Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16285) b.vr válasza madgie (#16284) üzenetére


b.vr
őstag

Na jó de ha jól értem itt nem az a probléma hogy egy faék egyszerűségű dologról van szó? Semmi TTL, semmi HSS, egyszerűen csak el kéne sütni egy tetszőleges rádiós kioldót a stúdióban és ennyi.
Én elég sok stúdióban jártam/járok, ott azért elég sokféle technika van a csúcs pocketwizardtól kezdve a tényleg nonameig, de annak ellenére hogy nem CaNikon-nal hanem Olympussal használtam egyszer sem futottam bele problémába. Főleg hogy még firmwarefrissítésnél is azon kelljen izgulnom hogy oké hogy amikor x hónapja utoljára voltam akkor működött de vajon most is fog?
A stúdiók meg ezzel nyilván nem fognak foglalkozni hogy ők meg kitesztelgessék hogy biztosan az én konkrét vázam konkrét fw verziójával is működik a kioldójuk. És majd ezt mindegyik stúdiónál eljátszva.

Egyszerűen csak nem értem hogy ez egy tök egyszerű dolog, nem? Semmi komplikációnak nem kellene lennie. Persze engem ez (egyelőre) nem érint, mivel csak a Fuji 23/1.4-em van, azt meg nem vakus helyzetekben használom. De azért furcsa.

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.