Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz joysefke #21040 üzenetére
Design: max a hátlap változtatható.
2v2: szerintem 1 éven belül nincs rá esély
1v1 menetrend:
-Lenyomod a tanuló pályákat
-Minden hőssel (9 db van) el kell érni a lvl 10-es szintet, hogy meglegyen az összes alap kártyád. Ezt lehet gép ellen is és online is.
-Utána már nem érdemes gép ellen menni, mindenképp online érdemes.
-Matchmaking: 3 játékmód van: Aréna - itt mindig olyan ellenféllel találkozol, akinek ugyanannyi győzelme van, mint neked. Casual: itt van egy kb matchmaking, de sokat ne várj tőle. Ranked: itt a győzelmekkel tudsz egy ranglétrán előre haladni. Eleinte többet fogsz nyerni, mint veszteni, aztán ha elérsz a tudásodnak megfelelő szintre, akkor kb beáll 50-50%-ra.Grind:
-Kb 200-300 paklit kell nyitni, hogy meglegyen az összes fontosabb lapod. Ezeket lehet pénzért venni (60-80e Ft), vagy napi questelésért kapott goldból venni (kb 1 évig tart) vagy ha már kicsit ügyesebb vagy akkor arénázással megszerezni (de még ezzel is hónapok).[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
salaam
senior tag
Rank 5-nél egész d.u. csak control priestek és giantes magek voltak. Eddig egyet sem tudtam megverni. Minden más class ellen 80%-ban nyerek a ramp druidommal, de ezeken sehogy se tudok fogást találni
-
pk2
tag
Na összefutottam egy bottal, murloc deckel nyomta ráadásul még arany is volt. voron néven futott.
-
joysefke
veterán
válasz Ereshkigal #21043 üzenetére
Milyen kártyajátékra vágysz? Offline vagy online szeretnél inkább játszani?
Igazából én egy új Duels 13-ra vagy 14-re vágyom
-Legyen 1v1 illetve 2v2 multi
-Ne "pay to win" illetve "pay to not being crushed" legyen. Hajlandó vagyok fizetni a játékért, illetve alkalomszerűen új pakilkért, de akkor elvárom, hogy utánna hagyjanak békén és senkinek ne legyen a paklijából fakadó előnye ellenem.-Ne kelljen agyatlan grindeléssel tölteni az időmet, szeretném, ha hamar érdekes paklikkal játszhatnék.
Legyenek tematikus paklik (is)-Ahhoz, hogy össze tudjak rakni egy jó paklit, vagy egy adott paklihoz feloldhassam az összes lapot ne kelljen túl sok időt beáldoznom. Az időm annál többet ér. Amikor leülök játszani, akkor szórakozni akarok, nem arra "gyúrni, hogy majd egyszermilyen jó lesz"
A problémám az, hogy a Duels 15 elment egy másik irányba, a Duels 14 pedig Xboxra van meg, azzal (Xbox) meg már nem akarok játszani.
Van esetleg valami ötleted, hogy a Duelsen kívül mi jöhet még szóba?
Előre is köszi!
J. -
pk2
tag
Hát én rohadtul nem értem ,hogy Trump, hogy bírja napi 7 órában nyomni a játékot. Én a napi küldik után már unom.
-
whitezo88
nagyúr
sokaknak ez a munkája. én is inkább HS-eznék pénzért 7-8-9 órákat mint mindennap bemenni a munkahelyre ahol más utasításait kell csinálni és sokszor olyat ami idegőrlő, fárasztó, unalmas...
ott van Kripp is a többiek mellett. reggel 7-8 körül leül, és majdnem egész nap aréna 4ig. közben beszélget skypeon, hoz neki asszony kaját, és ennyi. ezt én is bírnám nem is beszélve olyanokról akik még szép donateket is kapnak, pl a csajok.
de alapban is szépen tejel a 20-30k néző, plusz a szintén több tízezres, százezres videómegtekintések YT-n. plusz a subscriberek százával havi 5 dolcsiért (minusz twitch cut)
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Senki se mondta hogy nem az, de azért mérlegelj.
Egy gyárban robotmeló 8órában, vagy a gép előtt pocolsz, beszélgetsz, eszel, iszol a legtöbbször több pénzért?[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
whitezo88
nagyúr
egyénje válogatja. az aréna amúgy legalább változatos, nonstop constructed sokkal megterhelőbb. de látni mennyi pro streamer nyomja mindennap. amúgy nem tudom mennyitől éri meg fő munkának bevállalni. Amaznak is van másik munkája, de ő is megélne belőle az biztos. (30-40k néző, kb. legtöbb ami a streamerek közt van)
-
pk2
tag
válasz Sirandrish #21061 üzenetére
Ugyanúgy kiég az ember ebben is, abban is, csak az elsőben hamarabb. Én mindenesetre nem irigylem a stremereket.
