Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
Mandarinn #25789 üzenetére
no, végül beszéltem szervizzel, bios reset lett belőle, de most sem jó. a leggyorsabb az, ha kicseréltetem úgy, ahogy van.
beszéltem SeniorTillával, és ajánlott egy DV6 6B08-at (mivel 6126SL már nincs több, és valószínűleg nem is lesz). 10k-t kell csak ráfizetnem, de már 1TB-s hdd van benne, többi specifikáció ugyanaz. van valakinek ötlete, hogy milyen gyártmány az a hdd?
-
válasz
Mandarinn #19437 üzenetére
Hmmm, érdekes weboldal. Szlovák cégtől német gépet, és a szlovák cég weboldalán lévő gépek 70%-a 0 euróért elvihető...nem nagyon frissítik. Ráadásul mindegyik 1-2 éve kifutott modell.
Nem akarlak eltántorítani az üzlettől, de alaposan nézz utána mielőtt vásárolsz tőlük, és semmiképp ne fizess előre egy fillért sem. A későbbi bajoktól fogod megóvni magad ezzel.
-
Z86
őstag
válasz
Mandarinn #19436 üzenetére
Utánakeresgéltem, de hivatalos konkrét dolgot nem találtam, sehol nem írják, hogy ez nemzetközi garancia-e. Néhány utalásból itt a fórumon arra következtetek, hogy igen, de nem tudom biztosan állítani.
szerk: ha renew gépet veszel, arra valószínűleg nemzetközi gari van, itt az aprón is azzal árulják őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest