Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12506) MC Pite


MC Pite
veterán

cousin333:
Shutter sound: Ezt nem értem pontosan miről van szó, vagy minek örülünk. A zár hangját csak úgy lehet megszüntetni, ha átkapcsolunk elektromos zárra. Lehet, hogy ennek lenne külön neve, passz, T10 tulajok majd megmondják.
Új GUI: Ezzel lehet hogy egyedül vagyok, és E2 keresője kicsit kényelmesebben olvasható mint a T10/X30-é, de az az UI a T1 keresőjén fasza méretű, nekem (a végre kényelmes E2 UI mellett) kicsit kicsi :( . Imádtam hogy oly/pana gépekhez képest sokkal informatívabb a gui... Megvan az érzés mikor csak rápillantasz a mutatós órára, és nem mondtad ki magadban mennyi az idő, de tudod - na, valahogy így voltam ezzel, és örültem hogy nem ezer apró ugyanolyan fehér felirat van körben (főként mft-knél). Kék szín ez meg ez, piros ez, sárga az ezt jelenti, és messziről látható az akkutöltöttség, expókorrekció is akkor látszik igazán ha módosítottunk rajta. Szóval a kettőből egész jó guit lehetne gyúrni, de ezt nem tartom (egyértelműen) előrelépésnek.

Stauffenberg: Beszarás, de az E2-nél a features oldal ki van egészítve, miszerint 2.0, 3.0 és 4.0-nál mivel bővültek (azt linkeltem először). De tény, hogy egyszerűbb a ráncfelvarrott modell, mi meg csak örülhetünk hogy megkapjuk a jóságot a régi vasakba is.

Bakker, most gondolkozok, nekem már le is járt a 2év gari az E2-ről :DDD

[ Szerkesztve ]

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.