-
Sirandrish
legenda
Ha már kötelező a 8 óra munka, én szívesebben ülnék a gép előtt
Szerk: nyilván nem kötelező, csak erősen ajánlott
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
pk2
tag
válasz Sirandrish #21064 üzenetére
Hát akkor el lehet kezdeni, a lehetőség mindenki előtt adott
-
-
Attila!
tag
Azért nehogy már sajnáljuk őket, keresnek egy csomó pénzt és kényelmesen otthonról játszanak. Ha nem lennének ilyen kockafejűek (kivétel 1-2) lemehetnének utána edzeni is, hogy kompenzálják az egész napos egyhelyben ülést. Akár szórakozni is mehetnek bármikor, mert másnap nincs korán kelés...
Láttam egy riportfilmet 3 profi pokeres srácról akik kb pont így élnek, csak a streamereknél még kockázat sincs.[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
válasz joysefke #21055 üzenetére
Pár játék, amivel rendszeresen játszom, illetve a közelmúltban játszottam:
Magic the Gathering
Magic the Gathering Online - ha hajlandó vagy sokat költeni; cserébe sok lap, sok játékmód, versenyek, cserebere, lehet értelmes emberekkel beszélgetni. Kevés pénzből talán planeswalkers, pauper formátumokat lehet hosszabb távon játszani.MtG: Duels of the Planeswalkers 2015
MtG: Duels of the Planeswalkers 2014
MtG: Duels of the Planeswalkers 2013
MtG: Duels of the Planeswalkers 2012
MtG: Duels of the Planeswalkers
Szerintem érdemes mindegyikre beruházni: más deckek, más játékmódok érhetőek el minden verzióban. Csak a single player részbe is bele lehet tolni részenként jó pár 10 órát. Kérdéses, hogy a régebbi verziókkal mennyien játszanak, van-e elég játékos egymás elleni játékra.Itt van egy link a nem hivatalos Magic játékokról. Ezek természetesen ingyenesek.
Én ezek közül kettővel szoktam játszani (egyébként folyamatosan fejlesztik őket):
Forge
Magarena
A Forge gyakorlatilag tartalmazza az összes létező Magic lapot, többféle játékmódot kínál. A Magarena pedig az AI-járól híres. Utóbbival inkább random deckeket szoktam generálni, és azokkal játszom. Ezek hátránya, hogy csak offline lehet játszani.Shadow Era
A szabályok sokban hasonlítanak a WoW TCG-re. Szépek a lapok, kellemes a zene, folyamatosan fejlődik, már a 3. kiegészítő tesztelése folyik (ez játszható is), papír változatban is megjelent. A fórumán van kellő mennyiségű ötletelés, leírás, segítőkész ember. Változatos paklik rakhatóak össze. Pénzt lehet rá áldozni, de sokat játszva pénz nélkül is gyűjtögethető. Szokták Kickstarteren reklámozni magukat, olyankor nagy akciók vannak. Bár nem napi szinten, de játszom vele. Van ladder, aki arra izgul.Hex
Egyértelműen MtG klón, persze itt-ott finomabb változtatásokkal. Némileg pörgősebb annál. Egyelőre még béta állapotban van, de folyamatosan lehet jelentkezni rá, én is bejutottam egy idő után. Az UI meglehetősen modern, a lapok designja viszont annyira nem nyűgözött le engem. Ha megjelenik, visszatérek majd. Lesz benne guild, tournamentek, hősök talenttel, meg kutyafüle.Infinity Wars
Korábban bétáztam, úgy néz ki, mostanra megjelent. Két dolog ragadt meg: a csilivili animált lapok, illetve a harcrendszere. Külön zónákban vannak a megidézett, a támadó és a védekező lapok, bővítve a taktikázási lehetőségeket. Emiatt van egy kis HKK feelingje.Solforge
Spectromancer-szerű, pörgős, nagyon casual, de igényes játék. Két érdekessége: minden kör után lecserélődnek a lapok a kezedben, illetve a lapoknak szintjei vannak, egy adott lap kijátszásával a még nem húzott példánya szinteződik, így később az erősebb változatát is kijátszhatod, ha kézbe kapod. Tudom, így röviden kicsit zavaros, ki kell próbálni.Ascension Online
Talán ismerősen cseng a név, a már korábban létező board-kártyajátéknak elkészítették a digitális verzióját. Meglehetősen egyedi a design és maga a rendszer is, a korábban említett játékokhoz nem hasonlít.[ Szerkesztve ]
-
Ghostface
senior tag
Ezt még érdemes kipróbálni szerintem:
Might & Magic: Duel of ChampionSPSN: Nifty_Ghostface
-
Sirandrish
legenda
-
pachito
őstag
Azt javaslom, hogy kövesd figyelemmel a Scrolls nevezetű játékocskát is...jelenleg kevesen tolják és az ára is elrettentő (15 ajró asszem) lehet, de ezt az idei megjelenéskor le fogják vinni kb 5 dodóra, ráadásul az egész csapatot most vette meg a Microsoft, ami szerintem jó jel...
Nekem bejött, csak ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Köszi mindenkinek a tippeket!! J.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Hearthstone: Heroes of Warcraft ported to android by a vietnamese fan
Hearthstone: Heroes of Warcraft is one of the latest game releases from Blizzard, which made they see they can live without doing MMOs, thing they learned with it and the recent cancellation of Titan. The android release was going to come in 2015 but, in light that we have a version even for iPad, it comes to far down in the line.
But in Asia the limits seems to not exist, because a gamer called Khanh Hoang Tran came to the redaction of a vietnamese game magazine to destroy quite some schemas. The odd thing was that he was running a ported version of Hearthstone in his Android device, and the sweet thing was it was himself who made it possible.
The game, for what Gae4V has commented, works pretty well in Hoang's Android but it wasn't easy task to make it happen, he found himself in front of many errors in the way from PC to Android and he isn't sure if this would work for every device, but the game require very little hardware to work so he shows optimistic in that matter.
The sweet thing about all this matter is that the ported game is able to connect to Blizzard's and Battle.net's servers, so it shouldn't be a problem to play anywhere. Hoang is going to do a guide so anyone can try with his own Android device, so we will let you know when we have it so anyone can enjoy this Blizzard's game in their Android device.Dive ever, work never.
-
salaam
senior tag
válasz DaveNo1 #21077 üzenetére
Azonos lapjárás mellett igen, a gyakorlatban az a 20% az én rossz lapjárásom. Dupla BGH - dupla Keeper általában kikészíti az endgamere. Palánál meg faceless+keeper kombó Tirionra, az Yserás palákkal van inkább a baj, azoktól szoktam kikapni.
szerk.: Plusz Locknál a Moltenekre azért figyelek, kombóval szoktam befejezni egy csapásra, mert a moltenek problémásak. Ha összejön, győztem, ha rossz a lapjárás, akkor vége. Viszont érdekes mód lock, paladin, control warrior ellen folyamatosan zseniálisan jönnek a lapok. Csak a control priest és a giantes mage ellen nem jön soha semmi. Szerintem ezt a két paklit direkt ellenem kreálták.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #21079 üzenetére
De ott megszívja ha a duplicatet nem tudja körüljátszani.
Amúgy pont ez a baj, hogy dupla BGH - 2 lap olyan deckek ellen mint például a pap.
salaam: decket tudsz mutatni, kíváncsi vagyok mit hagytál ki, mert 2 BGH + 1 Faceless-ért legalább 2 endgame lapot fel kell áldozni.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
föccer
nagyúr
válasz DaveNo1 #21080 üzenetére
Én a controll sámán paklimba is csak 1 bgh-t meg egy facelesst raktam. Inkább ment mellé a BK-nert az sokkal univerzálisabb, mint a BGH. Gyak mageen és a pristen kívül minden ellen jó.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
salaam
senior tag
válasz DaveNo1 #21080 üzenetére
Most úgy döntöttem, hogy kiveszem az egyik BGH-t és betettem egy Sunwalkert a helyére, mert rank 5-6 körül sokkal több priesttel találkozok, mint handlockkal. Egyébként Sludgeot/Golemet is a Priestek miatt nem nagyon játszok, pedig jobban szeretnék néhány kisebb droppot.
Ilyen most, Sunwalker - BGH a cserélgetős.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #21083 üzenetére
pont a hétvégén volt, kézben ysera, mind control, sylvanas meg még pár nagyjából haszontalan lap. kirakom jozefint, erre jön az MC. eltolom én is, erre jön még egy. na mondom, majd szilvike megoldja, erre tol rá egy facelesst, azt hittem, megőrülök.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Sirandrish
legenda
válasz DaveNo1 #21086 üzenetére
Ezt magyarázd már el nekem kérlek hogy mitől lesz troll valaki azért mert 2 MC-t használ egy pakliba?
-
ígyvanferi
addikt
válasz Sirandrish #21088 üzenetére
Mert a hearthpwn-on nincs ilyen pakli összeállítás...
-
emperorka
tag
Most nézem reckfult,hát mit ne mondjak,nem sokat gyengült a hunter.Ez a deathrattle-ös cucc elég működőképes,pedig már top 100 legenden belül van bőven,41. jelenleg.
-
whitezo88
nagyúr
válasz ígyvanferi #21089 üzenetére
nem azért hanem mert egy elég max. 2 azért "sok" mert ha endgame előtt bejön mind a kettő akkor csak a helyet foglalja. azaz még ha egy is, az is. rank10+ körül lehet jónak érződik, de amúgy hosszú távon nem az. főleg ha nem control jön ellened, akkor szopó.
-
Sirandrish
legenda
válasz ígyvanferi #21089 üzenetére
Hjaaaa...így már mindent értek..
whitezo88 És akkor már próbálkozni sem lehet gondolom, mert a nagy hatalmak azt mondták hogy rank 10ig engedélyezett mert utána már trágya?
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #21092 üzenetére
nem hanem mert a TAPASZTALAT.
ha majd te is elérsz oda és nem napi pár casualt tolsz, meglátod. próbálkozni lehet, más kérdés hogy nem túl sok sikerrel. érdemes vezetni, 2 MC-s pakliban mikor kellett a 2 és hány körig csak foglalta a helyet.
30 legendes paklival is lehet játszani, max nem rankeden. (bár Kripp azért nyeregetett vele)
mondom, nem kötelező optimális paklikkal játszani, de bocsássátok már meg ha páran azzal szeretünk és szeretnénk tanácsot is adni...
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #21091 üzenetére
Azt kihagytad, hogy az MC sok deck ellen (pl. hunter deckek, agro deckek, midrange deckek) többnyire halott lap, 2 MC meg azt jelenti ezek ellen a deckek ellen, hogy -2 lapból indulsz neki a küzdelemnek.
emperorka: Persze, hogy nem lett szar a hunter, csak a sok idióta abból élt, hogy ha hátrányba is került, akkor jött a laphúzás kombó, felhúzott akár 3-4 lapot is, lapelőnybe került, és fordított. Most már erre nincs lehetőség, megfontoltabban, és ügyesebben kell játszani, gyorsan váltottak is.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #21093 üzenetére
Abban mi a tanács hogy letrolloztok valakit aki használni meri?
Túlságosan függtök a Streamerektől...
Amikor anno belinkeltem a Hunter paklimat 2 Hunter's Markal, akkor leoltottatok hogy sz*r lap és felesleges...amint elkezdték használni a "profik" egyből a világ legjobb lapja lett és nerfet neki.
Vagy LJ amit mikor megemlítettem hogy nem rossz lap, itt többen halott lapnak és csak egy healnek tartottak..milyen érdekes manapság már majdnem minden handlockba benne van, csak mert a netes jóskapista használja...Ha holnap Trump vagy Amaz megjelenne a színen 2MC-s pap paklival akkor az lenne a világ legjobb paklija..
Sokan olyanok ebben a topikban (és akinek nem inge....) mint a napraforgók...csak nem a nap felé forognak hanem Trump felé
Szerk: Megjegyzem engem nem zavar, és nincs bajom vele. Engem csak az zavar hogy sokan hülyének nézik azokat akik mernek valami mást használni vagy próbálni....nem tudom miért de ez b*ssza a csőrömet.
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
válasz Sirandrish #21095 üzenetére
Én is saját priest paklival jutottam el eddig a legjobb rankomig, és ez még Naxx előtt volt, szóval a papot mindenki alázta szóban. Hiába no, ha nincs ötlete az embernek akkor lemásol mást, és sokszor habzó szájjal úgy védik mintha ők találták volna ki azokat a paklikat.
Ezt most nem erre a topikra értem, de találkoztam már ilyenekkel.
-
Sirandrish
legenda
Hja..a Pap is addig volt szar míg Amaz nem tolta éjjel nappal...akkor már k*rvajó volt
-
-
Sirandrish
legenda
válasz DaveNo1 #21099 üzenetére
"de az MC mit is tud? 10 manáért ellopni egy 2-3 manás lapot? That's value."
Vagy épp megnyeri a meccset..
Nem jelentheted ki kategorikusan hogy az sz*r, meg halott lap meg hogy 1 elég MAX..
Ezt mindig az adott szituáció dönti el..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest