Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21451) whitezo88 válasza whitezo88 (#21449) üzenetére


whitezo88
nagyúr

elég hamar megtanultak az emberek hunter ellen játszani 0-3 eddig... furcsa.

(#21452) F-ECT$ válasza whitezo88 (#21449) üzenetére


F-ECT$
titán

Szerintem 1 Mirror eléggé megszokott a Secret Mage deckben, de lehet le vagyok maradva :)

A 0-3 meg lehet, hogy csak egy rossz széria.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#21453) DjDanee87 válasza F-ECT$ (#21452) üzenetére


DjDanee87
addikt

Jaja, nekem is van 1 a secretes/spelles/death raddles aggro mage deckben.

(#21454) F-ECT$ válasza zws (#21433) üzenetére


F-ECT$
titán

Egyelőre nem fog jönni nerf az Undertakerre.

Dive ever, work never.

(#21455) zws válasza F-ECT$ (#21448) üzenetére


zws
senior tag

Igazából nem tudnék olyan lapot mutatni a deckben amit kivennék 1-2 trap miatt. Ráadásul szerintem lassítanák a decket, mert oké h jó h a freezing megvédi a lényed amit támadnak, de nagyrészt arcra ütsz, és nem board controlra hajtasz, tauntok ellen meg nem hatásos, mert ha van lent trap, addig nem támadnak velük, amíg nem talál módszert a trap kijátszásra. Nagy lapokkal meg ritkán lehet találkozni a rush miatt amihez szerintem kell a 2-2 trap sebzés :)
Na meg igazán vicces mikor a trap miatt támadni se mernek :D
Nerfelni meg nem tudom mit kellene, vagy hogyan, de ez hosszútávon káoszhoz vezet mint a zoonál.

[ Szerkesztve ]

(#21456) F-ECT$ válasza zws (#21455) üzenetére


F-ECT$
titán

Egyébként szerintem a Zoo meg tudja fogni ezt a decket, 50-50%-ra adnám a meccset.

Más: játék Trump aréna drafttal. Volt 1-2 döntése, amivel nem értettem egyet (főleg, azzal, hogy hány pontot vont le 1-1 másik választással), de ~70%-ban ugyanazt választottam, és ha nem, akkor is általában "csak" 3-5 pontos levonás jött, 50 pont lett a vége, szóval azért van még mit javulnom. (Bár kb 3-4 hónapja alig arénázok.)

Dive ever, work never.

(#21457) DjDanee87 válasza F-ECT$ (#21456) üzenetére


DjDanee87
addikt

Tegnap megcsináltam én is, nekem 69 pontom lett. Fél éve nem arénáztam én sem sőt a legjobb eredményem is csak egy 9 win asszem. Mondjuk mostanában amúgy is kicsit hanyagoltam a HSt.

De most volt egy jó kis meccsem egy hunti ellen. Belchert a kezéből loptam mind visionnel majd elég rendesen megszivattam vele:[link]

(#21458) SLYM válasza zws (#21415) üzenetére


SLYM
veterán

grat! csak növel az értékén, hogy a szezon elején jött össze ;)

(#21459) F-ECT$ válasza DjDanee87 (#21457) üzenetére


F-ECT$
titán

Egyébként innen is látszik, hogy rohadtul nem csak a szerencse dönt hosszú távon az arénában (sem). Ha 6-8 kártya más, akkor teljesen más lesz a decked, és ez meccseket dönt el. Ugyanez igaz 1-1 meccsre is: van, hogy 1 szituációt 2-3 módon is meg lehet oldani, látszólag mind jó, de az elhasznált / el nem használt lapok / minionok később a meccsről is dönthetnek.

Dive ever, work never.

(#21460) whitezo88 válasza F-ECT$ (#21456) üzenetére


whitezo88
nagyúr

67, a vegen benyaltam egy 8ast a harmadik sense demonssal. De en pl a felguardot nem tennem bele hiaba van voidcaller bent. Tragya es visszacsap a minusz mana majd. Voidcallerrel ok de akkor meg nem volt annyi bent.

(#21461) F-ECT$ válasza whitezo88 (#21460) üzenetére


F-ECT$
titán

Nekem volt egy Voidwalker -10 a Worgennel szemben. Ezt nem éreztem annyira fair-nek. Illetve nálam is a Sense kavart be, nem éreztem annyira jónak, de 4-5 demonnál valóban hasznos.

Dive ever, work never.

(#21462) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Control pappal játszik valaki mostanság? Úgy tűnik most ez az a deck ami talán minden ellen jó lehet (Hunter, Zoo, és Control deckek egyaránt verhetőek vele, bár a újfajta Kolento token druid üti)

You are not prepared.

(#21463) whitezo88


whitezo88
nagyúr

úgy tűnik a facehunternek egyre nehezebb dolga van, mióta elértem a 10et szenvedés, annyi az antihunter deck, persze nagyon jó mulliganekkel. zooval bírok, de a többivel alig. lehet lassabbra kéne váltani.

amúgy RNGstone mai fejezet: arénában hunter ellen. endgameben topdeckel egy yserát 0 boarrdal és éppen építem felfelé, 11 életem maradt. én fagyasztom yserát meg herot is elementallal, jön ő. awakens+topdeck Huffer+hp =11 élet. 2x nyerte az 5, illetve 3 oldalú érme feldobását... következő hunternek a draftjáról és curvejéről sem ejtenék több szót inkább. meg ugye az üres boardra kitett Spectralt is szeretik a magek . de egy Beasttel pontot is tett a dolog végére, 1:2. (amiben van minden kulcslap akár 2 is, csak megjegyzem)

[ Szerkesztve ]

(#21464) pachito válasza whitezo88 (#21463) üzenetére


pachito
őstag

Pontosan az ilyenek miatt kerülöm a gamet a napik teljesítése után...ez a szintű RNG faktor gusztustalan, ami megy.

Komikusnak tartom azt is, ahogy a nagy új "e-sport gameben", ahol milliókról van szó, minden harmadik körben pénzfeldobással döntenek a győztesről (jó példa erre Strifecro vs nemtomki a mostani tournyban, Priest vs Priest, ahol ha az ellenfél Sylvanasa nem az 1/2t nyúlja le valszeg kikap; mivel megmaradt az (emlékeim szerint) buffos 4 attackos lény, nem ez történt. Lehet itt dobálózni skillel meg mindennel, de a végén csak előjönnek ezek a dolgok mindig...

(#21465) whitezo88 válasza pachito (#21464) üzenetére


whitezo88
nagyúr

minden versenyen tömegével vannak ilyenek. azért nincs az sem, hogy 1-2 ember nyeri a legtöbb versenyt hanem mindig más. versenyen az RNG-t leginkább úgy lehet csökkenteni hogy minél több meccs kell. bo5 és afölött.

(#21466) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#21462) üzenetére


F-ECT$
titán

Azért a Zoo ellen nehéz dolga van a papnak (sok a DR minion, így az 1 board clear általában kevés), a Hunter ellen valamivel könnyebb a dolga. Nekem a pap ott halt meg, amikor 10 mana lett az MC, bár ellenem jól szerepelnek: T4-ben "mindig" jön a Soulpriest + Circle vagy Shadow Madness, T5-ben a Nova, T6-ban meg a Cabal :)

Ha komolyan érdekel a dolog, akkor olvasd el ezt. (Bár vigyázz, mert így te is agyatlan, netdecker paprikajancsi leszel :U )

Egyébként valóban a priest az, amelyik deckbe szinte minden befér: early, mid és late game, single / aoe removal, card draw, taunt, swing, (silence). A 4 attackos lények elleni tehetetlensége mellett talán a fegyver eltávolítás hiánya lehet a gond, de ilyenkor Cairne/Sylvanas helyett még mindig be lehet tenni Harrisont.

Dive ever, work never.

(#21467) zws válasza F-ECT$ (#21466) üzenetére


zws
senior tag

Vagy ha nem fér bele ellopja (Thoughtsteal) :D
Most végeztem a waris napival, control warival mentem, T9-re már sikerült nyernem, de a 2 Thoughtsteal eredménye: 1 Brawl, 1 Grommash, 1 Death's Bite, a negyedik lapra nem derült fény, de azért pislogtam rajta :D

(#21468) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#21466) üzenetére


DaveNo1
veterán

Csak érdeklődtem, pappal soha nem játszanék "komolyan" mert a legunalmasabb hős szerintem.

Zws: most, hogy megvan a legend, majd jelentheted melyik deck hogyan teljesít legendek között :DDD

You are not prepared.

(#21469) pethYeti válasza DaveNo1 (#21468) üzenetére


pethYeti
addikt

Szerintem meg a legizgalmasabb hős a priest. Pl én handlockot tartom unalmasnak, annyira rém egyszerű mint a faék. Mindig van remove-od mindenre.

(#21470) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#21468) üzenetére


F-ECT$
titán

A pap az egyik legpoénosabb szerintem, vagy pontosabban a legidegesítőbb. Ellopja a lapjaidat, a lényeidet, a nagy legendeket leszedi 3 manából (kivéve Ysera), egy csomó lapot húz, csomót tud healelni magán, stb.

pethYeti: mennyit játszottál Handlockkal? Nagyon vékony jégen kell folyamatosan táncolnia, és bár kívülről könnyűnek tűnik, de nagyon nem az. Pláne a szezon elején, amikor mindenki agro deckkel megy.

Dive ever, work never.

(#21471) pethYeti válasza F-ECT$ (#21470) üzenetére


pethYeti
addikt

Kb semmit, de most lett volna alkalmam lecraftolni hozzá a lapokat de nekem ez a legkevésbé tetszik az összes control közül. Nekem legfőképp az nem tetszik benne hogy early gameben nem csinálsz semmit az ég világon csak vársz.

(#21472) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#21470) üzenetére


DaveNo1
veterán

Idegesítőnek idegesítő, viszont lassú, és a hero powerje nem a legjobb. Például mikor max hp-n vagy, és csak "reakciós" lapok vannak a kezedben, miközben az ellenfelednek semmi nincs a boardján, akkor a heal használhatatlan, és passzolhatod a köröd anélkül, hogy bármit is csináltál volna.

Handlock szerintem már a kezdő körtől izgalmas, mert már lapeldobáskor is jól meg kell válogatni, hogy mit hagysz meg és mit nem, nagyon szituáció függő a különböző deckek ellen. (Például agro deckek ellen Molten kell, míg control deckek ellen earth giant). Tapekre is nagyon figyelni kell, és 15 hp alatt már nagyon számolni kell, hogy érdemes-e tovább tapelni, vagy inkább safe play. Ahogy Fects is írta, végig vékony jégen táncolsz, mert sok deck lekombózhat, ha túl sokat hero powerezel.

pethYeti A legtöbb control decknél az első 2-3 kör gyakorlatilag passz, nem csak a Handlocknál, mert nincsenek olcsó minionok. Ezért is van az, hogy az agro deckek sokszor átmennek a control deckeken, mert ebben a kritikus szakaszban már elmehet minden, ha nem jönnek fel az AOE spellek.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#21473) whitezo88 válasza DaveNo1 (#21472) üzenetére


whitezo88
nagyúr

viszont a hunter gyakran szív tőle, megint elvert egy... tegnap óta nem tudtam papot verni, 1 hpja maradt. (mert ellopta sylvanassal a lepert...) pedig már majdnem r9...

zws nagy szerencséd lehetett hogy olyanokat kaptál, én órák óta rank10en vagyok... most meg mirror 2x jobb curvevel. ő 30 én már 20 alatt. főleg a 6. és 7. körös Highmane csesz meg. váltok lassabbra mert esélytelen.

[ Szerkesztve ]

(#21474) F-ECT$ válasza pethYeti (#21471) üzenetére


F-ECT$
titán

Én is azt gondoltam, hogy triviális vele játszani, aztán kipróbáltam, és nagyon nem az.

Nekem legfőképp az nem tetszik benne hogy early gameben nem csinálsz semmit az ég világon csak vársz
Ez a többi control deckre is igaz lehet. Egy ramp druidnak általában nincs 1-2 manás lénye, egy pap meg sokszor csak healel az első körökben. A handlock tapelget, de néha már T1-től kell lényeket kijátszania, hogy legyen esélye (coin ancient, owl, farseer, drake, stb).

Talán eggyel jobb a warrior, de nála meg sokszor a late game gyenge: ha nem jön fel Gromm, akkor nem sok burst van a kezédben. A legaktívabb control deck talán a sámáné, bár én inkább hívnám az összes sámán decket midrange-nek, mert nagyon ritka a 6+ manás drop bennük (max 1 db Al'Akir).

Dive ever, work never.

(#21475) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#21474) üzenetére


DaveNo1
veterán

Mondjuk szerintem, hogy valami control deck vagy sem, az nem attól függ, hogy mekkora lények vannak benne. Miracle is inkább control deck, csak jóval gyorsabb tud lenni a többinél, pedig nincs benne 5 manásnál nagyobb drop (kivéve ha malygos).

Token Miracle Rogue-t is ki akarom próbálni, most sokan átálltak erre az egykörös kombó helyett.

You are not prepared.

(#21476) SLYM válasza pachito (#21464) üzenetére


SLYM
veterán

tudod erről az jut eszembe, hogy vannak sportok (foci), ahol meg 1-1 bírói tévedés dönti egy kupa sorsát. milliókról van szó? úgyérted 1 millió dollárról? a fociban meg mondjuk egy bajnoki sorozatban megfordul több milliárd dollár. ott 20 csapat, kb 600 fős keret játszik fizetésért, ahol az az 1 milla az egyik arc 2 hetes fizetésére elég. innentől asszem erről felesleges beszélni. meg amikor egy forma egyes idény az uccsó kanyaron dől el. tehát akkor igazából azon múlt minden, hogy a 2. kiállásnál az egyik szerelő rosszkor vakarta meg a pöcsét és emiatt úszott el a fél másodperc a kerércserénél... csak azt nem értem akkor miért a barca, a real, az usain bolt, meg kolento nyer mindig a saját sportjában

[ Szerkesztve ]

(#21477) pethYeti


pethYeti
addikt

De nem akartam én leszólni a handlockot, bajom nincs vele, nem is mondom hogy könnyű, csak nekem valahogy nem tetszik, lehet ez az unalmas szó nem is volt jó rá, biztos nem unalmas.

De nyilván másnak más nem jön be.

(#21478) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#21475) üzenetére


F-ECT$
titán

A Leeroyos és Malygosos Miracle nálam combo deckek, bár valóban az első néhány kör arról szól, hogy spellekkel és néhány lénnyel tartod a board controlt.

Nálam kb ezek a kategóriák vannak:
-Agro, rush, face: arca megy és kész. Face hunter, Murlock, régi Zoo (Bluegill, Wolfrider).
-Combo: valamilyen 3-4 lapos comboval ver meg. OTK warrior, Leeroy Miracle, Dupla combos druida, Freeze mage.
-Control: board controlt tart spellekkel / fegyverekkel / lényekkel, és a boardról nyer. Pap, Ramp druid, Control warrior, de az újabb Zoo-k is ide tartoznak.
-Midrange, tempo: Körről körre megszerzett és növelt előnyből nyer. Néhány olcsó (tempo) spell, és value / sticky lények 5-6 manáig bezárólag. Tempo rogue, tempo / DR priest, sámán deckek.
-Mill deck: az ellenfél lapjainak elégetésével, azaz Fatigue-gel nyer. Druida és Rogue próbálkozások voltak, de ez HS-ben még kevéssé kiforrott.

Persze kis áthallás van köztük, pl az új Zoo lehet agro deck is. Illetve nem minden agro deck megy csak arcra, stb.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#21479) fogtunder válasza pachito (#21464) üzenetére


fogtunder
nagyúr

én még mindig nehezen fogom fel, hogy miért kell kiakadni azon, hogy egy kártyajátékban van RNG. és a vicces az, hogy nem a versenyzők akadnak ki, akik ezt tényleg sport jelleggel űzik, hanem amatőrök/nézők.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#21480) DjDanee87 válasza fogtunder (#21479) üzenetére


DjDanee87
addikt

Ráadásul a sok random lap nélkül szerintem unalmas is lenne az egész játék.

(#21481) pachito válasza SLYM (#21476) üzenetére


pachito
őstag

A foci is f*szság, megerősítve :) Ezt meg is beszéltük.

De szerintem kicsit kevered a dolgokat. Ne hasonlítsuk már az e-sportos díjakat egy feltörekvő, alig 1 éves játék kapcsán a világ valószínűleg legjobban fizetett sportágában tevékenykedőkéhez....onnan is a legszürreálisabb réteghez...na no comment. Ezzel egyébként sem lettem cáfolva, ez ettől függetlenül rengeteg pénz, legyen az 1 milla vagy 100, bármelyik összegért vigyázállásba ugranál, kár hasonlítgatni.

Ja és nem véletlenül tervezik a videóbíró bevezetését; ők már rájöttek, mennyire idegesítő mikor érdemtelenül buknak 1-1 meccset ;)

A szerelő példa szintén igggggencsak elrugaszkodott, a kettőnek nem sok köze van egymáshoz...a versenyző a szerelőtől függetlenül kurvára "skilles" (csak hogy témánál maradjunk), a szerelő csak mellékes tényező, aki ha bénázik repül és javulnak az esélyeid. Kb mintha FPS bajnokság előtt jobb egérre váltanál. Az RNG-n hogyan javítasz? Ott áll a Sylvanas a boardon; ha az egyik lényt hozza el, nyersz, ha másikat, buksz. Itt te tanulhatsz, gyakorolhatsz orrvérzésig, lehetsz No.1 nagybetűs LEGEND, de az esély a győzelemre ezer év után is 50% lesz.
Én nem vitatom, hogy zseniális játékosok és sokkal, sokkal jobbak mint az átlag de igenis az RNG nem egy tournament, nem is kettőt döntött már el (és ezzel sok sok dodó sorsát is). És az az állítás sem igaz mostanra, hogy mindig ugyanazok az arcok vannak ott, rengeteg új játékos van már a mostani bajnokságon is, akiket előtte életemben nem láttam, az, hogy az 1 éves játékban eddig Kolento és társai szerepeltek csak kb eddig tartott, a játék népszerűsödésével jönnek az új emberkék.

Usain Boltot és a legegyszerűbb sportágat is idekeverni, amihez nem kell semmi csak te + egy cipő és ahol a dopping kizárásával tényleg csak a tehetségen múlik minden aztán tényleg full LOL.

(#21482) whitezo88


whitezo88
nagyúr

én közben feladtam a huntert, váltottam zoo-ra, rank10 0 csillagról, jegyzem magamnak a w/l arányt és a metát, majd ha lesz pár tucat, közzéteszem.

(#21483) whitezo88 válasza whitezo88 (#21482) üzenetére


whitezo88
nagyúr

valahogy ez mégkevésbé fekszik mint a másik. vissza is csúsztam 11-re.
[link]

ki mivel halad?

(#21484) zws válasza whitezo88 (#21482) üzenetére


zws
senior tag

Az Athene féle hunterrel mész még mindig, vagy kipróbáltad azt amivel én mentem?

DaveNo1: Hát nagyon statisztikát nem tudok készíteni, mert csak pár használható deckem van. control wari, freeze/secret mage, sámán de nincs Alakirom, meg ugye a hunter.

(#21485) whitezo88 válasza zws (#21484) üzenetére


whitezo88
nagyúr

mindkettőt, de egyikel se ment ma (bezzeg tegnap...)
amit linkeltem az meg zoo. most visszamentem a teféle hunterre (1-2 lap eltéréssel csak)

viszont szinte mindig chow-pyro-ghoul kezdés van ellenem az meg épp elég általában... pap is kihúzza most is aztán ellopja a scientistet, kezem meg kb üres. így nem lehet nyerni már, látszik a hunter is kevesebb van már, mindenki készül hunter ellen, és elég jól.

[ Szerkesztve ]

(#21486) ígyvanferi válasza zws (#21484) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Én is kipróbáltam, amit te használtál -flare, -owl, +loatheb, +freezing trap, eddig 3/3 win, mint zoolock ellen. Elég könnyű matchupnak tűnik. Persze ez még kevés meccs megítélni, ráadásul rank13-11.

Következő ellenfél is zoo... lássuk ezzel hogy boldogulok.

[ Szerkesztve ]

(#21487) zws válasza whitezo88 (#21485) üzenetére


zws
senior tag

Hát nem tagadom, sokszor volt szerencsém is, párszor bejött a kimondom milyen lapot akarok húzni h nyerjek és nyertem :D De amúgy a rank 9-11 között nekem is húzós volt, volt h zsinórban 3at vesztettem, próbálj meg túljutni és hátha jobb lesz.

(#21488) zws válasza ígyvanferi (#21486) üzenetére


zws
senior tag

Hát az a baj, hogy a Flare hunter és mage ellen nyerő lap, hunter ellen nagyrészt az nyer aki flare-el leszedi a másik explo trapjét. Owl meg szintén meccs döntő, mert ha már megvan a board control és leraknak egy tauntot (sludge alap lap majdnem mindenhol) akkor ott meg is állt a tempod mert vagy KC-t kell tolnod rá, vagy be kell mákolni a markot. Bagollyal meg csak rányomod és mehetsz tovább arcba.

Amúgy az előbb mentem egy hunter ellen, sea giantes volt persze snake trappel :D nem aktiváltam a trapet, így gondolom várta nagyon h legyen elég manája, de arra nem számított h van markom és az explo trapet se ütötte le előtte rólam :D

[ Szerkesztve ]

(#21489) whitezo88 válasza zws (#21487) üzenetére


whitezo88
nagyúr

zoo se megy, az sem. teljesen más a meta mint tegnap és ezt egész napos tapasztalatimra támaszkodva mondom. mindegyik deck szinte tauntos, antiagrós, minden. most a zoomat egy handwarrior verte el. (!!!!!!). tw drake, molten, argus... 4 hpja mikor volt, nem húztam SF-et aztán már vége volt.

egész nap, sok órányit próbálkoztam. nem megy, 2 napja gondolom jobb volt, ahogy tegnap is. hunter sokkal kevesebb van ahogy zoo is. de ahogy nézem pl Forsen is be van ragadva órák óta.

(#21490) F-ECT$ válasza whitezo88 (#21489) üzenetére


F-ECT$
titán

A meta már csak ilyen, folyamatosan változik. Egyébként lehet, hogy a meta nem sokat változott, csak az ellenfelek sorsolása tegnap szerencsésebben alakult.

Forsen hol kezdte? Ahogy nézem most Rank 5 és Warriorral megy, gondolom sok Hunter jött szembe :)

Dive ever, work never.

(#21491) whitezo88 válasza F-ECT$ (#21490) üzenetére


whitezo88
nagyúr

ma alig haladt előre, volt pap meg rugó is korábban. 5-ön relatíve régen van már.

(#21492) ígyvanferi válasza zws (#21488) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Egyelőre egyikkel sem találkoztam. Itt egyelőre csak a priestekkel gyűlik meg a bajom, 8-ból 6 win, a két lose pap ellen.

(#21493) whitezo88 válasza ígyvanferi (#21492) üzenetére


whitezo88
nagyúr

a papnak rosszul kell húznia akkor veszt, de ha jön pyros combo, chow, auch clear akkor elhúzza addig amíg jönnek a nagyobb lapjai onnantól pedig szinte esélytelen.

Amúgy Forsen órákig be volt ragadva rank5-re, miraclere váltott és máris felment rank4, lassan rank3. én is elővettem, nyertem is vele de mára szerintem elég volt...

de Forsen is fárad, conceal után támad :D

[ Szerkesztve ]

(#21494) SLYM válasza pachito (#21481) üzenetére


SLYM
veterán

őőő... what? :D 2 dolog volt lényeges a mondandómban, az, hogy attól mert van random, még a legjobbak nyernek mindenhol. legtöbbször. a másik pedig, hogy sokkal komolyabb sportokban is ugyenez van mint itt

(#21495) NyxNyxNyx válasza F-ECT$ (#21456) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Köszi ez sokat segített. Amit felfogtam belőle hogy a lényeg a stat és board control. Mage-dzsel megyek most 4-0 eddig, pedig van egy value undertakerem 1 deathrattle-os card mellé :DDD

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#21496) NyxNyxNyx válasza NyxNyxNyx (#21495) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Beszarok és kiszedi Mind Games-szel az undertakert :DDD

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#21497) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Most játszottam "Dennis" ellen, második körben Heroic Strike arcba :Y

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#21498) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#21497) üzenetére


F-ECT$
titán

Ez teljesen legit, ha agro wari ellen játszol :)

Dive ever, work never.

(#21499) whitezo88


whitezo88
nagyúr

azigen, gyerek a botolást streameli, pappal. érdekes a másik oldalról látni... [link]

azért nem shaman giant mert azt írja, ez nem a mainje. (azt nem kockáztatná) és nincsenek meg a lapjai ezen.

[ Szerkesztve ]

(#21500) Sirandrish válasza whitezo88 (#21499) üzenetére


Sirandrish
legenda

Érdekes lehetne ha lehetne neten nézni az accot mint WoW vagy D3 esetén.
Kíváncsi lennék hogy meddig tud menni az acc így hogy igazából a Blizzard arcába tolja a seggét és azt mondja hogy "sz*rok a szátokba noobok"...

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.