Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12504) MC Pite válasza |AP| (#12498) üzenetére


MC Pite
veterán

"Gyakorlatilag az X-E2-ből X-E2s lesz?
A régi vázat teljesen kifuttatták, vagy akkor most egy darabig egyszerre lesz piacon a (firmware frissítés után) két ugyanolyan gép?"

Elmondom én hogy látom, oszt vagy így van, vagy nem:

Ki emlékszik az X100 1.0-ára? Hű de baró gép, hű de mennyi hibá..őőő sajátossággal. X-E1 1.0? Hát igen, szívesebben gondolunk rá a későbbi frissítésekkel. Több ismerős is, meg mikor én is vettem, keresgéltem X100/E1 teszteket, és mindenütt a korai, bétás (X100 esetén alfás) szoftokkal volt róla teszt, hiába tudott már sokkal többet a gép - nikon vagy canon vonalon 4 vagy 5 új vázat adtak volna ki ennyi frissítésért. Ez kétélű dolog, mert sokáig a fujiról olyan dolgok keringtek a köztudatban, ami már rég nem volt igaz, meg sokan mohón hiányolták az 'újdonságokat'.

A sw kész, rengetegen ellesznek az E2-vel még, a vacak 16mpixellel és a féltégla vázzal, nincs most arra energiánk sem hogy az új szenzort, nem is akarjuk belerakni, mert a top vázon kell lefölözni az újdonság felárát, majd karácsonyra esetleg jöhet az X-E3, hogy legyen mivel fenntartsuk az érdeklődést (közte meg a T2). [Plusz ugye a fuji monitorozza is az eredményt, és a később érkező vázakon javít esetleg.]

Katsushi és Ichirou miután ledöntötték az utolsó szakét -a nagyfőnöknek tartandó beszámoló előtti estén- kitalálták, hogy jóllakatják a kecskét, úgy hogy azért káposzta is maradjon!
Változatlan áron gyakorlatilag 0 pluszköltséggel mehet tovább a meglévő E2 innentől E2s néven, a boltok (kamu) akciózhatnak vele (vagy elfogyóban lévő a régivel), lesz egy kis marketing értéke(!). Akár vízválasztó is lehet fw terén az új modell (mert ennek az 1.0ája lesz az E2 utolsó fw-e, ezzel volt is kaizen; meg be is fejeztük a supportját, hogy új modell felé is tereljük azért a népeket, hogy Mr Komorinak se legyen ellenvetése). Az 1r juzerek jobban el tudják helyezni a (2016os) piacon, miszerint nem egy kollégák/haverok/trollok által ciki, öregvázat vehet aki ilyesmit szeretne, hanem mégiscsak új modellt.
Az emberek nagyjának amúgyis gőze sincs arról, hogy mit tud egy váz, a lényeg hogy új modell legyen!
Ezzel simán kihúzzák az E3-ig azt a közel egy évet, az enthusiast csoportnak pont jó lesz így is[nekem jó], elérhető árban marad, és még ha már nincs is sok haszon rajta(azért nem féltem őket), legalább az obi keresletet is egy kicsit pörgetik még ezek a vázak (ahhoz képest mintha megszüntetnék az E2-őt, és GX-re kellene fanyalodniuk a téglafetisisztáknak)

<ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.