Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
eu 80g dezmond#2305
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Hallazeal
tag
Azért van abban valami morbid humor,hogy a sámán a 4 mana 7/7-es után kap egy 7 mana 4/4-est
Nekem személy szerint nagyon tetszik amúgy a lap, tulajdonképpen 4 manáért kapsz egy 4/4-est és plusz háromért pedig egy feral spiritet overload nélkül, azért ez így elég korrekt. A kritériumát pedig szerintem könnyedén lehet majd teljesíteni.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
saen
veterán
Elkezdődtek a jutalmak? Ma reggel kaptam egy old god-os paklit fogalmam sincs honnan.
-
whitezo88
nagyúr
Dog f2p challenget csinal: "jade" druiddal van rank6on mar 50-15, meg epic sincs a deckben
-
h3lios
addikt
Én is szavaztam, de még nem kaptam meg az Old Gods packot. I want my pack Blizzard !!
B-tag: H3lios#2825
-
jr1994
addikt
válasz rocket #65662 üzenetére
Nekem golden common, rare, golden rare volt benne mindig szerencsés. Vagyis legalább most az egyszer
Ez a budget jade druida elég tetszetős, ha nem 2 hét lenne a kiegig le is gyártanám ami hiányzik hozzá (440 dust)
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
szupermacs
veterán
Valaki tudna egy értelmes kezdő rugó paklit mutatni? Napi miatt megint olyan kaszttal kell szívnom, amivel életemben nem játszottam.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz szupermacs #65665 üzenetére
Miért nem cseréled le ilyenkor?
-
sagem
addikt
válasz salaam #65660 üzenetére
És mit kezdesz a dragon priestekkel? Mert engem r8on szétszívatnak ezzel a paklival..6 meccsből 5 priest volt és ebből csak egyet tudtam nyerni .. Nem tudom mi ez a dragon priest fiesta most egyébként.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
szupermacs
veterán
válasz Balesz1899 #65666 üzenetére
Cseréltem, így kaptam ezt a küldit.
-
csoki
senior tag
válasz szupermacs #65669 üzenetére
legalább 50/60 goldos? ha nem akkor holnap ismét csere ilyenkor
-
fogtunder
nagyúr
válasz szupermacs #65669 üzenetére
Nem éri meg ezekkel szenvedni, várj holnapig, játssz mással aztán cseréld le újra.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fausto
addikt
válasz szupermacs #65673 üzenetére
Aztán van az úgyhogy kapsz pl. 2 wines rugó quest-et, gondolod, "áh, nincs egy értelmes rugó paklim, lecserélem" és kapsz helyette egy 5 wines rugó questet Hányszor jártam így ... de legalább azért a 60-80 goldért már megéri kűzdeni
-
sagem
addikt
válasz salaam #65668 üzenetére
Kösz, azt hittem én nem értem mit kellene csinálnom ellenük Szerencsére elmúlt a pap invázió, visszaestem miattuk r9-re, de azóta vegyesen jönnek az ellenfelek hála az égnek, így sikerült r6-ra visszamászni. Szóval az eredeti kiindulási pontról (r8) nézve is viszonylag gyorsan hozott pár szintet a pakli, remélem most már meglesz vele az-az egy szint ami még kell nekem
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
balisz
senior tag
80g csere EU szerveren, akinek van azt kérem, hogy privátban írjon vagy vegyen fel. Dittore#2665
-
rocket
nagyúr
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Hallazeal
tag
válasz rocket #65682 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy a sámán elementálok terén nagyon jó szinegiákat fog kapni, valószínűleg ezért kellett balansz szempontjából egy használhatatlan questet kapnia.
Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Mister_X
nagyúr
válasz rocket #65685 üzenetére
Quest mechanika amúgy miképp lesz? Teljesítem, tapsvihar és a boardra pattan a reward (itt a murloc)? Mert akkor felesleges a manát nézni. Bááár a sörös pandák classicok
@saen: szerintem erősödni fog minden class, kiegyenlítve egymást. Questek tetszenek, már az eddig bemutatott lapokból is lehet majd érdekes paklikat csinálni.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
rocket
nagyúr
Raadasul a Shaman quest spell nem "play" hanem "summon", 2x4mana CITF kapasbol 8 Murloc, igy a legoptimalisabb esetben T5-ban on curve mar kint lehet az 5mana 8/8 + Murloc hegyek kezben.
Nagy szerencse, hogy Everyfin kirotal standardrol
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Az tisztes
Kövezzetek meg, de már várom. Pénzt szerintem nem áldozok a Blizzard oltárán, de majd kiderül, mit érdemes craftolni.
Apropó, questeket is le kell gyártani?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
rocket
nagyúr
Galvadon: "Super Spoiler: Japanese subtitles in the below video state the effect is "Battlecry: Adapt 5 times."
[ Szerkesztve ]
-
-
Hallazeal
tag
Nem valószínű, hogy olyan erős lesz a sámán mint most, legalábbis gyökeresen megváltozik vele a játék. A trogg és a totem golem eléggé erős húzólapjai voltak a kasztnak.
Az elementálok terén pedig nincs kétségem affelől, hogy jók lesznek, már mostis vannak jó elementáljai a sámánnak, unbound elemental; Earth elemental; Fire elemental, és a twilight of hammer is elementalt idéz.
Továbbá az új 7 manás lap is elég meggyőző számomra. Az pedig, hogy egy ilyen questet kapott a sámán mégjobban megerősíti bennem ezt a véleményt.
A quest pedig szórakozásnak jó lesz, de komolyan vett paklikban nem hinném hogy látni fogjuk a murloc bokszolót.[ Szerkesztve ]
Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
Hallazeal
tag
válasz rocket #65696 üzenetére
Teljesen mindegy, ilyen és ennyire erős early game lapokat már biztos nem adnak a sámánnak mint a trogg/golem páros. Abból felháborodás lenne megint ha igen. Meg valahol olvastam, hogy nem terveznek kiadni már "OP" 1 droppokat. Meglátjuk.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Hallazeal #65695 üzenetére
Én alapvetően jobban örülnék, ha visszatérnénk a régi midrange sámánhoz. Ott ugye az volt a lényeg, hogy rockbiter-el és Flametounge-al előnyös trade-eket csináltunk early gameben, majd midgameben érkezett a Fire elemental, Doomhammer, Sylvanas hármas végül Alakir/Ragnaros befejezni a meccset. Az a baj, hogy ehhez kellettek olyan lapok mint a Haunted creper vagy a Zombie Chow, meg a rockbiter is nerfelve lett az aggro őrület miatt. Egy kifejezetten agyalós és izgalmas pakli volt, ahol az RNG-t is értelmesen ki kellett kalkulálni. Totál más módon kellett játszani egy CW vagy egy mid hunter ellen, nem csak kifosni a kezed ahogy sikerül. Sokkal szórakoztatóbb deck volt, mint bármelyik későbbi op sámán variáció. Az egyetlen nagy hibája az volt, hogy a sok apró eszköz ami a korai boardcontrolhoz kellett(earthshock, bolt, rockbiter), gyorsan kifogyasztotta a kezed, és nem volt értelmes laphúzás. Na ezt azóta se sikerült megoldani, cserébe jött egy csomó op early minion ami totál eldeformálta azt amiről a sámánnak szólnia kéne. Sajnos a Drake-Ragnaros Hall of fame-el nem hiszem, hogy ez visszatérne, pedig az elementálos ötlet egy jó irány lenne, hogy újjá élesszék ezt a fajta sámánt.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest