Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sturdiridge
tag
válasz Attila! #20101 üzenetére
ez a 0/1 eleg kemeny lenne szerintem, akkora elonyt azert nem jelent szerintem, foleg hogy nem a legOP-bb beasteket dobja a kezedbe.
egyebkent nekem.nincs bajom a hunterrel, szeretek vele es ellene is jatszani. rankeden elegge fent vagyok meg es ott alig van beast, nagyon valtozo ellenfelek jonnek szembe. -
DaveNo1
veterán
válasz Attila! #20121 üzenetére
Hagyjuk már azt a szerencsétlen creepert azzal semmi baj nincs, bárki le tudja szedni, aki meg hagyja, hogy felbuffolja a haundmaster az meg is érdemli, hogy kikapjon. A gond ott kezdődik, hogy 0 manáért 1/1-es lénnyel bármekkora tuantot vagy egyebet betradel, ha sokat lapot raksz ki jön a 4-5 laphúzos uth aztán leshetsz mekkora előnyre tesz szert, ha meg nem építesz boardot idővel hazavág, mert 4-5. körtől kezdve gyakorlatilag folyamatosan tud jó manacurve mellett hero powerezni (kivéve, ha az 1-2 drága minionját rakja ki).
Igazából Fect mindent leírt miért durva, tegyük hozzá 10 manából ha van fent van a fegyvere, akkor egy kör alatt egy szép Leeroy kombóval 20 sebzést is simán kioszt, és a hero power miatt nem tudsz magas hp-n sem maradni.
A deathrattle face huntert meg semmi nem veri el ha jó lapjárása van, főleg ha coin is nála van.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
válasz Attila! #20127 üzenetére
Aha körbejátszani. Vagy tele rakod a boardot, vagy nem. A verzióban bízol abban, hogy nincs UTH, akkor valóban nyerhetsz. B verzióban kiraksz 1-2 lényt, ekkor viszont a többi lapjával szed szét. Freezing trap miatt alapból hatalmas tempó hátrányba kerülsz. Legalább 4 tauntot el tud távolítani a markokkal és a kill commanddal, igaz a legtöbb deckben max 2 belcher van. Ha megfelelő a manacurveje nem fogod tudni leracelni, ha meg hamar levisz 15hp-ra akkor szépen elintéz hero power és kill commanddal. Arról nem is beszélve, hogy ahogy mondtam 10 manából simán kihozható egy 20-as sebzés, ilyen már nekem is jött össze.
Persze tudom van antihunter shaman meg warrior meg priest deck amik jó lapjárással verhetik, de ha jó a mana curve-je a hunternek ezeknek is kevés az esélyük.
Ami még hatásos lehet az a Miracle, bár ha feljön Loatheb Hunternek az nagy szívás, + most már egyre több deathrattle face hunter van, amiben savannah sincs. Forsen-t néztem pont ilyennel lett Legend, volt amikor 6 kör alatt 30 sebzést bevitt.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Ghostface
senior tag
válasz Attila! #20206 üzenetére
Nem a Soulfire erősségével van a baj, hanem a mechanizmussal ahogy működik, vagy épp nem működik... Ugyanis lapot kéne dobnia, tehát vagy csak akkor játszhasd ki ha van lap a kezedben, vagy ha nincs akkor húzzon egy random lapot a pakliból és dobja el...
PSN: Nifty_Ghostface
-
-
DaveNo1
veterán
válasz Attila! #20422 üzenetére
Jah, ráadásul Handlock ellen, ami az egyik legerősebb deck a versenyeken, így, hogy Huntereket mindig kizárják, és rush deck sincs. Gyakorlatilag egyik deck se tud mit kezdeni a sok hatalmas egységgel + van mindenre válasza a Handlocknak. Remélem jövőhéttől megritkulnak a Hunterek és nem térnek vissza a Rush deckek, akkor neki állok ladderezni Handlockkal, mert az a kedvenc deckem (már egyet össze is raktam amiben nincs Leeroy kombó).
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
válasz Attila! #20425 üzenetére
Én Ragnát meg Sylvanasat raktam be POW és Leeroy helyére. Van egy arany Jaraxxusom, de nem nagyon merem berakni, mert szerintem csak akkor lehet jól ki jönni belőle ha üres a kijátszás körében az ellenfél boardja, vagy csak nagyon kis minion van fent.
You are not prepared.
-
sagem
addikt
válasz Attila! #20616 üzenetére
A pókeresek azért játsszák amiért az átlag halandók is, azaz mi: mert casual és nem kell hozzá sok idő Ők a pókerből szerzik a pénzt, ez meg egy kellemes kis kikapcsolódás, ezért is lett ennyire sikeres, mert játssza mindkét nem, mindenféle korosztályból, hiszen gyorsan megtanulható, nem kell hozzá sok idő, szórakoztat, stb stb
A profiknak -mármint akik kártyásként pénzt is akarnak keresni- meg persze hogy megéri, alig-alig kell befektetni pénzt (kiváltképp a többi játékhoz képest), és mégis normális díjazású versenyeken tudnak indulni, ráadásul nekik ez kb. ujjgyakorlat, hülyék lennének kihagyni
De egyébként igen: egy szóval sem mondtam, hogy nem kell hozzá tudás, de esport.ként tekiteni rá..na azért szerintem nagyon erős túlzás..legalábbis szerintem
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Mister_X
nagyúr
válasz Attila! #20749 üzenetére
Apropó handlock. Most unalmamban beizzítottam a tabon lévő Twitch alkalmazást és belenéztem Trump streamjébe. Először csak néztem, hogy a játék elején miért nem játszik ki egy lapot sem... aha, 4. körben Mountain Giant Picit úgy érzem, hogy a lement 4-5 menet alatt sok mindent tanultam a játékból. Például, hogy mit szabad és mit nem szabad tenni Handlock ellen.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
addikt
-
GoTReX
őstag
válasz Attila! #21068 üzenetére
Abszolut egyetértek,az ingyenélés legmodernebb formája szerintem...Ha angol nyelvterületre születsz még annyi gondod sincs.Nem akarok gonosznak tűnni,de múltkor amikor egy streamet akartam nézni és első 12 Streamer kispicsa volt falatnyi ruhában,bögrével a kezében siránkozott akkor elgondolkoztam...Rohangáltak a többszáz dolláros adakozások, a sok gyökértől aki erre hegyezi a ceruzát. Most jön majd hogy mekkora sznob vagyok ,és rosszindulatú.Simán
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Sirandrish
legenda
-
F-ECT$
titán
válasz Attila! #21587 üzenetére
Szép draft, de nem jósoltam volna 12-re. Egyrészt mert nem volt 1 drop, másrészt mert csak 1 draw volt benne. Bár egyik sem nagy érvágás, főleg mivel a hero power miatt a topdeck szakaszban általában jól jön a dude (kivéve az 1-et sebző kasztok ellen).
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Attila! #21691 üzenetére
Egy csomó játéknál megfigyelhető az, hogy mire kifarmolod a kívánt dolgokat, addigra megunod a játékot, és már alig fogod tudni használni azt, amit farmoltál. Sokan ezért "csalnak" vagy kihasználják a játék bizonyos szabályait, viszont ekkor meg rá kell ébredniük, hogy nem is a kifarmolt cucc a cél, hanem maga az út, hogy eljuss odáig.
Ez a csapda egyébként a mobilos IAP-os dolgokban is: befizetsz egy csomó pénzt, eljutsz sudo szintre, majd 2 kör után kihívás hiányában hagyod is a francba.
Talán a HS kicsit más, akár a Legend rankot, akár a megszerzett kártyákat, akár az arany hősöket nézzük, de azért itt is felfedezhető a fenti mentalitás.
Egyébként én sajnálom, hogy lassan minden játék a farmolásról szól. Kezdődött minden (számomra) a WoW-val, de már egy CS vagy egy Max Payne se csak annyi, hogy bemegyek és lövök, hanem mindenféle szirt-szart lehet bennük gyűjteni, és a játékosok már nem azért maradnak ott, mert élvezik a játékot, hanem hogy meglegyen az adott csillogó bizbasz.
(Persze, biztos van olyan is, hogy farmolással vagy egyéb kreatív módon beszerzett dolog után indul be az igazi játék a játékos számára.)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Attila! #21694 üzenetére
Legendet is lehet farmolni, lásd Athene. Persze egy tök fogalmatlan játékos nem lesz legend, de akinek van ~100-as IQ-ja, annak már megvan a lehetősége a legendre. (Egy bot is tud legend lenni, pedig az csak bután követ néhány(?) szabályt.)
Szerintem egy arany hős látványosabb, mint egy legend hátlap, ezért is hajtanak rá sokan (akár bottal is). Az meg külön érdekes, amikor egy legend hátlapos jön szembe casualon és olyan szarul játszik, hogyha nem látnám a hátlapját, akkor azt hinném, hogy kezdő. Ok, biztos csak tesztel / questel, de attól még az alapvető / deck független hibákat vét.
A 440 win már szép, nekem talán 1 hőssel van valamivel 150 felett, a többi ~50 körül, de talán a priest és pala 10 alatt.
Dive ever, work never.
-
HuMarc
veterán
válasz Attila! #31932 üzenetére
Letöltöd az itt található Retina DisplayMenu v0.2 (DropBox) fájlt, telepíted, majd átállítod a Macbook felbontását 2560*1600-ra, elindítod a játékot és a beállítások közt megkeresed ezt a felbontást.
Nem tudom, hogy működik-e, nem próbáltam, de az biztos, hogy a HS nem támogat hi-dpi (ez gondolom a 3000*nemtommennyi feletti beállításokra vonatkozó kifejezés) felbontásokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest