületén sem.A válaszokat előre is köszi.
-
SentryGun
aktív tag
Sziasztok!
Ide írok, mert HP All-in-one PC topicot nem leltem, viszont valahol notebook vonalon is mozog a dolog, csak nagyobb kivitelben.
A szüleim gépét a héten lecseréltem egy HP Omni 27-re, azonban most jut majd végre elég idő a beüzemelésre.1. A kérdésem az lenne, hogy ha az blu-ray olvasó helyére egy ssd kerül (HP notebookok esetében is valószínűleg sokak által használt 2nd hdd caddy beszerelésével), akkor arról tud-e bootolni a gép.
Azért a kérdés, mert a vaio notimban csak a gyári hdd helyről hajlandó bootolni a rendszer, ha az odd bay-ben van, akkor nem. Vagy ez csak sony baromság lenne?2. A gyári német rendszert szeretném kicserélni egy hivatalos magyarra. A HP-nál is van meghatározott clean install sorrend (ez is vaio-s hülyeség, eddig csak azok voltak a családban), vagy egyszerűen csak driverek letölt, aztán fő driverektől indulva, kiegészítő szoftverekkel bezárva elég eljátszani a dolgot?
3. A gyári recovery partícióról a hp-k esetében is érdemes (gondolom gyári progival) recovery lemezeket készíteni az elején, vagy itt nincs ez? (A 2 TB-os gyári vinyó marad a helyén, ha az ssd boot megy az odd bay-ről + a recovery partíciókat sosem szoktam bántani, mert bőven elférnek a vinyón.)
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Joci13
csendes tag
Sziasztok
Érdeklődnék, HP635-be szerintetek melyik a legnagyobb proci ami belemegy, és jól működne vele? -
hobbi 53
csendes tag
válasz ha8alpista #25102 üzenetére
Találtam egy HP F.35 BIOST nézdmeg.Csak aztnemtudom hova tegyem.
-
Roku
csendes tag
Sziasztok,
Nem rég vettem egy HP Pavilion dv6-6c06eh notebookot.
Specifikáció:
Intel Core i7 2670QM 2,2 GHz, 8 GB RAM, 1024 GB HDD, , 15,6 ", 1366x768 WXGA HD kijelző, AMD/ATI, Radeon HD 7690M XT (2 GB GDDR5), 2048 MB VGA, Windows 7 Home Premium szoftver, Garancia: 2 év (1 év az akkura és töltőre), Átvehetőség: Raktárról 1 munkanapon belül, Szín: Ezüst hátlapTöbb gondom is akadt... A számomra használható partíciót ketté szedtem, tehát lett egy Windows-os és egy Saját partícióm, illetve a másik két partíció: Recovery és HPTOOLS... illetve egy "Q" betűjelű meghajtó, ami ugyan akkora, mint a HPTOOLS és ugyan annyi szabad hely is van rajta, csak nem tudom megnyitni és nem mindig látható, ez csak idegesít, hogy ott van... Ami fontos, hogy a recovery managerrel vissza tudom állítani a win-t gyári állapotra, tehát elvileg nem rontottam el semmit... A másik probléma, hogy van a notin 2 fejhallgató csatlakozó, viszont ha bedugom a fejhallgatót valamelyikbe, akkor egy ideig van hang, aztán hirtelen indokolatlanul átvált a notebook hangszórójára... Továbbá egyes videókat szaggatva játszik le, amit nem értek. VLC-ben megy egyedül, de még ott is időnként beszaggat a videó...
Valaki tudna nekem segíteni ebben? Nem tudom, hogy a particionáló akcióm tette ezt a notebookkal, vagy a Win-ben van valami hiba vagy egyszerűen tegyem újra a win-t nem helyreállító partícióról?
-
A HP credentials manager-el támadt egy "kis" gondom: Miért nem jegyzi meg a jelszavakat?
Pl. mikor a hotmail-re bejelentkezek, megkérdi mentse el? Igen.
Legközelebb csak az user részét tölti ki a form-nak, a passord-öt üresen hagyja, pedig amikor szerkesztem, mutatja, hogy a jelszót is eltárolta.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
ZewaDeluxe
tag
Igen, lehetséges... ...De tudod hogy van ez: ha kétséged van, semmi kétség. Lehet, hogy én vagyok szűk látókörű vagy gyanakvó, de ilyen helyről nem vásárolok. Ha más nincs vagy nem lesz, akkor kiesik a kis HP... Hál' Istennek most nem sürgős, bőven van időm nézelődni...
-
Daert
őstag
válasz ZewaDeluxe #25124 üzenetére
Gyanús hogy szlovák cégről van szó,a honlapjukon csak levelezési cím van megadva.Bár ez még nem jelent túl sokat,amennyiben hivatalos magyar papírokkal bírnak.
[ Szerkesztve ]
-
ZewaDeluxe
tag
válasz Dhampir #25125 üzenetére
Igen, köszönöm , ezt én is megtaláltam, és szinte biztos vagyok benne, hogy külföldi. Pedig nagyon érdekelne a gép, ráadásul létezik ennek Core i3-as verziója is. Ami különösen bosszantó, hogy szerepel ez a típus (mármint a DM1) a HP magyar honlapján is, de mégsincs hivatalosan forgalomban. Pedig nagyon pöpec kis szerkentyű: szerintem komoly konkurenciája lehetne az ASUS 12xx, vagy az ACER 722-es, de még a Lenovo 11-12''-es szériájának. Nem értem, miért nincs belőle... Illetve sejtem, persze... Marginális kis ország vagyunk a HP térképén...
ktommy91: ott a pont. Köszönjük...
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz ZewaDeluxe #25124 üzenetére
Itt láttam, de a boltot nem ismerem. Alaposan kérdezd ki őket, lehetséges, hogy külföldi gép.
Árukeresős vélemények a boltról.
Ám ez sem biztos, hogy mérvadó.[ Szerkesztve ]
-
ZewaDeluxe
tag
ERRE valaki?
-
rizso
addikt
válasz TARTYOM #25122 üzenetére
Igen, öcsémnél be van kapcsolva. Szerintem érdemes bekapcsolva hagyni, esetleg szórakozni a beállításaival
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
TARTYOM
csendes tag
Érdekelt, hogy mit mondotok, de már itt van a kezemben a 4535s.
Egy kérdésem lenne, használjátok az srs premium sound programjában a hangjavítást?
-
rizso
addikt
válasz Dhampir #25120 üzenetére
Wifi érzékenységéről nem tudok nyilatkozni, max a típusát tudom megmondani holnap.
Az USB-k elhelyezése...hát igen. De talán még mindig jobb, mint az előd FuSi Pa2548-ban, ahol jobb oldalon volt 3 db USB, kettő egymás alatt/fölött, a harmadik meg mellettük.
-
Dhampir
félisten
Rendben, még egyszer köszönöm, hogy válaszoltál, amire lehetett (a Wi-Fit kivéve, de közben utánanéztem a pontos chip adatoknak).
Egy dolog van, ami nem tetszik a ProBook széria esetében, az optikai meghajtók elé helyezett USB-portok kivezetése, de végül is kibírható. Érdekes módon a dv6 esetében jobb az elrendezés, az EliteBookról nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz Dhampir #25118 üzenetére
Nem ültem előtte olyan sokat egyhuzamban, de nem tűnt fel, hogy hangos lenne. Viszonylag hűs és halk gép
Szerintem egy nyelvoktató programhoz simán jó a hangzása. Mondanám, hogy tesztelem neked, de ezt neked kell hallani
Más: szerintetek mennyire szellőzik a hozzá kapott billentyűzet és kijelző közé helyezendő "textillapon" keresztül? Mert ugye a billentyűzetnél szívja be a levegőt. Öcsém vett hozzá egy külső billentyűzetet, a laptopot meg letakarta azzal a "lappal".
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Értem, köszönöm. A ventilátor halkan üzemel?
Filmet ritkán néznék rajta, esetleg egy-két sorozat epizódot. Főként irodai munkára és Web-böngészésére használnám.
A hangképzés nyelvoktató szoftver használata esetén lenne fontos, hogy a kiejtés tisztán hallható legyen.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz Dhampir #25114 üzenetére
Ahogy csabiks is írta, mélyeket ne várj, és ne akard komoly zenehallgatásra használni. Filmezéshez nem rossz, mert hangerő az van, nem is torzít annyira, viszont tényleg szabad komplett házimozi rendszer szintet várni tőle. Emlékeim szerint a 4 hangszórós "bícces" dv6 sem szólt jobban (sőt, annak néha berezonált a hangszórója 360p YT videók alatt - 720p-nél nem). Itt írtam a dv6 és a 4535s közötti "hatalmas" különbségről, a beats vs SRS-ről.
Szóval összességében nem rosszak a kis hangkeltők, amit elvár tőle az ember, azt meg is kapja.
-
rizso
addikt
válasz TARTYOM #25111 üzenetére
Mi érdekelne? Öcsémnek vettünk egyet pár hete (A4-3305m+7450m-es verzió). Én olyan sokat nem használtam még, de az első benyomások alapján egész jó kis gép. Viszonylag csendes és hűvös, mindenhol matt, jól össze van rakva, kellemes anyagokat használ, tényleg jó használni. Öcsém néha játékra is befogja, pl GRID gyönyörűen fut rajta.
-
TARTYOM
csendes tag
Sziasztok!
ProBook 4535s -ről mi a véleményetek?
-
rizso
addikt
Így elsőre a következőket javasolnám:
1. Hálózatról használd, ne akksiról
2. Győződj meg róla, hogy a dedikált vga aktív
3. Állítsd kiegyensúlyozottra vagy teljesítménycentrikusra
4. Nézd meg, hogy van-e friss vga driver hozzámotox002: ha a játék fontos, akkor a dv6. Viszont ha elég lenne egy 4535s 7450m-es vga-ja is, akkor azt 150k alatt is megkapod - tapasztalat, mi is vettünk egyet öcsémnek
-
sihu
tag
Van egy HP pavilion DV6-osom. Elméletileg ennek nem kéne, hogy megkottyanjon egy-két mai játék, azonban tök mind1 mivel játszom minden elmondhatatlanul szaggat és teljesen mindegy neki, hogy maxon, vagy low beállításon van, mi lehet ennek az oka??
-
motox002
csendes tag
Sziasztok!
Büszke tulajdonosa vagyok egy hároméves pavilion dv5 1140eh notinak, és úgy gondoltam, hogy a következő gépem is hp lesz. A kérdésem az lenne, hogy melyik gépet válasszam a kettő közül?
[link]
vagy
[link]
Nem mondom, hogy játékra kéne, de azér nem baj ha elmegy rajta egy újabbfajta assassins creed
ui: hp probook se lenne rossz, de 140k körül nehéz találni...
köszi előre is! -
ha8alpista
csendes tag
Hali!
F.35 BIOS-t keresek a HP Pavilion zd 7000 laptopomra. Előre is koszi Pista -
qwertly
addikt
Szia!
Én is most vettem egy ilyen notit és kapásból 64bit windows ment rá.És egyből látta a betett plusz 2GB ramot kép.
Hétvégén egy digitális usb tv tunert csatlakoztattam rá és állandóan szaggatott a hang és a kép,gyenge a gép vagy egyéb hiba lehet?Mert az eszköz kezelőben van több ismeretlen hardver elem és nem tudom,hogy mik lehetnek:kép esetleg van valakinek ötlete,hogy milyen hardverről lehet szó?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest